!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Είναι αυτό που κρέμεται κάτω από το υπογαστριο της Χερσονήσου του Αιμου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κλειστό κέντρο προστασίας ανθρώπων με εξειδικεύμενες ανάγκες.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:18Τι ειναι το γκρις να ξέρω άμα θέλω.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:58Ε, όχι και συναγωνίστρια.
Η Κυρία παράγει ουσιαστικό έργο. Καμμία σχέση με μένα.
Εσύ πήρες κάποιο μέιλ από το σόι των συναγωνιστριών Καρντάσιανς ή έστω των φεμέν;
Προσωπικώς στηρίζω την υποψηφιότητα σου για πρόεδρο στο γκρις να ξες.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:22Κλειστό κέντρο προστασίας ανθρώπων με εξειδικεύμενες ανάγκες.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:18Τι ειναι το γκρις να ξέρω άμα θέλω.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:58
Ε, όχι και συναγωνίστρια.
Η Κυρία παράγει ουσιαστικό έργο. Καμμία σχέση με μένα.
Εσύ πήρες κάποιο μέιλ από το σόι των συναγωνιστριών Καρντάσιανς ή έστω των φεμέν;
Προσωπικώς στηρίζω την υποψηφιότητα σου για πρόεδρο στο γκρις να ξες.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ανδρέας
Δηλαδή ατόμων που μέχρι να τους εξηγήσεις το γάμα, ξεχνούν τι έχουν μάθει για το άλφα και το παλεύουν σ' αυτά που θυμούνται για το βήτα πριν το ξεχάσουν κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκτός κι αν είναι ηλίθιοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Κατσε να κανει ενα γκουγκλ σερτς για να καταλαβει τι της εγραψες.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:21 Είναι αυτό που κρέμεται κάτω από το υπογαστριο της Χερσονήσου του Αιμου.
Εντάξει ρε συ όμως Greece είναι η Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο αρνητική εικόνα για τους συμπολίτες σου και τη χώρα σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:29Δηλαδή ατόμων που μέχρι να τους εξηγήσεις το γάμα, ξεχνούν τι έχουν μάθει για το άλφα και το παλεύουν σ' αυτά που θυμούνται για το βήτα πριν το ξεχάσουν κι αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι ακριβώς ηλίθιοι. Έχουν σαφέστατη επίγνωση της πραγματικότητας και προσπαθούν να περιχαρακώσουν την ταυτότητα τους, προκαλώντας θόρυβο μέσω ηλίθιων αντιπερισπασμών.
Το ηλίθιο είναι ότι αυτό το θεωρούν πανέξυπνη τακτική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, όταν υπάρχουν συμπολίτες σαν και σένα, αυτό είναι απολύτως φυσικό.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33Εντάξει ρε συ όμως Greece είναι η Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο αρνητική εικόνα για τους συμπολίτες σου και τη χώρα σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μου αρέσει που η Naida το παίζει η Μενεγακη του φωρουμ. Αυτό μαρτυρεί πως θα ναι εμφανίσιμη και με μεγάλα βυζιά.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33Κατσε να κανει ενα γκουγκλ σερτς για να καταλαβει τι της εγραψες.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:21 Είναι αυτό που κρέμεται κάτω από το υπογαστριο της Χερσονήσου του Αιμου.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γιατί αισθάνομαι ότι η ΓΑΛΗ και η Γκερ με λένε ηλιθια; θα ξαπλώσω λίγο να μου περάσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μιλάς με γρίφους. Μίλα καθαρά Βιρνα. Τι σκέφτεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:36Ε, όταν υπάρχουν συμπολίτες σαν και σένα, αυτό είναι απολύτως φυσικό.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33Εντάξει ρε συ όμως Greece είναι η Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο αρνητική εικόνα για τους συμπολίτες σου και τη χώρα σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:29
Δηλαδή ατόμων που μέχρι να τους εξηγήσεις το γάμα, ξεχνούν τι έχουν μάθει για το άλφα και το παλεύουν σ' αυτά που θυμούνται για το βήτα πριν το ξεχάσουν κι αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πόλεμος γυναικείων εξυπνάδων και σποντών.
Ε Λ Ε Ο C
Ε Λ Ε Ο C
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
stergiosbik
Για το πρωτο δε ξερω αλλα για το δευτερο το εχει πει και μονη της.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:36Μου αρέσει που η Naida το παίζει η Μενεγακη του φωρουμ. Αυτό μαρτυρεί πως θα ναι εμφανίσιμη και με μεγάλα βυζιά.stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:33Κατσε να κανει ενα γκουγκλ σερτς για να καταλαβει τι της εγραψες.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:21 Είναι αυτό που κρέμεται κάτω από το υπογαστριο της Χερσονήσου του Αιμου.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση