Σίγουρα κινδυνεύεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Το πιο σημαντικο, στην περιπτωση σου, ειναι το μη καπνιστης, παντα με δεδομενο οτι εχεις ρυθμισμενη την πιεση.
Winter is coming
Σύμφωνα με το paper που έβαλε ο Γαληνός ο παράγοντας κινδύνου φαίνεται πως είναι τα φάρμακα που ρυθμίζουν την υπέρταση και όχι η υπέρταση καθεαυτή. ΦΥΣΙΚΑ δε σου λέω σταμάτα να παίρνεις χάπια για την πίεση, απλώς εξηγώ γιατί (ενδεχομένως) είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου.
foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:22 Σύμφωνα με το paper που έβαλε ο Γαληνός ο παράγοντας κινδύνου φαίνεται πως είναι τα φάρμακα που ρυθμίζουν την υπέρταση και όχι η υπέρταση καθεαυτή. ΦΥΣΙΚΑ δε σου λέω σταμάτα να παίρνεις χάπια για την πίεση, απλώς εξηγώ γιατί (ενδεχομένως) είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου.
Βρε σεις ,εγώ ούτε αντιφλεγμονώδη δε τολμώ να πάρω πλέον ,διότι "χτυπάω" άνετα 18άρια μετά.
Αλήθεια; Ποιό paper είναι αυτό;foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:22Σύμφωνα με το paper που έβαλε ο Γαληνός ο παράγοντας κινδύνου φαίνεται πως είναι τα φάρμακα που ρυθμίζουν την υπέρταση και όχι η υπέρταση καθεαυτή. ΦΥΣΙΚΑ δε σου λέω σταμάτα να παίρνεις χάπια για την πίεση, απλώς εξηγώ γιατί (ενδεχομένως) είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου.
Ανετα τα σταματάω τα χάπια γιά κάποιο διάστημα, έτσι κι'αλλιώς δεν ανεβαίνει η πίεση πάνω από 16.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
viewtopic.php?f=13&t=18355&p=1151593#p1151593Leporello έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:30 Αλήθεια; Ποιό paper είναι αυτό;
Ανετα τα σταματάω τα χάπια γιά κάποιο διάστημα, έτσι κι'αλλιώς δεν ανεβαίνει η πίεση πάνω από 16.
https://www.thelancet.com/pdfs/journals ... 0116-8.pdf
Μην κάνεις μλκίεςLeporello έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:30Αλήθεια; Ποιό paper είναι αυτό;foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:22Σύμφωνα με το paper που έβαλε ο Γαληνός ο παράγοντας κινδύνου φαίνεται πως είναι τα φάρμακα που ρυθμίζουν την υπέρταση και όχι η υπέρταση καθεαυτή. ΦΥΣΙΚΑ δε σου λέω σταμάτα να παίρνεις χάπια για την πίεση, απλώς εξηγώ γιατί (ενδεχομένως) είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
αν δεν βαριέσαι ρώτα τον γιατρό σου πόσο γρήγορα μειώνονται οι υποδοχείς ACE2 αν σταματήσεις την αγωγή, απο περιέργεια.
-
Gouerino 4
Τι μλκας εισαιΣτύγιος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:32Μην κάνεις μλκίεςLeporello έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:30Αλήθεια; Ποιό paper είναι αυτό;foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:22Σύμφωνα με το paper που έβαλε ο Γαληνός ο παράγοντας κινδύνου φαίνεται πως είναι τα φάρμακα που ρυθμίζουν την υπέρταση και όχι η υπέρταση καθεαυτή. ΦΥΣΙΚΑ δε σου λέω σταμάτα να παίρνεις χάπια για την πίεση, απλώς εξηγώ γιατί (ενδεχομένως) είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου.
Ανετα τα σταματάω τα χάπια γιά κάποιο διάστημα, έτσι κι'αλλιώς δεν ανεβαίνει η πίεση πάνω από 16.,είσαι υποψήφιος για εγκεφαλικό ή ανεύρυσμα.
Καλα σας κανει ο οαννησεα και σας βριζει
Καθόλου φίλε
Τέτοια πράγματα δεν έχω εγώ. Το μέγιστο που έχω εμφανίσει στιγμιαία είναι 17,7 το 2011.Στύγιος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:41Καθόλου φίλε, μετά από γαστρεντερίτιδα ,"χτύπησα" πριν λίγα χρόνια 24 με 15 πίεση , νοσηλεύτηκα 3 μέρες με 2 μπουκάλες σε κάθε χέρι.Με μαμήσανε μετά στις εξετάσεις, καμιά δεκαριά μέχρι να πάρω εξιτήριο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
"Μικρή" πόσο που είναι κι η δολοφόνος; Εγώ εξακολουθώ κάποιες μέρες -πριν πάρω τα χάπια- να "χτυπάω" άνετα πρωί 9 με 9,5.Leporello έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:48Τέτοια πράγματα δεν έχω εγώ. Το μέγιστο που έχω εμφανίσει στιγμιαία είναι 17,7 το 2011.Στύγιος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:41Καθόλου φίλε, μετά από γαστρεντερίτιδα ,"χτύπησα" πριν λίγα χρόνια 24 με 15 πίεση , νοσηλεύτηκα 3 μέρες με 2 μπουκάλες σε κάθε χέρι.Με μαμήσανε μετά στις εξετάσεις, καμιά δεκαριά μέχρι να πάρω εξιτήριο.
Οπως εγραψε σε ενα θεμα ο Γαληνος, οσοι παιρνουν αντιυπερτασικα χαπια, διπλη προσοχη διοτι βοηθουν τον ιο να εισχωρησει στα κυτταρα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τη μαμήσαμε φίλε,να ζήσετε να μας θυμάστε..Nostalgia έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:05
Οπως εγραψε σε ενα θεμα ο Γαληνος, οσοι παιρνουν αντιυπερτασικα χαπια, διπλη προσοχη διοτι βοηθουν τον ιο να εισχωρησει στα κυτταρα....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις