Η κουβέντα γίνεται για το αν οι αποδείξεις μπορεί να εκπίπτουν μέχρι του σημείου να σου επιστρέφει το κράτος φόρο. Γιατί αν όχι σε κάποιους θα περισσεύουν αποδείξεις να τις δώσουν σε άλλους για να μην πληρώσουν εκείνοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:27 μα δεν είπα πως θα πρέπει να καταργηθεί η φορολόγηση στα ακίνητα, ή στα κότερα/πολυτελή αυτοκίνητα κτλ, το αντίθετο μάλιστα.
θα πρέπει σίγουρα να καταργηθεί η φορολόγηση στη πρώτη κατοικία όμως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είσαι άνεργος; Δεν υπάρχεις
Re: Μόλις έφαγε Χ από μένα! Για πάντα!
Re: Είσαι άνεργος; Δεν υπάρχεις
Ρε μλκ Πορφύριε ξεχνάς και τι γράφεις πλέον
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι αυτοκρατορικό εννοώ. Ένας αυτοκράτορας χρειάζεται στην ελλάδα. Ξανθός, μεγαλόσωμος να εμπνέει εμπιστοσύνη.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:31Τι βασιλικό ρε μλκ; Αυτοκρατορικό να λεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:27Εγώ πάντα ήμουν δεξιός αλλά με αυτή τη δεξιά ποτέ προκοπή δεν είδα. Ίδρωσα, έχυσα αίμα αλλά το κράτος στάθηκε πάντα εχθρικό απέναντί μου. Μόνο ένα βασιλικό καθεστώς μπορεί να μας σώσει. Ένας μόνος, σωστός, δίκαιος, να αποφασίζει για όλα.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:19
Θα ρθουνε να ρίξουν μπετά στην οικοδομή σου. Δώσε διεύθυνση.
Να υποθέσω ότι οι δεξιοί είναι ψημένοι στη δουλειά ε;![]()
![]()
Spoiler
![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι ξεχναω; Τι εννοείς; Τα ίδια γράφω πάντα. Τι ξεχνάω;
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:41Ναι αυτοκρατορικό εννοώ. Ένας αυτοκράτορας χρειάζεται στην ελλάδα. Ξανθός, μεγαλόσωμος να εμπνέει εμπιστοσύνη.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:31Τι βασιλικό ρε μλκ; Αυτοκρατορικό να λεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:27
Εγώ πάντα ήμουν δεξιός αλλά με αυτή τη δεξιά ποτέ προκοπή δεν είδα. Ίδρωσα, έχυσα αίμα αλλά το κράτος στάθηκε πάντα εχθρικό απέναντί μου. Μόνο ένα βασιλικό καθεστώς μπορεί να μας σώσει. Ένας μόνος, σωστός, δίκαιος, να αποφασίζει για όλα.![]()
Spoiler
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εσυ σε άλλο νήμα δεν έλεγες πως δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου και πάλι καλά που η δουλειά είναι του πεθερού σου και μπορείς να ψωλάρεις όλη μέρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:43Τι ξεχναω; Τι εννοείς; Τα ίδια γράφω πάντα. Τι ξεχνάω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να δω καλά τα σχέδια που βάζεις γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου. Δεν ξέρω αν με κοροιδεύεις. Όταν θα φτάσεις στα χρόνια μου σου εύχομαι να έχεις αποκτήσει τη σοφία που έχω εγώ. Μόνο ένας Βασιλιάς μπορεί να σώσει την ελλάδα. Μόνο κάποιος που πονάει την πατρίδα. Όχι αυτά τα παρτσακλά. Ισχύς, δύναμη, σιδερένια θέληση. Αυτό χρειάζεται. Ένας ηγέτης που δεν θα έχει να κάνει με τις φλυαρίες της βουλής. Μπαμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Μπάμ. Τέλος.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:47Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:41Ναι αυτοκρατορικό εννοώ. Ένας αυτοκράτορας χρειάζεται στην ελλάδα. Ξανθός, μεγαλόσωμος να εμπνέει εμπιστοσύνη.![]()
![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι αλλά πρέπει να είμαι στο γραφείο μου κάθε μέρα. Μη βλέπεις που όλο είμαι στο πφόρουμ. Από το γραφείο γράφω. Παράλληλα κάνω και δουλειές.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:50Εσυ σε άλλο νήμα δεν έλεγες πως δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου και πάλι καλά που η δουλειά είναι του πεθερού σου και μπορείς να ψωλάρεις όλη μέρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:43Τι ξεχναω; Τι εννοείς; Τα ίδια γράφω πάντα. Τι ξεχνάω;
Δεν σε κοροϊδεύω (με κακία δηλαδή). Σε πειράζω όμως. Τα εικονίδια είναι ένας καβαλάρης με σπαθί πάνω σε σκουπόξυλο και αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:52Δεν μπορώ να δω καλά τα σχέδια που βάζεις γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου. Δεν ξέρω αν με κοροιδεύεις. Όταν θα φτάσεις στα χρόνια μου σου εύχομαι να έχεις αποκτήσει τη σοφία που έχω εγώ. Μόνο ένας Βασιλιάς μπορεί να σώσει την ελλάδα. Μόνο κάποιος που πονάει την πατρίδα. Όχι αυτά τα παρτσακλά. Ισχύς, δύναμη, σιδερένια θέληση. Αυτό χρειάζεται. Ένας ηγέτης που δεν θα έχει να κάνει με τις φλυαρίες της βουλής. Μπαμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Μπάμ. Τέλος.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:47Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:41
Ναι αυτοκρατορικό εννοώ. Ένας αυτοκράτορας χρειάζεται στην ελλάδα. Ξανθός, μεγαλόσωμος να εμπνέει εμπιστοσύνη.![]()
![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εντάξει, καλός είναι ο καβαλάρης. Νόμισα ότι ήταν καμιά πούτσα.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:57Δεν σε κοροϊδεύω (με κακία δηλαδή). Σε πειράζω όμως. Τα εικονίδια είναι ένας καβαλάρης με σπαθί πάνω σε σκουπόξυλο και αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:52Δεν μπορώ να δω καλά τα σχέδια που βάζεις γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου. Δεν ξέρω αν με κοροιδεύεις. Όταν θα φτάσεις στα χρόνια μου σου εύχομαι να έχεις αποκτήσει τη σοφία που έχω εγώ. Μόνο ένας Βασιλιάς μπορεί να σώσει την ελλάδα. Μόνο κάποιος που πονάει την πατρίδα. Όχι αυτά τα παρτσακλά. Ισχύς, δύναμη, σιδερένια θέληση. Αυτό χρειάζεται. Ένας ηγέτης που δεν θα έχει να κάνει με τις φλυαρίες της βουλής. Μπαμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Μπάμ. Τέλος.![]()
Αυτήν τη βάζω στους βρωμοδεξιούς ρε, όχι σε σέν.... oh waitΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:03Εντάξει, καλός είναι ο καβαλάρης. Νόμισα ότι ήταν καμιά πούτσα.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:57Δεν σε κοροϊδεύω (με κακία δηλαδή). Σε πειράζω όμως. Τα εικονίδια είναι ένας καβαλάρης με σπαθί πάνω σε σκουπόξυλο και αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:52
Δεν μπορώ να δω καλά τα σχέδια που βάζεις γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου. Δεν ξέρω αν με κοροιδεύεις. Όταν θα φτάσεις στα χρόνια μου σου εύχομαι να έχεις αποκτήσει τη σοφία που έχω εγώ. Μόνο ένας Βασιλιάς μπορεί να σώσει την ελλάδα. Μόνο κάποιος που πονάει την πατρίδα. Όχι αυτά τα παρτσακλά. Ισχύς, δύναμη, σιδερένια θέληση. Αυτό χρειάζεται. Ένας ηγέτης που δεν θα έχει να κάνει με τις φλυαρίες της βουλής. Μπαμ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Μπάμ. Τέλος.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είμαι βρομοδεξιός. Αυτά τα λαμόγια πρέπει να τα στήσουν σε μια πλατεία και να τα εκτελέσουν όπως έκανε ο μέγας Μάο τους πρεζέμπορους και τους χρήστες. Εγώ θέλω Βασιλεία. Άμα θες εσύ να την λες κομουνισμό, εθνικοσοσιαλισμό ή ότι άλλο λίγο με νοιάζει. Εγώ θέλω έναν ηγέτη αποτελεσματικό που θα δουλεύει για το κράτος, όχι για την μικρή του ομαδούλα.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:06Αυτήν τη βάζω στους βρωμοδεξιούς ρε, όχι σε σέν.... oh waitΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Απρ 2020, 17:03Εντάξει, καλός είναι ο καβαλάρης. Νόμισα ότι ήταν καμιά πούτσα.Χαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2020, 16:57
Δεν σε κοροϊδεύω (με κακία δηλαδή). Σε πειράζω όμως. Τα εικονίδια είναι ένας καβαλάρης με σπαθί πάνω σε σκουπόξυλο και αυτό:![]()
![]()
![]()
να ξερετε και οι 2, οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της μαυρης εργασιας, δεν εχει εργοδοτη. η μαλλον, εχει για εργοδοτη εσας τους ιδιους, που δεν διανοειστε να κολλησετε ενσημο στον ελαιοχρωματιστη, τη μπειμπισιτερ, την καθαριστρια, τον υδραυλικο, τη νυχου....vatraxos έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:43Ξέρεις φυσικά ότι μαύρη, δηλαδή αδήλωτη εργασία είναι και εκείνη η εργασία που δεν πληρώνεται καθόλου. Τουτέστιν, η μαύρη εργασία δεν ωφελεί μόνο τον μικροαστό, ωφελεί και τον μεγαλοαστό που πληρώνει 4ωρα για 8ωρη εργασία.exiledd έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:41Δεν είναι διαπραγμάτευση ίσων μερών,ισχύει αυτό...vatraxos έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:02
Είσαι άδικος. Διότι γενικεύεις. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις αριστερός και παράλληλα να αγνοείς την ετεροβαρή σχέση μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη. Ότι σε κάθε περίπτωση έχει δυνατότητα επιλογής ο εργαζόμενος να εργαστεί με ένσημα αλλά συμφωνεί να φοροδιαφύγει σε μία "ανίερη" συμμαχία με τον εργοδότη του. Τέτοιες αντιλήψεις έχουν μόνο καμένοι δεξιοί.
Αλλά η μαύρη εργασία ωφελεί μόνο τον καπιτάλα λαμόγιοφτωχομπινέ μικρομεσαίο ποτ ψήφιζε Σαμαράδες και χειροκρόταγε Ρουπακιάδες,"η μεσαία τάξη,αφόυ..."
Τέλοσπάντων κατανοώ την Ανάγκή,(σκληρή και άκαρδή δικτατόρισσα),και το τι κάνει κανείς για να ζήσει.
Δεν μέμφομαι αυτόν που δουλεύει μαύρα για να ζήσει,αλλά αυτόν που δουλεύει μαύρα,εισπράττει επιδόματα που δεν πρέπει να εισπράττει και καταλήγει να....παίρνει περισσότερα από μένα που είμαι νόμιμος.
Νομίζω ότι δεν διαβάστηκε επαρκώς αυτό που έγραψα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Γιατι, έχουν οι μπέιμπι σιτερς κ οι καθαρίστριες μπλοκάκι να μας κόψουν απόδειξη;Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 11:44
να ξερετε και οι 2, οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της μαυρης εργασιας, δεν εχει εργοδοτη. η μαλλον, εχει για εργοδοτη εσας τους ιδιους, που δεν διανοειστε να κολλησετε ενσημο στον ελαιοχρωματιστη, τη μπειμπισιτερ, την καθαριστρια, τον υδραυλικο, τη νυχου....
λογικο. μολις συλλαβουν καποιον να εργαζεται μαυρα, να τον τιμωρουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Απρ 2020, 13:43 Δηλαδη χαιδευουν αυτον που εργαζεται μαυρα και σφαγιαζουν τον εργοδοτη
Αλλη μια αδικη διακριση
11.000 προστιμο και γι αυτον που εργαζεται μαυρα.Ειναι σωστο και πρεπει να γινει πραξη
οχι ομως με τη λογικη "εισαι ζωντανος, αρα δουλευεις μαυρα". οποιος πιαστει να κανει το αδικημα, να τιμωρειται, ειτε ειναι τυπικα ανεργος, εργαζομενος, μακροχρονια, οτιδηποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις