!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
https://www.real.gr/koinonia/arthro/tsi ... ni-627464/
Το είδαμε πόσο βοηθήσανε. Όσο για εμπιστοσύνη, ας ρωτήσει καλύτερα εκείνους που μένουν κοντά τους τί έχουν να πούν.
Το είδαμε πόσο βοηθήσανε. Όσο για εμπιστοσύνη, ας ρωτήσει καλύτερα εκείνους που μένουν κοντά τους τί έχουν να πούν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Highlander
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Μπράβο του τσιοδρα που δε δηλώνει απλά "χριστιανός" για τα τυπολατρικα και το οπαδικι αλλά πιστεύει όντως στην ουσία του.
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Kauldron δεν ξερω τι θες να μας πεις, οι ανθρωποι πασοκ ψηφιζαν
και τωρα συριζα
και τωρα συριζα
bolek έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:00 Kauldron δεν ξερω τι θες να μας πεις, οι ανθρωποι πασοκ ψηφιζαν
και τωρα συριζα
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/ ... ties/9100/
Όπως και να 'χει, ρωτώ τους νεοδηκοκράτες του πχόρουμ, συμφωνούν με τον Τσιόδρα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Τσιοδρας είναι ένας πολύ καλός γιατρός. Μέχρι εκεί.
Οι απόψεις του για τους γυφτους δεν έχουν καμία σημασία, όλοι ξέρουν τι είναι.
Οχι. Ο Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης και επικεφαλής του υπουργείου υγείας. Ως εκ τούτου εκφράζει ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ψηφίσαΤΕ. Καλή η προσπάθεια αποστασιοποίησης.panos291 έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:06 Ο Τσιοδρας είναι ένας πολύ καλός γιατρός. Μέχρι εκεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
o τσιοδρας ειναι συνειδητοποιημενος χριστιανος
οταν λεει υπερισχυσε σημερα η αγαπη της αποστασης ασφαλειας που θα πρεπε να κρατηθει το εννοει
εμενα με συγκινησαν τα λογια του
θυμαστε που ειχα γραψει παλιοτερα,πολλοι συνειδητοποιημενοι χριστιανοι γινονται (απο την εμπειρια μου,οπως γνωρισα κατι φιλους και τις παρεες τους) πολυτεκνοι και γιατροι ή δασκαλοι,συνειδητα επειδη ο Θεος ευλογει την πολυτεκνια και επειδη αυτα τα δυο επαγγελματα αποτελουν ουσιαστικα λειτουργηματα προσφορας.
ε ο τσιοδρας εγινε γιατρος
ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε επικεφαλη
οταν λεει υπερισχυσε σημερα η αγαπη της αποστασης ασφαλειας που θα πρεπε να κρατηθει το εννοει
θυμαστε που ειχα γραψει παλιοτερα,πολλοι συνειδητοποιημενοι χριστιανοι γινονται (απο την εμπειρια μου,οπως γνωρισα κατι φιλους και τις παρεες τους) πολυτεκνοι και γιατροι ή δασκαλοι,συνειδητα επειδη ο Θεος ευλογει την πολυτεκνια και επειδη αυτα τα δυο επαγγελματα αποτελουν ουσιαστικα λειτουργηματα προσφορας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Απρ 2020, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-νε.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:09Οχι. Ο Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης και επικεφαλής του υπουργείου υγείας. Ως εκ τούτου εκφράζει ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ψηφίσαΤΕ. Καλή η προσπάθεια αποστασιοποίησης.panos291 έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:06 Ο Τσιοδρας είναι ένας πολύ καλός γιατρός. Μέχρι εκεί.
Οι απόψεις του για τους γυφτους δεν έχουν καμία σημασία, όλοι ξέρουν τι είναι.![]()
Τα είπε μέσα σ' ένα πλήθος 200 ατόμων, που πρακτικά παραβίαζε την καραντίνα. Αν επρόκειτο για Έλληνες, θα είχε γίνει χαμός.Κόκκορας έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:15 o τσιοδρας ειναι συνειδητοποιημενος χριστιανος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Philip Mortimer
Να σου θυμίσω ότι και οι Ρομά Έλληνες είναι.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:16Τα είπε μέσα σ' ένα πλήθος 200 ατόμων, που πρακτικά παραβίαζε την καραντίνα. Αν επρόκειτο για Έλληνες, θα είχε γίνει χαμός.Κόκκορας έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:15 o τσιοδρας ειναι συνειδητοποιημενος χριστιανος
α, οκ. Εξακολουθεί να ισχύει πάντως οτι εκφράζει την κυβέρνηση.panos291 έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:15-νε.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:09Οχι. Ο Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης και επικεφαλής του υπουργείου υγείας. Ως εκ τούτου εκφράζει ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που ψηφίσαΤΕ. Καλή η προσπάθεια αποστασιοποίησης.panos291 έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:06 Ο Τσιοδρας είναι ένας πολύ καλός γιατρός. Μέχρι εκεί.
Οι απόψεις του για τους γυφτους δεν έχουν καμία σημασία, όλοι ξέρουν τι είναι.![]()
Ενδιαφέρον θα 'χει ν' ακούσοουμε αν οι δαίοι έχουν τις ίδιες απόψεις με τους ζαίους (και) σ' αυτό το θέμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φίλ Μόρτιμερ, σ' έχω στο ιγκνόρ, μη με κάνεις κουόουτ άδικα χάνεις τα λόγια σου. Δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω διάλογο μαζί σου, δεν έχεις δυνατότητα διαλόγου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A0ANACIVC την 10 Απρ 2020, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αγαπάμε γυφταριό!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Θεωρείς απειλή τους γυφτους που μαζεύονται 100 μαζί ατιμώρητοι την ίδια στιγμή που το Ελ κράτος έχει εξαντλήσει την αυστηρότητα του στους υπόλοιπους?Philip Mortimer έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:19Είπε ο χρυσαυγιτης εθνολαϊκιστης ημιναζι που δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:18 Φίλ Μόρτιμερ, σ' έχω στο ιγκνόρ, μη με κάνεις κουόουτ άδικα χάνεις τα λόγια σου. Δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω διάλογο μαζί σου, δεν έχεις δυνατότητα διαλόγου.
Όταν μιλάς για τον τσιοδρα να πλένεις το στόμα σου...
Πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν οι γύφτοι?
Τους έχεις εμπιστοσύνη?
Μια χαρά θα μιλήσουμε και για τον Τσιοδρα όταν ξεφεύγει από τον τομέα του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση