Τους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:38Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουνhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01 Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Με κάποιο περίεργο τρόπο, κι αυτό το νημα κατέληξε να αφορά τη naida 
Κουνάω και ουρίτσα όταν χαίρομαι.Feindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:43Τα εμβόλιά σου τα έχεις κάνει, τύπισσα; Γαβγίζεις όταν μένεις μόνη σου στο σπίτι;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:38Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουνhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30
Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
Να έρθει ο άγνωστος να με φιλήσει; τον πήρε ο διάολος. Με ευγένεια και θυληκοτητα πάντα. Δεν είμαστε και τίποτα νταλικέρηδεςhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:46Τους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:38Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουνhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30 Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
.Nero έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:47 Με κάποιο περίεργο τρόπο, κι αυτό το νημα κατέληξε να αφορά τη naida![]()
Γιατί μωρέ αφορά εμένα το νήμα; συζήτηση κάνουμε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Πόσους μήνες παίρνει για να γίνει γνωστός σου; Μετά τον γάμο;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:51Να έρθει ο άγνωστος να με φιλήσει; τον πήρε ο διάολος. Με ευγένεια και θυληκοτητα πάντα. Δεν είμαστε και τίποτα νταλικέρηδεςΤους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν εννοείς για να τον φιλήσω. Εξαρτάται. Μπορεί κι από την επόμενη που θα τον ξαναδώ.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:08Πόσους μήνες παίρνει για να γίνει γνωστός σου; Μετά τον γάμο;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:51Να έρθει ο άγνωστος να με φιλήσει; τον πήρε ο διάολος. Με ευγένεια και θυληκοτητα πάντα. Δεν είμαστε και τίποτα νταλικέρηδεςΤους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες
Ούτε στον έρωτα
Ούτε στον έρωτα
Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά προσωπικά δεν μου αρκεί να δω τον άλλον και να πω θέλω να τον φιλήσω. Πρέπει ν' αναπτυχθεί κάτι μια επαφή, μια χημεία. Κάτι τελοσπαντων να με τραβήξει.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:24 Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 05:39Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά προσωπικά δεν μου αρκεί να δω τον άλλον και να πω θέλω να τον φιλήσω. Πρέπει ν' αναπτυχθεί κάτι μια επαφή, μια χημεία. Κάτι τελοσπαντων να με τραβήξει.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:24 Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Έρχομαι να φιληθουμε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
ο "οδοστρωτηρας" παιζει να εχει ηδη μερικες επιτυχιες. δηλαδη σε ικανο ποσοστο γυναικων, αρεσει αυτη η προσεγγιση. αν σε καποια δεν αρεσει, λεει οχι, οπως εκανε αυτη. δεν υπαρχει λογος να χαλαστει ο οδοστρωτηρας, και να χασουν την τυχη τους και οσες προσεγγιζει με αυτον τον τροπο και τους αρεσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:59 Όποιος χρειάζεται μπάρες δεν έχει βασικές κοινωνικές δεξιότητες.
Πρέπει να μάθει τα πιο βασικά πριν πάει στα ερωτικά. Η εναλλακτική είναι να κάνει ερωτήσεις.
Δεν γίνεται να πηγαίνει σαν οδοστρωτήρας, πως να το κάνουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.
και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ναι καλέ εγώ είμαι μια από αυτές τις πολλές. Βέβαια πολλές φορές είναι θέμα στερεοτυπων κτλ αλλά εμένα δεν είναι λόγω στερεοτυπων.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:37οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.
και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
'Οπα μάστορα θα φάμε τα μουστάκια μας. Αφού είπα και στην Γαλη δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ και παρασύρθηκα από τη Νάιντα και ζήτησα συγγνώμη και τα πήρα όλα πίσω (εκτός από την μουνάρα με τα ωραία στήθη) και δεν θα το ξανακάνω. Πλάκα με κάνεις τώρα;hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:58Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:53Συγγνώμη. Εσύ τι θα έκανες αν στα καλά καθούμενα σε έπιανε κάποιος και σε φιλούσε με πάθος;Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:50 Ρε παιδιά έλεος. Αν είναι να φωνάζουμε την αστυνομία για ένα φιλί στα σοβαρά ποιον θα φωνάξουμε;
Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.
Εγ ώ σε παρέσυρα; συγνώμη αλλά δεν σε είδα, ήταν και σκοτεινάΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:50'Οπα μάστορα θα φάμε τα μουστάκια μας. Αφού είπα και στην Γαλη δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ και παρασύρθηκα από τη Νάιντα και ζήτησα συγγνώμη και τα πήρα όλα πίσω (εκτός από την μουνάρα με τα ωραία στήθη) και δεν θα το ξανακάνω. Πλάκα με κάνεις τώρα;hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:58Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:53
Συγγνώμη. Εσύ τι θα έκανες αν στα καλά καθούμενα σε έπιανε κάποιος και σε φιλούσε με πάθος;
Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπορείς να με παρασύρεις στα σκοτεινά όποτε θες.Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:54Εγ ώ σε παρέσυρα; συγνώμη αλλά δεν σε είδα, ήταν και σκοτεινάΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:50'Οπα μάστορα θα φάμε τα μουστάκια μας. Αφού είπα και στην Γαλη δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ και παρασύρθηκα από τη Νάιντα και ζήτησα συγγνώμη και τα πήρα όλα πίσω (εκτός από την μουνάρα με τα ωραία στήθη) και δεν θα το ξανακάνω. Πλάκα με κάνεις τώρα;hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:58
Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».
Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 1 Απαντήσεις