!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία ο τύπος χαϊδευε το υποτιθέμενο κορίτσι του μπας και γαμηση φυσικά ήξερε ότι δεν κοιμάται και αφού είδε ότι δεν θα γίνει κάτι για αντίδραση και ανακούφιση από την καβλα πήγε και την έπαιξε
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Φυσικά και είναι βιασμός αμα σε γαμήσει κάποιος στον ύπνο σου. Δεν είναι αντικείμενα οι συνάνθρωποί μας. Νομίζετε λίγοι είναι οι βιασμοί εντός σχέσης και γάμου;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2020, 21:35
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:59
Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:56

Γιατί αντί να της πει ένα μωρό μου σε θέλω τώρα, κλείστηκε στο μπάνιο για να εκτονωθεί.
Ναι κορίτσι μου, και βλαμμένος γιατί δεν άνοιξε τις κουρτίνες που απ' έξω έβρεχε καρδούλες με αστερόσκονη.
Αν ήταν όντως βιασμός δεν θα καθόταν μαζί του και δεν θα την έπειθε η ψυχολόγος πως δεν έγινε κάτι. Επίσης η ψυχολόγος θα της έλεγε, ναι είναι ψυχανώμαλος, φύγε μακριά. Επίσης ο ψυχανώμαλος κάποια στιγμή θα ξαναέβγαζε την ανωμαλία του και θα ήταν πραγματικά ενοχλητική, μειωτική, προσβλητική και δεν ξέρω τι άλλο.
Αυτό λέμε ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε την πατριαρχία, ακόμα και ψυχολόγοι δουλεύουν ως αγωγοί πατριαρχικής κουλτούρας, οι θηλυκότητες πρεπει να είμαστε προετοιμασμένες γιαυτά.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Fluffy έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:01 Φυσικά και είναι βιασμός αμα σε γαμήσει κάποιος στον ύπνο σου. Δεν είναι αντικείμενα οι συνάνθρωποί μας. Νομίζετε λίγοι είναι οι βιασμοί εντός σχέσης και γάμου;
Χθες που κοιμομουν με τον άντρα μου με αγκάλιασε μου πιασε το βυζι και συνεχίσαμε να κοιμομαστε έτσι . Είναι βιασμός να ξερώ.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:20
Fluffy έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:01 Φυσικά και είναι βιασμός αμα σε γαμήσει κάποιος στον ύπνο σου. Δεν είναι αντικείμενα οι συνάνθρωποί μας. Νομίζετε λίγοι είναι οι βιασμοί εντός σχέσης και γάμου;
Χθες που κοιμομουν με τον άντρα μου με αγκάλιασε μου πιασε το βυζι και συνεχίσαμε να κοιμομαστε έτσι . Είναι βιασμός να ξερώ.
Όχι είναι παραβίαση προσωπικού χώρου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:21
Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:20 Χθες που κοιμομουν με τον άντρα μου με αγκάλιασε μου πιασε το βυζι και συνεχίσαμε να κοιμομαστε έτσι . Είναι βιασμός να ξερώ.
Ημιυπαίθριου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 07:04
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 06:47
Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 06:36
Oταν ο κόσμος λέει ότι το πρωινό είναι καλύτερο εννοεί να ξυπνά ο ένας τον άλλον. Ειλικρινά ναιδα δεν σου χει συμβεί ποτέ να σε ξυπνήσουν χαιδευόντας σε . Ή μάνα σου δεν σου φιλαγε το μάγουλο για να ξυπνήσεις,δεν σου χάιδευε την πλάτη... . Όσοι μας ξυπνανε έτσι τον ψοφιο κοριό κάνουμε . Ξύπνα πουλάκι μου . Καλημέρα . Άντε αγάπη μου σήκω ..ή ξυπναγε με εργετηριο ή με ξυπνητήρι . Είμαστε ανωμαλαρες όλοι.
Ναι όταν ξυπνάς όμως και ο άλλος ξέρει ότι ξύπνησες. Όχι όταν μόλις καταλαβαίνει ότι πας να ξυπνήσεις να σταματαει και να πάει να την παίξει μόνος του.
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 05:29 Αν η βάση σου είναι το Χόλιγουντ και όχι προσωπική εμπειρία, τότε λανθάνεις.
Καλά αφού λανθάνω τι να κάνουμε. Λανθάνω.
Δεν μιλάμε πάντα με λέξεις ναιδα. Τι ύπνο είχε αυτή η κοπέλα ; Ξυπναγε κουνιόταν ,κοιμόταν ; Να γίνει δεκτική στα χάδια του ήθελε ο άνθρωπος .Να την δείξει μία απόλαυση . Θα του πε το σώμα της όχι έτσι αλλιώς . Όχι εδώ εκεί .
Εγώ προσωπικά εάν την ώρα που κοιμόμουν καταλάβαινα ότι κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να είναι κάποιου είδους παιχνίδι μεταξύ μας που θα αντλήσουμε ικανοποίηση και οι δύο, αλλά το κάνει κρυφά σε μένα και μετά πηγαίνει και μαλακίζεται όχι μόνο θα με ενοχλούσε αλλά θα το θεωρούσα και ένδειξη να την κάνω asap. Μιλάω πάντα για την περίπτωση που ο τύπος θεωρούσε ότι πράγματι κοιμάμαι και δεν καταλαβαίνω. Όχι σε φάση παιχνιδιού.
Ο κάθε άνθρωπος ορίζει τα όρια του σχετικά με το σώμα του.
Εμένα ας πούμε με ενοχλεί να με τσιμπάνε. Κι όταν ο άλλος το ξέρει και μου το κάνει με εκνευρίζει αφάνταστα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:26
Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 07:04
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 06:47

Ναι όταν ξυπνάς όμως και ο άλλος ξέρει ότι ξύπνησες. Όχι όταν μόλις καταλαβαίνει ότι πας να ξυπνήσεις να σταματαει και να πάει να την παίξει μόνος του.

Καλά αφού λανθάνω τι να κάνουμε. Λανθάνω.
Δεν μιλάμε πάντα με λέξεις ναιδα. Τι ύπνο είχε αυτή η κοπέλα ; Ξυπναγε κουνιόταν ,κοιμόταν ; Να γίνει δεκτική στα χάδια του ήθελε ο άνθρωπος .Να την δείξει μία απόλαυση . Θα του πε το σώμα της όχι έτσι αλλιώς . Όχι εδώ εκεί .
Εγώ προσωπικά εάν την ώρα που κοιμόμουν καταλάβαινα ότι κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να είναι κάποιου είδους παιχνίδι μεταξύ μας που θα αντλήσουμε ικανοποίηση και οι δύο, αλλά το κάνει κρυφά σε μένα και μετά πηγαίνει και μαλακίζεται όχι μόνο θα με ενοχλούσε αλλά θα το θεωρούσα και ένδειξη να την κάνω asap. Μιλάω πάντα για την περίπτωση που ο τύπος θεωρούσε ότι πράγματι κοιμάμαι και δεν καταλαβαίνω. Όχι σε φάση παιχνιδιού.
Ο κάθε άνθρωπος ορίζει τα όρια του σχετικά με το σώμα του.
Εμένα ας πούμε με ενοχλεί να με τσιμπάνε. Κι όταν ο άλλος το ξέρει και μου το κάνει με εκνευρίζει αφάνταστα.
Σε ποιο σημείο σε ενοχλεί να σε τσιμπάνε ;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:26
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:21
Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:20 Χθες που κοιμομουν με τον άντρα μου με αγκάλιασε μου πιασε το βυζι και συνεχίσαμε να κοιμομαστε έτσι . Είναι βιασμός να ξερώ.
Ημιυπαίθριου;
Για ακάλυπτο μου κάνει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:20
Εξαρτάται ποιο βυζί. Το αριστερό ή το δεξί;

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Echelon έγραψε: 10 Ιαν 2020, 07:34 Ένας τύπος και μια τύπισσα μαλακίστηκαν για λίγο στο κρεββάτι. Μερικές δεκάδες τύποι μαλακιζόμαστε εδώ και δύο μέρες για πάρτη τους.
κάνεις λάθος. Το νήμα είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί αποκάλυψε τι είδους σχέσεις έχουν στην πραγματική τους ζωή διάφοροι πχορουμίτες/ισες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:35
Εξαρτάται ποιο βυζί. Το αριστερό ή το δεξί;
προφανώς το πιό κοντινό. Να φτιάξουμε νήμα ποια πλευρά προτιμάμε στο διπλό κρεββάτι και γιατί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos την 10 Ιαν 2020, 08:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:35
Echelon έγραψε: 10 Ιαν 2020, 07:34 Ένας τύπος και μια τύπισσα μαλακίστηκαν για λίγο στο κρεββάτι. Μερικές δεκάδες τύποι μαλακιζόμαστε εδώ και δύο μέρες για πάρτη τους.
κάνεις λάθος. Το νήμα είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί αποκάλυψε τι είδους σχέσεις έχουν στην πραγματική τους ζωή διάφοροι πχορουμίτες/ισες
Ρε κουτσομπόλη!!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:31
Σε ποιο σημείο σε ενοχλεί να σε τσιμπάνε ;
Σχεδόν παντού.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”