Είχε φοβερό φαγητό. Εμένα μου άρεσε η πάπια Πεκίνου και εκείνο το γλυκό με ψητή μπανάνα κάπως έτσι. Τον απολαμβάνουν τον έρωτα οι Κινέζες. Είχα κάποτε μια Κινέζα γκόμενα από τον Εύοσμο και ξέρω τι λέω. Την Λιχ Λιν.sys3x έγραψε: 10 Μαρ 2020, 15:57Είχε πολύ ωραίο μοσχάρι σετσουάν εκεί και ρύζι με αυγό, παλιά που δούλευε και ντελίβερι (για πολύ λίγο καιρό) δούλευε και ένας φίλος μου εκεί, αλλά έπαιζε μπάσο, αν σε γνώριζα τότε θα σε προειδοποιούσα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2020, 14:06Κοίτα, από ένα μισθό και πάνω νομίζω ότι μπορούμε να κάνω παρέα με όλους, Κονγκολέζους, Λιβανέζους, Σιεραλεονέζους. Είναι πάντα ταξικό το θέμα. Ας πούμε δεν μπορώ να κάνω παρέα με πολύ φτωχούς γιατί τους λυπάμαι και δεν περνάω καλά.sys3x έγραψε: 10 Μαρ 2020, 13:59
Μόνον οι πολύ πλούσιοι Κινέζοι=το παγκόσμιο κεφάλαιο=ο καπιταλισμός, σύντροφε.
Ζωή σε μας.
Πέρα από την μάσκα, έλεγε τίποτα η κίτρινη;
Γενικά μου αρέσουν οι Κινέζες. Έχουν μια περίεργη ζωτικότητα και είναι συνεχώς σε μάχιμη κατάσταση. Έχουν και πολύ χιούμορ. Θυμάμαι ένα κινέζικο κάπου στη Σοφούλη, τώρα πρέπει να το έχει κλείσει ο εφετ, που πήγαινα τις γκόμενες μου. Σε κάποια φάση η Κινέζα σερβιτόρα έρχεται στο τραπέζι κοιτάει μια από τις τρεις γκόμενες που είχα πάει εκείνη τη βδομάδα και της λέει: Γκελφλεντ Γκελφλεντ; (girlfriend, girlfriend?).
Σε άλλη φάση βρήκα μια κατσαρή τρίχα μέσα στην πάπια πεκίνου.
Αναρωτιέμαι πάντως αν τον έρωτα τον απολαμβάνουν οι Κινέζες ή είναι κάτι σαν μπουγάδα γι' αυτές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στηρίζετε κλείσιμο σχολείων + παιδοτοπων;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Στηρίζετε κλείσιμο σχολείων + παιδοτοπων;
-
Ανδρέας
Κλείσανε όλα για 14 μέρες!
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του νήματος!
https://www.tovima.gr/2020/03/10/societ ... 14-imeres/
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του νήματος!
https://www.tovima.gr/2020/03/10/societ ... 14-imeres/
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς έκλεισαν τα σχολεία. Κάναμε λίγο έρωτα τα πρωινά που έφευγαν τα παιδιά θα το κόψουμε κι αυτό.
δεν ήταν όπως τα περιγράφεις αλλά οκ, κατάλαβα τι εννοείς. Κράτα τα σπίτι αν σε παίρνεις σοβαρά, δεν χρειάζεται να στο πει το κράτος.foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:28 Δεν είναι τόσο στριμωκωλέ τα εμπορικά κέντρα ούτε κάθεσαι τρίωρα κλεισμένος μέσα. Το κυριότερο: δεν είναι υποχρεωτικά.
Γεράσεις και δε θυμάσαι τι εστί σχολική τουαλέτα και πώς μύριζε η τάξη μπαίνοντας από διάλειμμα...
- Dwarven Blacksmith
Άντε πάλι με τη θρησκεία της προσωπικής ευθύνης. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα το εμπεδωσετε ότι δεν είναι όλα προσωπικά θέματα.enaon έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:39δεν ήταν όπως τα περιγράφεις αλλά οκ, κατάλαβα τι εννοείς. Κράτα τα σπίτι αν σε παίρνεις σοβαρά, δεν χρειάζεται να στο πει το κράτος.foscilis έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:28 Δεν είναι τόσο στριμωκωλέ τα εμπορικά κέντρα ούτε κάθεσαι τρίωρα κλεισμένος μέσα. Το κυριότερο: δεν είναι υποχρεωτικά.
Γεράσεις και δε θυμάσαι τι εστί σχολική τουαλέτα και πώς μύριζε η τάξη μπαίνοντας από διάλειμμα...
σιγά βρε την θρησκεία. Χεσμένοι είμαστε και θέλουμε κάποιος σοφός να μας πει τι να κάνουμε, αλλιώς δεν βγάζει νόημα να στέλνεις τα παιδιά στο σχολείο αν αλήθεια θεωρείς οτι τα βάζεις σε κίνδυνο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:51 Άντε πάλι με τη θρησκεία της προσωπικής ευθύνης. Που θα πάει, κάποια στιγμή θα το εμπεδωσετε ότι δεν είναι όλα προσωπικά θέματα.
Σοφοί δεν υπάρχουν πάντως, τον κικίλια έχουμε, την πατήσαμε.
Γενικά πάντως και σορι αν ακούγομαι σκληρός, αλλά οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές είναι της πλάκας ως σήμερα.NewModelArmy έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:59Εγω το πιστευω.Γιατι μονο οι Ασιατες λογω προιστοριας (Σαρς κλπ) παιρνουν τετοιες απειλες στα σοβαρα.Στην πρωτη συνεντευξη τυπου η πρωθυπουργος τους ειχε βγει να κανει δηλωσεις με μασκα.Μιλαμε τοτε ειχαν δεν ειχαν δεκα κρουσματα.Στην Δυση ειμαστε τραλαλι τραλαλο.Για αυτο οι Ασιατες θα βγουνε δυνατοι και με τις λιγοτερες απωλειες απο ολο αυτο.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:56Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο Χονγκ Κονγκ, το πιο πυκνοκατοικημένο σημείο του πλανήτη, οπου άμα κλάσεις, θα το μυρισουν 10 χιλιάδες άτομα, έχουν μόνο 100 κρούσματα και 3 θανάτους.NewModelArmy έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:52 Πιστευω πραγματικα οτι εχουν φαει ιδεολογικο κολλημα."Εμεις δεν κλεινουμε σχολεια με το παραμικρο σαν τους Ζαιους και ετσι".Στο Χονγκ Κογκ τα εκλεισαν στα 10 κρουσματα.Στον κοσμος τους τελειως ειναι.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κίνδυνος επειδή δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχτεί ο ιός αλλά έχοντας πάρει κάποια μέτρα περιορισμού μετράμε μόλις 4 χιλιάδες νεκρούς, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι.
Δλδ εντάξει, αλλά σιγά τα ωα πχιά.
- Dwarven Blacksmith
Αν ο ιός αυτός αφεθεί χωρίς μέτρα (όπως η γρίπη) αλλά χωρίς εμβόλιο (αντίθετα από τη γρίπη), θα γίνει της πουτάνας. Ίσως το δούμε στις ΗΠΑ αν δεν σοβαρευτούν πολύ γρήγορα. Θα το βλέπαμε σε Ινδία και Αφρική αλλά είναι νεανικός ο πληθυσμός εκεί.Namrail έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:00Γενικά πάντως και σορι αν ακούγομαι σκληρός, αλλά οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές είναι της πλάκας ως σήμερα.NewModelArmy έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:59Εγω το πιστευω.Γιατι μονο οι Ασιατες λογω προιστοριας (Σαρς κλπ) παιρνουν τετοιες απειλες στα σοβαρα.Στην πρωτη συνεντευξη τυπου η πρωθυπουργος τους ειχε βγει να κανει δηλωσεις με μασκα.Μιλαμε τοτε ειχαν δεν ειχαν δεκα κρουσματα.Στην Δυση ειμαστε τραλαλι τραλαλο.Για αυτο οι Ασιατες θα βγουνε δυνατοι και με τις λιγοτερες απωλειες απο ολο αυτο.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:56
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο Χονγκ Κονγκ, το πιο πυκνοκατοικημένο σημείο του πλανήτη, οπου άμα κλάσεις, θα το μυρισουν 10 χιλιάδες άτομα, έχουν μόνο 100 κρούσματα και 3 θανάτους.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κίνδυνος επειδή δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχτεί ο ιός αλλά έχοντας πάρει κάποια μέτρα περιορισμού μετράμε μόλις 4 χιλιάδες νεκρούς, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι.
Δλδ εντάξει, αλλά σιγά τα ωα πχιά.
Στην Ιταλία μετά την εγκληματική αμέλεια, ανακοινώθηκε ότι σήμερα πλέον έφτασαν στα 10149 κρούσματα και 631 νεκρούς.
Αυτο σημαίνει οτι έχει ξεπεραστεί το 6% σε θύματα.
Αυτο σημαίνει οτι έχει ξεπεραστεί το 6% σε θύματα.
Εγώ τα δικά μου δεν τα έστειλα χτες και σήμερα σχολείο. Είχαμε πάρει απόφαση επίσης αρκετοί γονείς να μη τα στείλουμε μέχρι Παρασκευή.
-
Γιάννης
Ψήφισα όχι. Δεν στηρίζω. Πάλι θα κωλοβαρέσουν οι εκπαιδευτικοί; Έλεος.
Και όχι μόνο..Γιάννης έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:49 Ψήφισα όχι. Δεν στηρίζω. Πάλι θα κωλοβαρέσουν οι εκπαιδευτικοί; Έλεος.
Θα διοργανώσουμε 6ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Βενετία και στους Αγίους Τόπους.
-
Γιάννης
Μπορώ στο σημείο αυτό να χρησιμοποιήσω τον όρο "ανίατοι", ή θα ακουστεί "κάπως" λόγω των περιστάσεων;
βασικά έχουν λυσσάξει αυτοί που δεν πάνεΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:15 Ούτε στην Εκκλησία είναι υποχρεωτικό να πας, ντουντ, αλλά πολλοί έχουν λυσσάξει γιατί δεν κλείνουν.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
"Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών" αδελφέ Ιωάννη.Γιάννης έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:00Μπορώ στο σημείο αυτό να χρησιμοποιήσω τον όρο "ανίατοι", ή θα ακουστεί "κάπως" λόγω των περιστάσεων;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση