Κι εγω ετσι έλεγα, μεχρι που δοκίμασα. Ειναι μακραν η ωραιότερη πίτσα που εφαγα ποτε. Απλα δεν μπορεις να φας πανω απο ενα κομμάτι. Πολυ αλμυρή. Δεν ειναι πίτσα να δεις αγώνα μπάσκετ κ να φάτε με τους φιλους.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:14
Σες τα είπαμε, είναι ανωμαλία ο γαύρος στην πίτσα. Ουδείς αναμάρτητος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Χαχα ναι ειμαι τεμπελα και τα εχω σαν φαστ φουντ ! Δαναη εχεις βαλει κάμερες στην κουζίνα μου αχαχά
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κοίτα λίγο ψηλα αριστεράCecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:22Χαχα ναι ειμαι τεμπελα και τα εχω σαν φαστ φουντ ! Δαναη εχεις βαλει κάμερες στην κουζίνα μου αχαχά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Φοράω και μωβ πιτζάμες με πρόβατα ρε! Πολυ σεξι !
Μέτριο rare, και στο rump να καλοψηθεί το εξωτερικό στρώμα λίπους. Εμένα έτσι μου αρέσει, και δεν έχω δει σοβαρό στεϊκάδικο να σου ψήνει well done.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19για τα στεικ δεν μου απαντησες τελικα ποιο ειναι το σωστο ψησιμο - οχι με τις προτιμησεις του καθενος .Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:16 Δεν υπάρχει κανόνας. Στην Ισπανία υπάρχει φαγητό με ψάρι στο πήλινο, που έχει επάνω ψητό τυρί. Σε ριζότο με καβούρια και σπαράγγια μου έχουν τρίψει τυρί στην Ιταλία. Στην pasta allo scoglio δεν είδα πουθενά να τρίβουν τυρί. Δεν απαγορεύεται τίποτα, αλλά και δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις όλα σε όλα. Εγώ δεν θέλω τυρί στη μακαρονάδα με θαλασσινά, και στην άλλη, πάλι δεν θέλω πάνω από μια τζούρα. Όπως και δεν μου αρέσει το κολύμπι στην κρέμα γάλακτος, και το κολύμπι στη λαδίλα, και ένα στέικ να είναι ξεροκαμμένο, όπως μου αρέσει να τρώω τις ξεροψημένες πέτσες, τα ξίγκια, τα εντόσθια, και όπως θέλω μια κουταλίτσα ζάχαρη στον καφέ μου, είναι το γούστο μου.
Ordem e Progresso.
Και κοτσιδα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Κιοφτε κλασικό. Και γυαλιά!
ΈτσιCecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:27Κιοφτε κλασικό. Και γυαλιά!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:21Κι εγω ετσι έλεγα, μεχρι που δοκίμασα. Ειναι μακραν η ωραιότερη πίτσα που εφαγα ποτε. Απλα δεν μπορεις να φας πανω απο ενα κομμάτι. Πολυ αλμυρή. Δεν ειναι πίτσα να δεις αγώνα μπάσκετ κ να φάτε με τους φιλους.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:14

Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Ειμαι μικρή ακομα για πίεση καλε !
Είναι απο τις πρώτες πίτσες που δοκίμασα στη ζωή μου. Αηδίασα έκανα χρόνια να φάω. ξαναδοκίμασα στα 20 περίπου. Επίσης η ίδια αίσθηση.Cecily Anne έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:21Κι εγω ετσι έλεγα, μεχρι που δοκίμασα. Ειναι μακραν η ωραιότερη πίτσα που εφαγα ποτε. Απλα δεν μπορεις να φας πανω απο ενα κομμάτι. Πολυ αλμυρή. Δεν ειναι πίτσα να δεις αγώνα μπάσκετ κ να φάτε με τους φιλους.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:14
Βέβαια στην πίτσα έχω περάσει και αιρετικές περιόδους που τρελαινόμουν μόνο για καναδέζικη, απο τη στιγμή που δοκίμασα γύρω στα 10 μέχρι κάπου εκει τα 20.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
για να μαθαινεις - οι γνωστες λενε '' a point '' με την παραγγελια κ ο μαστερ στην κουζινα θα πρεπει να γνωριζει που ειναι αυτο για καθε διαφορετικη κοπη - το ιδιο ισχυει στα πανταολα απο κρεατικα που ψηνονται κ φυσικα στα ψαριαCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:25Μέτριο rare, και στο rump να καλοψηθεί το εξωτερικό στρώμα λίπους. Εμένα έτσι μου αρέσει, και δεν έχω δει σοβαρό στεϊκάδικο να σου ψήνει well done.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19για τα στεικ δεν μου απαντησες τελικα ποιο ειναι το σωστο ψησιμο - οχι με τις προτιμησεις του καθενος .Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:16 Δεν υπάρχει κανόνας. Στην Ισπανία υπάρχει φαγητό με ψάρι στο πήλινο, που έχει επάνω ψητό τυρί. Σε ριζότο με καβούρια και σπαράγγια μου έχουν τρίψει τυρί στην Ιταλία. Στην pasta allo scoglio δεν είδα πουθενά να τρίβουν τυρί. Δεν απαγορεύεται τίποτα, αλλά και δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις όλα σε όλα. Εγώ δεν θέλω τυρί στη μακαρονάδα με θαλασσινά, και στην άλλη, πάλι δεν θέλω πάνω από μια τζούρα. Όπως και δεν μου αρέσει το κολύμπι στην κρέμα γάλακτος, και το κολύμπι στη λαδίλα, και ένα στέικ να είναι ξεροκαμμένο, όπως μου αρέσει να τρώω τις ξεροψημένες πέτσες, τα ξίγκια, τα εντόσθια, και όπως θέλω μια κουταλίτσα ζάχαρη στον καφέ μου, είναι το γούστο μου.
σενιαν - γκανιαν - γουελνταν - νταρτανιαν ειναι προτιμησεις που δεν εχουν σχεση με το σωστο σημειο.
μην με ευχαριστησεις - ξεκινα να διαβαζεις προσεκτικα το νημα μου '' τεχνικες κ συνταγες'' να μαθεις τα πολυ βασικα κ μετα αν εισαι επιμελης ισως σε παω στα βαθυτερα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Oι χειρότεροι στην πίτσα είναι οι polentoni. Βάζουν επάνω ό,τι βρουν, ως και πατάτες τηγανητές είδα. Και στη Γερμανία έχουν πίτσα με γύρο. Και με κομμάτια στέικ με σως ολλανδέζικη. Για μένα μια ισορροπημένη πίτσα είναι η 4 εποχές.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:34
Είναι απο τις πρώτες πίτσες που δοκίμασα στη ζωή μου. Αηδίασα έκανα χρόνια να φάω. ξαναδοκίμασα στα 20 περίπου. Επίσης η ίδια αίσθηση.
Βέβαια στην πίτσα έχω περάσει και αιρετικές περιόδους που τρελαινόμουν μόνο για καναδέζικη, απο τη στιγμή που δοκίμασα μέχρι κάπου εκει τα 20.
Ordem e Progresso.
Ντάξει, μας λες ό,τι ξέραμε το 1980.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:44για να μαθαινεις - οι γνωστες λενε '' a point '' με την παραγγελια κ ο μαστερ στην κουζινα θα πρεπει να γνωριζει που ειναι αυτο για καθε διαφορετικη κοπη - το ιδιο ισχυει στα πανταολα απο κρεατικα που ψηνονται κ φυσικα στα ψαριαCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:25Μέτριο rare, και στο rump να καλοψηθεί το εξωτερικό στρώμα λίπους. Εμένα έτσι μου αρέσει, και δεν έχω δει σοβαρό στεϊκάδικο να σου ψήνει well done.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19
για τα στεικ δεν μου απαντησες τελικα ποιο ειναι το σωστο ψησιμο - οχι με τις προτιμησεις του καθενος .
σενιαν - γκανιαν - γουελνταν - νταρτανιαν ειναι προτιμησεις που δεν εχουν σχεση με το σωστο σημειο.
μην με ευχαριστησεις - ξεκινα να διαβαζεις προσεκτικα το νημα μου '' τεχνικες κ συνταγες'' να μαθεις τα πολυ βασικα κ μετα αν εισαι επιμελης ισως σε παω στα βαθυτερα .
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:03Ντάξει, μας λες ό,τι ξέραμε το 1980.Αγις έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:44για να μαθαινεις - οι γνωστες λενε '' a point '' με την παραγγελια κ ο μαστερ στην κουζινα θα πρεπει να γνωριζει που ειναι αυτο για καθε διαφορετικη κοπη - το ιδιο ισχυει στα πανταολα απο κρεατικα που ψηνονται κ φυσικα στα ψαριαCavaliere έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:25
Μέτριο rare, και στο rump να καλοψηθεί το εξωτερικό στρώμα λίπους. Εμένα έτσι μου αρέσει, και δεν έχω δει σοβαρό στεϊκάδικο να σου ψήνει well done.
μην με ευχαριστησεις - ξεκινα να διαβαζεις προσεκτικα το νημα μου '' τεχνικες κ συνταγες'' να μαθεις τα πολυ βασικα κ μετα αν εισαι επιμελης ισως σε παω στα βαθυτερα .![]()
πες μου και πως παραγγελνεις το τ μποουν να συνεχισω την διασκεδαση μου...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-