Φανταστειτε ultraboost στα πανερια και αρώματα tom ford του 20ρικου.
Προσωπικα στηριζω με 1000
https://www.protothema.gr/world/article ... a-paneria/

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:24 Μα ο άλλος αγοράζει το Μπραντ, όχι την ποιότητα.![]()
Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.
Τα είδη πολυτελείας έχουν τη δική τους λογική. Καθένας απ'αυτούς του Κινέζους πωλητές - influencers μπορεί να πετύχει να αποκτήσει μια βάση στη Gen Z ή να αποτύχει εντελώς, νέα μπραντς μπορεί να αναδυθούν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάποια συστημική αλλαγή.
Προφανώς έπεσαν στο ραντάρ μου αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
Σιγά, καμια ανάγκη δεν εχουμε να αισθανθούμε ανώτεροι όσοι ήδη είμεθα ανώτεροιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.
Τα είδη πολυτελείας έχουν τη δική τους λογική. Καθένας απ'αυτούς του Κινέζους πωλητές - influencers μπορεί να πετύχει να αποκτήσει μια βάση στη Gen Z ή να αποτύχει εντελώς, νέα μπραντς μπορεί να αναδυθούν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάποια συστημική αλλαγή.
Προφανώς έπεσαν στο ραντάρ μου αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
Προσωπικα φοραω ultraboost γιατι ειναι ποιοτικα και με βολευουν.vantono έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:52Σιγά, καμια ανάγκη δεν εχουμε να αισθανθούμε ανώτεροι όσοι ήδη είμεθα ανώτεροιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.
Προφανώς έπεσαν στο ραντάρ μου αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.![]()
Τα μπραντάτα ρούχα τα παίρνουμε κυρίως για την ποιότητά τους. Οπως ομοίως θα προτιμήσουμε και λιγοτερο βαριά μπραντάτα ρούχα, τύπου Abercrombie, timberland, carhartt, που δεν τα λες λουξουρυ, αλλα κι αυτα για την ποιότητά τους τα αξιζουν τα λεφτα τους.