Πράγματι, δεν είμαι απατεώνας να δουλεύω HRblackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:22ειμαι σιγουρος πως εχεις μεγαλυτερη σχεση με αυτους τους πλανητες παρα με οποιαδηποτε διοικητικη θεση οπουδηποτε, ακομα και σε κοτετσι. Κανονικη παρασταση θεατρου σκιων θα ηταν "Ο καραγκιοζης στο HR"elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:15από που έβγαλες συμπεράσματα εσύ για το χώρο του μανατζμεντ και της εργασίας;blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:09 Δεν με πειθεις. Αν παντως ισχυει, αποδεικνυεις τον ισχυρισμο μου για ατομα με αρχαικες προκαταληψεις στον χωρο του μανατζμεντ και της εργασιας. Προσεχε μονο να μην εισαι ο εαυτος σου στο τουιτερ η στο ΦΒ. Ατομα σαν εσενα δεν θα πρεπε να εχουν τετοιες θεσεις.
παρόμοια συμπέρασματα έχω βγάλει κι εγώ για τους πλανήτες του γαλαξία της Ανδρομέδας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαύρη Αθηνά: Μια επαναστατική θεωρεία για την αφρικανική προέλευση του ελληνικού πολιτισμού
Re: Η στάση της Ελλάδας στη θεωρία της Μαύρης Αθηνάς
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Κοίτα, διάβαζα κι εγώ τα βιβλία του στην εφηβεία μου. Μόνο από την ρομαντική πλευρά μπορώ να το συγχωρήσω.Otto Weininger έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:31hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:27
Από την επιστημονική κοινότητα θεωρείται τόσο έγκυρο όσο τα βιβλία του Έριχ Φον Ντένικεν από τους αστρονόμους. Βασικά λιγότερο.![]()
Λίγα με τον Ντένικεν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Παραμένει η μεγάλη μου αγάπη. Όπως και ο Ρόμπερτ Σαρρούhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:05Κοίτα, διάβαζα κι εγώ τα βιβλία του στην εφηβεία μου. Μόνο από την ρομαντική πλευρά μπορώ να το συγχωρήσω.Otto Weininger έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:31hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:27
Από την επιστημονική κοινότητα θεωρείται τόσο έγκυρο όσο τα βιβλία του Έριχ Φον Ντένικεν από τους αστρονόμους. Βασικά λιγότερο.![]()
Λίγα με τον Ντένικεν
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10 Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
Η ανοησία της θεωρίας προκύπτει και από την σύγχυση μεταξύ αρχαίας Αιγύπτου και άλλων αρχαίων πολιτισμών με τους οποίους είχαν σχέση οι αρχαίοι Έλληνες με τους μαύρους.Οι Αιγύπτιοι βεβαίως ζούσαν στην Αφρική αφού η Αίγυπτος είναι σε αυτήν αλλά ούτε αυτοί ήσαν μαύροι.Οι μαύροι ζούσαν και ακόμη ζουν κάτω από τη Σαχάρα - υπάρχει πλέον και γεωγραφικός όρος sub Saharan Africa και όχι στη Βόρειο Αφρική όπου είχαν σχέσεις και αποικίες οι αρχαίοι Έλληνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όλοι οι λαοί των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου έχουν κοινό φυλετικο υπόβαθρο από την εποχή της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας ..hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:15Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10 Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
Η ανοησία της θεωρίας προκύπτει και από την σύγχυση μεταξύ αρχαίας Αιγύπτου και άλλων αρχαίων πολιτισμών με τους οποίους είχαν σχέση οι αρχαίοι Έλληνες με τους μαύρους.Οι Αιγύπτιοι βεβαίως ζούσαν στην Αφρική αφού η Αίγυπτος είναι σε αυτήν αλλά ούτε αυτοί ήσαν μαύροι.Οι μαύροι ζούσαν και ακόμη ζουν κάτω από τη Σαχάρα - υπάρχει πλέον και γεωγραφικός όρος sub Saharan Africa και όχι στη Βόρειο Αφρική όπου είχαν σχέσεις και αποικίες οι αρχαίοι Έλληνες.
Χωρια που ήταν επί χιλιετίες κάτοικοι στην ίδια Αυτοκρατορία είτε μιλάμε για περσική είτε ελληνιστική είτε ρωμαϊκή βυζαντινή αραβική η οθωμανική ..
-
Giorgos 574
Τα φυσικά χαρακτηριστικά καθορίζονται και από το κλίμα του τόπου που ζειςhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:15Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10 Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
- hellegennes
Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Giorgos 574
Για λευκούς μιλάμεhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:55 Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
- hellegennes
Α, οι μαύροι έχουν διαφορετική βιολογία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Giorgos 574
Όχι. Αν πχ μια ομάδα Βουλγάρων μεταναστεύσει στην Κρήτη και έρθει σε επιμειξία με τους ντοπιους μετά από πολλες γενιές δε θα έχει καμια διαφορα φυσιογνωμικά. Το κλίμα θα επηρεάσει την απόχρωση των μαλλιών και του δέρματος και το σχήμα του κεφαλιού.
- hellegennes
Να γράψεις κάνα άρθρο στο Nature, να μάθουν κι αυτοί πώς λειτουργεί η εξέλιξη, μην νομίζουν βλακείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Giorgos 574
Δε νομίζω να μη συμφωνούν με αυτό που είπαhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:15 Να γράψεις κάνα άρθρο στο Nature, να μάθουν κι αυτοί πώς λειτουργεί η εξέλιξη, μην νομίζουν βλακείες.
- blackpaint
Στο Νοτο τους ειχαν να δουλευουν στον ηλιο μεχρι το 1960-70 οπου και ολοκληρωθηκε το προσφυγικο ρευμα τους προς τις υπολοιπες πολιτειες. Δεν ειναι οτι ειχαν και την ευκαιρια να ασπρισουν.hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:55 Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
- hellegennes
Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Giorgos 574
Διαφωνώhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:24 Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 18 Απαντήσεις