καλό, παίζει ωραία και με ύψιλον το πρώτο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στηρίζετε κλείσιμο σχολείων + παιδοτοπων;
Re: Στηρίζετε κλείσιμο σχολείων + παιδοτοπων;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Στις ΗΠΑ ανεβαίνουν άρθρα που κάνουν λόγο ότι ξεκίνησε καραντίνα σε περιοχή και κλήση εθνοφρουράς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:30 Εγω το πιστευω.Γιατι μονο οι Ασιατες λογω προιστοριας (Σαρς κλπ) παιρνουν τετοιες απειλες στα σοβαρα.Στην πρωτη συνεντευξη τυπου η πρωθυπουργος τους ειχε βγει
Αν ο ιός αυτός αφεθεί χωρίς μέτρα (όπως η γρίπη) αλλά χωρίς εμβόλιο (αντίθετα από τη γρίπη), θα γίνει της πουτάνας. Ίσως το δούμε στις ΗΠΑ αν δεν σοβαρευτούν πολύ γρήγορα. Θα το βλέπαμε σε Ινδία και Αφρική αλλά είναι νεανικός ο πληθυσμός εκεί.
Coronavirus updates: Suburban New York community to enact 'containment' area, close schools
https://www.google.gr/amp/s/amp.usatoda ... 5002558002
ALBANY, N.Y. – Schools, temples, churches and other large gathering places within much of the New York City suburb of New Rochelle will be shut down for two weeks as the state battles to contain of one of the nation's worst coronavirus clusters.
The National Guard will be called in to help clean facilities and deliver food, Gov. Andrew Cuomo said Tuesday.
Cuomo announced plans to enforce a "containment area" for a 1-mile radius around the center of the cluster, an area of Westchester County that includes much of the city of New Rochelle and stretches into the town of Eastchester. As of Tuesday afternoon, the state had 174 confirmed cases of the coronavirus, second only to Washington state.
"This is literally a matter of life and death," Cuomo said.
Γουάτ ντου γιου μιν μπρόδα; Οι "υμών" είναι προσωπική αντωνυμία β ' προσώπου ,δεν αλλοιώνουμε εν ιώτα και μιά κεραία, αλλιώς θα φτάσουμε και σε filioque.
- wooded glade
Οι ιταλοτουρίστες συμπεριφέρθηκαν με εντελώς ανεύθυνο τρόπο.
Μας έφεραν τον ιό.
Τα είχα γράψει όταν ο ιός ήταν μόνο στην Κίνα.
Μας έφεραν τον ιό.
Τα είχα γράψει όταν ο ιός ήταν μόνο στην Κίνα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Αυτά μας λέει η τουρκ-χαβά-γιολαρί:

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δε λέω να αφεθεί χωρίς μέτρα. Με βάση αυτά τα μέτρα που πήραμε πάντως και παρά τις αβλεψιες που έχουν γίνει τα θύματα είναι όχι απλά λίγα αλλά αμελητέα ποσότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:30
Αν ο ιός αυτός αφεθεί χωρίς μέτρα (όπως η γρίπη) αλλά χωρίς εμβόλιο (αντίθετα από τη γρίπη), θα γίνει της πουτάνας. Ίσως το δούμε στις ΗΠΑ αν δεν σοβαρευτούν πολύ γρήγορα. Θα το βλέπαμε σε Ινδία και Αφρική αλλά είναι νεανικός ο πληθυσμός εκεί.
καλά αυτή είναι τελείως κωλοφυλλάδα, ούτε η ΕΦΣΥΝ τέτοια γραμμή.
- Dwarven Blacksmith
Δεκτό αλλά έχει σημασία πως το λες και πως μπορεί να εκληφθεί.Namrail έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:40Δε λέω να αφεθεί χωρίς μέτρα. Με βάση αυτά τα μέτρα που πήραμε πάντως και παρά τις αβλεψιες που έχουν γίνει τα θύματα είναι όχι απλά λίγα αλλά αμελητέα ποσότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:30
Επίσης, έχει σημασία που η κοινή γρίπη, (με εμβόλια) μετρά περισσότερους νεκρούς από τον κορωνοιό (χωρίς εμβόλιο).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:42Δεκτό αλλά έχει σημασία πως το λες και πως μπορεί να εκληφθεί.Namrail έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:40Δε λέω να αφεθεί χωρίς μέτρα. Με βάση αυτά τα μέτρα που πήραμε πάντως και παρά τις αβλεψιες που έχουν γίνει τα θύματα είναι όχι απλά λίγα αλλά αμελητέα ποσότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:30
Occasio facit furem
Ένα τουρκικό F-4 πριν χρόνια σε χαμηλή διέλευση "ξύρισε" τον μιναρέ σε επαρχιακή πόλη της Τουρκίας.
Türk Hava Kuvvetleri
- Dwarven Blacksmith
Ακριβώς τη σημασία που είπα ένα ποστ πρινvagabondo έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:46Επίσης, έχει σημασία που η κοινή γρίπη, (με εμβόλια) μετρά περισσότερους νεκρούς από τον κορωνοιό (χωρίς εμβόλιο).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:42Δεκτό αλλά έχει σημασία πως το λες και πως μπορεί να εκληφθεί.Namrail έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:40
Δε λέω να αφεθεί χωρίς μέτρα. Με βάση αυτά τα μέτρα που πήραμε πάντως και παρά τις αβλεψιες που έχουν γίνει τα θύματα είναι όχι απλά λίγα αλλά αμελητέα ποσότητα.
- Dwarven Blacksmith
Κάτι που δύσκολα θα μάθουμε είναι πόσοι ηλικιωμένοι στις κόκκινες περιοχές πέθαναν από άσχετες ασθένειες ή επιπλοκές επειδή το νοσηλευτικό προσωπικό ή τα δωμάτια ήταν απασχολημένοι με τον ιό.
- Dwarven Blacksmith
Τώρα μου είπαν ότι σ' έναν φροντιστήριο τους είπαν να έρχονται.
Διαβάζω ότι η Κεραμέως απλά "διέταξε τον ΕΟΔΥ" να το απαγορεύσει, άρα ίσως δεν είναι σε ισχύ ακόμα. Ποινές/ τηλέφωνα καταγγελιών υπάρχουν;
Διαβάζω ότι η Κεραμέως απλά "διέταξε τον ΕΟΔΥ" να το απαγορεύσει, άρα ίσως δεν είναι σε ισχύ ακόμα. Ποινές/ τηλέφωνα καταγγελιών υπάρχουν;
Πρέπει κάπως να προσδιοριστεί αυτό το "της πουτάνας", που λες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:49Ακριβώς τη σημασία που είπα ένα ποστ πρινvagabondo έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:46Επίσης, έχει σημασία που η κοινή γρίπη, (με εμβόλια) μετρά περισσότερους νεκρούς από τον κορωνοιό (χωρίς εμβόλιο).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:42
Δεκτό αλλά έχει σημασία πως το λες και πως μπορεί να εκληφθεί.
α) 1.000 περίπου θάνατοι από τον κορωνοιό μέχρι σήμερα
β) 60.000 τον χρόνο με εμβόλιο
ποιός ιός είναι πιο πουτάνα;
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση