!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Χασσάπης Βρούτσης τώρα στο Mega, ετοιμάζει νέα σφαγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Ο Χασσάπης Βρούτσης τώρα στο Mega, ετοιμάζει νέα σφαγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

πατησιωτης έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:06
Αυτά πάντα όμως καταλήγουν στο go back κυρία Μέρκελ.
Ε, τώρα με τον ιό και τη μεγάλη ύφεση που θα έχει και η Γερμανία. περιμένω να δω αν και αυτοί θα προχωρήσουν σε αντίστοιχα μέτρα λιτότητας.
Αν οι Γάλλοι (δεν λέω καν για τους Γερμανούς...) πάνε σε μείωση του κατώτατου, τότε ας πάει και η Ελλάδα.

Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:47 Για να τελειώνει αυτή η κατάσταση: Παιδιά και για τους δυό σας και πάντα με καλή πρόθεση. Προτιμότερο σε αυτή την ιστορία να μου πείτε ευθής εξαρχής ότι η είδηση δεν παίζει και αυτά είναι "φούμο". Ευχάριστο είναι για μένα αν οι φόβοι μου αποδειχθούν λανθασμένοι. Αλλά αποφύγετε κάπως τα τσαβουλιάσματα.
Εγω δεν ξερω αν θα γινει ή δεν θα γινει.Δεν προεξοφλω τιποτα γιατι δεν ξερουμε την υφεση λογω πανδημιας.
Πλην ομως θεωρω δυσκολο να γινει γιατι η υφεση δεν οφειλεται σε δικα μας λαθη και το 21 προβλεπεται ισχυρη ανακαμψη.
Να σου πω επισης οτι το page news δεν ειναι και η επιτομη της εγκυροτητας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Fluffy έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:44 Ετοιμαστείτε να σας πετσοκόψει
προλειαίνει το έδαφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:10 Αν οι Γάλλοι (δεν λέω καν για τους Γερμανούς...) πάνε σε μείωση του κατώτατου, τότε ας πάει και η Ελλάδα.
παλαβοι ειστε βρε; πως θα ζήσει ο κοσμος;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

ξεχασα, τι να τα κάνει τα λεφτά αφου δεν μπορει να πάει ταξίδια!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Fluffy έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:00
kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:10 Αν οι Γάλλοι (δεν λέω καν για τους Γερμανούς...) πάνε σε μείωση του κατώτατου, τότε ας πάει και η Ελλάδα.
Δεν εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς ή οι Γάλλοι ή εάν φταίμε εμείς ή δεν φταίμε.
Εάν υπάρξει πτώση παραγωγής επί μακρόν λόγω της καραντίνας και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να ρίχνουν χρήμα και να μη κόβουν μισθούς θα εμφανισθεί κάτι που λέγεται ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ.
βέβαια οι αντοχές της ΕΕ είναι πολύ μεγαλύτερες από τις ελληνικές και πληθωρισμό του ευρώ δεν έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά για όλα υπάρχουν όρια και οι οικονομικοί νόμοι είναι παγκόσμιοι.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

πατησιωτης έγραψε: 23 Απρ 2020, 11:25
Fluffy έγραψε: 22 Απρ 2020, 22:00
Δεν εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς ή οι Γάλλοι ή εάν φταίμε εμείς ή δεν φταίμε.
Εάν υπάρξει πτώση παραγωγής επί μακρόν λόγω της καραντίνας και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να ρίχνουν χρήμα και να μη κόβουν μισθούς θα εμφανισθεί κάτι που λέγεται ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ.
βέβαια οι αντοχές της ΕΕ είναι πολύ μεγαλύτερες από τις ελληνικές και πληθωρισμό του ευρώ δεν έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά για όλα υπάρχουν όρια και οι οικονομικοί νόμοι είναι παγκόσμιοι.
Δεν μπορεί δηλαδή η καπιταλιστική οικονομία να καλύψει της σύγχρονες λαϊκές ανάγκες που η ίδια δημιουργεί, οι σχέσεις παραγωγής έχουν γίνει τροχοπέδη του καπιταλιστικού συστήματος, των παραγωγικών δυνάμεων που ενυπάρχουν στην τεχνολογία. Το ξέρουμε, οι κομμουνιστές το φωνάζουμε πάντοτε απλά δεν το υπομένουμε καρτερικά, ούτε προσπαθούμε να διαιωνίσουμε αυτό το σύστημα. Εργαζόμαστε για την ανατροπή του.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ας το αφηκω και εδώ...

Εικόνα

...Γιατί «τίποτα δεν θα είναι ίδιο» στη μετά κορονοϊό εποχή!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Η ρουφιάνα η διαμαντοπουλου τωρα στην ερτ μιλάει για νέο ασφαλιστικό. Πόσυς μήνες έχει τόυτο δω που βγαζει τους επομενους συνταξιούχους στα 70+;
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:10
πατησιωτης έγραψε: 22 Απρ 2020, 21:06
Αυτά πάντα όμως καταλήγουν στο go back κυρία Μέρκελ.
Ε, τώρα με τον ιό και τη μεγάλη ύφεση που θα έχει και η Γερμανία. περιμένω να δω αν και αυτοί θα προχωρήσουν σε αντίστοιχα μέτρα λιτότητας.
Αν οι Γάλλοι (δεν λέω καν για τους Γερμανούς...) πάνε σε μείωση του κατώτατου, τότε ας πάει και η Ελλάδα.

Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα πάνε.
Σε αυτό που συζητήσαμε τις προάλλες, πιθανότατα την πάτησα από το δημοσίευμα της "Αυγής "και του "Φλας" συν αυτό που μου επισήμανε ο Άντερ για την ιστοσελίδα που αναπαρήγαγε την είδηση. Μάλλον επρόκειτο για προπαγάνδα αλλά από την άλλη λόγω ότι η ιστορία έβγαινε και από το ΜΜΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν γινόταν να το αγνοήσω.

Αλλά με βάση τις αντιδράσεις που βλέπω στην επιχειρούμενη προσπάθεια της κυβέρνησης για επάνοδο, "Καμ" βλέπω να κοντοζυγώνει η ημέρα όπου ο Σταϊκούρας να πει ¨μάγκες συγνώμη δεν μπορεί το κράτος να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, οπότε προχωράμε σε μειώσεις συντάξεων και σε δεύτερο βαθμό σε μειώσεις μισθών. Δεν έχει νόημα αν σφάλω εγώ ή εσύ ή ο Άντερ. Big deal σιγά δεν κάνουμε καμιά κόντρα κουβέντα κάνουμε, αλλά φοβάμαι ότι τότε το πικρό ποτήρι για πως θα ζήσουμε το θα κατεβάσουμε μέχρι πάτο όλοι μας. Σε αυτό μακάρι να διαψευσθώ.
Άβαταρ μέλους
under

jimdenin
Μολις ανακοινωσε ο Βρουτσης οτι ακομα και αν το εισοδημα των υπαλληλων που θα εργαστουν λιγοτερο πεσει κατω απο το οριο του κατωτατου μισθου,θα ερθει το κρατος και θα καλυψει τη διαφορα.Ακομα δηλαδη και αν μετα την καλυψη του 60% του μισθου για τις ημερες που δεν θα δουλευουν ειναι κατω απο τον κατωτατο,θα παρουν επιπλεον χρηματα για να φτασουν στον κατωτατο.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

under έγραψε: 20 Μάιος 2020, 18:55 jimdenin
Μολις ανακοινωσε ο Βρουτσης οτι ακομα και αν το εισοδημα των υπαλληλων που θα εργαστουν λιγοτερο πεσει κατω απο το οριο του κατωτατου μισθου,θα ερθει το κρατος και θα καλυψει τη διαφορα.Ακομα δηλαδη και αν μετα την καλυψη του 60% του μισθου για τις ημερες που δεν θα δουλευουν ειναι κατω απο τον κατωτατο,θα παρουν επιπλεον χρηματα για να φτασουν στον κατωτατο.
Κοίτα εγώ είμαι από τις περιπτώσεις που δούλευα συνέχεια. Απλά πιάστηκα από τις αναφορές της "Αυγής" και την πάτησα το έχω αναφέρει στον Κάμερον (ακριβώς πάνω από το μήνυμα το δικό σου) όπου το δημοσίευμα μίλαγε για μείωση του κατώτατου γενικά. Αν όντως είπε αυτά ο Βρούτσης που μου αναφέρεις, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι το απλό, ότι δικαιώθηκες εν τέλει. Και δικαιώθηκες για καλό. Είμαστε ΟΚ βρε συ. :wink
Άβαταρ μέλους
under

