!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:54 Χρειαζεται;
Φυσικά και χρειάζεται προκειμενου να φωτίσεις τις κατώτερες υπάρξεις, επεξηγώντας τα προβληματικά σημεία.

Άλλωστε εσύ ήσουν που έκανες παρεμβαση γράφοντας για μπούρδες. Δε θες να νομίζει ο καθένας ότι είσαι απλά ένας τρικαραγκιοζας που δεν μπορεί να γράψει πάνω από μια γραμμή αλλά θέλει να έχει και άποψη; Έτσι;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:41
Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:27 Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά ο Τσιοδρας και σια δεν κάνουν απλά θέατρο. Υπάρχει μεγάλη απείθεια στη χώρα και σημαντικές ποσοτικα μειοψηφίες έχουν γράψει στ αρχιδια τους τα περιοριστικά μέτρα.
Τώρα οκ, αν η δική σου οπτική πάνω σε εύλογες ανησυχίες είναι του στυλ "δε συμβαίνει τίποτα και σιγά το ζήτημα. Πιείτε ούζα και τσιλαρετε", εγώ τη σέβομαι.
Μα τι απείθεια αναφέρεις. Ειλικρινά περιμένεις με περιορισμένα κρούσματα όπως στην Ελλάδα να πεις σε μια οποιαδήποτε δυτική χώρα περιορισμένες μετακινήσεις και να μην υπάρχει μια σημαντική μειοψηφία που να απειθαρχεί; Το αντίθετο θα έπρεπε να σου προκαλούσε έκπληξη. Είναι σα φυσικός νόμος.
Και στην Ελβετία που είμαι η οποία έχει αναλογικά τα περισσότερα κρούσματα πλην Ιταλίας, ο κόσμος βγαίνει σε σημαντικούς αριθμούς χωρίς προφυλάξεις, συγκεντρώνεται σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, μπαίνει (αν και αρκετά μειωμένα) σε τραμ κτλπ.
Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου γενικά και του δυτικού ακόμη περισσότερο.
Μόνο στην Κίνα είδα πολύ περισσότερη πειθαρχία αλλά αυτό δε σχετίζεται με το πολιτικό σύστημα. Έχουν διαφορετική ιστορική πορεία οι κινεζικες κοινωνίες.
Δε σε ωφελεί σε τίποτα να στρεσάρεσαι τόσο. Και με στο στρες να εξαπολύεις αφορισμούς. Δε μπορεί να ζητάς το συγχρονισμό της προσωπικής ευθύνης εκατομμυρίων ως υποκατάστατο στο ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα που για κρίσιμο χρονικό διάστημα απλά αδιαφόρησε. Δεν γίνεται. Δε μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο.
Όταν η απείθεια επηρεάζει το σύνολο κάπως πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:08 Όταν η απείθεια επηρεάζει το σύνολο κάπως πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Να το θυμάσαι αυτό για το επόμενο "Δεν πληρώνω" κίνημα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:09
Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:08 Όταν η απείθεια επηρεάζει το σύνολο κάπως πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Να το θυμάσαι αυτό για το επόμενο "Δεν πληρώνω" κίνημα
Ισια όλα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:06
Φυσικά και χρειάζεται προκειμενου να φωτίσεις τις κατώτερες υπάρξεις, επεξηγώντας τα προβληματικά σημεία.

Άλλωστε εσύ ήσουν που έκανες παρεμβαση γράφοντας για μπούρδες. Δε θες να νομίζει ο καθένας ότι είσαι απλά ένας τρικαραγκιοζας που δεν μπορεί να γράψει πάνω από μια γραμμή αλλά θέλει να έχει και άποψη; Έτσι;

τσκ τσκ τσκ .....νευρα
Δεν φτιαχνεις κανα τηλιο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:11

τσκ τσκ τσκ .....νευρα
Πάλι εγώ έχω νεύρα; :D

Εσυ ξεκίνησες να κάνεις χαρακτηρισμούς αλλά εγώ έχω νεύρα; :D

Ρε γαμω το ίδρυμα σας. :D
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:02

Άρθρα σαν αυτό που παρέθεσες, που ουσιαστικά δεν λέει τίποτα άλλο παρά "τσιλαρε, όλα θα πάνε καλά", χρησιμοποιώντας βέβαια εκατό φορές παραπάνω λέξεις απ' ότι χρειαζεται, είναι η απάντηση στην "ενημέρωση" από την οποία τάχα πάσχω εγώ;

Έπειτα δε χρειάζεται να νιώσω καλύτερα. Μια χαρά είμαι. Και η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις μου στον ιό είναι λιγότερο υστερικές από άλλες που διαβάζω εδώ μέσα.

Ούτε τα χέρια πλένω 100 φορές τη μέρα όπως κάνουν άλλοι με ocd, ούτε τα προϊόντα ραντίζω με οινόπνευμα (κάποιος έλεγε ότι βρέχει και τον καπνό με αντισηπτικό) , ούτε στοκ έχω κάνει (άλλοι που μας λένε να τσιλαρουμε έχουν κάνει στοκ έξι μηνών).

