ΩΧ!argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:47 Επιστροφή στο θέμα, άιντε λήξτε το![]()
https://twitter.com/AnastasiadesCY/stat ... 7973804034
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
-
Ανδρέας
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιοι προτείνετε;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνουμε να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:58Ελπίζω να μην την πλήρωσες την τσιγγάνα, γιατί έφαγες χοντρό δούλεμα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:37
Μου το είχε πει μια τσιγγάνα, θα βρεθεί μια στο δρόμο σου από Γαμα και θα σου πει λόγια σοβαρά για την θέση σου στον κόσμο. Νομίζω εσένα εννοούσε. Αλλά δεν μου είπε ότι θα τα λες έτσι μπερδεμένα.
Εν τω μεταξύ η μπαριτσα ψυχραιμίας έχει κατέβει επικίνδυνα. Αλλά κάπως θα λοουνταρει πάλι. Θα το βλέπω σαν να είμαι η Ελλάδα και έχω απέναντι την Τουρκία να με προκαλεί. Ψυχραιμία.
Δεν έχω θέμα με το κάθε χαζογκομενάκι που μπαίνει στην πολιτική επειδή νοιώθει μοναξιά στο περί ανέμων αλλά ο αντρικός ναϊδισμός στην πολιτική.
Σου δίνω το ότι έχεις δημιουργήσει σχολή.![]()
Είναι μια γυναικεία νίκη κι αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:47 Επιστροφή στο θέμα, άιντε λήξτε το![]()
https://twitter.com/AnastasiadesCY/stat ... 7973804034
Όταν τα τσίπουρα δεν συνοδεύουν το φαγητό αλλά είναι το κυρίως γεύμα
καλά, δεν βρέθηκε κανας κουμπάρος εκεί δίπλα να του πάρει το κινητό;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Το κινητό δρα αναρχοαυτονομα. Κάτι ξέρει που δεν ξέρω. Το διόρθωσα πάντως.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:13Ποιοι προτείνετε;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνουμε να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:58
Ελπίζω να μην την πλήρωσες την τσιγγάνα, γιατί έφαγες χοντρό δούλεμα.
Δεν έχω θέμα με το κάθε χαζογκομενάκι που μπαίνει στην πολιτική επειδή νοιώθει μοναξιά στο περί ανέμων αλλά ο αντρικός ναϊδισμός στην πολιτική.
Σου δίνω το ότι έχεις δημιουργήσει σχολή.![]()
Είναι μια γυναικεία νίκη κι αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι εκπαιδευμένος και επαγγελματίας προπαγανδιστής.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31 Εν τω μεταξύ ο highlander απαντάει όμορφα και χωρίς χαρακτηρισμούς και οι άλλοι μόνο που δεν βγάζουν αφρούς από το στόμα. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά σε πάω τρελά. Κέρνα αβερτα αντιλυσσικα![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μα επειδή ακριβώς είμαι ψύχραιμη, μπορώ να αντιληφθώ το σοβαρό του θέματος. Και όποιον προσπαθεί να θολώσει την εικόνα της απόπειρας εισβολής που δέχεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, τον θεωρώ έναν επικίνδυνο για τη χώρα μου και το χώρο μου μαλάκα και τίποτα περισσότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06
Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνουμε να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.
Οι δικές του προθέσεις, μου είναι αδιάφορες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιο είναι το σοβαρό του θέματος;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:15Το κινητό δρα αναρχοαυτονομα. Κάτι ξέρει που δεν ξέρω. Το διόρθωσα πάντως.Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:13Ποιοι προτείνετε;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06
Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνουμε να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Έχετε υπομονή πάντως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εισβολή αν δεχόμασταν θα είχαμε πυρά. Νομίζω. Έχεις πρόβλημα σίγουρα σαν χώρα καθότι η γείτονα χώρα πάει να σε παίξει βρώμικα, αλλά εισβολή με απόπλους δεν έχεις. Τώρα αν πίσω από τους απλούς έχεις οπλισμένους είναι άλλο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:17Μα επειδή ακριβώς είμαι ψύχραιμη, μπορώ να αντιληφθώ το σοβαρό του θέματος. Και όποιον προσπαθεί να θολώσει την εικόνα της απόπειρας εισβολής που δέχεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, τον θεωρώ έναν επικίνδυνο για τη χώρα μου και το χώρο μου μαλάκα και τίποτα περισσότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06
Οι δικές του προθέσεις, μου είναι αδιάφορες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η κατάσταση στον Έβρο. Δεν είναι σοβαρό;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:18Ποιο είναι το σοβαρό του θέματος;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:15Το κινητό δρα αναρχοαυτονομα. Κάτι ξέρει που δεν ξέρω. Το διόρθωσα πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σεμπάστιαν Κουρτς: Η Ελλάδα χρειάζεται την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξη της Ε.Ε.
βρήκα αυτό, μιλάει για 13 αξιωματικούς μίας ειδικής ομάδας (τύπου ειδικές δυνάμεις νομίζω) +κι άλλη στήριξη:
πρόσφατα έβγαλαν ανακοίνωση και οι visegrad:
βρήκα αυτό, μιλάει για 13 αξιωματικούς μίας ειδικής ομάδας (τύπου ειδικές δυνάμεις νομίζω) +κι άλλη στήριξη:
πρόσφατα έβγαλαν ανακοίνωση και οι visegrad:
Αυτή η εμμονή σου να τους βγάζεις όλους επαγγελματίες προπαγανδιστές, εξυπηρετεί περισσότερο τους πραγματικούς επαγελματίες.Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:16Είναι εκπαιδευμένος και επαγγελματίας προπαγανδιστής.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31 Εν τω μεταξύ ο highlander απαντάει όμορφα και χωρίς χαρακτηρισμούς και οι άλλοι μόνο που δεν βγάζουν αφρούς από το στόμα. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά σε πάω τρελά. Κέρνα αβερτα αντιλυσσικα![]()
![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβεις αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ας έρθουν μόνο όσοι είναι αποφασιμένοι να "λερώσουν " χέρια. Απλούς καταγραφείς δνε χρειαζόμαστε.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Otto Weininger
Αίγαγρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:22
βρήκα αυτό, μιλάει για 13 αξιωματικούς μίας ειδικής ομάδας (τύπου ειδικές δυνάμεις νομίζω)
- Otto Weininger
Ακριβώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:23Αυτή η εμμονή σου να τους βγάζεις όλους επαγγελματίες προπαγανδιστές, εξυπηρετεί περισσότερο τους πραγματικούς επαγελματίες.Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:16Είναι εκπαιδευμένος και επαγγελματίας προπαγανδιστής.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31 Εν τω μεταξύ ο highlander απαντάει όμορφα και χωρίς χαρακτηρισμούς και οι άλλοι μόνο που δεν βγάζουν αφρούς από το στόμα. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά σε πάω τρελά. Κέρνα αβερτα αντιλυσσικα![]()
![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβεις αυτό.![]()
Δεν είναι επαγγελματίας προπαγανδιστής.
Είναι απλά αριστερός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση