Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:42
Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:10
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:12
Δεν το έχω αρχίσει. Βρίζει χριστούς και παναγίες; Αν ναι, θα μου ήταν λίγο δύσκολο να το παρακολουθήσω. Είμαι δεκτικός στην κριτική θρησκείας μόνο όταν αυτή γίνεται από το θεό.
Οχι,δεν εχω προσεξει κατι ιδιαιτερο.
Κατα τα αλλα αδυνατω να παρακολουθισω αυτο που εγραψες.Εισαι δεκτικος στην κριτικη θρησκειας μονο οταν αυτη γινεται απο τον θεο ειναι για γέλια.Προυποθετει πιστη στην υπαρξη θεου και δεν ειναι υποχρεωτικο.

.Επισης αποκλειει φασιστικα την κριτικη θρησκειων απο τους ανθρωπους .Για αυτο ειναι για γέλια.
Εννοώ ότι είμαι σύμφωνος με την παρέμβαση π.χ. του Χριστού στον ναό του Σολομώντα. Την ίδια κριτική πιστεύω ότι είμαι ικανός πια να ασκήσω μόνος μου και κατά το δοκούν. Καλλιτεχνικά ανέχομαι έναν χριστό που πλάγιασε με την Μαγδαληνή και δυο τρεις ακόμη, που προτίμησε την ανθρώπινη φύση του αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος να ανεχτώ έναν χριστό ομοφυλόφιλο.
Εγω τιποτα απο αυτα που λες δεν δεχομαι,οχι επειδη ηταν ο Χριστος,αλλα επειδη δεν μπορει να μαλακιζομαστε με υπαρκτα προσωπα.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον μοτσαρτ,που λεγαμε τις προαλλες με αλλον χρηστη οτι στο αμαντεους καποια πραγματα τα υπερεβαλλε ο σκηνοθετης με αποτελέσμα να παραποιησει την προσωπικοτητα του
και με το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο.Θεωρω οτι οπως τωρα,δεν μπορει ο καθενας να κανει μια ταινια για ενα υπαρκτο προσωπο που ΖΕΙ ΤΩΡΑ ,και να λεει μαλακιες,διοτι θα φαει μηνυσαρα και να δεις τι θα του πλερωνει,το ιδιο επρεπε να ισχυε και για αυτους που εχουν πεθανει.
Ο Χριστος δεν ηταν ομοφυλοφιλος,και αυτα περι μαγδαληνης ανηκουν στον μαλακισμενο εγκεφαλι του ντα μπραουν και των πανηλιθιων που τον πιστευουν,
ενω ο ιδιος γραφει στην εισαγωγη οτι ειναι ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.Επισης και σε διαφορους που λενε οτι κατεβαζει η κουτρα τους,χωρις ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.
Βλεπεις λοιπον οτι εγω ,μαλλον πιο αυστηρη σε αυτο το θεμα ειμαι απο σενα,παρολο που δεν πιστευω σε θρησκειες.
Ομως δεν ανεχομαι για το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο να γραφονται ανακριβιες.
Οποτε αυτο που εγραψες ως κριτικη ,ουτε κατα διαννοια δεν ειναι κριτικη.Ειναι μυθοπλασιες και μαλακισμενες ιδεες που δεν εχουν καμια αποδειξη ,του καθε παπαρα/
ΟΚ,ειμαστε οφ τοπικ το ξερω.