Τι να σου πω. Εγώ αν ήμουν βακτήριο θα έπρεπε να απελπιστω πάρα πολύ για να ρίξω έτσι το επίπεδό μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
Re: Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και με t shirt(φανελακι) γινεται προχειρη μασκα,αν δεν υπαρχει δυνατοτητα για κατι καλυτερο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Μάιος 2020, 15:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ούτε κι εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να σαπουνίσεις τη μάσκα σου στο νεροχύτη του μπάνιου; Ή να ρίχνουν όλες τις μάσκες της οικογένειας σ' ένα λεκανάκι με ζεστό νερό και απορρυπαντικό;Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:22Δηλαδή τι τεχνική θέλει για να πλύνεις την μάσκα που το 90% δεν μπορεί;hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:18Δεν σε ρώτησα αυτό όμως.Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:09
Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται 4-5ωρες το πολύ. Αν χρειάζεται να την φοράς παραπάνω, βγάλε την, πλύνε καλά την μούρη σου και βάλε άλλη.
Επίσης, υπάρχει ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα που δεν θίγει κανείς και είναι το ότι οι μάσκες πρέπει να πλένονται στο χέρι. Το 90% των ατόμων ΔΕΝ ξέρουν να πλύνουν σωστά ένα ρούχο στο χέρι και το μόνο που θα καταφέρουν, εφόσον η μάσκα είναι μολυσμένη, είναι να μολύνουν το άπαν σύμπαν γύρω τους και να μην απολυμάνουν και την μάσκα, τελικά.
Και γιατί να μολυνεις το σύμπαν;
Επίσης μετά την σιδερώνεις. Τι σκατά να μείνει πάνω;
Δεν μου τα λες και πολύ καλά.![]()
Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι.
Λιγότερο χρόνο από το να φτιάξεις καφέ, χρειάζεται η όλη διαδικασία.
Και πόσο δύσκολο είναι στην τελική, να πάρεις ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα και δύο μέτρα κορδόνι και να φτιάξεις όσες γουστάρεις, στο μέγεθος που θέλεις;
Εγώ πάντως θυμάμαι (οι νεώτεροι δεν τα' χουν ζήσει) ότι κάτι τέτοιο κάναμε με τους λευκούς γιακάδες στις ποδιές.
Για χρόνια ολόκληρα.
Ακόμα ένα σατανικό σχέδιο για να μας επιβάλλουν στρατιωτική πειθαρχία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το νήμα αναφέρεται σε κάποιο βίντεο και την κατακριτέα συμπεριφορά ενός πολιτικού της δεξιάς. Οι απαντήσεις των δεξιών εδώ μέσα είναι εξαρχής υβριστικές. Το κόμπλεξ τους να επιβάλουν αυταρχικά την πολιτική τους είναι εμφανές.
Σας γράφουμε στ' αρχίδια μας και θα σας ξεφτιλίζουμε καθημερινά, που η κυβέρνησή σας τα έχει κάνει σαν τα μούτρα σας.
Σας γράφουμε στ' αρχίδια μας και θα σας ξεφτιλίζουμε καθημερινά, που η κυβέρνησή σας τα έχει κάνει σαν τα μούτρα σας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Aμα δε φοράς μάσκα 150 ευρώ πρόστιμο.
Αμα φοράς μάσκα σύλληψη γιατί καλύπτεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
aspergillus
Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί που κλαίγονται για την τιμή της μάσκας είναι οι ίδιοι που θα αγοράσουν πανάκριβο κινητό και δεύτερο αυτοκίνητο,θα πάνε διακοπές σε νησί με διαμονή σε ακριβό ξενοδοχείο,θα πάνε τριήμερο στο εξωτερικό να ξεσκάσουν και πάει λέγοντας.
Φυσικά είναι εκείνοι που παλαιότερα συζητούσαν με την παρέα για την κρίση, την ανέχεια και τη φτώχεια του λαού σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα χλαπακιάζοντας ποικιλίες.
Φυσικά είναι εκείνοι που παλαιότερα συζητούσαν με την παρέα για την κρίση, την ανέχεια και τη φτώχεια του λαού σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα χλαπακιάζοντας ποικιλίες.
Άμα είσαι δεξιά δεν γίνεται. θα σου χαλάσουν τα νυχάκια.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:36
Και πόσο δύσκολο είναι στην τελική, να πάρεις ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα και δύο μέτρα κορδόνι και να φτιάξεις όσες γουστάρεις, στο μέγεθος που θέλεις;
aspergillus έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:39 Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί που κλαίγονται για την τιμή της μάσκας είναι οι ίδιοι που θα αγοράσουν πανάκριβο κινητό και δεύτερο αυτοκίνητο,θα πάνε διακοπές σε νησί με διαμονή σε ακριβό ξενοδοχείο,θα πάνε τριήμερο στο εξωτερικό να ξεσκάσουν και πάει λέγοντας.
Μπράβο. Κβαντική ανάλυση
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το έγραψα σε άλλο νήμα : έχω ακούσει τα πιο απίθανα για αυτόν τον ιό αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ και κανένα να λέει ότι μπορεί να αντέξει πάνω από τρεις μέρες,και αυτό σε ειδικές συνθήκες (κρύο,σκοτεινιά κλπ).
Πάρτε λοιπόν πέντε μάσκες και αλλάζετε κάθε μέρα,Την πέμπτη μέρα που θα φορέσετε την πρώτη πάλι δεν θα έχει μείνει τίποτα.
Πάρτε λοιπόν πέντε μάσκες και αλλάζετε κάθε μέρα,Την πέμπτη μέρα που θα φορέσετε την πρώτη πάλι δεν θα έχει μείνει τίποτα.
- hellegennes
Επειδή μιλάμε για κάτι που φοράς στο πρόσωπο, ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να το βράσεις και όχι να το πλύνεις. Βέβαια αυτό θα το καταστρέψει σε χρόνο dt, οπότε πάρε καμμιά 100στη μάσκες να σου βρίσκονται.Otto Weininger έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:22 Δηλαδή τι τεχνική θέλει για να πλύνεις την μάσκα που το 90% δεν μπορεί;
Και γιατί να μολυνεις το σύμπαν;
Επίσης μετά την σιδερώνεις. Τι σκατά να μείνει πάνω;
Δεν μου τα λες και πολύ καλά.![]()
Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι.
Πρώτα απ' όλα, η θερμοκρασία του νερού δεν πρόκειται να σκοτώσει τον κορωνοϊό αν το πλύνεις στο χέρι, εκτός κι αν τα χέρια σου αντέχουν στους 60°(not). Έπειτα, το πόσο σαπούνι θα χρησιμοποιήσεις παίζει ρόλο. Αν βάλεις λίγο και δεν τρίψεις όσο και όπου χρειάζεται, δεν πρόκειται να την απολυμάνεις. Αν βάλεις πάρα πολύ, επίσης δεν θα την απολυμάνεις γιατί θα καλύψεις τους μικροοργανισμούς με αδιάλυτο σαπούνι.
Το σιδέρωμα δεν κάνει τίποτα. Πιο πιθανό είναι να μολύνεις την σιδερώστρα παρά να σκοτώσεις τον ιό. Εκτός αν έχεις ατμοσίδερο ή επιμένεις πάρα πολύ με το κανονικό σίδερο (όπου πάλι θα καταστρέψεις την μάσκα).
Τέλος, αν δεν προσέχεις πού θα πλύνεις τις μάσκες (σε ειδική λεκάνη που μετά θα απολυμάνεις), πιο πιθανό είναι να μολύνεις τον νεροχύτη σου. Γενικά είναι πιθανό να μολύνεις τον νεροχύτη σου γιατί θα ανοίγεις βρύσες, θα κλείνεις βρύσες, θα πιάνεις μπουκάλια ή κουτιά με σαπούνι, θα ακουμπάς τα χέρια σου παντού, κτλ.
Ουσιαστικά, αν δεν έχεις προεκπαιδευτεί να τα κάνεις όλα με συγκεκριμένο τρόπο, πιο πολύ κινδυνεύεις, γιατί αυτό το πράγμα το βάζεις στο μαπέτο σου. Δεν είναι ρούχο που φοράς στα μπούτια σου και στο στήθος που η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι απ' αυτά είναι κοντά στο μηδέν, εκτός αν έχεις την συνήθεια να γλείφεις τα παντελόνια σου πριν τα βάλεις στο πλυντήριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εδώ βλέπουμε ότι ο foscilis αντιλαμβάνεται την μάσκα ως κάτι σαν σώβρακο, ίσως γιατί είναι για τον πούτσο.
Δεν θέλω να σε ρωτήσω πόσες μέρες φοράς το ίδιο σώβρακο.πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:43 Πάρτε λοιπόν πέντε μάσκες και αλλάζετε κάθε μέρα,Την πέμπτη μέρα που θα φορέσετε την πρώτη πάλι δεν θα έχει μείνει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γιάννης
foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:32 Δηλαδή κάπου μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια που "μας αναγκάζουν να φοράμε μάσκα" και ξεχνάτε που η πλήρης πρόταση είναι "μας αναγκάζουν να φοράμε μάσκα όταν έχουμε μπει κάπου να ψωνίσουμε ή δουλεύουμε σε μέρος που ψωνίζουν άλλοι".
Η ίδια κοκκινομάλλα ηλίθια ΒΠ που θέλει τη Δευτέρα να πάει να αγοράσει 200 κιλοτάκια κλαίγεται ότι δήθεν δεν έχει μισό ευρώ να βάλει μια σερβιέτα στη μάπα της όσο θα ταλαιπωρεί την πωλήτρια.
Αρκετά. Σκάστε.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μεταξύ μας τώρα οι Μητσοτακίστας ξεκινήσαν σα φανατικοί υποστηρικτές της καραντίνας, συνεχίζουν σα φανατικοί οπαδοί
της μάσκας και σε κανά μήνα βλέπω να βρίζουν όποιον δε πάει στη παραλία να στηρίξει την εθνική μας οικονομία.Τους
βοηθούν και κάποιοι αντιπολιτευόμενοι βέβαια σα το Μπούμπη που περιμένουν τι θα πει ο Μητσοτάκης για να εκφράσουν
το αντίθετο, οι μόνοι που'ναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες είναι κάποιοι ξεχασμένοι αγαθιάρηδες καραντινιστές που κάθονται
στο σαλόνι τους με το αντισηπτικό ανά χείρας και μονολογούν " Τι θες να πεις πως βγήκαν όλοι Βίρνα, θα μας κολλήσουν όλους Βίρνα"
της μάσκας και σε κανά μήνα βλέπω να βρίζουν όποιον δε πάει στη παραλία να στηρίξει την εθνική μας οικονομία.Τους
βοηθούν και κάποιοι αντιπολιτευόμενοι βέβαια σα το Μπούμπη που περιμένουν τι θα πει ο Μητσοτάκης για να εκφράσουν
το αντίθετο, οι μόνοι που'ναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες είναι κάποιοι ξεχασμένοι αγαθιάρηδες καραντινιστές που κάθονται
στο σαλόνι τους με το αντισηπτικό ανά χείρας και μονολογούν " Τι θες να πεις πως βγήκαν όλοι Βίρνα, θα μας κολλήσουν όλους Βίρνα"
- Otto Weininger
Ε τώρα τα θες και συ. Συγκρίνεις την μούρη σου με τον κωλο σου ;hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:48Εδώ βλέπουμε ότι ο foscilis αντιλαμβάνεται την μάσκα ως κάτι σαν σώβρακο, ίσως γιατί είναι για τον πούτσο.
Δεν θέλω να σε ρωτήσω πόσες μέρες φοράς το ίδιο σώβρακο.πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:43 Πάρτε λοιπόν πέντε μάσκες και αλλάζετε κάθε μέρα,Την πέμπτη μέρα που θα φορέσετε την πρώτη πάλι δεν θα έχει μείνει τίποτα.
Αφού σου είπα την λύση εξ αρχής.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άμα βάλω αυτήν ,είμαι εντάξει;Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:37 Aμα δε φοράς μάσκα 150 ευρώ πρόστιμο.
![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-