!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ετοιμάζει παπαρι η Κινα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
panos291

Ετοιμάζει παπαρι η Κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ειναι μεγαλο το άρθρο αλλα αξιζει να διαβαστει.
Φανταστειτε ultraboost στα πανερια και αρώματα tom ford του 20ρικου.
Προσωπικα στηριζω με 1000

https://www.protothema.gr/world/article ... a-paneria/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ετοιμάζει παπαρι η Κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο της τελευταίας περιόδου, [user]Dwarven Blacksmith[/user] σου το έχω παρσάρει ήδη το νέο ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μα ο άλλος αγοράζει το Μπραντ, όχι την ποιότητα. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:24 Μα ο άλλος αγοράζει το Μπραντ, όχι την ποιότητα. :102:
:e045:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

και γω στηριζω αν και δεν εχω κατι υποψιν για αγορα . :bored:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

:romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Εικόνα

Tι χύσιμο εριξα μολις τωρα, στράγγιξα, δεν εχει σεχ σημερα το βραδυ. Θα πρεπει να πλακωθω στους χυμους :-?
Άβαταρ μέλους
vantono

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έτσι. Πουτσα μέχρι τα παπουτσα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.

Τα είδη πολυτελείας έχουν τη δική τους λογική. Καθένας απ'αυτούς του Κινέζους πωλητές - influencers μπορεί να πετύχει να αποκτήσει μια βάση στη Gen Z ή να αποτύχει εντελώς, νέα μπραντς μπορεί να αναδυθούν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάποια συστημική αλλαγή.

Προφανώς έπεσαν στο ραντάρ μου αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono

Kαιρος οι ΗΠΑ να αποδεχτουν οτι χανουν το τιμονι του πλανητη σιγα-σιγα, ερχεται το ρίαλ Κομμουνιστικό νεξτ μπιγκ θινγκ, οχι το μουσαντένιο που εφαρμοστηκε στην ΕΣΣΔ, καλα τα πηγε στη θεωρία αλλα τα πουτάνιασε ολα στην πραξη.
Και αυτο δεν ειναι αλλο απο την Κίνα.

Το εχω ξαναπει, ο Τραμπ (και οποιος τον διαδεχτεί αργότερα) θα κερδιζε πολλά περισσότερα αν επεδίωκε συνεργασία με τους Κινεζους για το κοινο καλό του πλανήτη, και οχι σύγκρουση.
Αλλά η αλαζονεία ειναι μεγάλη πουτάνα. :102:
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Αυτά τα brand που διαβάζω στο αρχικό μήνυμα, είναι από αμερική ή από γαλλίες ιταλίες ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Πιπες

https://www.washingtonpost.com/technolo ... s-tariffs/

Viral TikToks say to buy direct from Chinese factories. Don’t do it.
Videos claim to expose the “secrets” of high-end products made in Chinese factories. Please step away from your screens.

A surge of recent online videos have encouraged tariff-wary Americans to buy shoes, luxury handbags or even manufactured homes directly from Chinese factories.

Americans appear to have responded by catapulting two Chinese e-commerce apps, DHgate and Taobao, near the top of the most-downloaded iPhone apps in the United States, according to market intelligence firm Sensor Tower.

...

o much hogwash
Some of the TikTok videos about buying from China are ridiculous.

What do you think happens, as at least one video suggested, if you contact a massive Chinese manufacturer to order a single living room set when the factory typically sells them by the container load? Don’t count on it working or paying the cut-rate price negotiated by a giant retailer.

And how is it a “secret,” as some videos claim, that retail prices for luxury goods are far higher than the manufacturing costs? If you’re buying designer clothes or a Ferrari, you know you’re paying partly for the label.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.

Τα είδη πολυτελείας έχουν τη δική τους λογική. Καθένας απ'αυτούς του Κινέζους πωλητές - influencers μπορεί να πετύχει να αποκτήσει μια βάση στη Gen Z ή να αποτύχει εντελώς, νέα μπραντς μπορεί να αναδυθούν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάποια συστημική αλλαγή.

Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.

Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.
Σιγά, καμια ανάγκη δεν εχουμε να αισθανθούμε ανώτεροι όσοι ήδη είμεθα ανώτεροι :102:
Τα μπραντάτα ρούχα τα παίρνουμε κυρίως για την ποιότητά τους. Οπως ομοίως θα προτιμήσουμε και λιγοτερο βαριά μπραντάτα ρούχα, τύπου Abercrombie, timberland, carhartt, που δεν τα λες λουξουρυ, αλλα κι αυτα για την ποιότητά τους τα αξιζουν τα λεφτα τους.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

vantono έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47

Σιγά, καμια ανάγκη δεν εχουμε να αισθανθούμε ανώτεροι όσοι ήδη είμεθα ανώτεροι :102:
Τα μπραντάτα ρούχα τα παίρνουμε κυρίως για την ποιότητά τους. Οπως ομοίως θα προτιμήσουμε και λιγοτερο βαριά μπραντάτα ρούχα, τύπου Abercrombie, timberland, carhartt, που δεν τα λες λουξουρυ, αλλα κι αυτα για την ποιότητά τους τα αξιζουν τα λεφτα τους.
Προσωπικα φοραω ultraboost γιατι ειναι ποιοτικα και με βολευουν.
Αν το εργοστασιο που τα παραγει λεγεται πχ Pu-Lee με σημα το πάντα αποφασισει να τα πουλαει μονο του για 30 ευρω, Pu-Lee θα αγοραζω και να πα να γαμηθει η Adidas.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”