!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
- EKPLIKTIKOS
Re: Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
Νομίζω οτι εχει χαθει το μέτρο με τη γκρινια καπου. Μας κλείνουν μεσα, γκρινιάζουμε. Μας ξαμολανε, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι οι μασκες δεν προστατεύουν, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι πρεπει να φοράμε μασκες σε κλειστούς χώρους, παλι γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι θα κανουμε ολοι τεστ, γκρινιάζουμε. Μας λενε οτι δε γίνονται αρκετα τεστ, γκρινιάζουμε. Καπου πρεπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τυποι
νομίζω είναι σαφές: Κάλλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος. Και γκρινιάζουμε γιατί το σύμπαν μας οφείλει το πρώτο κι εμείς δεν του οφείλουμε τίποτα απολύτως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:29 Νομίζω οτι εχει χαθει το μέτρο με τη γκρινια καπου. Μας κλείνουν μεσα, γκρινιάζουμε. Μας ξαμολανε, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι οι μασκες δεν προστατεύουν, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι πρεπει να φοράμε μασκες σε κλειστούς χώρους, παλι γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι θα κανουμε ολοι τεστ, γκρινιάζουμε. Μας λενε οτι δε γίνονται αρκετα τεστ, γκρινιάζουμε. Καπου πρεπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τυποι
Μάντεψε κάτι, τύπε. Μπορεί να το σκέφτηκαν και οι πιο ειδικοί αυτό και να είναι το μοντέλο που τελικά θα εφαρμοστεί από Δευτέρα.Awesomatic έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:22Δεν είμαι, αλλά το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κολλήσω για να ξεμπερδεύουμε. Με πιθανότητα που ξεκινάει από 0.3% να εξελιχθεί στο χειρότερο είναι ένα ρίσκο που θα έπαιρνα ευχαρίστως. Το καλοκαίρι με άδεια τα νοσοκομεία (από όσους ασθενούν απο κορονοιό) και με χαμηλή μετάδοση θα ήταν η ιδανική εποχή να γίνει κάτι τέτοιο με ασφάλεια πριν έρθει ο Σεπτέμβριος και αρχίσει ο συνωστισμός στους κλειστούς χώρους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Προφανώς τύπε, αφού ξεκάθαρα μιλάμε για ανοσία της αγέλης απλά δεν λέμε το όνομα γιατί κάηκε νωρίς. Με εξαίρεση το άνοιγμα των σχολείων προγραμματισμό δεν βλέπω. Και καλά θα γίνει με τα μικρά αλλά πρέπει να γίνει και στους 20αρηδες και τους 30αρηδες που μπορούν να κρατήσουν και τα μέτρα μόλις μολυνθούν ενώ το παιδί που είναι 7 θα πάει να γλείφει την τσουλήθρα.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:36 Μάντεψε κάτι, τύπε. Μπορεί να το σκέφτηκαν και οι πιο ειδικοί αυτό και να είναι το μοντέλο που τελικά θα εφαρμοστεί από Δευτέρα.
Εγώ αν χρειαστεί πληρώνω για να κολλήσω να ξεμπερδεύουμε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μπορείς να το κάνεις λίγο τάλαρα αυτό, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:59Επίσης ακραίο σεναριο. Έχει να κάνει με ποσό τις χρησιμοποιείς.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:44Ώπα, τύπε, τις υφασμάτινες μάσκες πρέπει να τις πετάμε μετά από έναν μήνα;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:40
Ένα πανί, όχι.
Ένα διπλό πανί, όπως είναι οι υφασμάτινες πλέον που ετοιμάζονται, όπου θα έχω 2-3 κατά άτομο και θα τις αλλάζεις μετά από κάποιες ώρες, τις οποίες θα τις πλένεις μόνες τους το βράδυ και μετά θα τις σιδερώνεις, ναι θα κάνουν δουλειά.
Και είναι οικονομικές. Για μια τετραμελή οικογένεια, που υποθέτουμε ότι οοοολα τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιούν 3 μάσκες την μέρα και μετά από ένα μήνα να τις πετάνε και να παίρνουν άλλες, θέλουν 3×2.5 = 7.5 ευρώ
7.5×4 = 30 ευρώ το μήνα.
