Δεν έχω τέτοια ανάγκη καλό μου. δεν θελω να πάω μπροστά. Γαλήνη για τους γύρω μου θέλω κι εγώ ας πάω στην κόλαση. δεν χωράμε και όλοι στον παράδεισο.bluerose έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:05Καλά ξεκινάς. Σημαντική αυτή η λεπτομέρεια. Και σε αντιδραστικούς κυρίως πάει,τόσο αγάπη είχε.
Ο Άγιος Πορφύριος πρέπει να είσαι πιο γόνιμος. Πιο αλλιώς πώς να σου πω
Κι οι δυο σούπερ είναι
Ξεκινά εσύ και θα σου δώσει ο Άγιος Παΐσιος μια κλωτσιά και θα πας μπροστά
Κάνε ότι λέει
Εξομολόγο πρώτα θελει. Απλά ζητά Του το να σε οδηγήσει. Σ' ακούει
την εξομολόγηση την κάνω δημόσια και μου φτάνει. Δεν χρειάζεται για μένα πρωτόκολλο. να είναι σε συγκεκριμένο χώρο με κάποιον "ειδικό".
το κάνω εδώ παραδεχόμενος ότι είμαι ένα μουνόπανο ανάμεσα στα άλλα. όχι περισσότερο ούτε λιγότερο. μπορεί και περισσότερο όμως, δεν έχει σημασία. Ξέρεις τι απελευθέρωση είναι αυτό; έχω μετά την άνεση να μπορώ να κρίνω ισόποσα και τους άλλους και να τους πω την άποψή μου για το τι είναι καλύτερο. αποδυναμώνεις έτσι και το επιχείρημα του άλλου που θα σου πει "εσύ τα κάνεις αυτά που λες;". Όχι δεν τα κάνω, Γιατί είμαι το ίδιο σκατά. Τι θα έπρεπε να κάναμε λέω όμως.
Σε απαλλάσσει κιόλας από την ανάγκη να ψάχνεις τρόπο να δικαιολογήσεις ότι σκατιά έκανες ή είπες. Το έχεις δει που όταν κρίνεις κάποιον σου λέει "ναι αλλά ο άλλος πρώτα", "ναι αλλά εσι αξίζει αυτουνού αφού είναι κακός" κλπ κλπ
Όλα τα πιο πάνω τα λέω για το πως βλέπω την κοινωνία. Όχι για τις επιταγές του θεού που δεν πιστεύω ότι υπάρχει.