!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

21 άτομα από τις πτήσεις σε καραντίνα της Ισπανίας βρέθηκαν θετικά!
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:09
Gewponos90 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:01 Τώρα αυτή μετράει σαν θύμα η όχι;
Ναι. Είχε άσθμα, αλλά αν δεν κολλούσε τον ιό δε θα πέθαινε.
Και εγώ έχω αλλεργική ρινίτιδα και κάτι σαν άσθμα αλλεργικό. Ανήκω σε ευπαθή ομάδα? ο ΠΟΥ δεν θεωρεί πάντως ότι το αλλεργικό άσθμα είναι παράγοντας κινδύνου αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Μιλάμε για πνευμονία, για δυσπνοια. Τι στο καλό; Δε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο κάποιος που έχει άσθμα;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Μιλάει τώρα για το θάνατο της 40χρονης. Δεν παραδεχτηκε ότι κακώς της σύστησαν να μείνει σπίτι, είπε μόνο ότι θα έπρεπε να συνομιλεί πιο συχνά με το γιατρό της, ώστε σε τυχόν επιδείνωση να δράσει άμεσα.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
Κ από τι πέθανε; συγκινηση;

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Μάλιστα, αν ισχύει όπως καταγγέλλεται πρόκειται για ασυγχώρητο έγκλημα.

Χτες και άλλη ασθενής, που νοσηλεύεται ακόμα, έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον ΕΟΔΥ:

Ίσως πρέπει να δουν και ποιους ανθρώπους έχουν να απαντάνε και μέρος του πρωτοκόλλου τους.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:19 Μιλάει τώρα για το θάνατο της 40χρονης. Δεν παραδεχτηκε ότι κακώς της σύστησαν να μείνει σπίτι, είπε μόνο ότι θα έπρεπε να συνομιλεί πιο συχνά με το γιατρό της, ώστε σε τυχόν επιδείνωση να δράσει άμεσα.
Καλά καλά.... Ότι ναναι...

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 21 άτομα από τις πτήσεις σε καραντίνα της Ισπανίας βρέθηκαν θετικά!
21 από τα 48 ήταν απ την πτήση. Άρα 27 είναι τα εγχώρια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:18
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:09

Ναι. Είχε άσθμα, αλλά αν δεν κολλούσε τον ιό δε θα πέθαινε.
Και εγώ έχω αλλεργική ρινίτιδα και κάτι σαν άσθμα αλλεργικό. Ανήκω σε ευπαθή ομάδα? ο ΠΟΥ δεν θεωρεί πάντως ότι το αλλεργικό άσθμα είναι παράγοντας κινδύνου αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Μιλάμε για πνευμονία, για δυσπνοια. Τι στο καλό; Δε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο κάποιος που έχει άσθμα;
Κοίταξε εγώ λόγω αλλεργίας έχω ένα χρόνιο ξερο βήχα και κάτι σαν δύσπνοια. Είναι αλλεργικό όμως. Δεν νομίζω να ανήκω στις ομάδες κινδύνου. στο βρογχικό άσθμα νομίζω αλλάζουν τα πράγματα.
Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 »

Veni Vidi Vici έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16 Παγκοσμίως, τα πρώτα 100.000 κρούσματα τα είχαμε σε ένα μήνα...τα τελευταία 100.000 σε...4 μέρες!

Αυτό τι σας λέει;
Ολα καλα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:19
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
Κ από τι πέθανε; συγκινηση;
Ειχε κολησει κορωνοιο η αδελφη της αλλα οταν εδειξε συμπτωματα αρνηθηκε η ιδια να κανει τεστ και πεθανε. Πιθανον να κολησε και αυτη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Πώς τον πετσόκοψε έτσι ο γιατρός ρε τύποι;

Πώς;;;;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ακούω Ευαγγελάτο είχε βγάλει και πριν την Γιαμαρέλου που μας προέτρεπε να κοινωνήσουμε με πίστη ότι δεν θα κολλήσουμε. Όλα ανθηρα και αισιόδοξα για αυτόν. Ούτε αναφορά δεν έκανε στο θάνατο της 40χρονης.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Από αύριο λέει ο υφυπουργός, θα αυστηροποιηθουν τα μέτρα. Υπάρχουν καταγγελίες ότι από την απαγόρευση και μετά βρέθηκαν ηλικιωμένοι να κυκλοφορούν με περισσοτερες της μίας χειρόγραφες δηλώσεις!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:21
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:18
Κοίταξε εγώ λόγω αλλεργίας έχω ένα χρόνιο ξερο βήχα και κάτι σαν δύσπνοια. Είναι αλλεργικό όμως. Δεν νομίζω να ανήκω στις ομάδες κινδύνου. στο βρογχικό άσθμα νομίζω αλλάζουν τα πράγματα.
Προφανως κ ξέρεις καλύτερα.
Αλλά όταν μένεις Καστοριά, με τόσο κρούσματα κ θανάτους, κ υπάρχει περίπτωση να έχεις κολλήσει, κ παιζει εκεί που δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις κ βηχεις, να γίνει αυτο δέκα φορές χειρότερο, δε θα έπρεπε να έρθουν να σε πάρουν; Εσύ είσαι τελείως χαλαρός ή σε ενοχλεί αν σου πουν ότι ανήκεις σε ευπαθη ομάδα; δεν ειρωνεύομαι, απλώς ρωτάω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”