Δεν με φοβίζει ο ιός σε προσωπικό επίπεδο. Το μόνο που με ενοχλεί πολύ είναι ότι αναγκάζομαι να κάτσω μέσα. Αυτό είναι το χειρότερο μου.
Καλά θα ήταν να διάβαζες και κάποια από τα σχόλια που συνοδεύουν το άρθρο,αλλά δεν σε πιέζω κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:13
Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:11

τσκ τσκ τσκ .....νευρα
Πάλι εγώ έχω νεύρα; :D

Εσυ ξεκίνησες να κάνεις χαρακτηρισμούς αλλά εγώ έχω νεύρα; :D

Ρε γαμω το ίδρυμα σας. :D
Πολλα νευρα κ αγωνια κ αγχος εχεις - αλλα σε δικαιολογω - εχεις χεστει απο το φοβο σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:08
Το λάθος σκεπτικό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα. Γιατί απ' ό,τι έχεις ήδη καταλάβει, ακόμη αν επιβληθεί στρατιωτικός νόμος αυτός θα ισχύει για ένα χ διάστημα. Αυτός που περιμένει να τον βουτήξουν από το σβέρκο και να τον χώσουν μέσα (στο σπίτι του ή στο κελλί) μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα, θα ξαναρχίσει τα ίδια.

Και αν είναι να έχεις μονίμως πάνω από το κεφάλι σου κάποιους να αποφασίζουν για σένα, επίσης δε λέει.

Οπότε, θα πληρωθεί το όποιο τίμημα για χλωρά και ξερά και φτου και πάλι από την αρχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Όποιος κοιτάζει τα στατιστικά, είμαστε ήδη στην 24 θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε νεκρούς.
Όλες οι χώρες που είναι υψηλότερα από εμάς έχουν μεγαλύτερους πληθυσμούς, πλην του Σαν Μαρίνο (το οποίο θα προσπεράσουμε).
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:11 Ισια όλα.
Μόλις φοβάστε λίγο γίνεστε υπερασπιστές της κρατικής πολιτικής και ζητάτε τιμωρία της "απείθειας"
Το επόμενο στάδιο είναι να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας και να ζητάς αύξηση μισθούς για τους αστυνομικούς γιατί επιβάλουν την καραντίνα με 800 ευρω + επιδόματα και με οικογένεια να θρέψουν στο σπίτι :a040: :a040: :a040:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:16
Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:08
Το λάθος σκεπτικό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα. Γιατί απ' ό,τι έχεις ήδη καταλάβει, ακόμη αν επιβληθεί στρατιωτικός νόμος αυτός θα ισχύει για ένα χ διάστημα. Αυτός που περιμένει να τον βουτήξουν από το σβέρκο και να τον χώσουν μέσα (στο σπίτι του ή στο κελλί) μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα, θα ξαναρχίσει τα ίδια.

Και αν είναι να έχεις μονίμως πάνω από το κεφάλι σου κάποιους να αποφασίζουν για σένα, επίσης δε λέει.

Οπότε, θα πληρωθεί το όποιο τίμημα για χλωρά και ξερά και φτου και πάλι από την αρχή.
Νομίζω δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα την σοβαρότητα. Πολλοί θεωρούν έλα μωρέ σιγά δεν είναι τίποτα, τα μεγαλοποιουν και τέτοια. Που κι έτσι να είναι, κάτσε μέσα ρε παπαρα κι ας τα μεγαλοποιουν. Τι θα πάθεις; δεν θέλουν φυλακίσεις. Πρόστιμα βαρβατα. Να νιώσουν στο πετσί τους ότι θα το πληρώσουν.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

aljawn έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:19 Όποιος κοιτάζει τα στατιστικά, είμαστε ήδη στην 24 θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε νεκρούς.
Χάλια μαύρα με τον Κούλη.
Με ΣΥΡΙΖΑ θα ήμασταν τουλάχιστον 5οι.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 22:02
Δεν με φοβίζει ο ιός σε προσωπικό επίπεδο.
Και να προσθέσω κάτι επάνω σ'αυτό : είναι η φράση που έχει γραφτεί άπειρες φορές,σε άπειρα φόρα,από άπειρα άτομα σε όλον τον κόσμο.
Και,προσωπικά,συγχώρεσέ με κιόλας,δεν σε πιστεύω.
Σε προσωπικό επίπεδο σε φοβίζει ο ιός,και σένα,και μένα,και τον δίπλα και τον παραδίπλα.
Δεν είμαστε τόσο γενναίοι όσο φανταζόμαστε,αλλά χρησιμοποιώντας τη φράση αυτή,νιώθουμε γενναίοι.
Τον θάνατο τρέμουμε όλοι μας και το τι θα απογίνει ο κόσμος χωρίς την εκπληκτική ύπαρξή μας.

Κάπου εδώ βλέπω πόσο μπορεί να βοηθήσει η πίστη και όχι κάποια επιστήμη στην καταπολέμηση αυτού του φόβου,που είναι ο μεγαλύτερος μας από την στιγμή που γεννιόμαστε.

Όταν έβαλα την λέξη ενημέρωση σε " " στο προηγούμενο μήνυμα,εννοούσα ότι αυτού του είδους η (άχρηστη) πληροφόρηση που σου δίνεται από τα ΜΜΕ,τα οποία είναι πλήρως ελεγχόμενα,εκεί ακριβώς αποσκοπεί,στην καλλιέργεια ακόμη περισσότερου φόβου και ανασφάλειας.

Δεν είμαστε εμείς δυνατότεροι από τις powers that be,αυτές είναι δυνατότερες από εμάς.

Και για τον λόγο αυτό,δεν κρίνω καν αυτούς που βγαίνουν ακόμη έξω και κόβουν βόλτες,πάνε στην παραλία,συνωστίζονται σε χωριά κλπ.Ας μολύνουν κι εμένα και δεκαπέντε χιλιάδες ακόμα,τον ιό δεν τον φτιάξαμε εμείς στο σπίτι,κάποιος μας τον πέταξε.

Και τώρα,βρίσ(τ)ε ελεύθερα :8)
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Τα καλυτερα στατιστικα παντως τα εχουνε οι Τσεχοι με 995-0
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση