!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:38
hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01 Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.
Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;
Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουν :lol: Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
Τους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Feindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:43
hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30

Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;
Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουν :lol: Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
Τα εμβόλιά σου τα έχεις κάνει, τύπισσα; Γαβγίζεις όταν μένεις μόνη σου στο σπίτι;
Κουνάω και ουρίτσα όταν χαίρομαι.
hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:46
hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30 Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;
Τους αφήνεις και να σε φιλήσουν ή πρέπει να περιμένουν να βγάλεις κάρτα «ελεύθερη προς φίλημα»;
Να έρθει ο άγνωστος να με φιλήσει; τον πήρε ο διάολος. Με ευγένεια και θυληκοτητα πάντα. Δεν είμαστε και τίποτα νταλικέρηδες

Nero έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:47 Με κάποιο περίεργο τρόπο, κι αυτό το νημα κατέληξε να αφορά τη naida :lol:
.

Γιατί μωρέ αφορά εμένα το νήμα; συζήτηση κάνουμε :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:51
Να έρθει ο άγνωστος να με φιλήσει; τον πήρε ο διάολος. Με ευγένεια και θυληκοτητα πάντα. Δεν είμαστε και τίποτα νταλικέρηδες
Πόσους μήνες παίρνει για να γίνει γνωστός σου; Μετά τον γάμο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:08
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:51
Πόσους μήνες παίρνει για να γίνει γνωστός σου; Μετά τον γάμο;
Αν εννοείς για να τον φιλήσω. Εξαρτάται. Μπορεί κι από την επόμενη που θα τον ξαναδώ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες
Ούτε στον έρωτα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:24 Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά προσωπικά δεν μου αρκεί να δω τον άλλον και να πω θέλω να τον φιλήσω. Πρέπει ν' αναπτυχθεί κάτι μια επαφή, μια χημεία. Κάτι τελοσπαντων να με τραβήξει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 05:39
hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 23:24 Όχι όμως από την πρώτη φορά. Μην σε περάσει και για καμμιά εύκολη.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά προσωπικά δεν μου αρκεί να δω τον άλλον και να πω θέλω να τον φιλήσω. Πρέπει ν' αναπτυχθεί κάτι μια επαφή, μια χημεία. Κάτι τελοσπαντων να με τραβήξει.

Έρχομαι να φιληθουμε :vp4:
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:59 Όποιος χρειάζεται μπάρες δεν έχει βασικές κοινωνικές δεξιότητες.
Πρέπει να μάθει τα πιο βασικά πριν πάει στα ερωτικά. Η εναλλακτική είναι να κάνει ερωτήσεις.
Δεν γίνεται να πηγαίνει σαν οδοστρωτήρας, πως να το κάνουμε.
ο "οδοστρωτηρας" παιζει να εχει ηδη μερικες επιτυχιες. δηλαδη σε ικανο ποσοστο γυναικων, αρεσει αυτη η προσεγγιση. αν σε καποια δεν αρεσει, λεει οχι, οπως εκανε αυτη. δεν υπαρχει λογος να χαλαστει ο οδοστρωτηρας, και να χασουν την τυχη τους και οσες προσεγγιζει με αυτον τον τροπο και τους αρεσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;

κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.

και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:37
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;

κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.

και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
Ναι καλέ εγώ είμαι μια από αυτές τις πολλές. Βέβαια πολλές φορές είναι θέμα στερεοτυπων κτλ αλλά εμένα δεν είναι λόγω στερεοτυπων.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:58
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:53
Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:50 Ρε παιδιά έλεος. Αν είναι να φωνάζουμε την αστυνομία για ένα φιλί στα σοβαρά ποιον θα φωνάξουμε;
Συγγνώμη. Εσύ τι θα έκανες αν στα καλά καθούμενα σε έπιανε κάποιος και σε φιλούσε με πάθος;
Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».

Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.
'Οπα μάστορα θα φάμε τα μουστάκια μας. Αφού είπα και στην Γαλη δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ και παρασύρθηκα από τη Νάιντα και ζήτησα συγγνώμη και τα πήρα όλα πίσω (εκτός από την μουνάρα με τα ωραία στήθη) και δεν θα το ξανακάνω. Πλάκα με κάνεις τώρα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:50
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:53

Συγγνώμη. Εσύ τι θα έκανες αν στα καλά καθούμενα σε έπιανε κάποιος και σε φιλούσε με πάθος;
Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».

Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.
'Οπα μάστορα θα φάμε τα μουστάκια μας. Αφού είπα και στην Γαλη δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ και παρασύρθηκα από τη Νάιντα και ζήτησα συγγνώμη και τα πήρα όλα πίσω (εκτός από την μουνάρα με τα ωραία στήθη) και δεν θα το ξανακάνω. Πλάκα με κάνεις τώρα;
Εγ ώ σε παρέσυρα; συγνώμη αλλά δεν σε είδα, ήταν και σκοτεινά :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:50

Εγ ώ σε παρέσυρα; συγνώμη αλλά δεν σε είδα, ήταν και σκοτεινά :lol:
Μπορείς να με παρασύρεις στα σκοτεινά όποτε θες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”