Single?Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19 Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Όπου να' ναι για εκεί το βλεπω. Μπορεί να είμαι και ήδη, δεν ξέρωhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:30Single?Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19 Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Dear genious, ακόμα κι όταν μιλάμε με λέξεις, δεν συνεννοούμαστε πάντα. Έχουμε και ένα μάτσο εκφράσεις γι' αυτό. Το δε φόρουμ είναι τρανό παράδειγμα μη συνεννόησης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:59 Όποιος χρειάζεται μπάρες δεν έχει βασικές κοινωνικές δεξιότητες.
Κι εσύ μας λες ότι λείπουν σε κάποιον κοινωνικές δεξιότητες αν δεν μπορεί αντικειμενικά να αποκρυπτογραφήσει την γλώσσα του σώματος και την σκέψη των άλλων ανθρώπων.
Η έκφραση «παρεξήγησες τις προθέσεις μου» δεν επινοήθηκε για όσους δεν έχουν... «βασικές κοινωνικές δεξιότητες».
Στον αληθινό κόσμο των ανθρώπων, γιατί μερικοί εδώ μέσα δίνετε την εντύπωση καρτούν, οι άνθρωποι παρεξηγούν ο ένας τον άλλον 100 φορές την μέρα. Αλλά κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν το παίρνει αυτό για παρενόχληση. Παρενόχληση είναι όταν κάποιος εκφράζει ρητά την ενόχλησή του με την συμπεριφορά σου κι εσύ την συνεχίζεις, όχι όταν σε... «διαβάζει λάθος».
Προφανώς εσείς οι υπεράνθρωποι του φόρουμ καταλαβαίνετε πάντα πότε ο άλλος έχει διάθεση για χιούμορ, για συζήτηση, για μαλακίες, για ερωτοτροπίες ή για οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έναν Χάτσικο, τι τον έχεις, τύπισσα;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:50Η Νάιδα όταν βγαίνει έξω για ποτό, πριν πλησιάσει κάποιον για να του μιλήσει, του λέει «τώρα θα αρχίσω να σου μιλάω, θέλεις;». Πριν του πιάσει το χέρι, θα του πει «τώρα θα σου πιάσω το χέρι. Θέλεις;». Πριν πλησιάσει κάποιον για να τον φιλήσει θα του πει «τώρα θα πλησιάσω για να φιληθούμε. Θέλεις να αποτολμήσω να πλησιάσω;»Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:29
Βρε ναιδακι...
Ο άνθρωπος προσπάθησε.
Του άρεσε η κοπέλα, πίστευε ότι θέλει κ εκείνη κ έκανε κίνηση.
Δεν ήθελε τελικά η κοπέλα.
Τελείωσε.
Ποια παρενόχληση κ αστυνομίες;..
Εναλλακτικά χρησιμοποιεί σημαιάκια, σαν τους ναύτες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν την έχω δει την ταινία για να σου πω.Feindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:39Έναν Χάτσικο, τι τον έχεις, τύπισσα;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:50
Η Νάιδα όταν βγαίνει έξω για ποτό, πριν πλησιάσει κάποιον για να του μιλήσει, του λέει «τώρα θα αρχίσω να σου μιλάω, θέλεις;». Πριν του πιάσει το χέρι, θα του πει «τώρα θα σου πιάσω το χέρι. Θέλεις;». Πριν πλησιάσει κάποιον για να τον φιλήσει θα του πει «τώρα θα πλησιάσω για να φιληθούμε. Θέλεις να αποτολμήσω να πλησιάσω;»
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Περιμένεις πρώτη κίνηση από το αρσενικό, ε;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:50Η Νάιδα όταν βγαίνει έξω για ποτό, πριν πλησιάσει κάποιον για να του μιλήσει, του λέει «τώρα θα αρχίσω να σου μιλάω, θέλεις;». Πριν του πιάσει το χέρι, θα του πει «τώρα θα σου πιάσω το χέρι. Θέλεις;». Πριν πλησιάσει κάποιον για να τον φιλήσει θα του πει «τώρα θα πλησιάσω για να φιληθούμε. Θέλεις να αποτολμήσω να πλησιάσω;»Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:29
Βρε ναιδακι...
Ο άνθρωπος προσπάθησε.
Του άρεσε η κοπέλα, πίστευε ότι θέλει κ εκείνη κ έκανε κίνηση.
Δεν ήθελε τελικά η κοπέλα.
Τελείωσε.
Ποια παρενόχληση κ αστυνομίες;..
Δεν το έχω καθόλου με την επικοινωνία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Ώρα είναι να μου πεις ότι ντρέπεσαι κιόλας...Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01![]()
Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.
.
Αμέ, πάρα πολύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01 Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουνhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01 Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα εμβόλιά σου τα έχεις κάνει, τύπισσα; Γαβγίζεις όταν μένεις μόνη σου στο σπίτι;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:38Καλά δεν κάνουν και ουρά να με πλησιάσουνhellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:30Κι όταν κάνει αυτός το πρώτο βήμα τι του λες; Ότι παραβίασε τον προσωπικό χώρο σου;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 22:01 Καμία σχέση. Πράγματι δεν το έχω με το να κάνω το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφάλειας.Αλλά γενικά ειμαι πολύ φιλική και πάνω από όλα ευγενική με όλους. Τους νορμαλ.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-