!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 21:58 Δηλαδή όλη αυτή η δική σας υστερία για αυτό που έγινε στο Σύνταγμα είναι να μην γίνει ιδεολογία οι ψευδείς καταγγελίες;
Σου φαίνεται μικρό πράγμα να κλάσουμε τεκμήριο αθωότητας και να ποινικοποιήσουμε/παθολογικοποιήσουμε τις νορμάλ σχέσεις ανδρών και γυναικών στο όνομα του ναρκισσισμού μιας μειοψηφίας προβληματικών ατόμων;

Μήπως είσαι και υπέρ του να μαχαιρώνουμε κάθε μελαμψό επειδή έχουν επιδοθεί σε προσχεδιασμένη εισβολή με στόχο να μας κόψουν τις κλειτορίδες και να υψώσουν παντού τζαμιά; Γιατί και αυτό το λέει το Ιντερνετ και είναι ακόμα πιο βάιραλ ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:18
Στο παράδειγμα της απώλειας των αισθήσεων που αναφέρεις, η γυναίκα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ ο άντρας έχει (γι' αυτό και είναι βιαστής). Αν αυτος επικαλεστεί ότι ήπιε κι ο ίδιος, δεν είναι δικαιολογία γιατί σε αντίθεση με το θύμα, είχε τις αισθήσεις του όταν έκανε αυτό που έκανε. (αλλιώς δεν θα του σηκωνότανε).
το να εχει καποιος τις αισθησεις του, δεν ταυτιζεται με το να εχει ικανοτητα κρισης, ουτε με το να θυμαται την επομενη μερα τι εγινε.

οταν οι ανθρωποι, εις γνωση τους γινονται φουσκι, παιρνουν το ρισκο να κανουν πραγματα που μετα θα μετανιωσουν, η που δεν θα θυμουνται καν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:23
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:36 Και να ξαναπούμε άλλη μια ότι ούτε το ελαφρύ ούτε το προκλητικό ούτε το σεμνό ντύσιμο είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.
ούτε το να αφήσεις το πορτοφόλι σου στο διπλανό κάθισμα στο μετρό και να πάρεις ένα γρήγορο υπνάκο είναι πρόκληση για επίδοξους κλέφτες.
Τι αναλογία είναι αυτή; Δηλαδή όποια φοράει μίνι πάει γυρεύοντας; Προσωπικά μου αρέσει να βλέπω γυναίκες προκλητικά ντυμένες, με ικανοποιεί. Προχθές ήμασταν σε σπίτι γνωστών. Μια από τις ωραίες μαμάδες (η μόνη) από την τάξη του μικρού μου καθόταν απέναντί μου και σταύρωνε συνέχεια τα αλαβάστρινα πόδια της. Όμορφη, ξανθιά, γαλανομάτα. Αισθάνθηκα άσχημα σε κάποια φάση γιατί είπα φωναχτά ότι ήταν πολύ όμορφη και καθόλου δεν έμοιαζε με 45άρα. Όλοι με κοίταξαν. Η γυναίκα μου είπε να σκουπίσω τα σάλια μου. Αργότερα για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα είπα στον άντρα της να σταματήσει να στέλνει προσωπικά μνμ στη γυναίκα μου. Αυτός απάντησε ενοχλημένος ότι της έστειλε μια συνταγή για κρεατόπιτα. Του είπα ότι η κρεατόπιτα που ήθελε είχε προετοιμασία 3,5 ημερών κι ότι η γυναίκα μου θα προτιμούσε να του κάνει έρωτα παρά να του ετοιμάσει την σούπα.
Η μαγειρική έχει στο σπίτι μας σημαντικότερη θέση από το σεξ.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:13
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:05
Είναι απαραίτητο να είναι κάποιος άγνωστος για να θεωρηθεί βιασμός;
όχι δεν είναι απαραίτητο. Αλλά αν είναι κάποιος που ψώνισες σε κλαμπ ή σε hook up εφαρμογή για παράδειγμα καταλαβαίνεις ότι απομακρύνεται λιγάκι το ενδεχόμενο. Στο κάτω κάτω γυναίκες ψωνίζουν κόσμο σε κλαμπ κάθε βράδι και δεν είναι βιασμός. Αυτό υπάρχει στο ένα άκρο και στο άλλο άκρο υπάρχει ο τελείως άγνωστος που σου επιτίθεται το οποίο είναι σίγουρα βιασμός. Ενδιάμεσα προφανώς εξαρτάται από την περίπτωση.

Η μόνη που είπε "είναι απαραίτητο να είναι κάποιος άγνωστος" εντάσσοντάς τα όλα σε μια ασπρόμαυρη κατάσταση είσαι εσύ.
Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα σχετικά με αυτό που περιέγραψα εγώ ως πιο ρεαλιστικό να συμβεί όταν έβαλες το κειμενακι με την περίοδο κτλ. Το θεωρείς βιασμό;
Για να το πάρουμε:
Επίσης μεταξύ του περιστατικού με την περίοδο και το περιστατικό με το αυτοκίνητο που έγραψα εγώ, ντόμπρα πιο θεωρείς πιθανότερο να συμβεί; και αν πιστεύεις πραγματικά ότι η κοπέλα της δικιάς σου ιστορίας θα μπει σε διαδικασία να καταγγείλει τον υποτιθέμενο βιασμό της. Και αν η κοπέλα της δικής μου ιστορίας πιστεύεις θα μπει επίσης στην διαδικασία να καταγγείλει το περιστατικό. Κι αν όχι γιατι;
Πιο *πιθανό* θεωρώ να συμβεί αυτό με την περίοδο. Πιο πιθανό να είναι βιασμός και να γίνει καταγγελία στις αρχές θεωρώ αυτό με το αυτοκίνητο.
Πιο πιθανό να γίνει καταγγελία σε μη αρχές (για παράδειγμα στο πειθαρχικό ενός πανεπιστημίου που δεν ισχύει τεκμήριο αθωότητας αλλά guidelines "πιστέψετε το θύμα" ή στα σόσιαλ μίντια ή στον εργοδότη του φερόμενου ως θύτη όπου η αρνητική δημοσιότητα είναι αρκετή για να τιμωρηθεί ο άλλος με μη ποινικό τρόπο) θεωρώ πάλι το πρώτο.
Οκ έτσι για να δω λίγο πως σκεφτεσαι,
έστω κάποια που είναι σε ένα μπαρακι, γνωρίζει κάποιον ,πίνουν και κανα δύο ποτά παραπάνω και φεύγουν παρέα και πηγαίνουν σπίτι του. Ε στη φάση πάνω θυμάται η τύπισσα ότι δεν θέλει. Για τον οποίο λόγο. Και λέει άστο μωρέ καλύτερα να φύγω. Ο τύπος επιμένει ,η τύπισσα αρνείται και ο τύπος επιμένει και με την μυϊκή δύναμη επιβάλλεται και έρχεται σε επαφή ενώ ξεκάθαρα του έχει πει δεν. Είναι βιασμός ναι ή όχι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:37
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 00:36 Και να ξαναπούμε άλλη μια ότι ούτε το ελαφρύ ούτε το προκλητικό ούτε το σεμνό ντύσιμο είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.
ούτε το να αφήσεις το πορτοφόλι σου στο διπλανό κάθισμα στο μετρό και να πάρεις ένα γρήγορο υπνάκο είναι πρόκληση για επίδοξους κλέφτες.
Τι αναλογία είναι αυτή; Δηλαδή όποια φοράει μίνι πάει γυρεύοντας;
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ

Μπορείτε να μη διαστρεβλώσετε αυτό που λέει ο άλλος έστω για μισό δευτερόλεπτο; Στη ζωή σας;

Η Νάιδα έγραψε ότι το σεμνό ντύσιμο δεν είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.

Εγώ έγραψα ότι οι επίδοξοι βιαστές οντως το βλέπουν σαν πρόκληση.

Τώρα μίνι μπορείς να φορέσεις στο δρόμο, μπορείς να φορέσεις και στην πτέρυγα των καταδικασμένων για σεξουαλικά αδικήματα που έχεις πάει ως ψυχολόγος για το μονόωρο session χωρίς φρουρούς. Για κάνε το δεύτερο.

Γαμάτη είναι η αναλογία με το πορτοφόλι. Εσύ δε θα κλέψεις το πορτοφόλι. Ο πορτοφολάς θα το κάνει.

Υπάρχουν πορτοφολάδες και πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Δε φταίει πάντα "η κοινωνία", υπάρχουν όντως κακοί άνθρωποι. Ξεπέρασέ το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 13 Ιαν 2020, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:23Αργότερα για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα είπα στον άντρα της να σταματήσει να στέλνει προσωπικά μνμ στη γυναίκα μου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:27
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 21:58 Δηλαδή όλη αυτή η δική σας υστερία για αυτό που έγινε στο Σύνταγμα είναι να μην γίνει ιδεολογία οι ψευδείς καταγγελίες;
Σου φαίνεται μικρό πράγμα να κλάσουμε τεκμήριο αθωότητας και να ποινικοποιήσουμε/παθολογικοποιήσουμε τις νορμάλ σχέσεις ανδρών και γυναικών στο όνομα του ναρκισσισμού μιας μειοψηφίας προβληματικών ατόμων;

Μήπως είσαι και υπέρ του να μαχαιρώνουμε κάθε μελαμψό επειδή έχουν επιδοθεί σε προσχεδιασμένη εισβολή με στόχο να μας κόψουν τις κλειτορίδες και να υψώσουν παντού τζαμιά; Γιατί και αυτό το λέει το Ιντερνετ και είναι ακόμα πιο βάιραλ ξέρεις.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχετε ενοχληθεί και έχετε συνδέσει το δρώμενο στο Σύνταγμα σε τέτοιο βαθμό με καταστάσεις που δεν έχουν καν συμβεί (ψευδείς καταγγελίες) στην χώρα μας, και όχι με την πραγματική διάσταση που είναι όντως η κουλτούρα βιασμού που βέβαια λέτε δεν υπάρχει στην ελληνική κοινωνία αλλά υπαρχει. Που αυτή οδηγεί σε περιπτώσεις όπως αυτή που ανέφερα του αυτοκινήτου που να είσαι σίγουρος θα το σκεφτεί παρά πολύ πριν το καταγγείλει η γυναίκα σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Καλά να μη πω καν αν ένας άντρας του συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανε ποτέ καταγγελία. Και οι λόγοι είναι προφανέστατοι.
Επίσης μπαίνεις στην αμπα και τσιμπάνε διάφορες χαζοπεριπτωσεις. Άλλες ιστορίες διάβασες ;όπως πχ της κοπέλας με τον ηθοποιό;
Το ότι το φμπ και τα σοσιαλ είναι φουλ σε μισογυνικα,σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες το έχεις παρατηρήσει ή α μπα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 08:43
Γιάννης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 03:45
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 02:10 Το δικαστήριο δεν θα κρίνει ως ελαφρυντικό το ότι η άλλη ήταν παντελώς ηλίθια και το ότι φέρει ευθύνες έχει αποκλειστικά και μόνο συνέπειες για εκείνην.

Επιπροσθέτως σημαίνει ότι το να πούνε όλοι οι υπόλοιποι ότι φέρει ευθύνες για τον βιασμό της δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι: δικαιολογούν τον βιασμό, καταλογίζουν λιγότερες ευθύνες στον βιαστή, είναι σεξιστές και καλλιεργούν κουλτούρα βιασμού.
Κάνεις λάθος, αυτό ακριβώς σημαίνει.
Η υπερασπιστική γραμμή "φόραγε μίνι/τον ακολούθησε σπίτι του κλπ" πάντα έχει στόχο να δείξει ότι υπήρξε συναίνεση και άρα όχι βιασμός. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ελαφρυντικό όταν υπάρχει αντικειμενικά βιασμός (π.χ. όταν κάποιος αρπάζει μια τελείως άγνωστη από τη μέση του δρόμου).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από τόσες σελίδες γράφτηκε η λέξη συναίνεση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
foscilis

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:57

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχετε ενοχληθεί και έχετε συνδέσει το δρώμενο στο Σύνταγμα σε τέτοιο βαθμό με καταστάσεις που δεν έχουν καν συμβεί (ψευδείς καταγγελίες) στην χώρα μας
και τι είναι αυτό που συζητάμε στο νήμα αν όχι ψευδής καταγγελία;

Η απογείωση της λογικής αυτής είναι: "ΓΙΑ ΜΕΝΑ" είναι βιασμός ακόμα και αν δεν συντρέχει καμία από τις αντικειμενικές προϋποθέσεις του βιασμού.

Επίσης το ότι η υπόλοιπη κοινωνία αργεί να υιοθετήσει τις τελευταίες μόδες του Ιντερνετ δε σημαίνει ότι δεν πρέπει το κακό να χτυπηθεί στη ρίζα του.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:34
Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:18
Στο παράδειγμα της απώλειας των αισθήσεων που αναφέρεις, η γυναίκα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ ο άντρας έχει (γι' αυτό και είναι βιαστής). Αν αυτος επικαλεστεί ότι ήπιε κι ο ίδιος, δεν είναι δικαιολογία γιατί σε αντίθεση με το θύμα, είχε τις αισθήσεις του όταν έκανε αυτό που έκανε. (αλλιώς δεν θα του σηκωνότανε).
το να εχει καποιος τις αισθησεις του, δεν ταυτιζεται με το να εχει ικανοτητα κρισης, ουτε με το να θυμαται την επομενη μερα τι εγινε.

οταν οι ανθρωποι, εις γνωση τους γινονται φουσκι, παιρνουν το ρισκο να κανουν πραγματα που μετα θα μετανιωσουν, η που δεν θα θυμουνται καν.
Ναι, το είπαμε αυτό παρακάτω. Ισχυει και για τις δυο πλευρές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:59
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:57

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχετε ενοχληθεί και έχετε συνδέσει το δρώμενο στο Σύνταγμα σε τέτοιο βαθμό με καταστάσεις που δεν έχουν καν συμβεί (ψευδείς καταγγελίες) στην χώρα μας
και τι είναι αυτό που συζητάμε στο νήμα αν όχι ψευδής καταγγελία;

Η απογείωση της λογικής αυτής είναι: "ΓΙΑ ΜΕΝΑ" είναι βιασμός ακόμα και αν δεν συντρέχει καμία από τις αντικειμενικές προϋποθέσεις του βιασμού.

Επίσης το ότι η υπόλοιπη κοινωνία αργεί να υιοθετήσει τις τελευταίες μόδες του Ιντερνετ δε σημαίνει ότι δεν πρέπει το κακό να χτυπηθεί στη ρίζα του.
Μα σοβαρά τώρα; Υπήρξε καταγγελία ψευδής; Επωνυμα; Τον εβλαψε έστω κάπου;έλα τώρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:58
Γιάννης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 03:45

Κάνεις λάθος, αυτό ακριβώς σημαίνει.
Η υπερασπιστική γραμμή "φόραγε μίνι/τον ακολούθησε σπίτι του κλπ" πάντα έχει στόχο να δείξει ότι υπήρξε συναίνεση και άρα όχι βιασμός. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ελαφρυντικό όταν υπάρχει αντικειμενικά βιασμός (π.χ. όταν κάποιος αρπάζει μια τελείως άγνωστη από τη μέση του δρόμου).
Είπε και πέταξε το σουτιέν στον αέρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:10
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:58

Είπε και πέταξε το σουτιέν στον αέρα.
Δηλαδή δίνεις μια πιο θηλυκή εικόνα στον νανο επειδή έχει διαφορετική οπτική; Από ποιον; Από τους μάτσο άντρες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Πάλι τα ίδια μη λέμε. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κουλτούρα ψευδούς καταγγελίας και δεν πρόκειται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.

Διότι έτσι είναι οι νόμοι, που δεν την ευνοούν.

Στη χώρα μας, μια ψευδή καταγγελία σημαίνει ότι το δήθεν θύμα είναι παλαβό και θέλει να δει τον υποτιθέμενο θύτη να τιμωρηθεί, έτσι, από βίτσιο.

Στις ΗΠΑ, μια ψευδή καταγγελία συνεπάγεται πολλά φράγκα για το δήθεν θύμα. Άρα "συμφέρει" το δήθεν θύμα.

Αυτό που μπορεί να υπάρξει στη χώρα μας (και που υπάρχει ήδη) είναι η ψευδής θυματοποίηση, όπως το περιστατικό που περιγράφεται στο αρχικό ποστ του νήματος. Να λέει δηλαδή εδώ κι εκεί ότι έχει βιαστεί, ενώ δεν...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:55

Τι αναλογία είναι αυτή; Δηλαδή όποια φοράει μίνι πάει γυρεύοντας;
ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ

Μπορείτε να μη διαστρεβλώσετε αυτό που λέει ο άλλος έστω για μισό δευτερόλεπτο; Στη ζωή σας;

Η Νάιδα έγραψε ότι το σεμνό ντύσιμο δεν είναι πρόκληση για επίδοξους βιαστές.

Εγώ έγραψα ότι οι επίδοξοι βιαστές οντως το βλέπουν σαν πρόκληση.

Τώρα μίνι μπορείς να φορέσεις στο δρόμο, μπορείς να φορέσεις και στην πτέρυγα των καταδικασμένων για σεξουαλικά αδικήματα που έχεις πάει ως ψυχολόγος για το μονόωρο session χωρίς φρουρούς. Για κάνε το δεύτερο.

Γαμάτη είναι η αναλογία με το πορτοφόλι. Εσύ δε θα κλέψεις το πορτοφόλι. Ο πορτοφολάς θα το κάνει.

Υπάρχουν πορτοφολάδες και πρέπει να παίρνεις τα μέτρα σου. Δε φταίει πάντα "η κοινωνία", υπάρχουν όντως κακοί άνθρωποι. Ξεπέρασέ το.
Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”