Η βρώμα και η μόλυνση από τον ιό είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για το πρώτο δεν χρειάζεται άλλο πλύσιμο για τη μάσκα από αυτό που χρειάζεται για το σώβρακο.Συνεπώς ότι κάνεις και στο ένα θα κάνεις και στο άλλο.Για το δεύτερο είπαμε ότι αρκούν μερικές μέρες αδράνειας για να πάψει ο ιός να είναι ενεργός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
- hellegennes
Όχι, αλλά φαίνεται να την συγκρίνει ο foscilis.Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:51Ε τώρα τα θες και συ. Συγκρίνεις την μούρη σου με τον κωλο σου ;hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:48Εδώ βλέπουμε ότι ο foscilis αντιλαμβάνεται την μάσκα ως κάτι σαν σώβρακο, ίσως γιατί είναι για τον πούτσο.
Δεν θέλω να σε ρωτήσω πόσες μέρες φοράς το ίδιο σώβρακο.πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:43 Πάρτε λοιπόν πέντε μάσκες και αλλάζετε κάθε μέρα,Την πέμπτη μέρα που θα φορέσετε την πρώτη πάλι δεν θα έχει μείνει τίποτα.
Αφού σου είπα την λύση εξ αρχής.
Εγώ δεν σε ρώτησα την λύση. Εγώ ξέρω τι θα κάνω. Σε ρώτησα από υγειονομική άποψη πώς βλέπεις το μέτρο για άτομα που εργάζονται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν θα καταστραφεί η μάσκα με το σίδερο. και είναι τέτοιες οι θερμοκρασίες που σπάνε οι περισσότεροι δεσμοί στις βιο-οργανικές ενώσεις. Επίσης με το απλό πλύσιμο μια χαρά είσαι πιθανολογικά. Ας μην θεωρείται αποστείρωση, Ο ιός θα παρασυρθεί και θα φύγει σε μεγάλο βαθμό. Αν έχει ανακατευτεί και με σμήγμα και μόρια χωνεμένου κρεμμυδιού από τα ρεψίματα (των δεξιών) έχει πολλές άκριες για σχηματισμό δεσμών με αυτά και θα παρασυρθεί από το νερό καλύτερα.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:44Επειδή μιλάμε για κάτι που φοράς στο πρόσωπο, ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να το βράσεις και όχι να το πλύνεις. Βέβαια αυτό θα το καταστρέψει σε χρόνο dt, οπότε πάρε καμμιά 100στη μάσκες να σου βρίσκονται.Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:22 Δηλαδή τι τεχνική θέλει για να πλύνεις την μάσκα που το 90% δεν μπορεί;
Και γιατί να μολυνεις το σύμπαν;
Επίσης μετά την σιδερώνεις. Τι σκατά να μείνει πάνω;
Δεν μου τα λες και πολύ καλά.![]()
Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι.
Πρώτα απ' όλα, η θερμοκρασία του νερού δεν πρόκειται να σκοτώσει τον κορωνοϊό αν το πλύνεις στο χέρι, εκτός κι αν τα χέρια σου αντέχουν στους 60°(not). Έπειτα, το πόσο σαπούνι θα χρησιμοποιήσεις παίζει ρόλο. Αν βάλεις λίγο και δεν τρίψεις όσο και όπου χρειάζεται, δεν πρόκειται να την απολυμάνεις. Αν βάλεις πάρα πολύ, επίσης δεν θα την απολυμάνεις γιατί θα καλύψεις τους μικροοργανισμούς με αδιάλυτο σαπούνι.
Το σιδέρωμα δεν κάνει τίποτα. Πιο πιθανό είναι να μολύνεις την σιδερώστρα παρά να σκοτώσεις τον ιό. Εκτός αν έχεις ατμοσίδερο ή επιμένεις πάρα πολύ με το κανονικό σίδερο (όπου πάλι θα καταστρέψεις την μάσκα).
Τέλος, αν δεν προσέχεις πού θα πλύνεις τις μάσκες (σε ειδική λεκάνη που μετά θα απολυμάνεις), πιο πιθανό είναι να μολύνεις τον νεροχύτη σου. Γενικά είναι πιθανό να μολύνεις τον νεροχύτη σου γιατί θα ανοίγεις βρύσες, θα κλείνεις βρύσες, θα πιάνεις μπουκάλια ή κουτιά με σαπούνι, θα ακουμπάς τα χέρια σου παντού, κτλ.
Ουσιαστικά, αν δεν έχεις προεκπαιδευτεί να τα κάνεις όλα με συγκεκριμένο τρόπο, πιο πολύ κινδυνεύεις, γιατί αυτό το πράγμα το βάζεις στο μαπέτο σου. Δεν είναι ρούχο που φοράς στα μπούτια σου και στο στήθος που η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι απ' αυτά είναι κοντά στο μηδέν, εκτός αν έχεις την συνήθεια να γλείφεις τα παντελόνια σου πριν τα βάλεις στο πλυντήριο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μόνον αν φας τη γρατζουνιά θα διαπιστώσεις πόσο χαλάνε τα νυχάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δηλαδή η μάσκα, που κάθεται πάνω της σκόνη, που αναπνέεις πάνω της και κατ' επέκταση εκπνέεις τα βακτήρια του στόματός σου (που είναι ο λόγος που βουρτσίζουμε τα δόντια μας) και που έχει πάνω τα σάλια σου, δεν χρειάζεται πλύσιμο, επειδή ο ιός ίσως να επιζεί 3-4 μέρες πάνω της (ίσως όμως και 14).πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:54Η βρώμα και η μόλυνση από τον ιό είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για το πρώτο δεν χρειάζεται άλλο πλύσιμο για τη μάσκα από αυτό που χρειάζεται για το σώβρακο.Συνεπώς ότι κάνεις και στο ένα θα κάνεις και στο άλλο.Για το δεύτερο είπαμε ότι αρκούν μερικές μέρες αδράνειας για να πάψει ο ιός να είναι ενεργός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αδελφοί... Ένα έχω να ειπώ περί του θέματος των προσωπίδων και τού διάχυτου φόβου των αοράτων εχθρών:
Φόβος ουκ έστιν εν τη αγάπη, αλλά η τελεία αγάπη έξω βάλλει τον φόβον, ότι ο φόβος κόλασιν έχει, ο δε φοβούμενος ου τετελείωται εν τη αγάπη.
Α' Ιωάννου 4:18
Φόβος ουκ έστιν εν τη αγάπη, αλλά η τελεία αγάπη έξω βάλλει τον φόβον, ότι ο φόβος κόλασιν έχει, ο δε φοβούμενος ου τετελείωται εν τη αγάπη.
Α' Ιωάννου 4:18
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A0ANACIVC την 01 Μάιος 2020, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Με 0.3% πιθανότητα; Πες μου τι συντελεστή απόδοσης δίνεις και πάμε συμβολαιογράφο να το κλείσουμε.nowhere έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01κάτι μπορεί να γίνει.πόσα δίνεις για να χαροπαλέψεις ένα μήνα στην εντατική με 40 βαθμούς χωρίς ερκοντίσιον?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο ιός αυτός έχει την ιδιότητα να καθιστά ως ξενιστές και τα γεννητικά κύτταρα καθώς τα τελευταία διαθέτουν κατάλληλους υποδοχείς για τον ιό.
Προτείνω στα δεξιά ζαβοκούταλα όταν τους χύνουν στη μάπα να μην πλένονται μετά. Να το αφήνουν πάνω κι άμα βήξει κανείς κοντά τους ο ιός θα παγιδευτεί. Φλοκόφιλτρο.
Προτείνω στα δεξιά ζαβοκούταλα όταν τους χύνουν στη μάπα να μην πλένονται μετά. Να το αφήνουν πάνω κι άμα βήξει κανείς κοντά τους ο ιός θα παγιδευτεί. Φλοκόφιλτρο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
πατησιωτης
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:57Δηλαδή η μάσκα, που κάθεται πάνω της σκόνη, που αναπνέεις πάνω της και κατ' επέκταση εκπνέεις τα βακτήρια του στόματός σου (που είναι ο λόγος που βουρτσίζουμε τα δόντια μας) και που έχει πάνω τα σάλια σου, δεν χρειάζεται πλύσιμο, επειδή ο ιός ίσως να επιζεί 3-4 μέρες πάνω της (ίσως όμως και 14).πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:54Η βρώμα και η μόλυνση από τον ιό είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για το πρώτο δεν χρειάζεται άλλο πλύσιμο για τη μάσκα από αυτό που χρειάζεται για το σώβρακο.Συνεπώς ότι κάνεις και στο ένα θα κάνεις και στο άλλο.Για το δεύτερο είπαμε ότι αρκούν μερικές μέρες αδράνειας για να πάψει ο ιός να είναι ενεργός.
Χρειάζεται ένα απλό πλύσιμο και μετά μανταλάκια στο ήλιο και αποθήκευση στο συρτάρι για την επόμενη εβδομάδα.
Δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι ο ιός επιζεί 14 ημέρες εκτός ανθρώπινου οργανισμού.Το διάστημα που αναφέρουν είναι από λίγες ώρες ( στον ήλιο είπαν 2 λεπτά) και μέγιστο που άκουσα είναι 3 μέρες σε χαρτί μέσα σε δωμάτιο χωρίς καλό αερισμό.Πάνω από τρεις μέρες δεν άκουσα κανένα.
Αυτόφωρο.
Θα πείς στον μπάτσο "γιατί αυτόφωρο?", θα σου πεί "γιατί φοράς αυτό".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κρίμα
- Υδράργυρος
Εχουν απιστευτο θρασος. Οταν τους βριζεις λενε οτι διχαζειςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2020, 06:44 Αυτό το νεοφιλελε σκουλήκι της ανατολικής Αττικής κάποτε μεγαλοπασόκος τωρα ΝΔδημοκρατης ,το κομπλεξικό ανθρωπάκι,κυκλοφορεί ακόμα?
Βασίλης Οικονομού”Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του”βίντεο
https://twitter.com/avgerinosx/status/1 ... 3076709379
Μια χαρά ήταν η συγκέντρωση του ΚΚΕ και κρατούσαν υποδειγματικά τις αποστάσεις. Όχι σαν τους υποστηρικτές του Κούλη στο "΄χάπενινγκ" με την Πρωτοψάλτη. By the way τι έγινε άνοιξαν τα σχολεία τελικά? Γιατί θυμάμαι ότι ήσουν σίγουρος για το αντίθετο και ότι εγώ θα γινόμουνα ρόμπα.
-
πατησιωτης
Τώρα ο Παπαθανάσης λέει ότι οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στο μετρό και τα λεωφορεία,τα κουρεία και τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.
Στα υπόλοιπα είναι ισχυρή σύσταση.
Στα υπόλοιπα είναι ισχυρή σύσταση.
foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:16 Ομολογώ τα πάντα έχω ακούσει για τη μάσκα, ο ισχυρισμός του Χελληγενούς ότι στο δεκάωρο θα αναπτυχθούν βακτήρια που θα σου καταβροχθίσουν τη μούρη παίρνει πραγματικά τα σκήπτρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 788 Απαντήσεις