Αν φοράει κάτι κατά τη γνώμη σου σεμνό, δεν θα της την πέσει ο άρρωστος;nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Μόλις πρόσεξα το κουότ που έβαλε ο nowhere πως ο Πορφύριος μας λέει ότι το να έχεις το πορτοφόλι σου εκτεθειμένο είναι προκλητική συμπεριφορά και δικαιολογεί τον κλέφτη.
Πορφύριε πριν που είπα να μη διαστρεβλώνεις έστω για 2 δευτερόλεπτα, προσθέτω και να παραμείνεις συνεπής για 1 πρόταση αν μπορείς. Αυτές τις δύο ασκησούλες.
Πορφύριε πριν που είπα να μη διαστρεβλώνεις έστω για 2 δευτερόλεπτα, προσθέτω και να παραμείνεις συνεπής για 1 πρόταση αν μπορείς. Αυτές τις δύο ασκησούλες.
είναι μικρότερη η πιθανότητα γι' αυτό άλλωστε εκείνες που όντως θέλουν να τους την πέσει ένας άρρωστος (πόρνες του δρόμου) δε φοράνε κάτι σεμνό. Φαίνεται είναι χαζές που νομίζουν ότι ένα ντύσιμο το οποίο δηλώνει "ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" βοηθάει.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:01Αν φοράει κάτι κατά τη γνώμη σου σεμνό, δεν θα της την πέσει ο άρρωστος;nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
- hellegennes
Και τι πειράζει να έχει θηλυκή εικόνα; Είναι κατώτερες οι γυναίκες; Είναι υποτιμητικό να είσαι γυναίκα;Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:14Δηλαδή δίνεις μια πιο θηλυκή εικόνα στον νανο επειδή έχει διαφορετική οπτική; Από ποιον; Από τους μάτσο άντρες;Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:10Είπε και πέταξε το σουτιέν στον αέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:58
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από τόσες σελίδες γράφτηκε η λέξη συναίνεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε δικό μας άνθρωπο. Για σκέψου λίγο αυτό που ανέφερες εσύ ότι πρέπει να κάνει κάποιος στη κοπέλα για να την φοβίσει που έγραψε τις σκέψεις της σχετικά με κάτι που της έχει συμβεί, θα το έλεγες να το κάνουν στη πχ στην μάνα σου; Για καν' το λίγο εικόνα και βάλε μέσα τη μαμά σου, τι προέτρεψες ακριβώς να κάνει κάποιος. Καν'το εικόνα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:59οχι, δεν υπαρχουν. καθολου. ας μην ξεχναμε οτι ολοι εχουμε μαναδες, κορες, αδελφες, γυναικες, και οταν ακουμε για τετοια εγκληματα σκεφτομαστε οτι και αυτες κινδυνευουν.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:19Να προσθέσουμε και την επίρριψη ευθυνών στο θύμα; Την εν μέρει ή και πλήρη δικαιολόγηση του θύτη; την στοχοποίηση του θύματος; Υπάρχουν αυτά στην ελληνική κοινωνία;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:08 Κουλτούρα βιασμού είναι να θεωρείς την γυναίκα αντικείμενο, να την παντρεύεις από τα 13 και να θεωρείς ότι θα είναι πάντα διαθέσιμη για σεξ, ακόμα κι όταν ξεκάθαρα λέει ότι δεν θέλει και να μην υπάρχει νόμος να την προστατεύει.
Δηλαδή απολύτως τίποτα που να έχει σχέση με την χώρα μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αυτό λέει και ο foscilis. Είναι δικαίωμά σου να κυκλοφορείς με λεφτά κολλημένα στο σακάκι σου χωρίς τον φόβο να σου την πέσει κάποιος κλέφτης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Μπερδεύετε λίγο το δικαίωμα με την ηλιθιότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό ακριβώς σε λέει ότι κάνει ρε φτσάο.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:06Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε δικό μας άνθρωπο. Για σκέψου λίγο αυτό που ανέφερες εσύ ότι πρέπει να κάνει κάποιος στη κοπέλα για να την φοβίσει που έγραψε τις σκέψεις της σχετικά με κάτι που της έχει συμβεί, θα το έλεγες να το κάνουν στη πχ στην μάνα σου; Για καν' το λίγο εικόνα και βάλε μέσα τη μαμά σου, τι προέτρεψες ακριβώς να κάνει κάποιος. Καν'το εικόνα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:59οχι, δεν υπαρχουν. καθολου. ας μην ξεχναμε οτι ολοι εχουμε μαναδες, κορες, αδελφες, γυναικες, και οταν ακουμε για τετοια εγκληματα σκεφτομαστε οτι και αυτες κινδυνευουν.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:19
Να προσθέσουμε και την επίρριψη ευθυνών στο θύμα; Την εν μέρει ή και πλήρη δικαιολόγηση του θύτη; την στοχοποίηση του θύματος; Υπάρχουν αυτά στην ελληνική κοινωνία;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο φόσι έχει απόλυτο δίκιο.
Η κατηγορία του βιασμού είναι πολύ σοβαρή για να αποδίδεται στο χαλαρό.
Κατά τα άλλα, υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο μπλέξιμο εννοιών γιατί συνδεόνται δύο καταστάσεις, που είναι άσχετες η μία από την άλλη.
Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα μπορεί να νοιώσει απαίσια στο χ ή ψ άγγιγμα (ερωτικό ή μη) ή την οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση από τους άντρες γιατί έχει κάποια τραυματική εμπειρία από το παρελθόν, συνειδητή ή μη. Και να νοιώθει αδικημένη, υποτιμημένη και θυμωμένη, όταν οι γύρω δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται πόσο υποφέρει όταν της συμβαίνει αυτό.
Το πρόβλημα σ' αυτό είναι, ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μυρίζουν τα νύχια τους κάθε φορά που λένε ή κάνουν κάτι στο ερωτικό ή ακόμη και στο κοινωνικό πεδίο. Πολύ περισσότερο σε μια εποχή, που η σεξουαλικότητα και οι εκφράσεις της έχουν προσεγγίσει την πολιτική ιδεολογία σε βαθμό σημαντικότητας. Οπότε ναι, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κουβαλάνε τους δικούς τους "σταυρούς" χωρίς να έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι' αυτούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θέλουν να τους σταυρώσουν. Βασικό.
Και αν μια γυναίκα ή άντρας νοιώθουν ότι βιάστηκαν από τον χ γιατί οι ίδιοι ξαναβίωσαν μια παλιά και άσχημη ιστορία βίας ή υποτίμησης δεν συνεπάγεται ότι ο χ είναι βιαστής.
Η κατηγορία του βιασμού είναι πολύ σοβαρή για να αποδίδεται στο χαλαρό.
Κατά τα άλλα, υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο μπλέξιμο εννοιών γιατί συνδεόνται δύο καταστάσεις, που είναι άσχετες η μία από την άλλη.
Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα μπορεί να νοιώσει απαίσια στο χ ή ψ άγγιγμα (ερωτικό ή μη) ή την οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση από τους άντρες γιατί έχει κάποια τραυματική εμπειρία από το παρελθόν, συνειδητή ή μη. Και να νοιώθει αδικημένη, υποτιμημένη και θυμωμένη, όταν οι γύρω δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται πόσο υποφέρει όταν της συμβαίνει αυτό.
Το πρόβλημα σ' αυτό είναι, ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μυρίζουν τα νύχια τους κάθε φορά που λένε ή κάνουν κάτι στο ερωτικό ή ακόμη και στο κοινωνικό πεδίο. Πολύ περισσότερο σε μια εποχή, που η σεξουαλικότητα και οι εκφράσεις της έχουν προσεγγίσει την πολιτική ιδεολογία σε βαθμό σημαντικότητας. Οπότε ναι, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κουβαλάνε τους δικούς τους "σταυρούς" χωρίς να έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι' αυτούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θέλουν να τους σταυρώσουν. Βασικό.
Και αν μια γυναίκα ή άντρας νοιώθουν ότι βιάστηκαν από τον χ γιατί οι ίδιοι ξαναβίωσαν μια παλιά και άσχημη ιστορία βίας ή υποτίμησης δεν συνεπάγεται ότι ο χ είναι βιαστής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
σας κέρδισε πάντως παιδιά. Κατάφερε να να συζητάτε όλοι περί βιασμού, λες και το θέμα του νήματος αρχικά είχε να κάνει όντως με βιασμό 
- hellegennes
Screen Junkies. Ο δημιουργός του καναλιού (Άντι Σίγκνορ) και η ψυχή του, βασικά, κατηγορήθηκε από γκόμενα υπαλλήλου για σεξουαλική παρενόχληση. Απολύθηκε από το ίδιο του το κανάλι (που είχε εξαγοραστεί από εταιρεία), διασύρθηκε, οι πρώην φίλοι του στο κανάλι και συμπαρουσιαστές βγήκαν να τον φτύσουν δημόσια χωρίς καν να τον ρωτήσουν αν ισχύει κάτι από τις κατηγορίες, γιατί κατά τα λόγια τους «πρέπει να λαμβάνουμε όλες τις κατηγορίες ως δεδομένα, γιατί μια γυναίκα ποτέ δεν θα κατήγγειλε ψευδώς σεξουαλική παρενόχληση».foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:28 2ον εκτός από την καταγγελία ως νομική πράξη υπάρχει και η καταγγελία σαν κάτι επικοινωνιακό/κοινωνικό. Όταν κάποια καταγγέλει ότι υπήρξε θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης από κάποιον στα σόσιαλ ή στις κοινές τους παρέες ή κάτω από μια διαφήμιση της εταιρίας που αυτός δουλεύει, μπορούν να υπάρχουν πολύ αληθινές επιπτώσεις χωρίς να υπάρχει καμία διαδικασία που να εξασφαλίζει στοιχειώδη δικαιώματα στον κατηγορούμενο ή έστω ότι κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι έγινε στ' αλήθεια.
Αποδείχτηκε αργότερα ότι δεν υπήρξε ούτε ίχνος παρενόχλησης. Αλλά ο τύπος κόντεψε να αυτοκτονήσει, έκανε θεραπείες για να συνέλθει και η καριέρα του καταστράφηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εσύ τι νομίζεις τις ίδιες πιθανότητες θα έχει φορώντας ένα ράσο και τις ίδιες φορώντας μόνο ένα μπατμπλαγκ και τακούνια στη βάθης 2 το βράδυ?Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:01 Αν φοράει κάτι κατά τη γνώμη σου σεμνό, δεν θα της την πέσει ο άρρωστος;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αντί λοιπόν να καταδικάζουμε τον άρρωστο και την πράξη βίας, ψέγουμε το ντύσιμο κι εμμέσως ρίχνουμε ευθύνες στο θύμα. Λίγο πιο διακριτικά απ' ότι θα έκαναν στο Πακιστάν. Θεωρούμε ότι ο ενδυματολογικός κώδικας των γυναικών μας πρέπει να είναι συντηρητικός για να μην προκληθεί ο ανώμαλος.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Θεωρούμε κανονικότητα τον φόβο.
- hellegennes
Φτάνει πια με τον φόβο. Δεν πρέπει να τον θεωρούμε κανονικότητα. Αύριο όταν φύγεις απ' το σπίτι σου μην κλειδώσεις την πόρτα και άφησε ανοιχτά τα παράθυρα να αερίζεται ο χώρος. Δεν θα μυρίζει κλεισούρα επειδή έχουμε κάνει τον φόβο κανονικότητα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:15Αντί λοιπόν να καταδικάζουμε τον άρρωστο και την πράξη βίας, ψέγουμε το ντύσιμο κι εμμέσως ρίχνουμε ευθύνες στο θύμα. Λίγο πιο διακριτικά απ' ότι θα έκαναν στο Πακιστάν. Θεωρούμε ότι ο ενδυματολογικός κώδικας των γυναικών μας πρέπει να είναι συντηρητικός για να μην προκληθεί ο ανώμαλος.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Θεωρούμε κανονικότητα τον φόβο.
Λέω να ανοίξω κι ένα νήμα όπου θα κάνουμε ανάρτηση των φορολογικών μας δηλώσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν εχω ακουσει ποτε απο την παρεα μου "κατι απο αυτα". ουτε πουθενα αλλου εχω ακουσει, στην αληθινη ζωη.georgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20
Μόνο πες μου. Εσύ που είσαι απ’ τους καλούς, πόσες φορές που άκουσες απ’ την παρέα σου κάτι απ’ αυτά, διαμαρτυρήθηκες και τους εξήγησες γιατί; Πόσες φορές που άκουσες «αστείο» για κάτι απ’ αυτά δεν γέλασες, αλλά απάντησες ψυχρά; Πόσες φορές επέλεξες να τσακωθείς αντί να το αφήσεις να πέσει κάτω, γιατί απλά ήθελες να κυλήσει η βραδιά και να περάσετε καλά; Πόσες φορές ήρθες σε αντιπαράθεση με φίλο σου που σκέφτεται σεξιστικά;
Με πόσες παρέες έκοψες και πόσες φιλίες έληξες, γιατί είχατε άλλα μυαλά; Και πόσες φορές σιώπησες, συνολικά;
Κάθε φορά που δεν πήρες θέση, πήρες. Τη θέση του βιαστή. Λυπάμαι που στο λέω. Ο βιαστής είσαι εσύ https://t.co/puBc0kgRRP
εκτος ισως απο καμμια φορα εδω στο πχορουμ η στα σοσιαλ μηντια, που δεν ξερεις αν ειναι κανεις που τρολλαρει, η ειναι πραγματικα για τα σιδερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ δεν μπερδεύω τίποτα. Αυτός που αφήνει το πορτοφόλι στη θέση είναι ηλίθιος. Αυτή που ντύνεται προκλητικά όχι.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:07Αυτό λέει και ο foscilis. Είναι δικαίωμά σου να κυκλοφορείς με λεφτά κολλημένα στο σακάκι σου χωρίς τον φόβο να σου την πέσει κάποιος κλέφτης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Μπερδεύετε λίγο το δικαίωμα με την ηλιθιότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις