!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:02
Όχι, είναι "έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τον πουριτανισμο φαινομενικά νέων ατόμων". Προφανώς κι ο σύζυγος δεν είχε προβλημα,Αν υπήρχε θα διαβάζαμε για καποιο αυστηρό βλέμμα. Προσωπικά αν είχα φίλο που θα ένιωθε άσχημα με αυτή την εικόνα στο ίδιο μου το σπίτι θα έπαυε αυτομάτως να είναι και φίλος μου. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο.
Ρε συ, δεν είναι θέμα πουριτανισμού. Οι άντρες που στρέφουν αλλού το βλέμμα, δεν το κάνουν από πουριτανισμό ούτε επειδή αισθάνονται άσχημα αλλά για να μη φέρουν σε δύσκολη θέση τη γυναίκα. Πραγματικά πιστεύω ότι νοιώθουν σεβασμό για το θηλασμό και ότι σε ελάχιστους προκαλεί ερωτική επιθυμία. Αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε, το στήθος και η θηλή είναι ερωτικές περιοχές, φοβούνται ότι ακόμη και το παραμικρό βλέμμα μπορεί να θεωρηθεί ως αμιγώς αντρική ματιά και γι' αυτό νοιώθουν αμηχανία.

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:12
Όχι, είναι "έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τον πουριτανισμο φαινομενικά νέων ατόμων". Προφανώς κι ο σύζυγος δεν είχε προβλημα,Αν υπήρχε θα διαβάζαμε για καποιο αυστηρό βλέμμα. Προσωπικά αν είχα φίλο που θα ένιωθε άσχημα με αυτή την εικόνα στο ίδιο μου το σπίτι θα έπαυε αυτομάτως να είναι και φίλος μου. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο.
Ρε συ, δεν είναι θέμα πουριτανισμού. Οι άντρες που στρέφουν αλλού το βλέμμα, δεν το κάνουν από πουριτανισμό ούτε επειδή αισθάνονται άσχημα αλλά για να μη φέρουν σε δύσκολη θέση τη γυναίκα. Πραγματικά πιστεύω ότι νοιώθουν σεβασμό για το θηλασμό και ότι σε ελάχιστους προκαλεί ερωτική επιθυμία. Αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε, το στήθος και η θηλή είναι ερωτικές περιοχές, φοβούνται ότι ακόμη και το παραμικρό βλέμμα μπορεί να θεωρηθεί ως αμιγώς αντρική ματιά και γι' αυτό νοιώθουν αμηχανία.

Συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό! :smt023
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:05
GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:56
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:51
Δηλαδή θα την σηκώσετε απ το ίδιο της το σαλόνι να την στείλετε σε άλλο δωμάτιο
προς θεου οχι τετοιες βαρβαροτητες :lol:
Βαρβαρότητα όχι, "Πώς την είδες ρε μαλάκα; " όμως, σιγουρα
Ότι θα απομονωθούν μάνα και παιδί για να μην νιώσεις άσχημα εσυ; Μη σώσεις και πατήσεις ξανά στο σπίτι. Απλά πραγματα
Στην τσιτα εισαι :smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Απ τη στιγμη που η γυναικα θηλαζει μπροστα στον άλλον εννοειται πως δεν αισθανεται αμηχανα να το κανει. Εγώ δέχομαι απόλυτα ότι οι περισσότεροι άντρες κοιτάνε αλλού γι αυτό το λόγο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σ αυτο.
Το συγκεκριμένο όμως πράγμα για το οποίο συζητάμε δεν έχει να κάνει με το σεβασμό απέναντι στο θηλασμό αλλά με το ότι θεωρείτε αγένεια τον θηλασμό μπροστά στον οποιονδήποτε. Μη τα γυρίζουμε όλα. Λέτε ότι είναι αγένεια να θηλάζει η άλλη το παιδί της μέσα στο ίδιο της το σπίτι και θα έπρεπε να αποσυρθεί για να μην αισθάνεστε άσχημα. Ε αυτό είναι πουριτανισμος, όχι ότι ο άντρας θα κοιτάξει αλλού
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:17
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:05
GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 19:56

προς θεου οχι τετοιες βαρβαροτητες :lol:
Βαρβαρότητα όχι, "Πώς την είδες ρε μαλάκα; " όμως, σιγουρα
Ότι θα απομονωθούν μάνα και παιδί για να μην νιώσεις άσχημα εσυ; Μη σώσεις και πατήσεις ξανά στο σπίτι. Απλά πραγματα
Στην τσιτα εισαι :smt005:
:D :wave:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:23

Απ τη στιγμη που η γυναικα θηλαζει μπροστα στον άλλον εννοειται πως δεν αισθανεται αμηχανα να το κανει. Εγώ δέχομαι απόλυτα ότι οι περισσότεροι άντρες κοιτάνε αλλού γι αυτό το λόγο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σ αυτο.
Το συγκεκριμένο όμως πράγμα για το οποίο συζητάμε δεν έχει να κάνει με το σεβασμό απέναντι στο θηλασμό αλλά με το ότι θεωρείτε αγένεια τον θηλασμό μπροστά στον οποιονδήποτε. Μη τα γυρίζουμε όλα. Λέτε ότι είναι αγένεια να θηλάζει η άλλη το παιδί της μέσα στο ίδιο της το σπίτι και θα έπρεπε να αποσυρθεί για να μην αισθάνεστε άσχημα. Ε αυτό είναι πουριτανισμος, όχι ότι ο άντρας θα κοιτάξει αλλού
Βασικα μιλουσαμε για το συγκεκριμενο παραδειγμα του τυπου.Δεν ξερω απο που συμπερανες αυτο το μπροστα στον οποιονδηποτε :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Μπορείτε να θηλασετε και μέσα στην εκκλησία;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Από περιέργεια, δοκίμασα μανογαλο. Είναι πολύ γλυκό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:28 Από περιέργεια, δοκίμασα μανογαλο. Είναι πολύ γλυκό.

Τώρα;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Και οκ ο θηλασμός σαν διαδικασία μπορεί να είναι ιερός, σα σκέψη, σα κατάσταση, αλλά επί της ουσίας, αυτή την ιερότητα της στιγμής την αισθάνεσαι τις πρώτες φορές, από ένα σημείο και μετά, απλα ταιζεις το παιδί σου, όπως το ξεσκατωνεις, όπως του διαβάζεις παραμύθια, δεν είναι το ιερό Γκρααλ, ούτε εσύ η ιέρεια που πρέπει να αποσυρθείς για να τελέσεις κάποια ιερή μυστικη τελετουργία
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:29
Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:28 Από περιέργεια, δοκίμασα μανογαλο. Είναι πολύ γλυκό.

Τώρα;
Πριν από 2 χρόνια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:26
Βασικα μιλουσαμε για το συγκεκριμενο παραδειγμα του τυπου.Δεν ξερω απο που συμπερανες αυτο το μπροστα στον οποιονδηποτε :lol:
Κι εγω γι αυτο μιλαω, ο τυπος ηταν ο οποιοσδήποτε
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:29 Και οκ ο θηλασμός σαν διαδικασία μπορεί να είναι ιερός, σα σκέψη, σα κατάσταση, αλλά επί της ουσίας, αυτή την ιερότητα της στιγμής την αισθάνεσαι τις πρώτες φορές, από ένα σημείο και μετά, απλα ταιζεις το παιδί σου, όπως το ξεσκατωνεις, όπως του διαβάζεις παραμύθια, δεν είναι το ιερό Γκρααλ, ούτε εσύ η ιέρεια που πρέπει να αποσυρθείς για να τελέσεις κάποια ιερή μυστικη τελετουργία

Δηλαδή αν ερχομουνα σπίτι σου θα θηλάζες μπροστά μου;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:28 Μπορείτε να θηλασετε και μέσα στην εκκλησία;
Την επόμενη που θα μπεις σε εκκλησια ψάξε την Παναγία τη γαλακτοφορουσα και κάνε φασαρία στους παπάδες για το πώς επιτρέπουν τέτοιες προστυχιες
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:31
GoBack έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:26
Κι εγω γι αυτο μιλαω, ο τυπος ηταν ο οποιοσδήποτε
Τελοσπαντων αλλο να μπεις σε ενα σπιτι και να βρεις καποια να θηλαζει μπροστα σου και αλλο εκει που συζητατε με τον συζυγο της να ερχεται με το παιδι και να καθεται να θηλασει.Το δευτερο εκλαμβανεται αρκετες φορες ως "αδειασε μας τη γωνια τωρα,κουρασες",οταν δεν υπαρχουν στενες σχεσεις δηλαδη που να επιτρεπουν τετοια ανεση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”