!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:26
Εν τω μεταξύ οι συριζαίοι παραβιάζουν όλους τους κανονισμούς, για ουρές, καφετέριες κλπ.
Και γιατί ανησυχείς;
Έχεις επαφές με συριζαίους;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Σήμερα βίωσα μια πραγματική ιστορία τρόμου.

Οπως έχω πει από την αρχή της βδομάδας, οι ηλικιωμένοι γονείς μου είναι αρκετά απείθαρχοι. Η μάνα μου έχει ΧΑΠ και ο πατέρας μου είναι διαβητικός.

Τα σπίτια μας είναι κοντά και από την αρχή της εβδομάδας, με φωναζαν για να ανεβάσω πάνω στο πατρικό μου τα ψώνια τους. ΚΑΘΕ μέρα, μα ΚΑΘΕ μέρα ήταν στο σούπερ μάρκετ.

Και κάθε φορά που έλεγα ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αυτοί δεν βάζανε μυαλό και ξαναπηγαίνανε.

Χθες λοιπόν μου τηλεφώνησε ο πατέρας μου να πάμε σήμερα στο χωράφι μας και να ψεκάσω τις ελιές.

Είπα από μέσα μου "τι διάολο, ανοιχτός χώρος είναι, ας τον επιτρέψω". Πήγαμε λοιπόν, και ψέκασα τις ελιές. Οντως δεν υπήρχε κανένας εκεί γύρω.

Φεύγοντας μου λέει "πάμε από το σούπερ μάρκετ να πάρουμε απορρυπαντικά και νερά εμφιαλωμένα". Του είπα "πάλι σουπερ-μάρκετ; Δεν τελειώσατε με αυτό;". Μου είπε "όχι, πάμε".

Το τοπικό λιντλ και το τοπικό μάκρο ήταν τίγκα στα αυτοκίνητα (βρισκόμασταν σε επαρχιακό χωριό, εκτός πόλεως). Καταλήξαμε σε έναν μασούτη.

Δυστυχώς εκεί μέσα, ο ένας ήταν πάνω στον άλλον. Μιλάμε για στριμωγμένη κατάσταση. Και πάνω που γέμιζα το καρότσι με εμφυαλωμένα νερά, βλέπω τον παρέρα μου να μπαίνει στο ασανσέρ μαζί με άλλους 5, ΠΑΣΤΩΜΕΝΟΙ όλοι και να κατεβαίνει στον κάτω όροφο.

Κατεβαίνω κι εγώ στον κάτω όροφο όπου ήταν τα απορρυπαντικά και δυστυχώς εκεί μέσα ήταν όλοι στριμωγμένοι. Τον μάλωσα, αλλά δυστυχώς είναι αγύριστο κεφάλι, άρχισε να μου φωνάζει ότι αν πλένουμε τα χέρια μας, δεν έχουμε πρόβλημα.

Πριν λίγο μου τηλεφώνησε η μάνα μου και μου είπε ότι ξύπνησε με ξερόβηχα και ότι βήχει συνέχεια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:42
Πριν λίγο μου τηλεφώνησε η μάνα μου και μου είπε ότι ξύπνησε με ξερόβηχα και ότι βήχει συνέχεια.
Μην φοβάσαι, δεν έχει προλάβει να επωάσει ο ιός,
Κάτι άλλο είναι.

Εκτός να τον κόλλησε μερικές μέρες πριν.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Περαστικά man, μακάρι να είναι ελαφρύ κρύωμα μόνο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:44
Κάτι άλλο είναι.

Πάλι στο σούπερ μάρκετ ήταν μερικές μέρες πριν. Ρε φίλε, έχουν γεμίσει το σπίτι τους με ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κάθε φορά και μάλιστα δεν το κάνανε για να "έχουν προμήθειες". Γι' αυτούς, αυτά είναι τα "απαραίτητα ψώνια".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:47
Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:44
Κάτι άλλο είναι.

Πάλι στο σούπερ μάρκετ ήταν μερικές μέρες πριν. Ρε φίλε, έχουν γεμίσει το σπίτι τους με ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κάθε φορά και μάλιστα δεν το κάνανε για να "έχουν προμήθειες". Γι' αυτούς, αυτά είναι τα "απαραίτητα ψώνια".
Έλληνες γαρ...και μάλιστα μιας άλλης γενιάς,
Δεν τους κατηγορώ.
Πάντως, λογικά, θα έχει κολλήσει και η μητέρα σας.
Αν αυτή δεν έχει συμπτώματα τότε περί άλλου πρόκειται.
Θερμομετρήστε τον πατέρα.
Αlea jacta est
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Τα κωλοχαρτα έχει καταλάβει κανείς τι τα κάνουν; Καταντάει γελοίο.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:44 Περαστικά man, μακάρι να είναι ελαφρύ κρύωμα μόνο
Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.

Κάθε μέρα ο έλλην αποδεικνύει ότι από μόνος του δεν πειθαρχεί. Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:18
τεν τεν έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:17 Σε ένα μεγάλο σουπερ στη περιοχή έχουν βάλει αντισηπτικό και γάντια στην είσοδο.
Κ δεν τα βουτάει κανείς;
Έκπληξη μου κάνει...
αυτά είναι που είναι γεματα ιους πάνω
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
:wink
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Τα φαγαδικα επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο με delivery και με take away.Απαγορεύεται να κάτσουν άτομα να φάνε εκεί.Επίσης απαγορεύεται να υπάρχουν πάνω από πέντε άτομα στην ουρά σε φαγαδικα και φαρμακεία.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot »

Οι καφετέριες,τα καφέ και οι άλλοι κλειστοί χωροι οου έχουν τραπέζια έχουν κλείσει.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.

Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52
Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:44 Περαστικά man, μακάρι να είναι ελαφρύ κρύωμα μόνο
Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.

Κάθε μέρα ο έλλην αποδεικνύει ότι από μόνος του δεν πειθαρχεί. Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
Περαστικά τους, εύχομαι να μην είναι κάτι. Κι εμένα η μάνα μου σήμερα ξεκίνησε ένα ελαφρύ βήχα και ξεκίνησε καταρροη. Την οποία καταρροη έχω εγώ 3 μέρες τώρα. Και της φωνάζω, επειδή έχει άσθμα, να πάρει ανηψια μου και φύγουν και πετάει χαρταετό γιατί φοβάται μη τυχόν και πάθω εγώ κάτι επειδή είχα συνάχι μην εξελιχθεί χειρότερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.

Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.

Υπάνθρωποι, πραγματικά.
Αυτό. Δευτέρα, τα σούπερμάρκετ θα είναι χαλαρά. Τα ράφια θα είναι γεμάτα και θα ψωνίζεις σχεδόν μόνος σου ΑΑ ποιότητα και όχι την τριτοτέταρτη μάρκα και το ληγμένο γάλα που ξέμεινε στο βάθος...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”