!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Χασσάπης Βρούτσης τώρα στο Mega, ετοιμάζει νέα σφαγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
karadeniz1

Re: Ο Χασσάπης Βρούτσης τώρα στο Mega, ετοιμάζει νέα σφαγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karadeniz1 »

Βλήμα έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:47 Πάμε στοιχηματάκι ότι αυτό το μέτρο θα αφήσει ίχνη μέχρι την επανάσταση;
Πάμε στοίχημα ότι χωρίς επανάσταση όλο θα βγαίνουν "κρίσεις" που θα μειώνουν τα θεσμικά δικαιώματα των εργαζομένων;
ναι επιτελους ξεκινηστε την πορδοεπανασταση σας να μας φερετε την ιδανικη σταλινικη βορειοκορεατικη αταξικη κοινωνια σας σταλινάρες!
σας περιμενουμε πως και πως.... :003: :003: :003:
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:58
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:24 Πέραν του unfair που κάνεις και δείχνει αδυναμία ουσιαστικής απάντησης.
Συγνώμη, αλλά εν προκειμένω το unfair είναι δικό σου.
Υιοθετείς ως σίγουρο κάτι που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν γίνει και σπεύδεις να προδικάσεις εξελίξεις. Ο under εδώ απλά σου είπε ότι άλλοι στο διπλανό νήμα κατηγορούν τον Βρούτση για το ότι δίνει αυξήσεις, δεν σου είπε κάτι που δεν είναι αλήθεια.
ΥΓ: Δεν υιοθετώ ως σίγουρο τίποτα, τα ποστ μου είναι πολύ ξεκάθαρα σε σχέση με το τι κάνει ακριβώς ο Άντερ. Πέραν τούτου το ενδεχόμενο σχολιάζω και το θα συμβεί σε αυτή την πιθανότητα έ και λιγάκι κοινή λογική υπάρχει για το αν αυτό που βγαίνει ως είδηση και γίνει πραγματικότητα είναι ακραίο ή όχι.

Επιπλέον το τι θεωρώ unfair σε σχέση με αυτό που θεωρείς εσύ: Όταν μιλάτε με τον οποίο συνομιλητή σας μάθετε να μιλάτε με αυτόν και όχι με τους "άλλους". Το τι λένε οι άλλοι και το ποιοι είναι οι άλλοι είναι άσχετο, ούτε γνωρίζω τι γράφτηκε στο ά ή στο β΄νήμα. Εγώ δεν είμαι "οι άλλοι" και τούμπαλιν. Αυτό που κάνετε να αυθαίρετα να ταυτίζετε κάποιον με κάποια ομάδα χρηστών ως προς τις απόψεις τους είναι άσχημο και επί της ουσίας εκτός τόπου και χρόνου και δείχνει κάποια πρόθεση. Υπάρχει η περίπτωση να συμφωνώ σε κάτι με πχ με τον ΑΧΑΡΙΣΤΟ ή με τον Στρακαστρούκα και σε κάτι άλλο με τον Στάμο ή με την Juno.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:09 ΥΓ: Δεν υιοθετώ ως σίγουρο τίποτα, τα ποστ μου είναι πολύ ξεκάθαρα σε σχέση με το τι κάνει ακριβώς ο Άντερ. Πέραν τούτου το ενδεχόμενο σχολιάζω και το θα συμβεί σε αυτή την πιθανότητα έ και λιγάκι κοινή λογική υπάρχει για το αν αυτό που βγαίνει ως είδηση και γίνει πραγματικότητα είναι ακραίο ή όχι.

Επιπλέον το τι θεωρώ unfair σε σχέση με αυτό που θεωρείς εσύ: Όταν μιλάτε με τον οποίο συνομιλητή σας μιλάτε με αυτόν και όχι με τους "άλλους". Το τι λένε οι άλλοι και το ποιοι είναι οι άλλοι είναι άσχετο, ούτε γνωρίζω τι γράφτηκε στο ά ή στο β΄νήμα. Αυτό που κάνετε να αυθαίρετα να ταυτίζετε κάποιον με κάποια ομάδα χρηστών ως προς τις απόψεις τους είναι άσχημο και επί της ουσίας εκτός τόπου και χρόνου και δείχνει πρόθεση.
Ωστε δεν υιοθετεις τιποτα ως σιγουρο ;

