Ωραία ταινία. Βασίζεται και στο ομώνυμο διήγημα του Stephen King.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
Εμένα μου έτυχε χειρότερο. Μια γκόμενα μου ξύρισε τα πάντα γιατί τα ήθελε όλα λεία και απαλά. Δεν μου είπε τι θα πάθαινα μετά από 2-3 μέρες. Η καργιόλα. Ακούς Μαρία; Καργιόλα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.![]()
Εμένα μου έτυχε χειρότερο. Μια γκόμενα μου ξύρισε τα πάντα γιατί τα ήθελε όλα λεία και απαλά. Δεν μου είπε τι θα πάθαινα μετά από 2-3 μέρες. Η καργιόλα. Ακούς Μαρία; Καργιόλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Πάλι τον Σάντερς είδες;Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Για όνομα. Οτα μιλάμε για δέσιμο εννοούμε ότι δένουμε, δεν μας δένουν.vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
έχασα στοίχημα. Όποιος πήγαινε κουβά θα ηταν ο δεμένος.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:29Για όνομα. Οτα μιλάμε για δέσιμο εννοούμε ότι δένουμε, δεν μας δένουν.vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Ιαν 2020, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχει πλάκα να δένεται ο άντρας, καλά έκανες και ρίσκαρες, έπρεπε να κάνει πως έχασε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nero
Την ΑλεξάνδρειαOtto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:27Πάλι τον Σάντερς είδες;Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:06για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?![]()
Από πότε υπάρχει δικαίωμα οπτικής; Είναι σαν το δικαίωμα στην αναπνοή.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:11Οκ αυτή είναι η δική σου οπτική και δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα η οπτική μου είναι άλλη. Έχω το δικαίωμα αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:08Οκ, για να μιλήσουμε σοβαρά, εγώ δεν το βρίσκω καθόλου ψυχανώμαλο. Δεν ξέρω την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου νεαρού αλλά το να θέλει να χαϊδέψει κάποιος τον σύντροφο του την ώρα που κοιμάται (ακριβώς επειδή κοιμάται) το βρίσκω εκτός από φυσικό και ενδιαφέρον. Γιατί; Γιατί βλέπεις την ασυνείδητη αντίδραση του σώματος του σε ένα χάδι. Αυτό είναι κάτι πολύ πιο αυθεντικό από τον οποιονδήποτε "ρόλο" με δεσίματα κλπNaida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55Τώρα να φτιάχνεται ο άλλος να βάζει δάχτυλα την ώρα που δεν καταλαβαίνεις τίποτα και να πάει να την παίζει ε εμένα μου κάνει ψυχανωμαλο. Ειναί έτσι; Δεν είναι; είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι δεν θα τον εμπιστευόμουν δευτερόλεπτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι να υπάρχει παιχνίδιvantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:34έχασα στοίχημα. Όποιος πήγαινε κουβά θα ηταν ο δεμένος.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:29Για όνομα. Οτα μιλάμε για δέσιμο εννοούμε ότι δένουμε, δεν μας δένουν.vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.![]()
μπράβο που κρατάς το στοίχημα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τότε συμφωνούμε πως έχουμε διαφορετική οπτική για το ίδιο θέμα. Τέλεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:37Από πότε υπάρχει δικαίωμα οπτικής; Είναι σαν το δικαίωμα στην αναπνοή.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:11Οκ αυτή είναι η δική σου οπτική και δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα η οπτική μου είναι άλλη. Έχω το δικαίωμα αυτό;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:08
Οκ, για να μιλήσουμε σοβαρά, εγώ δεν το βρίσκω καθόλου ψυχανώμαλο. Δεν ξέρω την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου νεαρού αλλά το να θέλει να χαϊδέψει κάποιος τον σύντροφο του την ώρα που κοιμάται (ακριβώς επειδή κοιμάται) το βρίσκω εκτός από φυσικό και ενδιαφέρον. Γιατί; Γιατί βλέπεις την ασυνείδητη αντίδραση του σώματος του σε ένα χάδι. Αυτό είναι κάτι πολύ πιο αυθεντικό από τον οποιονδήποτε "ρόλο" με δεσίματα κλπ![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
που ειναι το αστειο;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά προσπάθησα να κάνω εικόνα το μπολντ στην κυριολεκτική απόδοση και έβαλα τα γέλια.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:46 Η συναίνεση είναι η σχέση. Το ζευγάρι συζητάει απ την αρχή τί του αρέσει και τί όχι στο περιπου. Στην πορεία ανακαλύπτουν κι άλλα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να βρει ένα καλό ψέμα να πει, γιατί αν πει την αλήθεια στην αστυνομία, θα βάλουν τα γέλια και θα τη στείλουν στο σπίτι της.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:47 Φαντασθείτε τώρα, να γίνει διάσημος ο νεαρός και σε καμμιά τριανταριά χρόνια να κάνει καταγγελία η τρελλή ότι τη βίασε. Αυτό κι αν είναι κρίπι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- blackpaint
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 05:06Ο ορισμός της κουλτούρας βιασμού είναι τα σκατά που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους για να δικαιολογήσουν την άδεια ζωή τους. Ένα κατασκεύασμα του κώλου για no lifers.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 03:23 13 σελιδες για έναν ευτελη αντι-φεμινιστικό αχυρανθρωπο που αποσιωπει το γεγονός ότι οι υποστηρικτές των δικαιωματων των γυναικών έχουν πολύ συγκεκριμένους ορισμούς του βιασμού και της εμφυλης βιας γενικοτερα - σε καμια περιπτωση οτι να ναι οπως περιγραφεται στον τιτλο του νηματος - και ότι το πραγματικό ζήτημα είναι ότι για πρωτη φορα στην ιστορια, απαιτουν απο τους άνδρες να μην κάνουν πράγματα που μεχρι τωρα πιστευαν ότι ειχαν το δικαιωμα να κανουν. Η αναγνωριση αυτου του δικαιωματος ή εστω και η εμμεση δικαιολογηση του είναι ο ορισμός της κουλτουρας του βιασμού.
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Η σκληρη πραγματικοτητα κοινοτυπε ειναι οτι ο καθενας μπορει να διαβασει τις δυο παραθεσεις και να κρινει ποιος εκφραζει τις ιδεες του με τροπο λογικο, ψυχραιμο και νηφαλιο και ποιος κρωζει σαν μεθυσμενος θαμωνας χωριατικου καφενειου.
Μου θύμισε το "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας" πριν καν υπάρξει το πρώτο ερωτικό άγγιγμα, το οποίο συνήθως γίνεται πριν προηγηθεί συζήτηση γι' αυτό. Εννοώ ότι στην αρχή το πράγμα δουλεύει στο πεδίο του άρρητου.Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:45που ειναι το αστειο;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:55Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά προσπάθησα να κάνω εικόνα το μπολντ στην κυριολεκτική απόδοση και έβαλα τα γέλια.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:46 Η συναίνεση είναι η σχέση. Το ζευγάρι συζητάει απ την αρχή τί του αρέσει και τί όχι στο περιπου. Στην πορεία ανακαλύπτουν κι άλλα.![]()
Επαναλαμβάνω ότι κατάλαβα πως το εννοεί η Ίφιδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-