!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολύ χριστιανοσύνη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πολύ χριστιανοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Antares έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:29 Τουλάχιστον οι δικές μας ανωμαλίες θεωρούνται μύθοι, οι οποίοι θα έπρεπε να διαβάζονται με άλλο μάτι, είναι αλληγορικοί, μύθοι για ενήλικες έστω
Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος που έζησε ποτέ εκτελέστηκε επειδή δήθεν δεν τις πίστευε.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:33 Δεν μπορώ τόση αγνότητα και καθαρότητα ψυχής. Ζηλεύω που θα πάνε όλοι αυτοί στον παράδεισο γιατί κάνουν το καθ' εικόνα καθ' ομοίωση.
Θα θυμίσω ένα τραγουδάκι στους παλιούς.

https://www.y
Είμαστε πια πολιτισμένοι...πάλιωσε πια ο Γολγοθάς...έχουμε θάλαμο αεριών και θα πεθάαανεις μονομιάαααααααααααας....αν ξανακατεβείς Χριστέ στη γη μας....
Αlea jacta est
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

foscilis έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:39
Antares έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:29 Τουλάχιστον οι δικές μας ανωμαλίες θεωρούνται μύθοι, οι οποίοι θα έπρεπε να διαβάζονται με άλλο μάτι, είναι αλληγορικοί, μύθοι για ενήλικες έστω
Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος που έζησε ποτέ εκτελέστηκε επειδή δήθεν δεν τις πίστευε.
Όλοι που είχαν να πουν κάτι με μεγάλη σημασία είχαν το ίδιο τέλος
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δήθεν.
Δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με ανθρωπιστικές επιστήμες, ότι διαβάζω που και που.
Τώρα έχω θέμα με πολύ θετικές επιστήμες, τόσο θετικές που χρησιμοποιούν ιατρικές ανακαλύψεις για να ταράζουν τον εγκέφαλο των ανθρώπων.
Γι΄αυτό με ενδιαφέρει η αρχαία ελληνική γραμματεία, οι θρησκείες, οι προφητείες, δεν πιστεύω ότι μπορούν να σου ταράξουν τον εγκέφαλο, χωρίς βοηθήματα. Ιστορικά αν το δούμε πάντα είχαν βοηθήματα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

foscilis έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:38
Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:39
Αυτό που μου τη σπάει στην κατεστημένη αυτή κατάσταση με τον χριστιανισμό (με τους χριστιανούς μάλλον) είναι που κράζουν τον Ιούδα ενώ έπαιξε το ρόλο του ισόποσα. είναι αυτός που θυσιάστηκε (πήγε στην κόλαση και μάλιστα στο χειρότερο επίπεδο κατά τον Δάντη) για να σωθούν όλες οι άλλες ψυχές.
Ναι αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως οκ να τον κράζουν οι σωσμενες ψυχές, καθώς και να κλέβουν τα χρυσαφικά από το λαό του πριν τον πετάξουν σε κάποιο θάλαμο αερίων. Είναι ο ρόλος του στο μεγάλο σχέδιο.

Πρέπει να καταλάβεις ότι η εκδήλωση λυσσαλεου, οχλοκρατικου, πιθηκισιου μίσους για το μισος απέναντι σε αυτό που παίζει το ρόλο του κακού είναι βασική ανάγκη τους, feature της αβρααμικης οικογένειας θρησκειων, δεν είναι Βουδιστές ή Μπαχάι οι άνθρωποι.
Το ξέρω. Το βλέπω στη σημερινή εποχή.

Σάμπως το κράξιμο που ρίχνω στα νήματα που ανεβάζουν έναν μαλάκα που χαλάει την αρμονία ή μια μαλακισμένη που χαλάει την αισθητική και τα πρότυπα, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Κι όσο πιο συχνά το κάνουμε, σημαίνει ότι τόσο πιο πολύ έχει φωλιάσει το κόμπλεξ μέσα μας (η ανάγκη να ξορκίσουμε το σατανά που μας βάλανε από παιδιά μέσα στη σκέψη μας). Τουλάχιστον κάτι μαλάκες μουσουλμάνοι που πετάνε πέτρες σε ένα τεράστιο καυλιτσέκι κάπου εκεί στις ανατολές (δεν το κατέχω εντελώς αλλά κάτι τέτοιο κατάλαβα στην τηλεόραση που το είχα δει) ξεσπάνε σε κάτι υλικό. Δεν λένε λόγια στον άλλον, που μένουν και να αναζωογονούν τη σκατίλα στο μυαλό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Antares

foscilis έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:38
Πρέπει να καταλάβεις ότι η εκδήλωση λυσσαλεου, οχλοκρατικου, πιθηκισιου μίσους για το μισος απέναντι σε αυτό που παίζει το ρόλο του κακού είναι βασική ανάγκη τους, feature της αβρααμικης οικογένειας θρησκειων, δεν είναι Βουδιστές ή Μπαχάι οι άνθρωποι.
Καλά. Γραφή. :D
Μελετημένο είναι για την εξάσκηση εξουσίας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Antares έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:52
Δήθεν.
Δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με ανθρωπιστικές επιστήμες, ότι διαβάζω που και που.
Τώρα έχω θέμα με πολύ θετικές επιστήμες, τόσο θετικές που χρησιμοποιούν ιατρικές ανακαλύψεις για να ταράζουν τον εγκέφαλο των ανθρώπων.
Γι΄αυτό με ενδιαφέρει η αρχαία ελληνική γραμματεία, οι θρησκείες, οι προφητείες, δεν πιστεύω ότι μπορούν να σου ταράξουν τον εγκέφαλο, χωρίς βοηθήματα. Ιστορικά αν το δούμε πάντα είχαν βοηθήματα.

Μπορείς να διαβάσεις απλά το Κομ. μανιφέστο και να στρατευτείς με τους αντικαπιταλιστές και τέλος. Γιατί να εγκλωβίζεσαι σε αδιέξοδα.
Η εξουσία είναι η πηγή του κακού.

Όσο για την ιατρική και την επιστήμη γενικά, ένα σωρό σκατά τα μούτρα τους και τα μούτρα μας. ποιον εξυπηρετεί νομίζει. Την ανθρωπότητα γενικά; Ο μέσος παγκόσμιος δείκτης ευτυχίας λες να είναι ψηλά; Πάνω από τη μέση; Παπάρια είναι. Η επιστήμη λειτουργεί γι αυτούς που κινούν τα νήματα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:36
bluerose έγραψε: 17 Απρ 2020, 19:28
Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:21

Μη μου βάζεις σε παρακαλώ παπάδες και θεολόγους γιατί με πιάνει κρίση.
Θα σου βάλω κι εγώ έναν δικό σας. Θα ακούσεις από το 39:50 έως το 46:00 Αναφέρεται σε σφαγή ενός λαού την οποία τη διέταξε ο θεός στον Μωυσή
(ένα μυθικό πρόσωπο ταν αρχαίων ισραηλιτών οι οποίοι είχαν μύθους κάργα μες την ανωμαλία και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δηλητηριάζονται τα μυαλά των παιδιών μας με αυτήν την ανωμαλία, λες και δεν έχουμε δικές μας).

http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_atha ... oi_019.mp3

Στάζει μέλι το στόμα του! να δεις με τι καύλα μιλάει όταν περιγράφει ότι οι εβραίοι κατέσφαξαν τον άλλο λαό!
Το αποκορύφωμα είναι ότι, αφού ο Θεός τους είπε να σφάξουν ότι υπάρχει πλην τις παρθένες τις οποίες θα μπορούσαν να κρατάγανε για τον εαυτό τους
για να τις απολαύσουν,ο "πάτερ" μας διαφωτίζει και για το νόημα όλου αυτού. Ότι η παρθενία σε κρατάει στη ζωή. Αυτό είναι στο 45:55.

Ο πάτερ είναι αυτός, ο οποίος κατά τους δικούς σας κάνει "επιστημονική" ανάλυση.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... GB0A7dWCyd
Πολύ το ψάχνεις
Ξεκινά απλά και θα έρθει αν θες και το πολύ ψάξιμο με απαντήσεις
Και μόνο που τον είπες Αστέρι νομίζω έτσι πρέπει να κάνεις.
Γιατί μωρέ να μην το ψάχνω πολύ;
Γιατί νομίζεις ότι δεν το έχω ψάξει ακόμα πιο πολύ;
Γιατί νομίζεις ότι τον λέω αστέρι, αν δεν είχα ψάξει;
Γιατί δεν ψάχνεις κι εσύ να βρεις κι άλλα νοήματα (όπως αυτό που παρέθεσα);
Γιατί να ξεκινήσω τώρα ενώ έχω ξεκινήσει από παλιά;
Δώσε περισσότερο βάρος στην ορθοπραξία
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Είμαι Χριστιανός αναρχικός και ξέρω ότι είμαι ο πιο αμαρτωλός άνθρωπος στον κόσμο. Θα νικήσω όμως μέσα στις βρωμιές μου, τις αμαρτίες μου και τα αισχρά μου ένστικτα. Αμήν.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ακόμα να διορθωθεί ο τίτλος . Δηλαδή πρέπει να μπινελικώσω,εεεεεεε;
Άβαταρ μέλους
Antares

Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:23
Μπορείς να διαβάσεις απλά το Κομ. μανιφέστο και να στρατευτείς με τους αντικαπιταλιστές και τέλος. Γιατί να εγκλωβίζεσαι σε αδιέξοδα.
Η εξουσία είναι η πηγή του κακού.

Όσο για την ιατρική και την επιστήμη γενικά, ένα σωρό σκατά τα μούτρα τους και τα μούτρα μας. ποιον εξυπηρετεί νομίζει. Την ανθρωπότητα γενικά; Ο μέσος παγκόσμιος δείκτης ευτυχίας λες να είναι ψηλά; Πάνω από τη μέση; Παπάρια είναι. Η επιστήμη λειτουργεί γι αυτούς που κινούν τα νήματα.
Η ιατρική είναι για να υπηρετεί τον άνθρωπο, όχι να τον κάνει πειραματόζωο.
Των θετικών επιστημών είμαι δεν έχω παρεκκλίνει, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να σταδιοδρομήσω.
Δεν μπορώ να σκεφτώ διαφορετικά.
Οπότε πάμε πάλι σε χαράγματα και εμφυτεύματα και τα συναφή και ναι, λέω ότι με ενδιαφέρουν.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:39 Ένα αστέρι που θαυμάζω ήταν ο Παΐσιος. Όχι για τις μαλακίες που καυλώνουν κάποιοι ως φιλοθεάμων κοινό. "Ήξερε το όνομα σου πριν καν σε δει" κλπ κλπ. Κάτι δηλαδή που σε κάνει να βγάλεις το WOW από μέσα σου. αλλά επειδή ήταν πραγματικά ταπεινός. 'Ήταν στρατιώτης της πίστης του. δεν περίμενε αντάλλαγμα. δεν έκανε ότι έκανε για να πάει στον παράδεισο και να είναι ο γαμάουα μετά. Το έκανε γιατί δεν πίστευε ότι αξίζει παραπάνω, δεν ήθελε κάτι παραπάνω. όπως δεν θέλει κάτι παραπάνω για τον εαυτό της μία πέτρα, μία σταγόνα νερό και όλα τα στοιχεία του σύμπαντος. κάτι που πολύ ωραία έχει πει ο Δανέζης ότι είμαστε όλοι ένα. όσο μικροί και ασήμαντοι είμαστε σε σχέση με κάτι άλλο, παίζουμε τον μικρό μας ρόλο στο όλον. Το μπολντάρισα αυτό και εννοώ ότι ακριβώς αυτό είναι το λάθος. Δεν σχετίζεσαι με κάτι για ξεχωριστεί η οντότητα σου και να δηλωθεί αυτή η ξεχωριστότητα. αυτό που πρέπει να νιώσεις ότι ότι είσαι ένα κομμάτι του όλου. αυτό το όλο είναι η βασιλεία των ουρανών και μέχρι εκεί. δεν είναι μάσες και ξάπλες κι όλα θα γαμάτα για πάρτυ μας. πραγματικά αν το νιώσεις αυτό και το βιώσεις, δεν θα θελήσεις να πράξεις το ξεχωριστό και αφού δεν θα πράξεις δεν θα κάνεις και κακό.

Αυτό που μου τη σπάει στην κατεστημένη αυτή κατάσταση με τον χριστιανισμό (με τους χριστιανούς μάλλον) είναι που κράζουν τον Ιούδα ενώ έπαιξε το ρόλο του ισόποσα. είναι αυτός που θυσιάστηκε (πήγε στην κόλαση και μάλιστα στο χειρότερο επίπεδο κατά τον Δάντη) για να σωθούν όλες οι άλλες ψυχές.

Στο έργο παρουσιάζεται ως γνήσιος κνίτης (ο ιδανικός κνίτης όχι Μπούμπης και όλοι όσοι ξέρουμε) που παλεύει για ιδανικά. μια χαρά τ λέει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και ακόμα πιο "μια χαρά" πράγματα. είναι η απάντηση που του δίνει ο Χριστός. έχουμε τα άντερα να το εφαρμόσουμε;

.

Οταν σέ ύποπτο χρόνο ρώτησαν ένα ταψί παστίτσιο πώς περνάει.....

Είπε σάν ένας μέσος άνθρωπος.....όχι σάν ένας πτωχός..... :roll:

Ως πρός τό πώς μπορεί νά "ήξερε"..... υπάρχουν τρόποι..... :a108:

Γνωστοί στούς αυταπατεώνες..... :c020:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:33
Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:39 Ένα αστέρι που θαυμάζω ήταν ο Παΐσιος. Όχι για τις μαλακίες που καυλώνουν κάποιοι ως φιλοθεάμων κοινό. "Ήξερε το όνομα σου πριν καν σε δει" κλπ κλπ. Κάτι δηλαδή που σε κάνει να βγάλεις το WOW από μέσα σου. αλλά επειδή ήταν πραγματικά ταπεινός. 'Ήταν στρατιώτης της πίστης του. δεν περίμενε αντάλλαγμα. δεν έκανε ότι έκανε για να πάει στον παράδεισο και να είναι ο γαμάουα μετά. Το έκανε γιατί δεν πίστευε ότι αξίζει παραπάνω, δεν ήθελε κάτι παραπάνω. όπως δεν θέλει κάτι παραπάνω για τον εαυτό της μία πέτρα, μία σταγόνα νερό και όλα τα στοιχεία του σύμπαντος. κάτι που πολύ ωραία έχει πει ο Δανέζης ότι είμαστε όλοι ένα. όσο μικροί και ασήμαντοι είμαστε σε σχέση με κάτι άλλο, παίζουμε τον μικρό μας ρόλο στο όλον. Το μπολντάρισα αυτό και εννοώ ότι ακριβώς αυτό είναι το λάθος. Δεν σχετίζεσαι με κάτι για ξεχωριστεί η οντότητα σου και να δηλωθεί αυτή η ξεχωριστότητα. αυτό που πρέπει να νιώσεις ότι ότι είσαι ένα κομμάτι του όλου. αυτό το όλο είναι η βασιλεία των ουρανών και μέχρι εκεί. δεν είναι μάσες και ξάπλες κι όλα θα γαμάτα για πάρτυ μας. πραγματικά αν το νιώσεις αυτό και το βιώσεις, δεν θα θελήσεις να πράξεις το ξεχωριστό και αφού δεν θα πράξεις δεν θα κάνεις και κακό.

Στο έργο παρουσιάζεται ως γνήσιος κνίτης (ο ιδανικός κνίτης όχι Μπούμπης και όλοι όσοι ξέρουμε) που παλεύει για ιδανικά. μια χαρά τ λέει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και ακόμα πιο "μια χαρά" πράγματα. είναι η απάντηση που του δίνει ο Χριστός. έχουμε τα άντερα να το εφαρμόσουμε;

.

.
Και τι λέει τώρα να ασχοληθούμε με τους απατεώνες ρε; Φιλοσοφάμε εδώ πέρα κι άμα λάχει χρησιμοποιούμε περσόνες. Δεν κάνουμε ιστορία ούτε εξετάζουμε δικαστικά να περιοριστούμε στα αληθινά γεγονότα.
Λες άμα βρίσει κάποιος τον Παϊσιο να πληγωθώ πολύ; :102:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Μια που πιάσαμε το φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης και χριστιανικά τραγούδια.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Χαοτικός έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:46
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Απρ 2020, 20:33

.

.
Και τι λέει τώρα να ασχοληθούμε με τους απατεώνες ρε; Φιλοσοφάμε εδώ πέρα κι άμα λάχει χρησιμοποιούμε περσόνες. Δεν κάνουμε ιστορία ούτε εξετάζουμε δικαστικά να περιοριστούμε στα αληθινά γεγονότα.
Λες άμα βρίσει κάποιος τον Παϊσιο να πληγωθώ πολύ; :102:
viewtopic.php?f=46&t=21159

Αυτά είναι για φιλοσοφία
Μπροστά στα μάτια τους έκανε θαύματα και δεν πίστευαν

Άμα δε θες απλότητα πηγαινε να φιλοσοφήσεις εκεί εγώ δε πολυκαταλαβα
Να κυλήσει το νήμα μπας κι ωφεληθούμε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”