ναι, αυτοί οι αρχαίοι πασόκοι ήταν το κάτι άλλο. Ποιος δε θυμάται να παίζει με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ενώ ο μπαμπάς κρατά το τιμόνι με το ένα χέρι και το τσιγάρο με το άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Περαστικά-περαστικά.Naida έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:13Περαστικά τους, εύχομαι να μην είναι κάτι. Κι εμένα η μάνα μου σήμερα ξεκίνησε ένα ελαφρύ βήχα και ξεκίνησε καταρροη. Την οποία καταρροη έχω εγώ 3 μέρες τώρα. Και της φωνάζω, επειδή έχει άσθμα, να πάρει ανηψια μου και φύγουν και πετάει χαρταετό γιατί φοβάται μη τυχόν και πάθω εγώ κάτι επειδή είχα συνάχι μην εξελιχθεί χειρότερα.AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.
Κάθε μέρα ο έλλην αποδεικνύει ότι από μόνος του δεν πειθαρχεί. Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
Εγώ τους είπα ότι το μόνο που τους επιτρέπω να πάνε πλέον είναι ένα μικρό εξοχικό σπιτάκι που έχουν σε έναν συνοικισμό.
Το πρόβλημα δυστυχώς, είναι ότι ακόμη είναι ερημιά εκεί και φοβούνται να πάνε και να είναι μόνοι. Αν θελήσουν μερικές βδομάδες πιο μετά να πάνε, θα έχουν την ευχή μου
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΕΛ με ιχώρ..Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.
Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.
Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Κάθε ειδηση που προκύπτει από τη συμπεριφορά των πολιτών με κάνει όλο και πιο απαισιόδοξο.
Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα σαν να μη τρέχει τίποτα. Βλέπω παρέες παιδιών στο δρόμο που νιώθουν ότι βρίσκονται σε διακοπές και αναρωτιέμαι για τους ανάπηρους γονείς τους.
Βλέπω εικόνες γεμάτων μπαρ μια μέρα πριν την απαγόρευση. Ακούω για συλλήψεις καταστηματαρχών σήμερα, επειδή δεν πειθαρχησαν με την απαγόρευση.
Υπάρχουν εικόνες γεμάτων παραλιών από ανθρώπους σκουπίδια που θεωρούν ότι η καύλα τους είναι πιο πάνω από τη δημόσια υγεία. Ακούω για οικογένειες που πήγαν μαζί στο σούπερ μάρκετ (πατέρας, μητέρα, παιδιά) αυξάνοντας αναίτια το συνωστισμο χωρίς να τους καίγεται καρφί.
Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα σαν να μη τρέχει τίποτα. Βλέπω παρέες παιδιών στο δρόμο που νιώθουν ότι βρίσκονται σε διακοπές και αναρωτιέμαι για τους ανάπηρους γονείς τους.
Βλέπω εικόνες γεμάτων μπαρ μια μέρα πριν την απαγόρευση. Ακούω για συλλήψεις καταστηματαρχών σήμερα, επειδή δεν πειθαρχησαν με την απαγόρευση.
Υπάρχουν εικόνες γεμάτων παραλιών από ανθρώπους σκουπίδια που θεωρούν ότι η καύλα τους είναι πιο πάνω από τη δημόσια υγεία. Ακούω για οικογένειες που πήγαν μαζί στο σούπερ μάρκετ (πατέρας, μητέρα, παιδιά) αυξάνοντας αναίτια το συνωστισμο χωρίς να τους καίγεται καρφί.
Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 14 Μαρ 2020, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:23
Καφέ - φαγάδικα: κάτι θα έβγαζε το Σύμπαν για να ξεφορτωθούμε επιτέλους τις "ένα καπουτσίνο με 3/8 κουταλιάς καστανή ζάχαρη και 1/4 κανέλα αλλά θέλω να το ανακατέψετε με ξύλινο κουτάλι όχι στο μηχάνημα"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.
Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο. Γενικά είμαι της άποψης οποίος μπορεί να φύγει, να φύγει. Όχι όμως να πάει επαρχία για να κόβει βόλτες στις πλατείες ή στα καφένεια. Γιατί εκεί κι αν είναι υποστελεχωμενα τα νοσοκομεία. Να πάει και να κλειστεί σπίτι, να ψωνίζει λίγα λίγα και να βγαίνει λίγο στον κήπο και τη φύση.AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:18Περαστικά-περαστικά.Naida έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:13Περαστικά τους, εύχομαι να μην είναι κάτι. Κι εμένα η μάνα μου σήμερα ξεκίνησε ένα ελαφρύ βήχα και ξεκίνησε καταρροη. Την οποία καταρροη έχω εγώ 3 μέρες τώρα. Και της φωνάζω, επειδή έχει άσθμα, να πάρει ανηψια μου και φύγουν και πετάει χαρταετό γιατί φοβάται μη τυχόν και πάθω εγώ κάτι επειδή είχα συνάχι μην εξελιχθεί χειρότερα.AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52
Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.
Κάθε μέρα ο έλλην αποδεικνύει ότι από μόνος του δεν πειθαρχεί. Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
Εγώ τους είπα ότι το μόνο που τους επιτρέπω να πάνε πλέον είναι ένα μικρό εξοχικό σπιτάκι που έχουν σε έναν συνοικισμό.
Το πρόβλημα δυστυχώς, είναι ότι ακόμη είναι ερημιά εκεί και φοβούνται να πάνε και να είναι μόνοι. Αν θελήσουν μερικές βδομάδες πιο μετά να πάνε, θα έχουν την ευχή μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
βασικά δεν έχουν επίγνωση. Αν φτάσουν 10.000 τα κρούσματα όλοι θα ξέρουν κάποιον που θα ξέρει κάποιον που έχει προσβληθεί και θα αλλάξει το πράγμα. Ως τότε είναι κάτι που συμβαίνει "στους άλλους", ιδιαίτερα για τις γκόμενες λόγω του τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλός τους είναι τρομερά δύσκολο να νικήσει την ανάγκη "να πάμε κάπου".Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24
Υπάρχουν εικόνες γεμάτων παραλιών από ανθρώπους σκουπίδια που θεωρούν ότι η καύλα τους είναι πιο πάνω από τη δημόσια υγεία.
Ούιιι, Μικέλ από βλαχοπουτάνα
Συμβαίνει όμως,έχω ακούσει να δίνουν τέτοιες παραγγελίες 
να δημιουργηθούν νέες δομές υγείας για καραντίνα ώστε να τοποθετούνται για φροντίδα αλλά είναι κόστοςNamrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα
θα την βγάλει το κουλι με 2 χιλιαδες γιατρους για 2 χρόνια, αλητεία!
- Highlander
Υπάρχουν και χειρότερα.Fluffy έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:39να δημιουργηθούν νέες δομές υγείας για καραντίνα ώστε να τοποθετούνται για φροντίδα αλλά είναι κόστοςNamrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα
Σε κοτζαμ ηνωμένο βασίλειο ο ακροδεξιός νεοφιλελε παλαβρας λίγο-πολύ είπε καθαρά να ψοφήσουν όσοι είναι να ψοφήσουν.
- Highlander
Νομίζω ότι το παραχέζεις λίγο.Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Μας αξίζει να έχουμε λίγους θανατους; Μας αξίζει να περάσουμε σχετικά ανώδυνα αυτή την ιστορία; Ε στα σίγουρα όχι.
πραγματι, αυτο δεν ειναι δικαιολογια ομωςHighlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:42Υπάρχουν και χειρότερα.Fluffy έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:39να δημιουργηθούν νέες δομές υγείας για καραντίνα ώστε να τοποθετούνται για φροντίδα αλλά είναι κόστοςNamrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:24 Ακούω για ασθενείς που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και βγαίνουν βόλτα
Σε κοτζαμ ηνωμένο βασίλειο ο ακροδεξιός νεοφιλελε παλαβρας λίγο-πολύ είπε καθαρά να ψοφήσουν όσοι είναι να ψοφήσουν.
Ε δεν πιστεύω να τα γλειψει κανείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας