ναι,φτιάχνεις καφέ και λες "άκου τι θελω να κάνουμε",δεν γίνεται πάνω στην πράξηNaida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:02 Πολλά μπορεί. Τις φαντασιώσεις μας, νομίζω ότι τις μοιραζόμαστε με τον άλλο,σίγουρα όχι όλες, αλλα αν θέλει να συμμετέχει. Σωστά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Δεν ανέφερε καν για καταγγελία. Και επίσης είπε ότι για την ίδια το αισθάνθηκε σαν βιασμό.Δεν είπε με βίασε. Για αυτό θεωρώ και οπως γράφει συνέχισε να είναι μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:12Aυτό σημαίνει και κάτι άλλο.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:53
Με βάσει τα λεγόμενα της και χωρίς δικές μας υποθέσεις στο τι μπορεί να έγινε, όταν έκανε να ξυπνήσει για να συνεχίσουν , αυτός σταματούσε. Δεν ήταν απλώς χούφτωμα.
Ότι με βάση τα λεγόμενα της
α) ανεχόταν αυτό που η ίδια θεωρούσε βιασμό, ενώ είχε τη δυνατότητα να το σταματήσει.
β) ο νεαρός δεν είχε πρόθεση άσκησης βίας
Πράγμα που σημαίνει ότι στην υποθετική περίπτωση που ήθελε να καταγγείλει τη γενετήσια προσβολή της αξιοπρέπειας της (γιατί σ' αυτό εντάσσεται το χούφτωμα) θα ήταν στην άχαρη θέση να υποστηρίξει ότι επεδίωκε τη συνέχεια αυτής της προσβολής με δική της πρωτοβουλία για να αποδείξει...τι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Gouerino 4
Απο τα λιγα που διαβασα,συμφωνω με ναιδα.
Το προβλημα δεν ειναι οτι της εβαλε χερι ενω αυτη κοιμοταν.
Το προβλημα ειναι οτι σταματησε οταν αυτη ξυπνησε
Δηλαδή αν έχεις φαντασίωση το τρίο, πάνω στην πράξη λες μωρό μου έχω και μια φίλη έξω ,να την φωναξω να έρθει γιατί το έχω φαντασίωση;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς.Gouerino 4 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:24 Απο τα λιγα που διαβασα,συμφωνω με ναιδα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό υπόκειται στο άρθρο 338foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2020, 00:38Συμφωνα με το νομο ειναι βιασμος αλλα σχετικα ελαφρυτερης μορφης (τρωει καθειρξη μαξιμουμ 10χρ ενω αν υπαρχει βια τρωει ενδεχομενως περισσοτερα).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:18Όχι ακριβώς, ο Χέλλης ισχυρίζεται ότι αν βρει μια γυμνή να ροχαλίζει αναίσθητη και της σηκώσει απαλά τα ποδαράκια μπορεί να την πηδήξει νόμιμα και ηθικά, αφού δεν έχει προηγηθεί ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία.
Αρθρο 336.5
Κατάχρηση της παραφροσύνης ή αδυναμίας αντίστασης του άλλου για οποιοδήποτε λόγο. Στην περίπτωση του θέματος (ακόμη κι αν η κοπέλα ήταν όντως "αναίσθητη") πρόκειται για ασελγείς χειρονομίες και τρώει εξάμηνο. Το θέμα είναι ότι η κοπέλα δεν ήταν αναίσθητη.*
*Και σαφέστατα υπάρχει διαφορά μεταξύ ύπνου και αναισθησίας. Είναι άλλο πράγμα να σε ναρκώσουν, άλλο η χρήση υπνωτικών χαπιών ή "λιποθυμία" μετά υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και άλλο ο κανονικός ύπνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ξέρω, ότι δεν έκανε καταγγελία. Και ακριβώς γι' αυτό το ανέφερα.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:23Δεν ανέφερε καν για καταγγελία. Και επίσης είπε ότι για την ίδια το αισθάνθηκε σαν βιασμό.Δεν είπε με βίασε. Για αυτό θεωρώ και οπως γράφει συνέχισε να είναι μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:12Aυτό σημαίνει και κάτι άλλο.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:53
Με βάσει τα λεγόμενα της και χωρίς δικές μας υποθέσεις στο τι μπορεί να έγινε, όταν έκανε να ξυπνήσει για να συνεχίσουν , αυτός σταματούσε. Δεν ήταν απλώς χούφτωμα.
α) ανεχόταν αυτό που η ίδια θεωρούσε βιασμό, ενώ είχε τη δυνατότητα να το σταματήσει.
Πράγμα που σημαίνει ότι στην υποθετική περίπτωση που ήθελε να καταγγείλει τη γενετήσια προσβολή της αξιοπρέπειας της (γιατί σ' αυτό εντάσσεται το χούφτωμα) θα ήταν στην άχαρη θέση να υποστηρίξει ότι επεδίωκε τη συνέχεια αυτής της προσβολής με δική της πρωτοβουλία για να αποδείξει...τι;
Γιατί το θέμα δεν είναι πως αισθάνεται και γιατί αισθάνεται έτσι ο καθένας από μας, αλλά το κατά πόσον μπορεί να θεωρείται έγκλημα κάτι, που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί νομικώς.
Και ακριβώς εδώ παίζει η επικινδυνότητα αυτών των υπερβολών.
Όταν ένας όρος χρησιμοποιείται αφειδώς, το πραγματικό έγκλημα χάνει την όποια δυναμική έχει ως έννοια στο κοινωνικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gouerino 4
Φυσικά εδω να πουμε το οτι αυτος σταματησε την ωρα που αυτη ξυπνησε,δεν σημαινει καταναγκη οτι ο τυπος ειναι ανωμαλος.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:26Ακριβώς.Gouerino 4 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:24 Απο τα λιγα που διαβασα,συμφωνω με ναιδα.
Το πιθανοτερο ειναι να περιμενε αλλη αντιδραση απο αυτην και απο την σταση της να θεωρησε οτι η γκομενα δεν γουσταρει και να το τερματισε εκει
έχει σχέση το τρίο που απαιτεί την συμμετοχή τριτου ατόμου το οποίο πρέπει να το γουστάρει και το δεύτερο,με το τι κάνει ένα ζευγάρι που για να είναι μαζί υποτίθεται ότι αλληλογουστάρονται?Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:26 Δηλαδή αν έχεις φαντασίωση το τρίο, πάνω στην πράξη λες μωρό μου έχω και μια φίλη έξω ,να την φωναξω να έρθει γιατί το έχω φαντασίωση;![]()
- blackpaint
"να την πειθαρχησεις με απειλη θανατου για να παψει να θελει να ακουστει"Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2020, 08:42ενας ανθρωπος που θα ηθελε το καλο της, να τη διδαξει την αληθεια για τον κοσμο που ζουμε, θα την στριμωχνε νυχτα σε μια σκοτεινη γωνια, θα την ακινητοποιουσε με τη μουρη στον τοιχο, και θα της ψιθυριζε στο αυτι "αν τωρα σου κατεβασω το βρακι και σου χωσω το καβλι μου σε οποια τρυπα βρω προχειρη, αυτο θα ειναι βιασμος" και μετα να την αφησει και να φυγει.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:01
Κάπως όμως πρέπει να μάθει πως δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω της και πως τα φιρστ γουορλντ προμπλεμς της είναι τόσο ασήμαντα όσο και η ίδια.
μεγαλε, ποιος στα μαθε αυτα, ο νταβατζης στο κωλομπαρο της περιοχης σου η οι τσοντες; δωστο να το διαβασει καμια γυναικα συγγενης σου να σου πει την γνωμη της.
Να μου εξηγήσετε και οι δύο γιατί τα ζευγάρια κοιμούνται σε ένα κρεβάτι . Και αυτά που λέτε περί βιασμού είναι βλακειες . Εάν έχει τέτοια όρια ή γυναίκα ας απαιτούσε να κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια . Κάνετε τους δικηγόρους και τους δικαστές γιατί την χάιδεψε μέσα στην νύχτα πάτε καλά;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:38Το ξέρω, ότι δεν έκανε καταγγελία. Και ακριβώς γι' αυτό το ανέφερα.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:23Δεν ανέφερε καν για καταγγελία. Και επίσης είπε ότι για την ίδια το αισθάνθηκε σαν βιασμό.Δεν είπε με βίασε. Για αυτό θεωρώ και οπως γράφει συνέχισε να είναι μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:12
Aυτό σημαίνει και κάτι άλλο.
Γιατί το θέμα δεν είναι πως αισθάνεται και γιατί αισθάνεται έτσι ο καθένας από μας, αλλά το κατά πόσον μπορεί να θεωρείται έγκλημα κάτι, που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί νομικώς.
Και ακριβώς εδώ παίζει η επικινδυνότητα αυτών των υπερβολών.
Όταν ένας όρος χρησιμοποιείται αφειδώς, το πραγματικό έγκλημα χάνει την όποια δυναμική έχει ως έννοια στο κοινωνικό πλαίσιο.
Μα 2-3 φορές που έκανε πως ξυπνάει το σταμάτησε. Αυτός που θέλει κάτι, συνεχίζει. Έτσι τα ξέρω εγώ τουλάχιστον.Gouerino 4 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:40Φυσικά εδω να πουμε το οτι αυτος σταματησε την ωρα που αυτη ξυπνησε,δεν σημαινει καταναγκη οτι ο τυπος ειναι ανωμαλος.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:26Ακριβώς.Gouerino 4 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:24 Απο τα λιγα που διαβασα,συμφωνω με ναιδα.
Το πιθανοτερο ειναι να περιμενε αλλη αντιδραση απο αυτην και απο την σταση της να θεωρησε οτι η γκομενα δεν γουσταρει και να το τερματισε εκει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι, πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν ισχύει αυτό που λες παραπάνω.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:25Κι επειδή είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει διαφορετική άποψη πρέπει να συγκλίνω με τις αποψεις σας;hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:50Γιατί το θεωρείς αυτό όταν είσαι η μόνη γυναίκα που συμμετέχει στο νήμα με αυτήν την άποψη;Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:20 Εγώ πάλι θεωρώ πως αν μιλούσε με μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό και της έλεγε το περιστατικό, θα της έλεγε μακριά από τον τύπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το τι κάνει ένα ζευγάρι βγαίνει είτε πάνω στην πράξη είτε με κάποιες αναφορές, συζητήσεις κτλ. Δεν εκπληρώνει ο άλλος την φαντασίωση του από μόνος του γιατί έτσι του καβλωσε.nowhere έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:41έχει σχέση το τρίο που απαιτεί την συμμετοχή τριτου ατόμου το οποίο πρέπει να το γουστάρει και το δεύτερο,με το τι κάνει ένα ζευγάρι που για να είναι μαζί υποτίθεται ότι αλληλογουστάρονται?Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:26 Δηλαδή αν έχεις φαντασίωση το τρίο, πάνω στην πράξη λες μωρό μου έχω και μια φίλη έξω ,να την φωναξω να έρθει γιατί το έχω φαντασίωση;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
1. Το ότι ξύπνησε μετά από έναν χρόνο και αποφάσισε ότι τελικά αυτό ήταν βιασμός, δείχνει ότι είναι ψυχανώμαλη (αυτή είναι, όχι αυτός).Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:23Δεν ανέφερε καν για καταγγελία. Και επίσης είπε ότι για την ίδια το αισθάνθηκε σαν βιασμό.Δεν είπε με βίασε. Για αυτό θεωρώ και οπως γράφει συνέχισε να είναι μαζί του.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:12Aυτό σημαίνει και κάτι άλλο.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:53
2. Ο βιασμός είναι κάτι πολύ σοβαρό και είναι κάτι που βιώνεις, όχι κάτι που κρίνεις με την «λογική» και αποφαίνεσαι πάνω σ' αυτό, μήνες μετά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις