!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
21 άτομα από τις πτήσεις σε καραντίνα της Ισπανίας βρέθηκαν θετικά!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μιλάμε για πνευμονία, για δυσπνοια. Τι στο καλό; Δε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο κάποιος που έχει άσθμα;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16Και εγώ έχω αλλεργική ρινίτιδα και κάτι σαν άσθμα αλλεργικό. Ανήκω σε ευπαθή ομάδα? ο ΠΟΥ δεν θεωρεί πάντως ότι το αλλεργικό άσθμα είναι παράγοντας κινδύνου αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Μιλάει τώρα για το θάνατο της 40χρονης. Δεν παραδεχτηκε ότι κακώς της σύστησαν να μείνει σπίτι, είπε μόνο ότι θα έπρεπε να συνομιλεί πιο συχνά με το γιατρό της, ώστε σε τυχόν επιδείνωση να δράσει άμεσα.
Κ από τι πέθανε; συγκινηση;Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Μάλιστα, αν ισχύει όπως καταγγέλλεται πρόκειται για ασυγχώρητο έγκλημα.
Χτες και άλλη ασθενής, που νοσηλεύεται ακόμα, έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον ΕΟΔΥ:
Ίσως πρέπει να δουν και ποιους ανθρώπους έχουν να απαντάνε και μέρος του πρωτοκόλλου τους.
Χτες και άλλη ασθενής, που νοσηλεύεται ακόμα, έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον ΕΟΔΥ:
Ίσως πρέπει να δουν και ποιους ανθρώπους έχουν να απαντάνε και μέρος του πρωτοκόλλου τους.
Καλά καλά.... Ότι ναναι...Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:19 Μιλάει τώρα για το θάνατο της 40χρονης. Δεν παραδεχτηκε ότι κακώς της σύστησαν να μείνει σπίτι, είπε μόνο ότι θα έπρεπε να συνομιλεί πιο συχνά με το γιατρό της, ώστε σε τυχόν επιδείνωση να δράσει άμεσα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
21 από τα 48 ήταν απ την πτήση. Άρα 27 είναι τα εγχώρια.ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 21 άτομα από τις πτήσεις σε καραντίνα της Ισπανίας βρέθηκαν θετικά!
Κοίταξε εγώ λόγω αλλεργίας έχω ένα χρόνιο ξερο βήχα και κάτι σαν δύσπνοια. Είναι αλλεργικό όμως. Δεν νομίζω να ανήκω στις ομάδες κινδύνου. στο βρογχικό άσθμα νομίζω αλλάζουν τα πράγματα.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:18Μιλάμε για πνευμονία, για δυσπνοια. Τι στο καλό; Δε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο κάποιος που έχει άσθμα;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16Και εγώ έχω αλλεργική ρινίτιδα και κάτι σαν άσθμα αλλεργικό. Ανήκω σε ευπαθή ομάδα? ο ΠΟΥ δεν θεωρεί πάντως ότι το αλλεργικό άσθμα είναι παράγοντας κινδύνου αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
-
Gouerino 4
Ολα καλαVeni Vidi Vici έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16 Παγκοσμίως, τα πρώτα 100.000 κρούσματα τα είχαμε σε ένα μήνα...τα τελευταία 100.000 σε...4 μέρες!
Αυτό τι σας λέει;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειχε κολησει κορωνοιο η αδελφη της αλλα οταν εδειξε συμπτωματα αρνηθηκε η ιδια να κανει τεστ και πεθανε. Πιθανον να κολησε και αυτηCustom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:19Κ από τι πέθανε; συγκινηση;Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:17 Ειχαμε και το αλλο περιστατικο με την αδελφη της 84χρονης που ταξιδεψε στο Ισραηλ, η οποια πεθανε χωρις να κανει τεστ για κωρονοιο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πώς τον πετσόκοψε έτσι ο γιατρός ρε τύποι;
Πώς;;;;
Πώς;;;;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ακούω Ευαγγελάτο είχε βγάλει και πριν την Γιαμαρέλου που μας προέτρεπε να κοινωνήσουμε με πίστη ότι δεν θα κολλήσουμε. Όλα ανθηρα και αισιόδοξα για αυτόν. Ούτε αναφορά δεν έκανε στο θάνατο της 40χρονης.
Από αύριο λέει ο υφυπουργός, θα αυστηροποιηθουν τα μέτρα. Υπάρχουν καταγγελίες ότι από την απαγόρευση και μετά βρέθηκαν ηλικιωμένοι να κυκλοφορούν με περισσοτερες της μίας χειρόγραφες δηλώσεις!
Προφανως κ ξέρεις καλύτερα.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:21Κοίταξε εγώ λόγω αλλεργίας έχω ένα χρόνιο ξερο βήχα και κάτι σαν δύσπνοια. Είναι αλλεργικό όμως. Δεν νομίζω να ανήκω στις ομάδες κινδύνου. στο βρογχικό άσθμα νομίζω αλλάζουν τα πράγματα.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:18Μιλάμε για πνευμονία, για δυσπνοια. Τι στο καλό; Δε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο κάποιος που έχει άσθμα;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 18:16
Και εγώ έχω αλλεργική ρινίτιδα και κάτι σαν άσθμα αλλεργικό. Ανήκω σε ευπαθή ομάδα? ο ΠΟΥ δεν θεωρεί πάντως ότι το αλλεργικό άσθμα είναι παράγοντας κινδύνου αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.
Αλλά όταν μένεις Καστοριά, με τόσο κρούσματα κ θανάτους, κ υπάρχει περίπτωση να έχεις κολλήσει, κ παιζει εκεί που δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις κ βηχεις, να γίνει αυτο δέκα φορές χειρότερο, δε θα έπρεπε να έρθουν να σε πάρουν; Εσύ είσαι τελείως χαλαρός ή σε ενοχλεί αν σου πουν ότι ανήκεις σε ευπαθη ομάδα; δεν ειρωνεύομαι, απλώς ρωτάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις