!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαύρη Αθηνά: Μια επαναστατική θεωρεία για την αφρικανική προέλευση του ελληνικού πολιτισμού

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Η στάση της Ελλάδας στη θεωρία της Μαύρης Αθηνάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:22
elchav έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:15
blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 18:09 Δεν με πειθεις. Αν παντως ισχυει, αποδεικνυεις τον ισχυρισμο μου για ατομα με αρχαικες προκαταληψεις στον χωρο του μανατζμεντ και της εργασιας. Προσεχε μονο να μην εισαι ο εαυτος σου στο τουιτερ η στο ΦΒ. Ατομα σαν εσενα δεν θα πρεπε να εχουν τετοιες θεσεις.
από που έβγαλες συμπεράσματα εσύ για το χώρο του μανατζμεντ και της εργασίας;
παρόμοια συμπέρασματα έχω βγάλει κι εγώ για τους πλανήτες του γαλαξία της Ανδρομέδας
ειμαι σιγουρος πως εχεις μεγαλυτερη σχεση με αυτους τους πλανητες παρα με οποιαδηποτε διοικητικη θεση οπουδηποτε, ακομα και σε κοτετσι. Κανονικη παρασταση θεατρου σκιων θα ηταν "Ο καραγκιοζης στο HR" :smt005:
Πράγματι, δεν είμαι απατεώνας να δουλεύω HR
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:31
hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:27
Από την επιστημονική κοινότητα θεωρείται τόσο έγκυρο όσο τα βιβλία του Έριχ Φον Ντένικεν από τους αστρονόμους. Βασικά λιγότερο.
:hammer:
Λίγα με τον Ντένικεν
Κοίτα, διάβαζα κι εγώ τα βιβλία του στην εφηβεία μου. Μόνο από την ρομαντική πλευρά μπορώ να το συγχωρήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:05
Otto Weininger έγραψε: 27 Απρ 2020, 16:31
hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:27
Από την επιστημονική κοινότητα θεωρείται τόσο έγκυρο όσο τα βιβλία του Έριχ Φον Ντένικεν από τους αστρονόμους. Βασικά λιγότερο.
:hammer:
Λίγα με τον Ντένικεν
Κοίτα, διάβαζα κι εγώ τα βιβλία του στην εφηβεία μου. Μόνο από την ρομαντική πλευρά μπορώ να το συγχωρήσω.
Παραμένει η μεγάλη μου αγάπη. Όπως και ο Ρόμπερτ Σαρρού :003:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28
πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10 Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
Η ανοησία της θεωρίας προκύπτει και από την σύγχυση μεταξύ αρχαίας Αιγύπτου και άλλων αρχαίων πολιτισμών με τους οποίους είχαν σχέση οι αρχαίοι Έλληνες με τους μαύρους.Οι Αιγύπτιοι βεβαίως ζούσαν στην Αφρική αφού η Αίγυπτος είναι σε αυτήν αλλά ούτε αυτοί ήσαν μαύροι.Οι μαύροι ζούσαν και ακόμη ζουν κάτω από τη Σαχάρα - υπάρχει πλέον και γεωγραφικός όρος sub Saharan Africa και όχι στη Βόρειο Αφρική όπου είχαν σχέσεις και αποικίες οι αρχαίοι Έλληνες.
οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.
Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:15
πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10 Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
Η ανοησία της θεωρίας προκύπτει και από την σύγχυση μεταξύ αρχαίας Αιγύπτου και άλλων αρχαίων πολιτισμών με τους οποίους είχαν σχέση οι αρχαίοι Έλληνες με τους μαύρους.Οι Αιγύπτιοι βεβαίως ζούσαν στην Αφρική αφού η Αίγυπτος είναι σε αυτήν αλλά ούτε αυτοί ήσαν μαύροι.Οι μαύροι ζούσαν και ακόμη ζουν κάτω από τη Σαχάρα - υπάρχει πλέον και γεωγραφικός όρος sub Saharan Africa και όχι στη Βόρειο Αφρική όπου είχαν σχέσεις και αποικίες οι αρχαίοι Έλληνες.
οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.
Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.
Όλοι οι λαοί των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου έχουν κοινό φυλετικο υπόβαθρο από την εποχή της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας ..
Χωρια που ήταν επί χιλιετίες κάτοικοι στην ίδια Αυτοκρατορία είτε μιλάμε για περσική είτε ελληνιστική είτε ρωμαϊκή βυζαντινή αραβική η οθωμανική ..
Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 »

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:15
Τα φυσικά χαρακτηριστικά καθορίζονται και από το κλίμα του τόπου που ζεις
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Giorgos 574

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:55 Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
Για λευκούς μιλάμε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Α, οι μαύροι έχουν διαφορετική βιολογία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Giorgos 574

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:04 Α, οι μαύροι έχουν διαφορετική βιολογία;
Όχι. Αν πχ μια ομάδα Βουλγάρων μεταναστεύσει στην Κρήτη και έρθει σε επιμειξία με τους ντοπιους μετά από πολλες γενιές δε θα έχει καμια διαφορα φυσιογνωμικά. Το κλίμα θα επηρεάσει την απόχρωση των μαλλιών και του δέρματος και το σχήμα του κεφαλιού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Να γράψεις κάνα άρθρο στο Nature, να μάθουν κι αυτοί πώς λειτουργεί η εξέλιξη, μην νομίζουν βλακείες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Giorgos 574

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:15 Να γράψεις κάνα άρθρο στο Nature, να μάθουν κι αυτοί πώς λειτουργεί η εξέλιξη, μην νομίζουν βλακείες.
Δε νομίζω να μη συμφωνούν με αυτό που είπα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 22:55 Ναι, όπως όλοι ξέρουμε οι απόγονοι των Αφρικανών στην Αμερική άσπρισαν. Oh, wait, δεν άλλαξαν. Ίσως γιατί δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία.
Στο Νοτο τους ειχαν να δουλευουν στον ηλιο μεχρι το 1960-70 οπου και ολοκληρωθηκε το προσφυγικο ρευμα τους προς τις υπολοιπες πολιτειες. Δεν ειναι οτι ειχαν και την ευκαιρια να ασπρισουν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Giorgos 574

hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:24 Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
Διαφωνώ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”