Ε ναι, άμα δεν έχει μπικίνια και λάσπη η φάση δεν λέει, ρε τύπε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
-
Ανδρέας
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Αν έχεις πρόβλημα κατανόησης του β, αποκλείεται να καταλάβεις τι σκέφτομαι, βρε κουτό.
Είτε το δ είτε το ω, είναι το ίδιο προσιτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο τύπος χρησιμοποιεί αμιγώς θηλυκές ζουζουνιές για να το παίξει υπεράνω.
Από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι να ακούω αυτές τις ατάκες με αυτό το ξινισμένο, ανώτερο ύφος και στο τέλος τα
... χρυσή μου, ... αγάπη μου
και τέτοια, δεν σώζεται ούτε με στρινγκ, ούτε με λάσπη από την Πικρολίμνη, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ μας γλεντάς τόσες μέρες τώρα. Δεν είσαι ηλίθια, γατάκι είσαι.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:36 Γιατί αισθάνομαι ότι η ΓΑΛΗ και η Γκερ με λένε ηλιθια; θα ξαπλώσω λίγο να μου περάσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
βλέποντας το βιντεακι σκέφτηκα την σκηνή από την οδύσσεια
Spoiler
να παίζει κάπως έτσι:
πάνε τα ουρουκχαι να τραβήξουν την πορτα/φράχτη
εμφανίζεται από την άλλη μεριά ο ΕΠΟΠ Οδυσσέας Τ. με το μπάρετ 0,50 ανα χείρας
στήνει / σημαδεύει / απασφαλίζει
οι αλλοι απέναντι συνεχίζουν να τραβουν με μανία το σχοινι
ένα κρακ ακούγεται σπό την πόρτα
πατάει την σκανδάλη
Μ-Μ-Μ-Μonsterkill
πατάει την σκανδάλη
Μ-Μ-Μ-Μonsterkill
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ο ουουαλλλλαααχ γουουαλλλααχ μαζί τους.Orion22 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:47βλέποντας το βιντεακι σκέφτηκα την σκηνή από την οδύσσεια
Spoiler
να παίζει κάπως έτσι:
πατάει την σκανδάλη
Μ-Μ-Μ-Μonsterkill
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ειναι το νήμα κατάλληλο να συζητήσουμε το ανύπαρκτο Άη κιου μου και το υπαρκτό νο σουτιέν μου. Εδώ υπάρχουν ψυχές που ανησυχούν. Ας είμαστε λίγο σοβαροί.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:40Για το πρωτο δε ξερω αλλα για το δευτερο το εχει πει και μονη της.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:36Μου αρέσει που η Naida το παίζει η Μενεγακη του φωρουμ. Αυτό μαρτυρεί πως θα ναι εμφανίσιμη και με μεγάλα βυζιά.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33
Κατσε να κανει ενα γκουγκλ σερτς για να καταλαβει τι της εγραψες.![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:42Αν έχεις πρόβλημα κατανόησης του β, αποκλείεται να καταλάβεις τι σκέφτομαι, βρε κουτό.
Μου το είχε πει μια τσιγγάνα, θα βρεθεί μια στο δρόμο σου από Γαμα και θα σου πει λόγια σοβαρά για την θέση σου στον κόσμο. Νομίζω εσένα εννοούσε. Αλλά δεν μου είπε ότι θα τα λες έτσι μπερδεμένα.
Εν τω μεταξύ η μπαριτσα ψυχραιμίας έχει κατέβει επικίνδυνα. Αλλά κάπως θα λοουνταρει πάλι. Θα το βλέπω σαν να είμαι η Ελλάδα και έχω απέναντι την Τουρκία να με προκαλεί. Ψυχραιμία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελπίζω να μην την πλήρωσες την τσιγγάνα, γιατί έφαγες χοντρό δούλεμα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:37
Μου το είχε πει μια τσιγγάνα, θα βρεθεί μια στο δρόμο σου από Γαμα και θα σου πει λόγια σοβαρά για την θέση σου στον κόσμο. Νομίζω εσένα εννοούσε. Αλλά δεν μου είπε ότι θα τα λες έτσι μπερδεμένα.
Εν τω μεταξύ η μπαριτσα ψυχραιμίας έχει κατέβει επικίνδυνα. Αλλά κάπως θα λοουνταρει πάλι. Θα το βλέπω σαν να είμαι η Ελλάδα και έχω απέναντι την Τουρκία να με προκαλεί. Ψυχραιμία.
Δεν έχω θέμα με το κάθε χαζογκομενάκι που μπαίνει στην πολιτική επειδή νοιώθει μοναξιά στο περί ανέμων αλλά ο αντρικός ναϊδισμός στην πολιτική.
Σου δίνω το ότι έχεις δημιουργήσει σχολή.
Είναι μια γυναικεία νίκη κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όποιος γουστάρει την πρώτη δεκάδα των ναϊδιστών που έχω υπ' όψιν, αρκεί να το πει και θα γίνει.
Από επιλαχόντες άλλο τίποτα.
Από επιλαχόντες άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:47 Επιστροφή στο θέμα, άιντε λήξτε το![]()
https://twitter.com/AnastasiadesCY/stat ... 7973804034
θελω σχολιο απο Lord Snow και elchav
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και γατάκι ακομπλεξάριστο... Η Γυναίκα!!Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:45Εσύ μας γλεντάς τόσες μέρες τώρα. Δεν είσαι ηλίθια, γατάκι είσαι.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:36 Γιατί αισθάνομαι ότι η ΓΑΛΗ και η Γκερ με λένε ηλιθια; θα ξαπλώσω λίγο να μου περάσει.
Παρατηρητής...
Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνω να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:58Ελπίζω να μην την πλήρωσες την τσιγγάνα, γιατί έφαγες χοντρό δούλεμα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:37ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:42
Αν έχεις πρόβλημα κατανόησης του β, αποκλείεται να καταλάβεις τι σκέφτομαι, βρε κουτό.
Δεν έχω θέμα με το κάθε χαζογκομενάκι που μπαίνει στην πολιτική επειδή νοιώθει μοναξιά στο περί ανέμων αλλά ο αντρικός ναϊδισμός στην πολιτική.
Σου δίνω το ότι έχεις δημιουργήσει σχολή.![]()
Είναι μια γυναικεία νίκη κι αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 08 Μαρ 2020, 15:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση