!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

LEONAS έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:11
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:05
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:55

Εμένα μόνο στα αρχίδια και στον βολβό του ματιού. Οπουδήποτε αλλού δεν με πειράζει.

Μην γίνεσαι χυδαία. Όταν της κάνουμε έρωτα θες να πεις.

Εγώ έχω πρόβλημα. Όπως κι αν με πιάνουν αγκαζε. Αλλά με αυτό δεν νευριάζω. Με τις τσιμπιές γίνομαι έξαλλη πραγματικά.
Υγ Ναι συγνώμη όταν της κάνετε έρωτα.

Να τσιμπήσω;
Άμα θες να σε δαγκώσω μέχρι να ματώσεις.
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:11
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:33
Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:25
Βιασμος δεν ειναι. Ειναι ο αντρας σου, ο συντροφος σου, ερωτικο παιχνιδι ναι, πειραματισμος ναι, βιασμός όχι. Δε του είπε ότι δε θέλει κι εκείνος συνέχισε, δεν ασελγησε καν πάνω της, που και να το έκανε δεν είναι βιασμος, να της τριβοταν δηλαδή ή κάτι τετοιο. Στο κάτω κάτω π τύπος μπορεί να ήταν ορεξάτος να πήγε να την ξυπνήσει και μετά να την λυπήθηκε και να ικανοποιήθηκε μόνος του στο μπάνιο. Λέμε τωρα :003:
Μια φορά έγινε, πειραματίστηκε λίγο ο μικρός. Να πω ότι της είπε "κοίτα, εγώ γουστάρω πάντα όταν το κάνουμε να παίζεις τη νεκρη" να μιλήσουμε για ανωμαλία ή αποκλίνουσα συμπεριφορά.
Βιασμός δεν είναι.Μπορεί και να της το είχε κάνει κι άλλες φορές και να μη το είχε καταλάβει. Μπορεί κάποια στιγμή από το γούστο του να την πότιζε τίποτα σιγά ζευγάρι είναι και να φώναζε και 5-10 νοματαιους, μπορεί κι αυτή να κοιμόταν με ανοιχτό τα πόδια με βελάκια που να δείχνουν το μνι της και να έγραφε με φωσφοριζέ γράμματα "please tease me".Πολλά μπορεί. Εγώ είπα πως το βλέπω βάσει της περιγραφη της. Και αυτό που βλέπω είναι μια πράξη που μου χτυπάει καμπανάκι.
Με την διαφορά ότι όλα αυτά που λέει η Ίφιδα συνάγονται από την περιγραφή της ηλίθιας ενώ αυτά που λες εσύ όχι.
Όχι, υπόθεση έκανε και η Ίφιδα στο μπολντ. Υποθέσεις έκανα και εγώ τι θα μπορούσε να ισχύει. Εκτός κι αν πράγματι δεν πιστεύετε ότι συμβαίνουν τέτοια σαν αυτά που περιγράφω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:12
Το περιβάλλον πρέπει να συμβουλευτεί τον ψυχολόγο, έναν της προκοπής όχι σαν της λεγάμενης, πως να χειριστεί το ζήτημα.
Να υποθέσω ότι θεωρείς ψυχολόγο της προκοπής κάποιον που θα λέει "έχεις δίκιο ό,τι κι αν λες" στην τύπισσα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:38 Οι ψυχολόγοι μπορούν να κάνουν CBT.
Μήπως γνωρίζεις τον δολάριο από το forums; Τον ψάχνω.
Μπα. Δεν θυμάμαι καν αν είχα ποτέ λογαριασμό εκεί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:41 Να φτιάξετε. Να μας πείτε και αν προτιμάτε τη γυναίκα κοιμισμένη όταν την πηδάτε ή ξύπνια.
Εγώ έχω πρόβλημα. Όπως κι αν με πιάνουν αγκαζε. Αλλά με αυτό δεν νευριάζω. Με τις τσιμπιές γίνομαι έξαλλη πραγματικά.
:blm:
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:19
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:12
Το περιβάλλον πρέπει να συμβουλευτεί τον ψυχολόγο, έναν της προκοπής όχι σαν της λεγάμενης, πως να χειριστεί το ζήτημα.
Να υποθέσω ότι θεωρείς ψυχολόγο της προκοπής κάποιον που θα λέει "έχεις δίκιο ό,τι κι αν λες" στην τύπισσα; :lol:
Όχι θεωρώ ψυχολόγο της προκοπής κάποιον που εστιάζει στον πελάτη του, δεν εκφέρει γνώμη για τις σχέσεις του και τρίτα πρόσωπα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:18

Να τσιμπήσω;

Βιασμός δεν είναι.Μπορεί και να της το είχε κάνει κι άλλες φορές και να μη το είχε καταλάβει. Μπορεί κάποια στιγμή από το γούστο του να την πότιζε τίποτα σιγά ζευγάρι είναι και να φώναζε και 5-10 νοματαιους, μπορεί κι αυτή να κοιμόταν με ανοιχτό τα πόδια με βελάκια που να δείχνουν το μνι της και να έγραφε με φωσφοριζέ γράμματα "please tease me".Πολλά μπορεί. Εγώ είπα πως το βλέπω βάσει της περιγραφη της. Και αυτό που βλέπω είναι μια πράξη που μου χτυπάει καμπανάκι.
Με την διαφορά ότι όλα αυτά που λέει η Ίφιδα συνάγονται από την περιγραφή της ηλίθιας ενώ αυτά που λες εσύ όχι.
Όχι, υπόθεση έκανε και η Ίφιδα στο μπολντ. Υποθέσεις έκανα και εγώ τι θα μπορούσε να ισχύει. Εκτός κι αν πράγματι δεν πιστεύετε ότι συμβαίνουν τέτοια σαν αυτά που περιγράφω.

Και εγώ δαγκωνω και μαγκωνω :lol:
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:21
:blm:
Κάνεις μετάνοιες; ποτέ δεν είναι αργά :102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:12 Το περιβάλλον πρέπει να συμβουλευτεί τον ψυχολόγο, έναν της προκοπής όχι σαν της λεγάμενης, πως να χειριστεί το ζήτημα.
Εμένα πάντως μου περνάει από το μυαλό πως η ψυχολόγος γνωρίζοντας με τι έχει να κάνει, της είπε το σωστό. Γι' αυτό και την έπεισε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:20
Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:38 Οι ψυχολόγοι μπορούν να κάνουν CBT.
Μήπως γνωρίζεις τον δολάριο από το forums; Τον ψάχνω.
Μπα. Δεν θυμάμαι καν αν είχα ποτέ λογαριασμό εκεί.
Μόνο αυτός και κάνα δυο ακόμη μένουν να έρθουν και έχουμε συμπληρωθεί όσοι μεταναστεύσαμε εδώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:06
blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:55

Η σκληρη πραγματικοτητα κοινοτυπε ειναι οτι ο καθενας μπορει να διαβασει τις δυο παραθεσεις και να κρινει ποιος εκφραζει τις ιδεες του με τροπο λογικο, ψυχραιμο και νηφαλιο και ποιος κρωζει σαν μεθυσμενος θαμωνας χωριατικου καφενειου.
Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι μια ανοησία παραμένει ανοησία ακόμη κι αν εκφρασθεί με ψύχραιμο και νηφάλιο τρόπο. Ενίοτε, αυτό ακριβώς την κάνει περισσότερο ορατή γιατί δεν υπάρχει η δικαιολογία του "εν βρασμώ".
Επίσης για κάποιον λόγο ο blackpaint θεωρεί ότι η χρήση λέξεων όπως σκατά και κώλος συνοδεύεται από έλλειψη νηφαλιότητας και ψυχραιμίας. Είναι από εκείνες τις μεταφυσικές οπτικές της γλώσσας που λένε ότι υπάρχουν κακές και καλές λέξεις, λέξεις υψηλές και λέξεις ποταπές.
Εγώ γέλασα με το "χωριάτικο" καφενείο. Είναι μία από τις σειριακές σημειολογικές αναφορές του μπλάκι. Όπως και να το κάνουμε είναι άλλο οι χυμαδουριές των χωριάτικων καφενείων και άλλο η ατμόσφαιρα ενός καφέ παρακμιακών διανοούμενων, ένα καπηλειό στημένο σε μια κρύπτη των Ίνκας ή το ποτό που απολαμβάνεις παρέα με πιγκουίνους ενώ ψαρεύεις το μεζέ σε μια τρύπα που άνοιξες στον πάγο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Εγώ πάντως αυτό το βλήμα που το έπαιζε κοιμισμένη θα την εχυνα στα μούτρα μπας και έστρωνε λίγο
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:18

Να τσιμπήσω;

Δεν είναι υπόθεση αυτό που λέει η Ίφιδια, είναι αυτό ακριβώς που συνέβη (αν είναι αληθινή η ιστορία). Απλά η τύπισσα το μετέφρασε ως «πήγε στο μπάνιο γιατί φοβήθηκε ότι θα ξυπνήσω κι αυτό δεν το ήθελε» ενώ η Ίφιδα κάνει την λογικότερη υπόθεση που δεν απαιτεί άλματα λογικής.

Θυμίζω ότι η αφήγηση είναι: «Αφού έγινε αυτό 2-3 φορές σταμάτησε (μάλλον επειδή φοβήθηκε ότι θα ξυπνούσα, που να ξερε) και πήγε στην τουαλέτα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:25
Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:21 :blm:
έχεις πολλή οργή μέσα σου για το ανδρικό φύλο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:25
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:12 Το περιβάλλον πρέπει να συμβουλευτεί τον ψυχολόγο, έναν της προκοπής όχι σαν της λεγάμενης, πως να χειριστεί το ζήτημα.
Εμένα πάντως μου περνάει από το μυαλό πως η ψυχολόγος γνωρίζοντας με τι έχει να κάνει, της είπε το σωστό. Γι' αυτό και την έπεισε.
Και πως ήξερε η ψυχολόγος αν ο τυπάκος ήταν κάποιος επικίνδυνος ή απλά ένας κακομοίρης που δεν του καθόταν η υστέρω λ, ηλίθια, μαλακισμένη και ο καημένος μωρέ πήγε λίγο να πειραματιστεί, ικανοποιηθεί κτλ.; Νομίζω πως δεν το ήξερε κι έδωσε μια συμβουλή απλά σαν φίλη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:30
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:25
Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:21 :blm:
έχεις πολλή οργή μέσα σου για το ανδρικό φύλο
Εσύ έχεις για το γυναικείο.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”