!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
https://www.real.gr/koinonia/arthro/lar ... mo-627674/
Λάρισα: Μεταφέρθηκαν 16 ασθενείς με κορωνοϊό από τη Ρομά - Εικόνες από την καραντίνα στον οικισμό
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Achristect
1. Δεν ειναι ιδιο πράγμα να επιβάλλεις καραντίνα σε ενα κομματι της κοινωνίας που ζει στο διαμέρισμα του ή στη μονοκατοικία του και σε ενα αλλο που για το Α ή Β λογο (δεν έχει σημασία αυτη τη στιγμή να εξετάσουμε αν είναι επιλογη τους η οχι) ζει ο ενας πανω στον αλλον, με μηδενική υγιεινή, μηδενικές αποστάσεις, που δεν ξέρουν τι θα πει εμβόλιο, φάρμακα, πλυσιμο χεριών κλπ., που ζει απο το μικροεμποριο, που η ζωη του είναι στο δρομο, που ειναι ανασφάλιστο κλπ κλπ.Kauldron έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:06Achristect έγραψε: 11 Απρ 2020, 14:29Εννοεις οτι εβαλαν τους εαυτους τους σε αυτην την κατάσταση οπου εξ ορισμου δε θα μπορούσαν να τηρησουν σκληρή σταση? Επιλογή τους ηταν, δε τους έστειλαν με το ζορι. Επέλεξαν την πιο αμεση οδο γιατι θεώρησαν οτι θα λειτουργήσει κατευναστικα και θα εχει καλύτερο αποτελεσμα, απο το να ελεγε στις 18.00 ο Χαρδαλιας "καλουμε τους Ρομα να μείνουν στον καταυλισμο και θα φροντίσουμε εμεις για τσ υπόλοιπα". Δε λεω οτι θα ηταν λαθος κι αυτο. Απλα νομίζω λειτουργεί πιο καλα το να παει επι τοπου. Αυτή τη στιγμή μετράει το αποτελεσμα περισσότερο απο ολα. Καλυτερο αποτέλεσμα υπάρχει θεωρω με αυτο που έκαναν. Εστω ενας λιγοτερος νεκρος να υπάρξει επειδή πήγανε οι 2 τους εκει μεσα και τους ευαισθητοποιησαν λιγο παραπάνω κερδος ειναι. Η συσπείρωση και το μήνυμα οτι μας ενδιαφέρουν και οι περιθωριακες ομαδες της κοινωνιας επισης ειναι κερδος.Εννοώ οτι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.Εννοεις οτι εβαλαν τους εαυτους τους σε αυτην την κατάσταση οπου εξ ορισμου δε θα μπορούσαν να τηρησουν σκληρή σταση?
Συζητήσιμο αυτό.Επιλογή τους ηταν
Και γιατί με τους Έλληνες επέλεξε ο Χαρδαλιάς να μιλήσει όπως μίλησε? Αν είναι ο κατευνασμός να λειτουργεί καλύτερα, ας τον εφήρμοζε και σε 'μας. Αλλά για 'μας είχε τσαμπουκάδες. Ε, όταν για το ίδιο θέμα, στον έναν απευθύνεσαι γλυκά, και στον άλλον απευθύνεσαι με τσαμπουκά, προφανώς ο δεύτερος είναι άνθρωπος β' κατηγορίας για 'σενα.Επέλεξαν την πιο αμεση οδο γιατι θεώρησαν οτι θα λειτουργήσει κατευναστικα και θα εχει καλύτερο αποτελεσμα
Επιπλέον, οι γύφτοι ήξεραν, όπως όλοι οι άλλοι, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΑΝ. Το ίδιο κράτος που τιμωρούσε ανθρώπους που το τηρούσαν, ερμηνεύοντας την απαγόρευση με τον πιο αυστηρό τρόπο, χάιδευε ανθρώπους που ακόμα και με την μαζική παρουσία τους εκεί, παραβιάζαν την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Τί δεν κατάλαβες?
2. Ξέρεις οτι σταμάτησαν ρομα στο δρομο και δε τους έριξαν πρόστιμο ή οτι απεφυγαν εντελώς να τους σταματήσουν? Εγω δε το ξερω. Αν ισχύει πολυ κακώς. Θεωρω οτι πλεον θα ειναι αυστηροί.
3. Αυτο με τον τσαμπουκά δε το κατάλαβα ακομα. Σε ενοχλει το υφος του? Η η ουσία? Ηθελες να ειναι χαλαρά τα μέτρα και να αλωνίζουν τα παρεακια στα καφέ και στις πλατείες? Αφου ειμαστε ζώα, αμα δε βαλεις πρόστιμο δε θα κάτσουν μεσα, τι να κάνουμε τωρα..

"Εγκαταλείψτε κάθε ελπίδα ,εσείς που εισέρχεστε."
Αν κατάλαβα καλά, διάβασε κείμενο του συμβουλίου της Ευρώπης.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:56 Μπράβο του τσιοδρα που δε δηλώνει απλά "χριστιανός" για τα τυπολατρικα και το οπαδικι αλλά πιστεύει όντως στην ουσία του.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Τι ακριβώς ήθελες να τους πει? "Ξέρουμε όλοι τι κουμασια είστε οπότε καθίστε στα τσαντιρια σας κωλογυφτοι μη σας κάνουν οι μπάτσοι μπλε μαρεν"? Καλώς είπε ότι είπε το θεμα ειναι να υπάρχει αστυνομία έτοιμη για επιβολή του νόμου και με ξύλο αν χρειαστεί. Αν τους κρατήσουν στους καταυλισμούς ας τους αποκαλούν και εξοχοτατουςKauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:17α, οκ. Εξακολουθεί να ισχύει πάντως οτι εκφράζει την κυβέρνηση.
Ενδιαφέρον θα 'χει ν' ακούσοουμε αν οι δαίοι έχουν τις ίδιες απόψεις με τους ζαίους (και) σ' αυτό το θέμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- phorumitis
Τους πειράζουμε εμείς που βγαίνουμε έξω τηρώντας τις αποστάσεις και δεν τους πειράζουν οι ρομα που κάνουν και γαμήλια γλέντια. Για πολύ ξύλο λέμε είναιKauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:50 https://www.real.gr/koinonia/arthro/tsi ... ni-627464/
Το είδαμε πόσο βοηθήσανε. Όσο για εμπιστοσύνη, ας ρωτήσει καλύτερα εκείνους που μένουν κοντά τους τί έχουν να πούν.
Απλά εμείς είμαστε ανοργάνωτοι και χωρίς συνοχή, και περνάει ο τσαμπουκάς τους γιατί μας αντιμετωπίζουν έναν έναν, ενώ οι γιούφτοι είναι ομάδα. Αν πειράξει κάποιος έναν, μαζεύονται σε μηδενικό χρόνο καμιά πενηνταριά.phorumitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:41Τους πειράζουμε εμείς που βγαίνουμε έξω τηρώντας τις αποστάσεις και δεν τους πειράζουν οι ρομα που κάνουν και γαμήλια γλέντια. Για πολύ ξύλο λέμε είναιKauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:50 https://www.real.gr/koinonia/arthro/tsi ... ni-627464/
Το είδαμε πόσο βοηθήσανε. Όσο για εμπιστοσύνη, ας ρωτήσει καλύτερα εκείνους που μένουν κοντά τους τί έχουν να πούν.
Εδώ όταν σκότωσαν το δεκάχρονο παιδάκι, μόνο βραβείο δεν τους έδωσαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
στους ρομα δειχνουμε κατανόηση, εσεις δεν δικαιολογήστεphorumitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:41Τους πειράζουμε εμείς που βγαίνουμε έξω τηρώντας τις αποστάσεις και δεν τους πειράζουν οι ρομα που κάνουν και γαμήλια γλέντια. Για πολύ ξύλο λέμε είναιKauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:50 https://www.real.gr/koinonia/arthro/tsi ... ni-627464/
Με μπερδευει πολυ αυτο το ποστ.Μαλλον δεν περνας συχνα απο τα αθλητικα.Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:59στους ρομα δειχνουμε κατανόηση, εσεις δεν δικαιολογήστεphorumitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:41Τους πειράζουμε εμείς που βγαίνουμε έξω τηρώντας τις αποστάσεις και δεν τους πειράζουν οι ρομα που κάνουν και γαμήλια γλέντια. Για πολύ ξύλο λέμε είναιKauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:50 https://www.real.gr/koinonia/arthro/tsi ... ni-627464/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ας μίλαγε ήρεμα και σε 'μας τότε. Σε 'μας για ποιό λόγο πούλαγε νταβατζιλίκια?Lord Brum έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:31Τι ακριβώς ήθελες να τους πει? "Ξέρουμε όλοι τι κουμασια είστε οπότε καθίστε στα τσαντιρια σας κωλογυφτοι μη σας κάνουν οι μπάτσοι μπλε μαρεν"? Καλώς είπε ότι είπε το θεμα ειναι να υπάρχει αστυνομία έτοιμη για επιβολή του νόμου και με ξύλο αν χρειαστεί. Αν τους κρατήσουν στους καταυλισμούς ας τους αποκαλούν και εξοχοτατους
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
όχι, είχα ανοίξει νήμα αν η μακεδονία θα περάσει στο μουντιαλ ή στο γιουρο, με το εκαναν πγδμ και δεν ξαναμπηκα να κανω προπαγανδα εκειGoBack έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:00Με μπερδευει πολυ αυτο το ποστ.Μαλλον δεν περνας συχνα απο τα αθλητικα.Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:59στους ρομα δειχνουμε κατανόηση, εσεις δεν δικαιολογήστεphorumitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:41
Τους πειράζουμε εμείς που βγαίνουμε έξω τηρώντας τις αποστάσεις και δεν τους πειράζουν οι ρομα που κάνουν και γαμήλια γλέντια. Για πολύ ξύλο λέμε είναι
Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:04όχι, είχα ανοίξει νήμα αν η μακεδονία θα περάσει στο μουντιαλ ή στο γιουρο, με το εκαναν πγδμ και δεν ξαναμπηκα να κανω προπαγανδα εκει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εμεις, σαν ανθρωποι των γραμματων δε θα έπρεπε να αναπαράγουμε στερεότυπα εστω και πνευματώδη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση