!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

taliban έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:55 Νομίζω ότι το "Μεσσίας" παίζει περισσότερο στο πολιτικό παρά στο θρησκευτικό επίπεδο. Εντάξει, βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Προσωπικώς δεν μου αρέσει ούτε ο πρωταγωνιστής ούτε η εναλλαγή των κλισέ και "ανατροπών" που χρησιμοποιούνται.
Έχει και θρησκευτικό με τη έννοια πως παρουσιάζεται ο αντίχριστος των μουσουλμάνων κατά τις γραφές τους.
Όταν λέω "πολιτικό" εννοώ αυτό ακριβώς. Τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που λειτουργούν είτε ως κινητήριος δύναμη για την χ ή ψ πολιτική πράξη είτε ως πρόσχημα χειραγώγησης και δικαιολογίας.

Κατά τα άλλα, το πως παρουσιάζεται ο αντίχριστος στους μουσουλμάνους ή τους χριστιανούς δεν θα το μάθεις από τις ταινίες ή τις σειρές. Βασικό.
Θα δεις απλώς την εικόνα που θέλουν να σου δώσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:12
Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:09
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:07

Αρχίζει καλά αλλά μετά επαναλαμβάνεται.
Καταλαβα.Θενκς. :D
Κατα τα αλλα εχω κρατησει το μισο 9ο και το 10ο επεισοδιο του Μεσσια για σημερα,Σε κραταει ωραια γμτ.Κριμα μονο 10 επεισοδια.
Δεν το έχω αρχίσει. Βρίζει χριστούς και παναγίες; Αν ναι, θα μου ήταν λίγο δύσκολο να το παρακολουθήσω. Είμαι δεκτικός στην κριτική θρησκείας μόνο όταν αυτή γίνεται από το θεό.
Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ επικριτικός με τον εαυτό του γιατί θα τον πιάσει καμιά κατάθλιψη και θα τρέχουμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:55 Νομίζω ότι το "Μεσσίας" παίζει περισσότερο στο πολιτικό παρά στο θρησκευτικό επίπεδο. Εντάξει, βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Προσωπικώς δεν μου αρέσει ούτε ο πρωταγωνιστής ούτε η εναλλαγή των κλισέ και "ανατροπών" που χρησιμοποιούνται.
Έχει και θρησκευτικό με τη έννοια πως παρουσιάζεται ο αντίχριστος των μουσουλμάνων κατά τις γραφές τους.
Όταν λέω "πολιτικό" εννοώ αυτό ακριβώς. Τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που λειτουργούν είτε ως κινητήριος δύναμη για την χ ή ψ πολιτική πράξη είτε ως πρόσχημα χειραγώγησης και δικαιολογίας.

Κατά τα άλλα, το πως παρουσιάζεται ο αντίχριστος στους μουσουλμάνους ή τους χριστιανούς δεν θα το μάθεις από τις ταινίες ή τις σειρές. Βασικό.
Θα δεις απλώς την εικόνα που θέλουν να σου δώσουν.
Δεν είπε κανείς πως θα μάθεις απ τις ταινίες κάτι.
Σπάνια ίσως πρώτη φορά βλέπω τον αντίχριστο των μουσουλμάνων σε τηλεοπτική σειρά.

Το πολιτικό και οι μπιχτιες για το προσφυγικό είναι στανταρακι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

taliban έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:37 Το πολιτικό και οι μπιχτιες για το προσφυγικό είναι στανταρακι.
Δεν αφορά γενικώς στο προσφυγικό αλλά στη διαμάχη Παλαιστινίων και Ισραηλιτών.

Κατά τα άλλα, ο Λόγος του τυπά είναι για τα πανηγύρια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα αρχίσω να εκνευρίζομαι με κάτι που είδα θετικά ως χαλαρωτικό χάσιμο χρόνου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:59
taliban έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:37 Το πολιτικό και οι μπιχτιες για το προσφυγικό είναι στανταρακι.
Δεν αφορά γενικώς στο προσφυγικό αλλά στη διαμάχη Παλαιστινίων και Ισραηλιτών.

Κατά τα άλλα, ο Λόγος του τυπά είναι για τα πανηγύρια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα αρχίσω να εκνευρίζομαι με κάτι που είδα θετικά ως χαλαρωτικό χάσιμο χρόνου. :)
Αναμένομενες οι κλισέ εκφραστεις σε τέτοια θεματολογίας έργα.
Κάπου δείχνει και την Ελλάδα στο πρώτο επεισόδιο νομίζω. Στο χάρτη και την έχει κυκλωμενη στις ειδήσεις. Πρέπει να το ξαναδώ λίγο γιατί είναι γρήγορο πέρασμα.
Τι θέλουν από εμάς; :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

taliban έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:10
Τι θέλουν από εμάς; :smt005:
Να έχουν την ψευδαίσθηση ότι μας επηρεάζουν με ψευδαισθήσεις. Την έχουν δει Μεσσίες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:10
Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:09

Καταλαβα.Θενκς. :D
Κατα τα αλλα εχω κρατησει το μισο 9ο και το 10ο επεισοδιο του Μεσσια για σημερα,Σε κραταει ωραια γμτ.Κριμα μονο 10 επεισοδια.
Δεν το έχω αρχίσει. Βρίζει χριστούς και παναγίες; Αν ναι, θα μου ήταν λίγο δύσκολο να το παρακολουθήσω. Είμαι δεκτικός στην κριτική θρησκείας μόνο όταν αυτή γίνεται από το θεό.
Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ επικριτικός με τον εαυτό του γιατί θα τον πιάσει καμιά κατάθλιψη και θα τρέχουμε.
Νομίζω δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε τόσο την κατάθλιψη όσο την μανιοκατάθλιψη και τη σχιζοφρένεια Του. Πως θα είναι να είσαι το υπέρτατο ον και παράλληλα να πιστεύεις ότι είσαι ο Ναπολέοντας ή ο Μέγα Αλέξανδρος;
Όπως και να 'χει προσωπικά ελπίζω να περάσει σύντομα σε ερωτική φάση και να αφήσει τις αποκαλύψεις και τις πλημμύρες σε τίποτα δευτεροκλασάτους θεούς.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Δε μαρεσε η μούρη του κ δεν το προσπάθησα καν.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:41

Νομίζω δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε τόσο την κατάθλιψη όσο την μανιοκατάθλιψη και τη σχιζοφρένεια Του. Πως θα είναι να είσαι το υπέρτατο ον και παράλληλα να πιστεύεις ότι είσαι ο Ναπολέοντας ή ο Μέγα Αλέξανδρος;
Όπως και να 'χει προσωπικά ελπίζω να περάσει σύντομα σε ερωτική φάση και να αφήσει τις αποκαλύψεις και τις πλημμύρες σε τίποτα δευτεροκλασάτους θεούς.
Ακόμη κι έτσι όμως δεν θα γλυτώσουμε ούτε τις αποκαλύψεις ούτε τις πλημμύρες ούτε τους Αρμαγεδώνες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:41

Ακόμη κι έτσι όμως δεν θα γλυτώσουμε ούτε τις αποκαλύψεις ούτε τις πλημμύρες ούτε τους Αρμαγεδώνες.
Υποθέτω πως έχεις δίκιο. Μπορεί να βιώσουμε την ερωτική άνοιξή Του παράλληλα με την καταστροφή του κόσμου λοιπόν. Έτσι άλλωστε πρέπει πάντα να πεθαίνει ο έρωτας. Με ένα μπαμ.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:42
Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:10

Οχι,δεν εχω προσεξει κατι ιδιαιτερο.
Κατα τα αλλα αδυνατω να παρακολουθισω αυτο που εγραψες.Εισαι δεκτικος στην κριτικη θρησκειας μονο οταν αυτη γινεται απο τον θεο ειναι για γέλια.Προυποθετει πιστη στην υπαρξη θεου και δεν ειναι υποχρεωτικο. :smt018.Επισης αποκλειει φασιστικα την κριτικη θρησκειων απο τους ανθρωπους .Για αυτο ειναι για γέλια.
Εννοώ ότι είμαι σύμφωνος με την παρέμβαση π.χ. του Χριστού στον ναό του Σολομώντα. Την ίδια κριτική πιστεύω ότι είμαι ικανός πια να ασκήσω μόνος μου και κατά το δοκούν. Καλλιτεχνικά ανέχομαι έναν χριστό που πλάγιασε με την Μαγδαληνή και δυο τρεις ακόμη, που προτίμησε την ανθρώπινη φύση του αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος να ανεχτώ έναν χριστό ομοφυλόφιλο.
Εγω τιποτα απο αυτα που λες δεν δεχομαι,οχι επειδη ηταν ο Χριστος,αλλα επειδη δεν μπορει να μαλακιζομαστε με υπαρκτα προσωπα.Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον μοτσαρτ,που λεγαμε τις προαλλες με αλλον χρηστη οτι στο αμαντεους καποια πραγματα τα υπερεβαλλε ο σκηνοθετης με αποτελέσμα να παραποιησει την προσωπικοτητα του και με το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο.Θεωρω οτι οπως τωρα,δεν μπορει ο καθενας να κανει μια ταινια για ενα υπαρκτο προσωπο που ΖΕΙ ΤΩΡΑ ,και να λεει μαλακιες,διοτι θα φαει μηνυσαρα και να δεις τι θα του πλερωνει,το ιδιο επρεπε να ισχυε και για αυτους που εχουν πεθανει.
Ο Χριστος δεν ηταν ομοφυλοφιλος,και αυτα περι μαγδαληνης ανηκουν στον μαλακισμενο εγκεφαλι του ντα μπραουν και των πανηλιθιων που τον πιστευουν,ενω ο ιδιος γραφει στην εισαγωγη οτι ειναι ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.Επισης και σε διαφορους που λενε οτι κατεβαζει η κουτρα τους,χωρις ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.

Βλεπεις λοιπον οτι εγω ,μαλλον πιο αυστηρη σε αυτο το θεμα ειμαι απο σενα,παρολο που δεν πιστευω σε θρησκειες.
Ομως δεν ανεχομαι για το οποιοδηποτε υπαρκτο προσωπο να γραφονται ανακριβιες.
Οποτε αυτο που εγραψες ως κριτικη ,ουτε κατα διαννοια δεν ειναι κριτικη.Ειναι μυθοπλασιες και μαλακισμενες ιδεες που δεν εχουν καμια αποδειξη ,του καθε παπαρα/
ΟΚ,ειμαστε οφ τοπικ το ξερω. :oops:
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Τα ειδα και τα 10 επεισοδια,πουθενα δεν δειχνει κατι για αντιχριστο των μουσουλμανων.Που το ειδες;
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πως το καταφέρνεις ρε Εξαρχίδη; Πως;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Βλέπω τον Δράκουλα.
Έχει ακόμη κάνα 40αρι λεπτα...
1:20 το επεισόδιο...
Το πρώτο τουλάχιστον...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει