Εγώ δεν κάνω προγνώσεις, μια αναγωγή της πλάκας έκανα με βάση τα σημερινά δεδομένα.The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:18 Ακριβώς. Αποφάσισαν επικοινωνιακά να παίξουν σε στυλ Μάρθα Βούρτση. Μέχρι και δάκρυα είχατε σήμερα. Αυτό θεωρούν πως δουλεύει.
Απο κει και μετά εσυ γιατι μετράς κρεβάτια και κάνεις προγνώσεις;![]()
Πήγαινε πιες ένα ούζο σαν τον Cavaliere
Ωστόσο κάποια στοιχεία είναι αδιαμφισβητητα, όπως πχ ο αριθμός των κρεβατιών ΜΕΘ. Αδιαμφισβητητο είναι επίσης, ότι οι υποδομές μας είναι χειρότερες από εκείνες άλλων κρατών που δεν μπόρεσαν να αναμετρηθούν αποτελεσματικά με τον ιό, όπως πχ η Ιταλία.
Είναι εύλογο λοιπόν να αναρωτηθει κάποιος πως θα ανταποκριθεί το σύστημα αν δοκιμαστεί. Δεν είναι;
Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά ο Τσιοδρας και σια δεν κάνουν απλά θέατρο. Υπάρχει μεγάλη απείθεια στη χώρα και σημαντικές ποσοτικα μειοψηφίες έχουν γράψει στ αρχιδια τους τα περιοριστικά μέτρα.
Τώρα οκ, αν η δική σου οπτική πάνω σε εύλογες ανησυχίες είναι του στυλ "δε συμβαίνει τίποτα και σιγά το ζήτημα. Πιείτε ούζα και τσιλαρετε", εγώ τη σέβομαι.
Γενικά μιλάμε όντως για έναν ιό που με εκατομμύρια κρούσματα έχει αφήσει μόλις 13 χιλιάδες νεκρούς. Στη γενική εικόνα όντως δεν υπάρχει μεγάλο ζήτημα, το ποσοστό των θανάτων είναι της πλάκας.
Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα σε μια δεδομένη συγκυρία.