Τόσα χρόνια λάθος τον χρησιμοποιείς!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:50Γω αυτόν έπαιρνα πριν μερικά χρόνια![]()
https://www.lavazza.gr/el/%CE%BA%CE%B1% ... ssico.html
Βάλε τον σε εσπρεσσιερα από αύριο και έλα να μας πεις!
Τόσα χρόνια λάθος τον χρησιμοποιείς!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:50Γω αυτόν έπαιρνα πριν μερικά χρόνια![]()
https://www.lavazza.gr/el/%CE%BA%CE%B1% ... ssico.html
Δεν έχω ,ούτε καφετιέρα φίλτρου πλέον, χάλασε, την πέταξα. Μόνο νες αχτύπητο και φραπέ τα τελευταία χρόνια.Frozen έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:52Τόσα χρόνια λάθος τον χρησιμοποιείς!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:50Γω αυτόν έπαιρνα πριν μερικά χρόνια![]()
https://www.lavazza.gr/el/%CE%BA%CE%B1% ... ssico.html![]()
Βάλε τον σε εσπρεσσιερα από αύριο και έλα να μας πεις!![]()
Και βαστάει ακόμη το στομάχι σου;Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:55Δεν έχω ,ούτε καφετιέρα φίλτρου πλέον, χάλασε, την πέταξα. Μόνο νες αχτύπητο και φραπέ τα τελευταία χρόνια.Frozen έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:52Τόσα χρόνια λάθος τον χρησιμοποιείς!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:50
Γω αυτόν έπαιρνα πριν μερικά χρόνια![]()
Βάζω μικρές δόσεις,κοφτές κουταλιές του γλυκού . 1 το πρωί και μισό το απόγευμα.
Άρα δεν πίνεις καφέ αλλά νερό αρωματισμένο με καφέ!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:59Βάζω μικρές δόσεις,κοφτές κουταλιές του γλυκού . 1 το πρωί και μισό το απόγευμα.
όχι, βουλώνει το φίλτρο (αν είναι χάρτινο) και στέκεται για πολύ ώρα ο καφές στο φιλτρο ενώ πρέπει να περνάει σε συγκεκριμένο χρόνο.
stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:42Ξερεις η ζαχαρη πρεπει να λιωνει στον καφε.Αν δεν,τοτε κατι δεν κανεις καλα.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:07Εσένα δεν σου άρεσε. Άλλοι το δοκιμάσαμε και λέμε πως είναι διαφορετικό απ' το αγελαδινό και πολύ ωραιότερο.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:55
Nαι αλλα δεν μου αρεσε.
Το καζαν ντιπι ομως με βουβαλισιο γαμει!!!![]()
Από κει και πέρα, το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα. Εμένα πχ με ενοχλεί η ζάχαρη, τη νιώθω να μου γδέρνει τον λαιμό, και δεν γουστάρω να βάζω ούτε στον καφέ, το έλυσα το θέμα, βάζω μέλι. Τι έπρεπε δλδ; Επειδή μ' ενοχλεί δεν έπρεπε να πίνω καφέ ή έπρεπε να τον πιω σκέτο; Και είναι ένας λόγος παραπάνω που μου αρέσει το βουβαλίσιο παγωτό γιατί έχει 30% λιγότερη ζάχαρη.
Οπότε δεν έχω καταλάβει τελικά, το θέμα είναι να κάνουμε κάτι όπως μας αρέσει ή να καταπιεζόμαστε;
Αυτο με τη ζαχαρη να το κοιταξετε γενικα.Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.
Τρωτε σωστα και ισορροπημενα και τιποτα δεν θα σας πειραζει.
Για το βουβαλισιο παγωτο δεν μπορω ομως να πω κατι.Γουστα ειναι αυτα.
Εμείς εδώ το έχουμε και στο χωριό μας. Μέχρι Θέρμη πάω.Nandros έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:47Στην Κερκίνη! Α-ΠΑΙ-ΧΤΟ !Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:53stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Ο ενας βαζει καφε εσπρεσσο σε καφετιερα γαλλικου καφε.Η αλλη βαζει γαλα αμυγδαλου και η παραλλη της αντιπροτεινει κατσικισιο γαλα!!!![]()
Ελεος δηλαδη καπου.Σας διαβαζουν και ανθρωποι με μυαλο μεσα στο κεφαλι τους.![]()
![]()
![]()
Έχεις φάει παγωτό από βουβαλίσιο γάλα;
Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:07stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:42Ξερεις η ζαχαρη πρεπει να λιωνει στον καφε.Αν δεν,τοτε κατι δεν κανεις καλα.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 12:07
Εσένα δεν σου άρεσε. Άλλοι το δοκιμάσαμε και λέμε πως είναι διαφορετικό απ' το αγελαδινό και πολύ ωραιότερο.
Από κει και πέρα, το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα. Εμένα πχ με ενοχλεί η ζάχαρη, τη νιώθω να μου γδέρνει τον λαιμό, και δεν γουστάρω να βάζω ούτε στον καφέ, το έλυσα το θέμα, βάζω μέλι. Τι έπρεπε δλδ; Επειδή μ' ενοχλεί δεν έπρεπε να πίνω καφέ ή έπρεπε να τον πιω σκέτο; Και είναι ένας λόγος παραπάνω που μου αρέσει το βουβαλίσιο παγωτό γιατί έχει 30% λιγότερη ζάχαρη.
Οπότε δεν έχω καταλάβει τελικά, το θέμα είναι να κάνουμε κάτι όπως μας αρέσει ή να καταπιεζόμαστε;
Αυτο με τη ζαχαρη να το κοιταξετε γενικα.Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.
Για το βουβαλισιο παγωτο δεν μπορω ομως να πω κατι.Γουστα ειναι αυτα.![]()
Όσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο.
Δεν την παλεύεις έτσι δεν είναι;
Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:19Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:07stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 13:42
Ξερεις η ζαχαρη πρεπει να λιωνει στον καφε.Αν δεν,τοτε κατι δεν κανεις καλα.
Για το βουβαλισιο παγωτο δεν μπορω ομως να πω κατι.Γουστα ειναι αυτα.![]()
Δεν την παλεύεις έτσι δεν είναι;![]()
''Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:22Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:19Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:07
![]()
Δεν την παλεύεις έτσι δεν είναι;![]()
![]()
Έρμε, ούτε εσύ.
Είναι που με ξέρετε κι εσύ κι ο Στέργιος. Με έχετε δει και ξέρετε πως χλαπακιάζω τον αγλέωρα για αυτό και με πειράζουν όλα και το αλάτι, και το γάλα και η ζάχαρη και η ρίγανη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:24''Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.
Τρωτε σωστα και ισορροπημενα και τιποτα δεν θα σας πειραζει.''
+ αραχτοι αλλα θελουμε να τρωμε απολα σε ποσοτητεςκαντε τα ολα λαιτ
![]()
Παλιά είχε κι εδώ ένα ζαχαροπλαστείο που έκανε εξαιρετικό Καζάν ΝτιπιΣτύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:17stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:55Nαι αλλα δεν μου αρεσε.
Το καζαν ντιπι ομως με βουβαλισιο γαμει!!!![]()
![]()
![]()
3 κουτιά = 6 κιλά είχα πάρει από Ξάνθη σε 3ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή. 10 μέρες έτρωγα + 4 κιλά![]()
Μα λέει μέσα ότι είναι κ για φίλτρου.Frozen έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:52Τόσα χρόνια λάθος τον χρησιμοποιείς!Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:50Γω αυτόν έπαιρνα πριν μερικά χρόνια![]()