Να το κάνω πιο υπερβολικό; 4 μάσκες να έχει το κάθε μέλος και να τις χρησιμοποιεί κάθε μέρα;
40 ευρώ το μήνα ή τετραμελής οικογένεια.
Και σου έπιασα ακραία σενάρια. Κάντε μας την χάρη λοιπόν.
Αυτό δεν το ήξερα και αλλάζει τα δεδομένα.
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Ε ρε φίλε, απλό είναι.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44Μπορείς να το κάνεις λίγο τάλαρα αυτό, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:59Επίσης ακραίο σεναριο. Έχει να κάνει με ποσό τις χρησιμοποιείς.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:44
Ώπα, τύπε, τις υφασμάτινες μάσκες πρέπει να τις πετάμε μετά από έναν μήνα;
Αυτό δεν το ήξερα και αλλάζει τα δεδομένα.
Τετραμελής οικογένεια, γονείς δουλεύουν.
3 Μάσκες ο κάθε γονέας για τις εναλλαγές άνα τετράωρο.
Και σου βάζω και 3 άνα παιδί, που δεν τις χρειάζεται ολες ακόμα και αν πηγαίνει σχολείο.
Το βράδυ τις πλένουν και τις σιδερωνουν.
Τον άλλο μήνα παίρνουν καινούριες.
Κόστος 30 ευρώ το μήνα
Αν πάλι κάποιος δουλεύει από το σπίτι ή δεν δουλεύει και θέλει να πάει για ψώνια ή τράπεζα κλπ μια το πολύ δύο αρκεί.
Δύσκολο είναι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω ρε δικέ μου, είναι ότι θα πρέπει να τις πετάξουν για ιατρικούς λόγους και έχουν ιό πάνω τους ή επειδή φθάρθηκαν από την χρήση και την πλύση;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:49Ε ρε φίλε, απλό είναι.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:44Μπορείς να το κάνεις λίγο τάλαρα αυτό, τύπε;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:59
Επίσης ακραίο σεναριο. Έχει να κάνει με ποσό τις χρησιμοποιείς.
Και σου βάζω και 3 άνα παιδί, που δεν τις χρειάζεται ολες ακόμα και αν πηγαίνει σχολείο.
Κόστος 30 ευρώ το μήνα
Αν πάλι κάποιος δουλεύει από το σπίτι ή δεν δουλεύει και θέλει να πάει για ψώνια ή τράπεζα κλπ μια το πολύ δύο αρκεί.
Δύσκολο είναι;
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Επειδή θα φθείρονται βασικά.Feindflug έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:52Αυτό που θέλω να ρωτήσω ρε δικέ μου, είναι ότι θα πρέπει να τις πετάξουν για ιατρικούς λόγους και έχουν ιό πάνω τους ή επειδή φθάρθηκαν από την χρήση και την πλύση;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:49Ε ρε φίλε, απλό είναι.
Κόστος 30 ευρώ το μήνα
Δύσκολο είναι;
Με την χρήση, το πλύσιμο κλπ
κάτι μπορεί να γίνει.πόσα δίνεις για να χαροπαλέψεις ένα μήνα στην εντατική με 40 βαθμούς χωρίς ερκοντίσιον?
- hellegennes
Εσένα, Ότο, ποια είναι η άποψή σου για το ότι το κράτος σε υποχρεώνει να φοράς μάσκα 10 ώρες την ημέρα, σε σημείο που συναλλάσσεσαι με κόσμο; Θέλω την επαγγελματική σου άποψη, γιατί την άποψη του υγειονομικού την ξέρω και είναι «το κράτος είναι μεγάλος μαλάκας και βάζει σε κίνδυνο την ζωή εργαζομένων».Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:06Αν λένε τόσα ψέματα ή/και παραποιούν το κάθε τι σήμερα, που υπάρχει η τεχνολογία, βίντεο κλπ φαντάσου τι ψέματα έχουν πει και έχουν γράψει παλαιότερες εποχές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- EKPLIKTIKOS
Άσχετο αλλα πιστεύεις θα γινόταν στη δουλειά σου να τους εχεις απ εξω κ να τους φερνεις εσύ τα προϊόντα; στο φαρμακείο της γειτονιάς μου αυτο γινοταν τελευταία φορα που πηγαhellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01
Εσένα, Ότο, ποια είναι η άποψή σου για το ότι το κράτος σε υποχρεώνει να φοράς μάσκα 10 ώρες την ημέρα, σε σημείο που συναλλάσσεσαι με κόσμο; Θέλω την επαγγελματική σου άποψη, γιατί την άποψη του υγειονομικού την ξέρω και είναι «το κράτος είναι μεγάλος μαλάκας και βάζει σε κίνδυνο την ζωή εργαζομένων».
Οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν από την επόμενη εβδομάδα να μεταβούν στις σχολικές μονάδες για την προετοιμασία της επαναλειτουργίας
Στην αποκάλυψη πως οι εκπαιδευτικοί, βάσει οδηγιών που θα δοθούν από το υπουργείο Παιδείας, θα επιστρέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 4 Μαΐου) στις σχολικές μονάδες, προέβη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3206 ... s-sholikes
Ρε την ηλίθια ,κι αυτοί που υπηρετούν σε άλλους νομούς ,πως θα πάνε μαρή κρετίνα αφού υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού μέχρι τις 18;
Κι όσοι κάνουν τηλεκπαίδευση ,θα τηλεμεταφερθούν αλά Σταρ Τρεκ ταυτόχρονα και στο σχολείο;
Στην αποκάλυψη πως οι εκπαιδευτικοί, βάσει οδηγιών που θα δοθούν από το υπουργείο Παιδείας, θα επιστρέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 4 Μαΐου) στις σχολικές μονάδες, προέβη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Ρε την ηλίθια ,κι αυτοί που υπηρετούν σε άλλους νομούς ,πως θα πάνε μαρή κρετίνα αφού υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού μέχρι τις 18;
Κι όσοι κάνουν τηλεκπαίδευση ,θα τηλεμεταφερθούν αλά Σταρ Τρεκ ταυτόχρονα και στο σχολείο;
Αυτό είναι εύκολο.foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:35νομίζω είναι σαφές: Κάλλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος. Και γκρινιάζουμε γιατί το σύμπαν μας οφείλει το πρώτο κι εμείς δεν του οφείλουμε τίποτα απολύτως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:29 Νομίζω οτι εχει χαθει το μέτρο με τη γκρινια καπου. Μας κλείνουν μεσα, γκρινιάζουμε. Μας ξαμολανε, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι οι μασκες δεν προστατεύουν, γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι πρεπει να φοράμε μασκες σε κλειστούς χώρους, παλι γκρινιάζουμε. Μας λένε οτι θα κανουμε ολοι τεστ, γκρινιάζουμε. Μας λενε οτι δε γίνονται αρκετα τεστ, γκρινιάζουμε. Καπου πρεπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τυποι
Για μερικούς όμως (και δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα) οι επιλογες είναι με λεφτα και ίσως άρρωστος ή στην πεινα και υγιής.
-
stergiosbik
Θα πανε οσοι δεν ειναι στην τηλεκπαιδευση.Να κουνησουν λιγο τον κωλο τους.Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:04 Οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν από την επόμενη εβδομάδα να μεταβούν στις σχολικές μονάδες για την προετοιμασία της επαναλειτουργίας
- Otto Weininger
Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται 4-5ωρες το πολύ. Αν χρειάζεται να την φοράς παραπάνω, βγάλε την, πλύνε καλά την μούρη σου και βάλε άλλη.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:01Εσένα, Ότο, ποια είναι η άποψή σου για το ότι το κράτος σε υποχρεώνει να φοράς μάσκα 10 ώρες την ημέρα, σε σημείο που συναλλάσσεσαι με κόσμο; Θέλω την επαγγελματική σου άποψη, γιατί την άποψη του υγειονομικού την ξέρω και είναι «το κράτος είναι μεγάλος μαλάκας και βάζει σε κίνδυνο την ζωή εργαζομένων».Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:06Αν λένε τόσα ψέματα ή/και παραποιούν το κάθε τι σήμερα, που υπάρχει η τεχνολογία, βίντεο κλπ φαντάσου τι ψέματα έχουν πει και έχουν γράψει παλαιότερες εποχές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 788 Απαντήσεις