jimdenin έγραψε: 20 Μάιος 2020, 20:06
under έγραψε: 20 Μάιος 2020, 18:55 jimdenin
Κοίτα εγώ είμαι από τις περιπτώσεις που δούλευα συνέχεια. Απλά πιάστηκα από τις αναφορές της Αυγής και την πάτησα το έχω αναφέρει στον Κάμερον (ακριβώς πάνω από το μήνυμα το δικό σου) όπου το δημοσίευμα μίλαγε για μείωση του κατώτατου γενικά. Αν όντως είπε αυτά ο Βρούτσης που μου αναφέρεις, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι το απλό, ότι δικαιώθηκες εν τέλει. Και δικαιώθηκες για καλό. Είμαστε ΟΚ βρε συ.
Εδω εισαι
2ος Άξονας

Μηχανισμός Ενίσχυσης Απασχόλησης με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας
«ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»

Ο Μηχανισμός Ενίσχυσης Απασχόλησης τίθεται σε ισχύ για την χρονική περίοδο από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 με επέκταση της χρονικής ισχύος του εάν και εφόσον χρειαστεί.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον μηχανισμό θα έχουν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας οι οποίες εμφανίζουν μείωση του τζίρου τους, τουλάχιστον 20%, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως ΚΑΔ. Στο μηχανισμό θα συμπεριληφθούν και επιχειρήσεις που λειτουργούν για πρώτη φορά και δεν έχουν καταγράψει έσοδα τους προηγούμενους μήνες. Ο μηχανισμός θα καλύπτει όλους τους υφιστάμενους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Επίσης ο μηχανισμός θα αφορά και τις εποχικές επιχειρήσεις. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης που θα προσληφθούν σε αυτές, μέχρι τον αριθμό των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης που διατηρούσαν πέρυσι τον αντίστοιχο μήνα.

Δεν θα επιτρέπεται η μετατροπή της σχέσης εργασίας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, προκειμένου να λάβει η επιχείρηση το ευεργέτημα της συμμετοχής στον μηχανισμό.

Το δικαίωμα του εργοδότη να μειώνει το χρόνο εργασίας του εργαζομένου πλήρους απασχόλησης έως και 50%, θα ασκείται υπό την αυστηρή προυπόθεση ότι δεν θα μεταβάλλεται το είδος της σχέσης εργασίας.

Η πολιτεία αναλαμβάνει την υποχρέωση αναπλήρωσης κατά 60% του εισοδήματος του εργαζομένου για το χρόνο που ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται.

Επιπλέον, σε περίπτωση που η καθαρή αμοιβή μετά την ανωτέρω προσαρμογή υπολείπεται του κατώτατου μισθού, η διαφορά θα καλύπτεται από το κράτος εξ’ ολοκλήρου.

https://www.newsit.gr/politikh/treis-ak ... o/3034534/

Συμπερασμα : δεν διαβαζουμε βοθροφυλλαδες,δεν πιστευουμε ζαιους ουτε για πλακα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Τα κομμουνιστικά μποτ (Μπλε Μπούμπυς, Fluffy) προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορεί να περάσουμε την κρίση του κορωνοϊού αλώβητοι και είναι καθαρά θέμα επιλογής το να μην το κάνουμε.

Αυτό στέκει μόνο αν θεωρήσουμε ότι σε ενδεχόμενο κομμουνιστικό καθεστώς απαγορεύονται αυστηρά τα μέτρα προστασίας που παρακωλύουν την παραγωγή, δηλαδή ούτε καραντίνες ούτε τίποτα και όποιος ζήσει έζησε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”