Τύπισσα, χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου.Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:51Μπα οχι, οι αντρες που δεν ασχολουνται δεν πιανουν ουτε τον ληγοντα ακομα κι αν εχουν 15 παιδια. Τον Λεονα πως τον κοβεις; α χει πιάσει τα αυτονοητα;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:07Βρε μωρό μου, γιατί να το εξηγήσεις στην τελική;Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 17:14 Νά σαι καλά, ευφραινεται η καρδιά μου με πατεράδες σαν κι εσένα, εγώ δεν έχω πια κουράγιο να εξηγώ τα αυτονόητα.
Όλοι όταν γίνονται γονείς τα πιάνουν αμέσως τα αυτονόητα.![]()
Έξω απ' το χορό, άστους να τραγουδούν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:31
Για την ακρίβεια, αποτυπώνεται μια συγκεκριμένη νοοτροπία, που χρησιμοποιεί τα πρακτικά προβλήματα του "δημόσιου χώρου" ως πρόφαση. Προσωπικώς, αν και επιφανειακώς δείχνει φυσικότητα, άνεση κλπ τη θεωρώ αγενή συμπεριφορά.
Εσείς;Η γυναίκα θηλάζει στο ίδιο της το σπίτι το μωρό της κι εσείς το θεωρείτε αγένεια ή προκληση; Σοβαρά τωρα; Δηλαδή θα την σηκώσετε απ το ίδιο της το σαλόνι να την στείλετε σε άλλο δωμάτιο γιατί κάποιο ουγκα μπούργκα που περναει παρατεταμενη εφηβεια θεωρεί λάθος το θηλασμό του παιδιού μες το ίδιο του το σπιτι ;GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:36 Στη συγκεκριμενη περιπτωση του τυπου,η ηθελε να τον διωξει η να τον προκαλεσει![]()
Επί του θέματος, και γω θέλω να κλάσω όταν έχω κόσμο σπίτι, αλλά το κάνω διακριτικά και σε έναν άλλον χώρο. Όταν είμαι με κάποιους συγκεκριμένους φίλους μου, κλάνω και μπροστά τους. Επίσης, δεν κυκλοφορώ με το σώβρακο όταν έχω καλεσμένους, όσο ζέστη και να έχει.
Η συγκεκριμένη το έκανε επειδή ακριβώς ήθελε να το παίξει απελευθερωμένη και cool, καθότι είναι τέτοια τύπισσα. Δεν είναι φίλη μου, είναι γυναίκα του φίλου μου. Θα μπορούσε άνετα να πάει σε κάποιο άλλο δωμάτιο και να θηλάσει. Δεν λύναμε το Κυπριακό, ούτε είμαστε κολλητοί που έχουμε να τα πούμε χρόνια και ζαμάνια.