!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
έχετε παλαβώσει.μπορούσε να πει ένα "άσε με κοιμάμαι" και τέλος
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Δεν συμφωνώ με την κοπέλα για το πως το παρουσιάζει. Αλλά λίγο έλεος ρε φίλε. Έχετε εστιάσει στο πως το εκθέτει και παρουσιάζετε τον άλλο σαν το θύμα κτλ. Αλήθεια πιστεύεις τέτοιες πρακτικές σαν του τύπου θα μπορούσαν να είναι ενδείξεις για κάποιον ψυχάκια;Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:40
ε μα τι να πούμε ρε κοπέλα μου. Αφού η ίδια η παθούσα δεν ήταν καν σίγουρη πως να το πάρει, ούτε τη στιγμή που συνέβη. Πείστηκε ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό και θυμήθηκε να νοιώσει βιασμένη 1 χρόνο μετά.
συγνώμη αλλά αυτό το πράγμα, μπορεί εδώ να το αντιμετωπίζουμε ως κωμική μαλακία αλλά δεν είναι κωμικό. Είναι σοβαρό θέμα γιατί προσβάλει, αν δε δυσκολεύει και τη θέση κιόλας, άλλων γυναικών που έχουν υποστεί πραγματικά βιασμό. Είναι ντροπή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α τώρα δεν είμασταν μπροστά για να ξέρουμε. Την κοπέλα μια χαρά ξέρουμε να την στολίζουμε όμως. Ο ψυχανώμαλος στο απυρόβλητο. Σούπερ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βλαμμένος μπορεί και να είναι. Ψυχανώμαλος γιατί είναι;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:49Α τώρα δεν είμασταν μπροστά για να ξέρουμε. Την κοπέλα μια χαρά ξέρουμε να την στολίζουμε όμως. Ο ψυχανώμαλος στο απυρόβλητο. Σούπερ![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βλαμμένος γιατί είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
δεν υπάρχει κανένα θύμα στην υπόθεση. Εστιάζουμε στην κοπέλα γιατί αυτή, παρότι μάλλον ενήλικη, φαίνεται ότι βρίσκεται συναισθηματικά ακόμα στην παιδική ηλικία. Χρειάστηκε για παράδειγμα την καθοδήγηση ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ για να κάνει το προφανές: να λύσει μια της ανησυχία με το σύντροφό της συζητώντας και εξηγώντας του τα συναισθήματά της και την επιθυμία της. Αυτό που έκανε ο ψυχολόγος συνήθως το αναλαμβάνει ένας γονέας, πολύ πολύ πριν το παιδί φτάσει στην ενηλικίωση.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:47Δεν συμφωνώ με την κοπέλα για το πως το παρουσιάζει. Αλλά λίγο έλεος ρε φίλε. Έχετε εστιάσει στο πως το εκθέτει και παρουσιάζετε τον άλλο σαν το θύμα κτλ. Αλήθεια πιστεύεις τέτοιες πρακτικές σαν του τύπου θα μπορούσαν να είναι ενδείξεις για κάποιον ψυχάκια;Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:40
ε μα τι να πούμε ρε κοπέλα μου. Αφού η ίδια η παθούσα δεν ήταν καν σίγουρη πως να το πάρει, ούτε τη στιγμή που συνέβη. Πείστηκε ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό και θυμήθηκε να νοιώσει βιασμένη 1 χρόνο μετά.
συγνώμη αλλά αυτό το πράγμα, μπορεί εδώ να το αντιμετωπίζουμε ως κωμική μαλακία αλλά δεν είναι κωμικό. Είναι σοβαρό θέμα γιατί προσβάλει, αν δε δυσκολεύει και τη θέση κιόλας, άλλων γυναικών που έχουν υποστεί πραγματικά βιασμό. Είναι ντροπή
Ο τύπος, ο,τι και να έκανε, όπως παραδέχεται η ίδια, μετά τη συζήτηση άκουσε το παράπονό της, το κατάλαβε και δεν επανέλαβε αυτό που την έκανε να νοιώσει άβολα. Αυτό μου φαίνεται συμπεριφορά ενηλίκου, και φαντάζομαι θα συμφωνείς εσύ. Πες μου τώρα που εντοπίζεις εσύ την ψυχική διαταραχή στην παραπάνω ιστορία αν πρέπει οπωσδήποτε να την ψάξουμε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγαπητή/έ Beholder, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κοιμάμαι με τον σύντροφό μου και πολλές φορές νιώθω την ανάγκη να τον χαΪδέψω, να τον φιλήσω κλπ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι εξασκώ τα κυριαρχικά δικαιώματά μου “επί της ιδιοκτησίας” μου; Έλεος κάπου. με τις υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως τον ενοχλήσω επειδή κοιμάται αλλά σε αυτήν την περίπτωση μπορεί απλώς να μου το πει και φυσικά θα σταματήσω ή αν ζητήσει να μην το ξανακάνω, θα το σεβαστώ απόλυτα. Εμείς οι γυναίκες έχουμε πίσω μας αιώνες καταπίεσης και βασανισμού που σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνουν ακόμη. Αλλά αυτό που περιγράφει η γράφουσα είναι φυσική εκδήλωση ερωτικής διάθεσης που με τα χρόνια χάνεται φευ. Μπορεί να πει πάντα όχι, μόνο αν ο άλλος δεν σταματήσει, οδηγεί σε κάτι άλλο καταδικαστέο.
Πολύ καλά σου απάντησε η ψυχολόγος σου.
Πείτε τη γνώμη σας, σας παρακαλώ κι εσείς οι υπόλοιποι 26 που κάνατε like στο σχόλιο του Beholder. Και πριν πέσετε να με φάτε οι έχοντες αντίθετη γνώμη, θα ήθελα να σας πω, χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή, γιατί περί αυτού πρόκειται.
https://ampa.lifo.gr/koinotita/o-filos- ... koimomoyn/
Πολύ καλά σου απάντησε η ψυχολόγος σου.
Πείτε τη γνώμη σας, σας παρακαλώ κι εσείς οι υπόλοιποι 26 που κάνατε like στο σχόλιο του Beholder. Και πριν πέσετε να με φάτε οι έχοντες αντίθετη γνώμη, θα ήθελα να σας πω, χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή, γιατί περί αυτού πρόκειται.
https://ampa.lifo.gr/koinotita/o-filos- ... koimomoyn/
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί αντί να της πει ένα μωρό μου σε θέλω τώρα, κλείστηκε στο μπάνιο για να εκτονωθεί.
-
Παρταλι
ολο το ζουμι ειναι στο ''αυτο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι βιασμος''
Σε αυτό που αρχικά έκανε. Άστα λίγο όλα απέξω. Το τι έκανε η κοπέλα, τα μετά κτλ. Εστίασε στη δική του πράξη. Γυναίκα κοιμάται με τον σύντροφό της και αυτός αρχίζει να της βάζει δάχτυλο ενώ κοιμάται. Μόλις κάνει ότι πάει να ξυπνήσει δεν το συνεχίζει για να γίνει παιχνίδι. Σταματάει. Μόλις βεβαιώνεται ότι πάλι η άλλη δεν καταλαβαίνει ξαναβάζει χέρι. Και μετά πάει και την παίζει. Πως σου φαίνεται η όλη φάση; ξαναλέω άστα όλα απέξω και εστίασε σ' αυτόν.Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:53
δεν υπάρχει κανένα θύμα στην υπόθεση. Εστιάζουμε στην κοπέλα γιατί αυτή, παρότι μάλλον ενήλικη, φαίνεται ότι βρίσκεται συναισθηματικά ακόμα στην παιδική ηλικία. Χρειάστηκε για παράδειγμα την καθοδήγηση ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ για να κάνει το προφανές: να λύσει μια της ανησυχία με το σύντροφό της συζητώντας και εξηγώντας του τα συναισθήματά της και την επιθυμία της. Αυτό που έκανε ο ψυχολόγος συνήθως το αναλαμβάνει ένας γονέας, πολύ πολύ πριν το παιδί φτάσει στην ενηλικίωση.
Ο τύπος, ο,τι και να έκανε, όπως παραδέχεται η ίδια, μετά τη συζήτηση άκουσε το παράπονό της, το κατάλαβε και δεν επανέλαβε αυτό που την έκανε να νοιώσει άβολα. Αυτό μου φαίνεται συμπεριφορά ενηλίκου, και φαντάζομαι θα συμφωνείς εσύ. Πες μου τώρα που εντοπίζεις εσύ την ψυχική διαταραχή στην παραπάνω ιστορία αν πρέπει οπωσδήποτε να την ψάξουμε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι ξινοί συντηρούν το νήμα πάντως..
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναι κορίτσι μου, και βλαμμένος γιατί δεν άνοιξε τις κουρτίνες που απ' έξω έβρεχε καρδούλες με αστερόσκονη.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:56Γιατί αντί να της πει ένα μωρό μου σε θέλω τώρα, κλείστηκε στο μπάνιο για να εκτονωθεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν θέλω
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
Nero
περίεργη,ωστόσο στα πλαίσια του λογικού. Το ποιντ πιο είναι;Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:58Σε αυτό που αρχικά έκανε. Άστα λίγο όλα απέξω. Το τι έκανε η κοπέλα, τα μετά κτλ. Εστίασε στη δική του πράξη. Γυναίκα κοιμάται με τον σύντροφό της και αυτός αρχίζει να της βάζει δάχτυλο ενώ κοιμάται. Μόλις κάνει ότι πάει να ξυπνήσει δεν το συνεχίζει για να γίνει παιχνίδι. Σταματάει. Μόλις βεβαιώνεται ότι πάλι η άλλη δεν καταλαβαίνει ξαναβάζει χέρι. Και μετά πάει και την παίζει. Πως σου φαίνεται η όλη φάση; ξαναλέω άστα όλα απέξω και εστίασε σ' αυτόν.Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:53
δεν υπάρχει κανένα θύμα στην υπόθεση. Εστιάζουμε στην κοπέλα γιατί αυτή, παρότι μάλλον ενήλικη, φαίνεται ότι βρίσκεται συναισθηματικά ακόμα στην παιδική ηλικία. Χρειάστηκε για παράδειγμα την καθοδήγηση ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ για να κάνει το προφανές: να λύσει μια της ανησυχία με το σύντροφό της συζητώντας και εξηγώντας του τα συναισθήματά της και την επιθυμία της. Αυτό που έκανε ο ψυχολόγος συνήθως το αναλαμβάνει ένας γονέας, πολύ πολύ πριν το παιδί φτάσει στην ενηλικίωση.
Τι πα να πει δε θες; στον ύπνο σου καλέ θα το κάνει να μη καταλαβαίνεις. Άκου δε θες.LEONAS έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:59
Δεν θέλω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-