Ας δουμε το αρχικο σου ποστ.Προσοχη στο υπογραμμισμενο
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:07 Η αλλιώς η επιστροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εξουσία με υποκλίσεις από τον απλό κόσμο. Χωρίς καμιά ειρωνεία το τελευταίο. Με αυτά που κατεβάζει ο Βρούτσης είναι εντελώς ξεκάθαρα τα πράγματα, ο απλός εργαζόμενος δεν θα ζήσει. Καιρός ο Αλέξης, ο Παύλος κλπ να ξεσκονίσουν τα πρωθυπουργικά σακάκια τους.
Γραφεις δηλαδη οτι ο Βουτσης κατεβαζει κατι.Οχι ως ενδεχομενο.Λες οτι κατι κατεβαζει.
Οταν σου ζητησα να φερεις νομο που ο Βρουτσης κανει αυτα που λες (μειωση του κατωτατου μισθου) αρχισες τα αν και τα οταν.Αυτη ηταν η απαντηση σου κυριολεκτικα.Προσοχη στο διαλογο και στο τελευταιο υπογραμμισμενο μερος της απαντησης σου.
under έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:32
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:30 Απογοητευτικός είσαι, είναι λάθος να επιμένεις. Μετατρέπεται ο κατώτατος μισθός σε χαρτζιλίκι και το γυρίζεις στον καρσιλαμά; Άστο γιατί το κάνεις χειρότερο.
Για πες,περασε τετοιο νομο ο Βρουτσης ;
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:34
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:30 Απογοητευτικός είσαι, είναι λάθος να επιμένεις. Μετατρέπεται ο κατώτατος μισθός σε χαρτζιλίκι και το γυρίζεις στον καρσιλαμά; Άστο γιατί το κάνεις χειρότερο.
Αν και όταν τον περάσει. Και μόνο που έρχεται στην δημοσιότητα δείχνει το προφανές, ότι και έχει πέσει στο τραπέζι και πιθανόν να συζητιέται σοβαρά.

Κατα τα αλλα το unfair ειναι δικο μου ε ; :D
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

κορόιδο έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:12 Αν θέλετε δουλειά, κάντε ΚΕΚ.
Προσπάθησα να φτιάξω με καρότο και βγήκε αποτυχία,το πετάξαμε.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Papa John έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:19
κορόιδο έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:12 Αν θέλετε δουλειά, κάντε ΚΕΚ.
Προσπάθησα να φτιάξω με καρότο και βγήκε αποτυχία,το πετάξαμε.
Όταν δεν ξέραμε αγγλικά. :D
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
jimdenin

under έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:19
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:09 ΥΓ: Δεν υιοθετώ ως σίγουρο τίποτα, τα ποστ μου είναι πολύ ξεκάθαρα σε σχέση με το τι κάνει ακριβώς ο Άντερ. Πέραν τούτου το ενδεχόμενο σχολιάζω και το θα συμβεί σε αυτή την πιθανότητα έ και λιγάκι κοινή λογική υπάρχει για το αν αυτό που βγαίνει ως είδηση και γίνει πραγματικότητα είναι ακραίο ή όχι.

Επιπλέον το τι θεωρώ unfair σε σχέση με αυτό που θεωρείς εσύ: Όταν μιλάτε με τον οποίο συνομιλητή σας μιλάτε με αυτόν και όχι με τους "άλλους". Το τι λένε οι άλλοι και το ποιοι είναι οι άλλοι είναι άσχετο, ούτε γνωρίζω τι γράφτηκε στο ά ή στο β΄νήμα. Αυτό που κάνετε να αυθαίρετα να ταυτίζετε κάποιον με κάποια ομάδα χρηστών ως προς τις απόψεις τους είναι άσχημο και επί της ουσίας εκτός τόπου και χρόνου και δείχνει πρόθεση.
Ωστε δεν υιοθετεις τιποτα ως σιγουρο ;

Ας δουμε το αρχικο σου ποστ.Προσοχη στο υπογραμμισμενο
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:07 Η αλλιώς η επιστροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εξουσία με υποκλίσεις από τον απλό κόσμο. Χωρίς καμιά ειρωνεία το τελευταίο. Με αυτά που κατεβάζει ο Βρούτσης είναι εντελώς ξεκάθαρα τα πράγματα, ο απλός εργαζόμενος δεν θα ζήσει. Καιρός ο Αλέξης, ο Παύλος κλπ να ξεσκονίσουν τα πρωθυπουργικά σακάκια τους.
Γραφεις δηλαδη οτι ο Βουτσης κατεβαζει κατι.Οχι ως ενδεχομενο.Λες οτι κατι κατεβαζει.
Οταν σου ζητησα να φερεις νομο που ο Βρουτσης κανει αυτα που λες (μειωση του κατωτατου μισθου) αρχισες τα αν και τα οταν.Αυτη ηταν η απαντηση σου κυριολεκτικα.Προσοχη στο διαλογο και στο τελευταιο υπογραμμισμενο μερος της απαντησης σου.
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 18:34

Αν και όταν τον περάσει. Και μόνο που έρχεται στην δημοσιότητα δείχνει το προφανές, ότι και έχει πέσει στο τραπέζι και πιθανόν να συζητιέται σοβαρά.

Κατα τα αλλα το unfair ειναι δικο μου ε ; :D
Τα ποστ μου είναι στο νήμα. Οπότε δεν έχω κανένα θέμα. Το τι είδους ιστορία κάνεις εσύ το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:21 Τα ποστ μου είναι στο νήμα. Οπότε δεν έχω κανένα θέμα. Το τι είδους ιστορία κάνεις εσύ το ξέρεις.
Φιλε,ειπες οτι ο Βουτσης κατεβαζει κατι (μειωση κατωτατου μισθου) που θα πεθανει τους εργαζομενους.
Σου ζητησα να μας φερεις το νομο και εμμεσως παραδεχτηκες οτι δεν υπαρχει κατι.
Ε δεν χρειαζονται περισσοτερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
jimdenin

under έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:24
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:21 Τα ποστ μου είναι στο νήμα. Οπότε δεν έχω κανένα θέμα. Το τι είδους ιστορία κάνεις εσύ το ξέρεις.
Φιλε,ειπες οτι ο Βουτσης κατεβαζει κατι (μειωση κατωτατου μισθου) που θα πεθανει τους εργαζομενους.
Σου ζητησα να μας φερεις το νομο και εμμεσως παραδεχτηκες οτι δεν υπαρχει κατι.
Ε δεν χρειαζονται περισσοτερα.
΄Όντως δεν χρειάζονται περισσότερα. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο.

ΥΓ: Το θέμα δηλαδή να συζητηθεί αν φτάσει να γίνει και νόμος. Α οκ, εντάξει καταλάβαμε.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:09
ΥΓ: Δεν υιοθετώ ως σίγουρο τίποτα,
Συγνώμη, αλλά αν διαβάσεις τι ακριβώς έγραψες, το προεξοφλείς.

Και πρέπει και εσύ να δέχεσαι την απάντηση κάποιου άλλου ότι αυτό δεν θα γίνει. Αν γίνει, θα έχεις δικαίωμα να του πεις ότι έκανε λάθος και εσύ είχες δίκαιο. Αλλά για την ώρα κάνεις δίκη προθέσεων.
jimdenin

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:28
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:09
ΥΓ: Δεν υιοθετώ ως σίγουρο τίποτα,
Συγνώμη, αλλά αν διαβάσεις τι ακριβώς έγραψες, το προεξοφλείς.

Και πρέπει και εσύ να δέχεσαι την απάντηση κάποιου άλλου ότι αυτό δεν θα γίνει. Αν γίνει, θα έχεις δικαίωμα να του πεις ότι έκανε λάθος και εσύ είχες δίκαιο. Αλλά για την ώρα κάνεις δίκη προθέσεων.
Ξέρω τι έχω γράψει και πάντα δέχομαι τον αντίλογο από όλους. (Έχουμε συζητήσει μαζί επί πολλών θεμάτων συμφωνώντας και διαφωνώντας, σου έδειξα ποτέ ότι δεν δέχομαι τον αντίλογο;)

Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι δεν το θεωρώ λογικό πρέπει να φτάσει να γίνει πραγματικότητα για να το σχολιάσω; Δεν βγάζω εγώ την είδηση ,απλά την σχολιάζω και μάλιστα ως είδηση την έβγαλα πριν το σημερινό νήμα και ούτε και τότε προεξόφλησα κάτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι το θεωρώ ακραίο ως πιθανότητα να πρέπει σώνει και καλά να το δω να γίνει και πραγματικότητα για πάρω θέση;

Ιδού: viewtopic.php?f=29&t=20176&p=1241736#p1241736
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 22 Απρ 2020, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kameron

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:37
Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι δεν το θεωρώ λογικό πρέπει να φτάσει να γίνει πραγματικότητα για να το σχολιάσω; Δεν βγάζω εγώ την είδηση ,απλά την σχολιάζω και μάλιστα ως είδηση την έβγαλα πρίν το σημερινό νήμα και ούτε και τότε προεξόφλησα κάτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι το θεωρώ ακραίο ως πιθανότητα να πρέπει σωνει και καλά νατο δώ να γίνει και πραγματικότητα και για πάρω θέση:
Δεν σου είπα αυτό, εννοείται ότι πρέπει να παίρνεις θέση.
Αλλά εσύ προεξοφλείς ότι θα γίνει, δεν λες αν γίνει. Αυτή είναι η διαφορά.
Και έχεις άδικο γιατί δεν θα γίνει.
jimdenin

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:39
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:37
Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι δεν το θεωρώ λογικό πρέπει να φτάσει να γίνει πραγματικότητα για να το σχολιάσω; Δεν βγάζω εγώ την είδηση ,απλά την σχολιάζω και μάλιστα ως είδηση την έβγαλα πρίν το σημερινό νήμα και ούτε και τότε προεξόφλησα κάτι. Αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάτι το θεωρώ ακραίο ως πιθανότητα να πρέπει σωνει και καλά νατο δώ να γίνει και πραγματικότητα και για πάρω θέση:
Δεν σου είπα αυτό, εννοείται ότι πρέπει να παίρνεις θέση.
Αλλά εσύ προεξοφλείς ότι θα γίνει, δεν λες αν γίνει. Αυτή είναι η διαφορά.
Και έχεις άδικο γιατί δεν θα γίνει.
Για να τελειώνει αυτή η κατάσταση: Παιδιά και για τους δυό σας και πάντα με καλή πρόθεση. Προτιμότερο σε αυτή την ιστορία να μου πείτε ευθής εξαρχής ότι η είδηση δεν παίζει και αυτά είναι "φούμο". Ευχάριστο είναι για μένα αν οι φόβοι μου αποδειχθούν λανθασμένοι. Αλλά αποφύγετε κάπως τα τσαβουλιάσματα.
Άβαταρ μέλους
kameron

jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:47
Παιδιά και για τους δυό σας και πάντα με καλή πρόθεση. Προτιμότερο σε αυτή την ιστορία να μου πείτε εξαρχής ότι η είδηση δεν παίζει και αυτά είναι "φούμο". Ευχάριστο είναι για μένα αν οι φόβοι μου αποδειχθούν λανθασμένοι.
Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και λέω τη δική μου άποψη ότι δεν θα υπάρξει μείωση του κατώτατου.
Αν συμβεί, θα γράψω ότι έκανα λάθος. Αν δεν συμβεί, παρακαλώ κάνε και εσύ το ίδιο.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

kameron έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:51
jimdenin έγραψε: 22 Απρ 2020, 20:47
Παιδιά και για τους δυό σας και πάντα με καλή πρόθεση. Προτιμότερο σε αυτή την ιστορία να μου πείτε εξαρχής ότι η είδηση δεν παίζει και αυτά είναι "φούμο". Ευχάριστο είναι για μένα αν οι φόβοι μου αποδειχθούν λανθασμένοι.
Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και λέω τη δική μου άποψη ότι δεν θα υπάρξει μείωση του κατώτατου.
Αν συμβεί, θα γράψω ότι έκανα λάθος. Αν δεν συμβεί, παρακαλώ κάνε και εσύ το ίδιο.
Θα είναι λαικισμός αυτός βέβαια της λαικής δεξιάς. :D Διότι εγώ καλώς θυμάμαι ότι προεκλογικά ο Μητσοτάκης είχε πει ότι ο κατώτατος μισθός θα αυξάνει με το διπλάσιο ρυθμό της αύξησης του ΑΕΠ.Δηλαδή εάν το ΑΕΠ ανέβει 2% ο κατώτατος μισθός θα ανέβει 4%.Εάν ανέβει 3% τότε θα ανέβει 6%.
Τότε βέβαια προ κορωνοιού περίμεναν ότι μόνο θα ανεβαίνει.
Τώρα που θα πέσει από -4 έως -10% πόσο πρέπει να πάει ο κατώτατος μισθός;
Eκτός αν εφαρμόζουμε τα οικονομικά της ημετέρας γενιάς του πολυτεχνείου : όταν ανεβαίνει το ΑΕΠ ανεβαίνουν οι μισθοί αλλά όταν κατεβαίνει δεν κατεβαίνουν. :D
Αυτά πάντα όμως καταλήγουν στο go back κυρία Μέρκελ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”