!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
marabou

Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Το Netflix ήταν κάποτε το απόλυτο game-changer στον χώρο του streaming. Όλοι μιλούσαν για σειρές όπως το Stranger Things και το The Crown. Όμως, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ο γίγαντας της συνδρομητικής τηλεόρασης έχει πάρει την κάτω βόλτα.
Για κάθε διαμαντάκι που γίνεται viral, όπως το Wednesday, υπάρχουν δεκάδες σειρές που ακυρώνονται μετά την πρώτη σεζόν ή που απλά κανείς δεν παρατηρεί. Ταυτόχρονα, οι τιμές αυξάνονται και οι περιορισμοί για το password sharing έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Μήπως το Netflix έχει γίνει άλλο ένα συνδρομητικό βάσανο που πληρώνουμε από συνήθεια;
Από την άλλη, ποιος μπορεί να παραβλέψει ότι το Netflix επένδυσε σε πρωτοποριακές παραγωγές που άλλαξαν τη βιομηχανία; Από ντοκιμαντέρ όπως το The Social Dilemma μέχρι σειρές που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, παραμένει μια πλατφόρμα με ποικιλία.
Το μεγάλο ερώτημα είναι: Εξακολουθεί το Netflix να είναι must-have; Ή μήπως έχει καταντήσει το "Facebook" του streaming – κάτι που όλοι έχουμε αλλά λίγοι πραγματικά χρησιμοποιούμε;

Για πείτε
Ποια ήταν η τελευταία σειρά ή ταινία στο Netflix που πραγματικά σας εντυπωσίασε;
Πώς νιώθετε για τις τιμές και την πολιτική περιορισμού στους κωδικούς;
Τι πιστεύετε για τις πλατφόρμες όπως το Disney+, το HBO Max ή το Amazon Prime; Καλύπτουν το κενό ή είναι κι αυτές μέρος του ίδιου προβλήματος;
Είναι καιρός να ξανασκεφτούμε τη σχέση μας με το Netflix και γενικότερα με τις συνδρομητικές πλατφόρμες;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εχει πια μεγαλο ανταγωνισμο
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Γενικά δεν αξίζει το Netflix. Αν ακούσεις για καμιά καλή σειρά, το βάζεις για ένα μήνα, τη βλέπεις και μετά το ακυρώνεις. Prime video που έχω δοκιμάσει ακόμη χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

marabou έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:39 Το Netflix ήταν κάποτε το απόλυτο game-changer στον χώρο του streaming. Όλοι μιλούσαν για σειρές όπως το Stranger Things και το The Crown. Όμως, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ο γίγαντας της συνδρομητικής τηλεόρασης έχει πάρει την κάτω βόλτα.
Για κάθε διαμαντάκι που γίνεται viral, όπως το Wednesday, υπάρχουν δεκάδες σειρές που ακυρώνονται μετά την πρώτη σεζόν ή που απλά κανείς δεν παρατηρεί. Ταυτόχρονα, οι τιμές αυξάνονται και οι περιορισμοί για το password sharing έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Μήπως το Netflix έχει γίνει άλλο ένα συνδρομητικό βάσανο που πληρώνουμε από συνήθεια;
Από την άλλη, ποιος μπορεί να παραβλέψει ότι το Netflix επένδυσε σε πρωτοποριακές παραγωγές που άλλαξαν τη βιομηχανία; Από ντοκιμαντέρ όπως το The Social Dilemma μέχρι σειρές που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, παραμένει μια πλατφόρμα με ποικιλία.
Το μεγάλο ερώτημα είναι: Εξακολουθεί το Netflix να είναι must-have; Ή μήπως έχει καταντήσει το "Facebook" του streaming – κάτι που όλοι έχουμε αλλά λίγοι πραγματικά χρησιμοποιούμε;

Για πείτε
Ποια ήταν η τελευταία σειρά ή ταινία στο Netflix που πραγματικά σας εντυπωσίασε;
Πώς νιώθετε για τις τιμές και την πολιτική περιορισμού στους κωδικούς;
Τι πιστεύετε για τις πλατφόρμες όπως το Disney+, το HBO Max ή το Amazon Prime; Καλύπτουν το κενό ή είναι κι αυτές μέρος του ίδιου προβλήματος;
Είναι καιρός να ξανασκεφτούμε τη σχέση μας με το Netflix και γενικότερα με τις συνδρομητικές πλατφόρμες;
Πιστεύω ότι η οποιαδήποτε συνδρομή σε πλατφόρμα, κοστίζει περίπου όσο το εισιτήριο μιας ταινίας στον κινηματογράφο.

Και ουδείς απαίτησε ποτέ πληρώνοντας ένα εισιτήριο να δικαιούται χρήση του εισιτηρίου όλο το "σόι του", όμαιμον ή μη...

Κατά τα άλλα, πάντα παίζουν και οι παράτυπες επιλογές αλλά οι δύσκολοι θεατές, βαριούνται την ταλαιπωρία.

Και φυσικά, οι ίδιοι τύποι αγανακτούν κάθε φορά όταν παραβιάζονται τα δικά τους εργατικά/πνευματικά δικαιώματα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ »

Βάλε Netflix, και δες αυτή τη σειρά.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Εγώ το πλερωνω για την γυναίκα. Πλήρωνα το μεγάλο πακέτο γιατί το έδινα και στην μάνα μου και την αδερφή μου, αλλά τους πετάει συνέχεια γιατί δεν είμαστε στο ίδιο σπίτι και τώρα κατέβηκα στο 1080p πακέτο. :102:

Οι εναλλακτικές (επί πληρωμή) είναι ακόμη χειρότερες.

Τεσπά, η φάση κάνει κύκλους..
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Αυτό με τους κωδικούς είναι σπαστικό
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Προσπαθούν να σπάσουν την αλληλεγγύη μας
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

για ποιον λογο να πλερωνεις για μια περιορισμενη γκαμα ενω ολα υπαρχουν λεφτερα για κατεβασμα?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το enshittification είναι γεγονός. Έχω αναλύσει εδώ το θέμα.

viewtopic.php?f=19&t=10764
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Έχω ερτφλιξ, μετράει;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

GoBzi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:57 Εγώ το πλερωνω για την γυναίκα.
Καλά, όλοι έτσι λένε :P
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

sharp έγραψε: 17 Ιαν 2025, 23:42
GoBzi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:57 Εγώ το πλερωνω για την γυναίκα.
Καλά, όλοι έτσι λένε :P
Εγώ το καίω στο YouTube (premium), Netflix παίζει να έχω να μπω από τότε που βγήκε η τελευταία σεζόν για το Rick and Morty. :e040:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως ολα αυτα δεν πιανουν μια μπροστα σε ενα καλο βιβλιο.
σπανιως σειρες ή ταινιες αξιζουν περισσοτερο(μιλωντας για ψυχαγωγια
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κόκκορας έγραψε: 18 Ιαν 2025, 00:12 παντως ολα αυτα δεν πιανουν μια μπροστα σε ενα καλο βιβλιο.
σπανιως σειρες ή ταινιες αξιζουν περισσοτερο(μιλωντας για ψυχαγωγια
Το βιβλίο είναι αντικοινωνικο και θα πρέπει να το αποφεύγεις. Κάθεσαι σε μια γωνίτσα αμιλητος σαν να σε έχουν τιμωρία.

Με το νετφλι παρακολουθείς με όλη την οικογένεια και μοιράζεσαι γνώμες, γνώσεις, διδάγματα. Πολύ ποιοτικότερο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”