!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Παντως το ερωτημα που θετουν οι Βρετανοι ειναι λογικο και το σκεφτομουν κι εγω συνεχως.
Ας υποθεσουμε οτι πλησιαζουμε στο καλοκαιρι και ο ιος σταματα να ειναι τοσο μεταδοτικος.
Ωραια. Μετα τι?
Παλι τα ιδια Οκτωβριο-Καλοκαιρι, αφου ουτε το εμβολιο θα ειναι ετοιμο, απ'οτι φαινεται, για μαζικη παραγωγη, θα εχει αποκτησει ανοσια η πλειοψηφια του πληθυσμου.
Θελω να πιστευω οτι τα στοιχεια που εχουν οι επιδημιολογοι, σεξολογοι και λοιποι ειδικοι, συνηγορουν στο οτι η καλυτερη λυση ειναι αυτο που εφαρμοζουμε εμεις...
Ας υποθεσουμε οτι πλησιαζουμε στο καλοκαιρι και ο ιος σταματα να ειναι τοσο μεταδοτικος.
Ωραια. Μετα τι?
Παλι τα ιδια Οκτωβριο-Καλοκαιρι, αφου ουτε το εμβολιο θα ειναι ετοιμο, απ'οτι φαινεται, για μαζικη παραγωγη, θα εχει αποκτησει ανοσια η πλειοψηφια του πληθυσμου.
Θελω να πιστευω οτι τα στοιχεια που εχουν οι επιδημιολογοι, σεξολογοι και λοιποι ειδικοι, συνηγορουν στο οτι η καλυτερη λυση ειναι αυτο που εφαρμοζουμε εμεις...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πιθανον να βγει πολυ πιο νωρις θεραπεια απο το εμβολιο αφενος,αφετερου προτιμουν σταδιακα να μπαινουν οσοι εχουν προβλημα νοσοκομειο για να μην τιναξουν το συστημα υγειας
αν δεν μπορουν να διασωληνωσουν τους παντες τοτε θα ανεβει και ο αριθμος οσων δεν τα καταφερουν
αν δεν μπορουν να διασωληνωσουν τους παντες τοτε θα ανεβει και ο αριθμος οσων δεν τα καταφερουν
Χαμός γίνεται έξω. Βγήκα στο μπαλκόνι και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Λες και έχουν καρναβάλι.
Φίσκα το καφέ, το μαγαζί παραδίπλα, κλπ.
Όταν όμως θα ψοφάνε κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, θα πέσει κλάμα.
Δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληναρά.
Φίσκα το καφέ, το μαγαζί παραδίπλα, κλπ.
Όταν όμως θα ψοφάνε κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, θα πέσει κλάμα.
Δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληναρά.
10 νεκροι Βρετανια σημερα.
Μολις ανακοινωθηκε.
Μολις ανακοινωθηκε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Άλλο είναι ότι κινδυνεύεις, δηλαδή έχεις κάποιες μικρές πιθανότητες να πεθάνεις αν πάρεις τον ιό και άλλο να χαιρετάς γνωστούς και φίλους ότι φεύγεις όπως ένας καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο.
Αυτή είναι λογική παρατήρηση.Northern Spirit έγραψε: 14 Μαρ 2020, 12:23
Δηλαδη εσυ πιστευεις τις επισημες κινεζικες στατιστικες. Και πιστευεις επισης οτι ο ιος ταξιδεψε σε μεγαλα νουμερα στην αλλη ακρη του πλανητη αλλα οχι στην υπολοιπη Κινα που δινει κατι αστεια νουμερα κρουσματων...
Τελος ενω στη δυση λενε οτι μπορει να νοσησει μεχρι και το 60-70% του πληθυσμου, στην Κινα με το 1.4 δις πληθυσμου με καποιο κομμουνιστικο θαυμα οι νοσουντες ειναι 80.000..
Σορρυ αλλα Κινεζικο σανο εγω δεν τρωω. Εκατομυρια φορεις εχουνε και εκατομυρια κρουσματα και πολλαπλασιους (10χ,20χ θανατους)
Ο περιορισμός των κρουσμάτων στην υπόλοιπη Κίνα πλην της επίμαχης περιοχής είναι εξωπραγματικός ακόμα και αν συνυπολογίσουμε τη ψυχοσύνθεση των Κινέζων και το χαρακτήρα του καθεστώτος.
Σα δε φακ απ!!!! θα περασει!!!! Βιταμινη C, πλυσιμο, προσοχη και θα περασει!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καλήν απολογίαν να έχουμε..Nostalgia έγραψε: 14 Μαρ 2020, 17:41Σα δε φακ απ!!!! θα περασει!!!! Βιταμινη C, πλυσιμο, προσοχη και θα περασει!
Ολα καλα θα πανε! Μην τρελαινεσαι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ήξερα ότι δε φτάσω 60, δε με πειράζει ,αρκετά έζησα.
Σταματα ρε μαλακα το κερατο μου μεσα....β
Ρει ,δεν φοβάμαι να πεθάνω, ο χριστιανός πάντα έχει "μνήμη θανάτου"
Θα ειναι ενα δυσκολο διμηνο αλλα θα το ξεπερασουμε. Stay Safe!
- Northern Spirit
βρεθηκε και μια χρησιμη λειτουργιας αυτης:

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Έχω κάνει τη διαθήκη μου σε συμβολαιογράφο, μερικούς μήνες πριν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις