Στη συγκεκριμενη περιπτωση του τυπου,η ηθελε να τον διωξει η να τον προκαλεσειΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:31 Για μένα, το κυρίως θέμα παίζει εδώ. Σε φάση που γίνεται "εντός" σπιτιού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ίσως αν απαλλαγείς από τα βαθειά ριζωμένα θρησκευτικοκοινωνικά ταμπού σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:31Για μένα, το κυρίως θέμα παίζει εδώ. Σε φάση που γίνεται "εντός" σπιτιού.Για την ακρίβεια, αποτυπώνεται μια συγκεκριμένη νοοτροπία, που χρησιμοποιεί τα πρακτικά προβλήματα του "δημόσιου χώρου" ως πρόφαση. Προσωπικώς, αν και επιφανειακώς δείχνει φυσικότητα, άνεση κλπ τη θεωρώ αγενή συμπεριφορά.Feindflug έγραψε: 23 Ιαν 2020, 21:54Θυμήθηκα ένα σκηνικό στο σπίτι ενός φίλου μου, με την γυναίκα του και το μωρό τους.
Εκεί που αράζαμε με τον φίλο μου, σκάει η τύπισσα με το μωρό, κάθεται στον άλλον καναπέ και εντός ολίγων λεπτών, αρχίζει να το θηλάζει ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στην συζήτηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Εγώ απέφευγα να κοιτάω κατά το μέρος του σκηνικού. Σε κάποια φάση, αυτή έβαλε ένα μαξιλάρι μπροστά στο στήθος της. Το βρήκα πολύ λάθος το όλο σκηνικό εκ μέρους της, εφόσον υπήρχαν κι άλλα δωμάτια στο σπίτι και ούτε ήμουν κολλητός με την τύπισσα.
Εσείς;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Συ γράφεις το μίνι μανιφέστο του βυζοκεντρικου καζινοκαπιταλισμού και λες πώς εγώ έχω πάθε εθνι;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:36εχεις παθει εθνι;Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιαν 2020, 21:42Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2020, 09:07
διαφωνω. το βυζι θα περασει ελαχιστο μερος της καριερας του ταιζοντας μωρα. η βασικη του χρηση ειναι να προσελκυει μαντραχαλους να το κουτουπωνουν.
Φυσικά και διαφωνείς, γιατί εκφράζεις την επικρατούσα αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας, η οποία νομοτελειακα θα αντικατασταθεί από κοινωνίες που βλέπουν το βυζι, όχι σαν προσκλητήριο για γαμιαδες, αλλά σαν εκτροφείο για μια ντουζίνα απογόνους.
περαστικα, αλλο κακο να μη σε βρει.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εσύ δεν ήσουν που στο παλιο φόρουμ κρατούσες την σημαία των πισωγλεντιδων;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Μπα οχι, οι αντρες που δεν ασχολουνται δεν πιανουν ουτε τον ληγοντα ακομα κι αν εχουν 15 παιδια. Τον Λεονα πως τον κοβεις; α χει πιάσει τα αυτονοητα;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:07Βρε μωρό μου, γιατί να το εξηγήσεις στην τελική;Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 17:14 Νά σαι καλά, ευφραινεται η καρδιά μου με πατεράδες σαν κι εσένα, εγώ δεν έχω πια κουράγιο να εξηγώ τα αυτονόητα.
Όλοι όταν γίνονται γονείς τα πιάνουν αμέσως τα αυτονόητα.![]()
Έξω απ' το χορό, άστους να τραγουδούν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:31
Για την ακρίβεια, αποτυπώνεται μια συγκεκριμένη νοοτροπία, που χρησιμοποιεί τα πρακτικά προβλήματα του "δημόσιου χώρου" ως πρόφαση. Προσωπικώς, αν και επιφανειακώς δείχνει φυσικότητα, άνεση κλπ τη θεωρώ αγενή συμπεριφορά.
Εσείς;
Η γυναίκα θηλάζει στο ίδιο της το σπίτι το μωρό της κι εσείς το θεωρείτε αγένεια ή προκληση; Σοβαρά τωρα; Δηλαδή θα την σηκώσετε απ το ίδιο της το σαλόνι να την στείλετε σε άλλο δωμάτιο γιατί κάποιο ουγκα μπούργκα που περναει παρατεταμενη εφηβεια θεωρεί λάθος το θηλασμό του παιδιού μες το ίδιο του το σπιτι ;GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:36 Στη συγκεκριμενη περιπτωση του τυπου,η ηθελε να τον διωξει η να τον προκαλεσει![]()
Γαλη εσύ μπορει να θηλαζες ένα 3-4 ώρες, εγώ θηλαζα ανα ένα τέταρτο, μισάωρο, ο μικρός δεν έπινε γάλα, φραπέ έπινε, γουλιτσα γουλιτσα, πως την βλέπετε, θα έπρεπε να αλλάζω ανα τεταρτο μισάωρο δωματιο γιατί κάποιοι αρνούνται να μεγαλωσουν;
Και κατά τ άλλα θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το πώς βλέπει ο κόσμος τον θηλασμο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 25 Ιαν 2020, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
Όχι, εσύ τότε δήλωνες πούστης!LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:47Εσύ δεν ήσουν που στο παλιο φόρουμ κρατούσες την σημαία των πισωγλεντιδων;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν νομίζω ότι ήθελε να τον διώξει.
Αυτού του τύπου η άνεση δείχνει μεγαλύτερη οικειότητα ή στην ακραία περίπτωση πλήρη αδιαφορία για την ύπαρξη του επισκέπτη.
Προσωπικώς, τη θεωρώ αγενή γιατί από τη στιγμή που δεν είναι κολλητάρι με τον άλλο, δεν ξέρει πως θα γίνει αντιληπτό το συγκεκριμένο μήνυμα. Μπορεί ο άντρας να νοιώσει αμηχανία (που στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη) ή στη χειρότερη μπορεί να εκληφθεί ως πρόκληση. Κι αυτό είναι αγένεια και προς τον άντρα της.
Αν ο επισκέπτης ήταν γυναίκα, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αν οι επισκέπτες ήταν ζευγάρι, με τους οποίους δεν είχε κολλητές σχέσεις, μπορεί και η γυναίκα να το έβλεπε ως πρόκληση.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις, παίζουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Η αδιαφορία γι' αυτό, δεν είναι προοδευτισμός, είναι επιπολαιότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ και ο Ιανοπισωγλεντης με μπαναρατε μόνιμα ΕΕΕ;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
προς θεου οχι τετοιες βαρβαροτητεςΊφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:51
Δηλαδή θα την σηκώσετε απ το ίδιο της το σαλόνι να την στείλετε σε άλλο δωμάτιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι, είναι "έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τον πουριτανισμο φαινομενικά νέων ατόμων". Προφανώς κι ο σύζυγος δεν είχε προβλημα,Αν υπήρχε θα διαβάζαμε για καποιο αυστηρό βλέμμα. Προσωπικά αν είχα φίλο που θα ένιωθε άσχημα με αυτή την εικόνα στο ίδιο μου το σπίτι θα έπαυε αυτομάτως να είναι και φίλος μου. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:55Δεν νομίζω ότι ήθελε να τον διώξει.
Αυτού του τύπου η άνεση δείχνει μεγαλύτερη οικειότητα ή στην ακραία περίπτωση πλήρη αδιαφορία για την ύπαρξη του επισκέπτη.
Προσωπικώς, τη θεωρώ αγενή γιατί από τη στιγμή που δεν είναι κολλητάρι με τον άλλο, δεν ξέρει πως θα γίνει αντιληπτό το συγκεκριμένο μήνυμα. Μπορεί ο άντρας να νοιώσει αμηχανία (που στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη) ή στη χειρότερη μπορεί να εκληφθεί ως πρόκληση. Κι αυτό είναι αγένεια και προς τον άντρα της.
Αν ο επισκέπτης ήταν γυναίκα, σαφώς και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αν οι επισκέπτες ήταν ζευγάρι, με τους οποίους δεν είχε κολλητές σχέσεις, μπορεί και η γυναίκα να το έβλεπε ως πρόκληση.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις, παίζουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Η αδιαφορία γι' αυτό, δεν είναι προοδευτισμός, είναι επιπολαιότητα.
- Nandros
Όχι, εσύ τότε δήλωνες πούστης!
Η αλήθεια είναι ότι όντως έπαιζα στο τρίωρο με ένα μισάωρο +-.Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:51 Γαλη εσύ μπορει να θηλαζες ένα 3-4 ώρες, εγώ θηλαζα ανα ένα τέταρτο, μισάωρο, ο μικρός δεν έπινε γάλα, φραπέ έπινε, γουλιτσα γουλιτσα, πως την βλέπετε, θα έπρεπε να αλλάζω ανα τεταρτο μισάωρο δωματιο γιατί κάποιοι αρνούνται να μεγαλωσουν;
Και σ' αυτές τις περιπτώσεις αναφέρομαι, γιατί νομίζω είναι οι πιο συνηθισμένες.
Στη δική σου περίπτωση, απλώς σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το ότι "κάποιοι αρνούνται να μεγαλώσουν";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βαρβαρότητα όχι, "Πώς την είδες ρε μαλάκα; " όμως, σιγουρα
Ότι θα απομονωθούν μάνα και παιδί για να μην νιώσεις άσχημα εσυ; Μη σώσεις και πατήσεις ξανά στο σπίτι. Απλά πραγματα
Άμα ήταν βλαμμένη και ο γκομενός της χλεχλες λιγούρης θα το έβλεπε πρόκληση. Καλό είναι να παίρνουν τον πουλο από το σπίτι τέτοιοι φίλοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:55Δεν νομίζω ότι ήθελε να τον διώξει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σημαίνει πως αν νιώθεις άσχημα επειδή η γυναικα του φίλου σου ταΐζει το παιδί της μπροστά σας, είσαι ένα κλικ μετά το χαχανισμα επειδή είδες ζωγραφισμένο το ανθρώπινο σώμα στο βιβλίο της 4ης Δημοτικού.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:04
Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το ότι "κάποιοι αρνούνται να μεγαλώσουν";
Στο κάτω κάτω σε μια τέτοια επίσκεψη κοιτάς να μην είσαι εσύ ο αγενής ως επισκέπτης, δεν περιμένεις να αλλάξει η οικογένεια τις συνήθειες της για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Ο επισκέπτης συμβιβάζεται με τις ανάγκες του οικοδεσπότη, όχι ο οικοδεσπότης με του επισκέπτη και μιλάω μόνο για τέτοιες περιπτώσεις κι όχι για φιλοξενία ημερών όπου εννοείται ότι και τα 2 μέρη θα φροντίσουν για το καλύτερο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις
- 5536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 1 Απαντήσεις