!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επικές δημοσιεύσεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Επικές δημοσιεύσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27 Ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης ως πατριώτες θα εντάσσονταν στα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας που τσάκιζαν κομμουνιστές γιατί όταν οι κομμουνιστές έκαναν επιθέσεις ενάντια σε όλες τις εθνικοαντιστασιακές οργανώσεις ξεκαθαρίστηκε ότι αποτελούν τον νούμερο ένα εχθρό του ελληνικού λαού.

Δεν είμαι απόγονος Ταγματασφαλιτών, είμαι απόγονος κομμουνιστών (και οι δύο μου παππούδες κομμουνιστές ήταν), αλλά θα το θεωρούσα πολύ μεγάλη μου τιμή αν προερχόμουν από τους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Οι κομμουνιστές δολοφόνοι δε μπορούσαν να ζήσουν ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων τους. Εξορία και πούτσα σε πόλεις και βουνά ήταν η μόνη λύση για να πάρουν πούλο από την Ελλάδα και να ξεφύγει η χώρα μπροστά. Με τους κομμουνιστές εκτός ελληνικής κοινωνίας η χώρα έκανε τεράστια άλματα τόσο στην οικονομία όσο και σε όλα τα επίπεδα. Μετά σιγά - σιγά οι κομμουνιστές ξεκίνησαν να έρχονται πίσω κι έτσι καταστράφηκε η χώρα.
posting.php?mode=quote&f=11&p=472836
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Επικές δημοσιεύσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Τιμή και Δόξα στους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας διότι αν δεν υπήρχαν αυτοί ν' αποδυναμώσουν τους κομμουνιστές τώρα η Μακεδονία μπορεί να βρισκόταν υπό κατοχή. Άλλωστε οι κομμουνιστές όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι στην 5η ολομέλεια της κεντρικής τους επιτροπής αγωνίζονταν για ν' αποκόψουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:05 Τιμή και Δόξα στους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας διότι αν δεν υπήρχαν αυτοί ν' αποδυναμώσουν τους κομμουνιστές τώρα η Μακεδονία μπορεί να βρισκόταν υπό κατοχή. Άλλωστε οι κομμουνιστές όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι στην 5η ολομέλεια της κεντρικής τους επιτροπής αγωνίζονταν για ν' αποκόψουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα.
:003:
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Εντάξει. Αυτές είναι ηλιθιότητες που γράφουν οι ανθέλληνες της χα για να δικαιολογησουν τους ανθέλληνες τους προγόνους τους που στελέχωσαν τα ανθελληνικά τάγματα ασφαλείας.
Οι χαιτες και οι ταγματαλητες στην εποχή του Λεωνίδα θα ήταν οι Εφιάλτες και στην εποχή του Γέρου του Μοριά θα ήταν οι προακυνημένοι που ο θα τους πέρναγε από φωτιά και τσεκούρι.
Οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι απλά χρυσαυγίτικη αλλοίωση της πραγματικότητας.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Pirate7G έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:10 Εντάξει. Αυτές είναι ηλιθιότητες που γράφουν οι ανθέλληνες της χα για να δικαιολογησουν τους ανθέλληνες τους προγόνους τους που στελέχωσαν τα ανθελληνικά τάγματα ασφαλείας.
Οι χαιτες και οι ταγματαλητες στην εποχή του Λεωνίδα θα ήταν οι Εφιάλτες και στην εποχή του Γέρου του Μοριά θα ήταν οι προακυνημένοι που ο θα τους πέρναγε από φωτιά και τσεκούρι.
Οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι απλά χρυσαυγίτικη αλλοίωση της πραγματικότητας.
Μακάρι να ήμουν απόγονος Ταγματασφαλιτών αλλά δυστυχώς είμαι απόγονος κομμουνιστών. Ανθέλληνες ήταν οι κομμουνιστές που έκαναν επιθέσεις ενάντια σε όλες τις εθνικοαντιστασιακές οργανώσεις μέχρι που της διέλυσαν και οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης στελέχωσαν τα Τάγματα Ασφαλείας διότι πλέον είχε ξεκαθαριστεί ότι οι κομμουνιστές είναι ο νούμερα ένα εχθρός του ελληνικού λαού.

Την εποχή του Λεωνίδα ή του Κολοκοτρώνη τι νομίζεις ότι θα κάνανε στους αντίστοιχους κομμουνιστές που θα έλεγαν ότι οι Πέρσες είναι αδέρφια μας ή ότι ο πραγματικός εχθρός είναι η πλούσια Μπουμπουλίνα και όχι ο ταξικός μας αδερφός Νενέκος;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:01
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27 Ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης ως πατριώτες θα εντάσσονταν στα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας που τσάκιζαν κομμουνιστές γιατί όταν οι κομμουνιστές έκαναν επιθέσεις ενάντια σε όλες τις εθνικοαντιστασιακές οργανώσεις ξεκαθαρίστηκε ότι αποτελούν τον νούμερο ένα εχθρό του ελληνικού λαού.

Δεν είμαι απόγονος Ταγματασφαλιτών, είμαι απόγονος κομμουνιστών (και οι δύο μου παππούδες κομμουνιστές ήταν), αλλά θα το θεωρούσα πολύ μεγάλη μου τιμή αν προερχόμουν από τους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Οι κομμουνιστές δολοφόνοι δε μπορούσαν να ζήσουν ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων τους. Εξορία και πούτσα σε πόλεις και βουνά ήταν η μόνη λύση για να πάρουν πούλο από την Ελλάδα και να ξεφύγει η χώρα μπροστά. Με τους κομμουνιστές εκτός ελληνικής κοινωνίας η χώρα έκανε τεράστια άλματα τόσο στην οικονομία όσο και σε όλα τα επίπεδα. Μετά σιγά - σιγά οι κομμουνιστές ξεκίνησαν να έρχονται πίσω κι έτσι καταστράφηκε η χώρα.
posting.php?mode=quote&f=11&p=472836
:003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 03 Φεβ 2019, 18:59
Diego έγραψε: 03 Φεβ 2019, 17:28 Σάλος στη Σουηδία: Αστυνομικοί έβγαλαν με τη βία έγκυο γυναίκα από το μετρό

https://www.protothema.gr/world/article ... -to-metro/
Πρέπει κάποτε και οι μαύροι στην Ευρώπη να μάθουν ότι πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ.
posting.php?mode=quote&f=24&p=469282
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Έχεις αντίρρηση;
Τους πληρώνεις εσύ το εισιτήριο άμα βλέπεις τέτοιους;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

nemo έγραψε: 04 Φεβ 2019, 15:22 Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ακόμη τα αρχαία ρητά είναι διαχρονικα ...Πας αριστερός βλάκας
posting.php?mode=quote&f=30&p=471036
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Για Λεωνίδα δεν ξέρω. Αλλά ανάμεσα στους ρουφιάνους του 1821 και σε αυτούς του 1941 υπάρχει μια συνέχεια.

Πχ, ο Κωνσταντίνος Βουλπιώτης, ρουφιάνος-ψευδομάρτυρας του Μαυροκορδάτου στη στημένη δίκη κατά του Καραϊσκάκη στο Αιτωλικό το 1824, και μετέπειτα πολιτικός αμοιφθείς πλουσιοπάροχα για τις "υπηρεσίες" του, υπήρξε προπάππος του Ιωάννη Βουλπιώτη, ιδρυτή των Ταγμάτων Ασφαλείας. Σαν να λέμε σόι πάει το βασίλειο, ή όπως πιο εύστοχα θα έλεγε ο συχωρεμένος Θέμης Μάνεσης "ο ρουφιάνος τον ρουφιάνο κι η λουμπίνα τη λουμπίνα".

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπήρξαν και ταγματασφαλίτες καταγόμενοι από γενιές ηρωικών αγωνιστών του '21, τις οποίες όμως ντρόπιασαν.
Augustin Meaulnes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Augustin Meaulnes »

foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 16:07
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Φεβ 2019, 16:02 οι νεοι ναζιστες ειναι οι αντικαπνιστες
να και μια φωτογραφία της νέας Άννας Φρανκ:

Εικόνα
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet

(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Augustin Meaulnes έγραψε: 06 Φεβ 2019, 16:44
foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 16:07
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Φεβ 2019, 16:02 οι νεοι ναζιστες ειναι οι αντικαπνιστες
να και μια φωτογραφία της νέας Άννας Φρανκ:

Εικόνα
:smt005:
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:19
jason έγραψε: 06 Φεβ 2019, 22:50
Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2019, 22:41

Η πλακα είναι ότι έχω πρόταση για τα vip. Φίλοι από Θεσσαλονίκη με έχουν ζαλίσει από χθες. ΣΚ επάνω και την Κυριακή γήπεδο.

Αλλά δεν παίζει :lol: Να ξεχαστώ και να πανηγύρισω κάνα γκολ, να τρώω ξύλο 5 μέρες.
σε σουίτα λογικά δεν θα σε πάρουν χαμπάρι, έχετε και δική σας ούτως ή άλλως κάθε χρόνο, μόνο αν σε δώσει κάνας δικός σου εκεί μέσα
Δεν θα είναι στην σουίτα του Ολυμπιακού. Σε σουίτα παοκτζηδων, βέβαια φίλοι όπως σου είπα. Αλλά με πιάνει ένα σύγκρυο όπως και να χει.

Μετά το σκηνικό με την μπλούζα με το 7, το έχω πάρει από φόβο :lol:

Είχα μπει σε ένα μαγαζί στην Ιταλία και ειδα κάτι μπλουζάκια που είχαν το μπροστά ένα μεγάλο 7.
Αλλά μιλάμε για μαύρη μπλούζα με κίτρινο 7, πράσινη με άσπρο 7 κλπ

Ε εγώ μ, πήρα κόκκινη με άσπρο 7. Κατέβηκα μετά απο κάτι μέρες Θεσσαλονίκη σε κάτι φίλους που σπουδαζαμε μαζί Ιταλία. Το επόμενο πρωί κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και καφέδες για να ανοίξει το μάτι. Και φόρεσα, χωρίς καν να το σκεφτώ αυτή την μπλούζα. Ούτε οι άλλοι μου είπαν κάτι αφηρημένοι, νόμιζαν ότι ήμασταν ακόμα Ιταλία.

Οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε. Να ναι καλά εκείνος ο καλός ιδιοκτήτης του καφέ που με έσωσε κυριολεκτικά. Μέχρι και μπλούζα με logo του μαγαζιού μου έδωσε για να φύγω :smt005:

viewtopic.php?f=37&t=56&start=4665
:D
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Εμείς μπήκαμε στη μπουτίκ του παλιού Βιθέντε Καλντερόν κρατώντας στα χέρια σακούλα από τη μπουτίκ του Μπερναμπέου που είχαμε επισκεφτεί πιο πριν.Οι υπάλληλοι μας κοίταζαν πολύ περίεργα έως και επιθετικά αλλά εμείς στην κοσμάρα μας,δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ακόμη.Εντωμεταξύ ήταν τότε που έπαιζε ο Σειταρίδης στην Ατλέτικο και νομίζαμε μήπως μας κοίταζαν έτσι επειδή ήμαστε Έλληνες και επειδή ίσως στα τελευταία ματς (ο Σειταρίδης) δεν είχε καλή απόδοση.Αγοράσαμε κάτι δώρα για φίλους στην Ελλάδα και όταν φτάσαμε ταμείο για να πληρώσουμε,η ταμίας κοίταζε επίμονα το δεξί μου χέρι που κρατούσε τη χάρτινη σακούλα (με το στέμμα !) και τότε καταλάβαμε τι μαλακία είχαμε κάνει :)
Βέβαια δεν φάγαμε ξύλο αλλά στο δρόμο της επιστροφής (με τα πόδια) έβαλα τη γυναίκα μου να κρύψει τη σακούλα στην τσάντα της :)
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:01 Πώς ο Νεοναζί Βούλγαρος αλλάζει γνώμη από σελίδα σε σελίδα. Μνημείο τρικυμίας εν κρανίω.

Οι πρωτοάριοι δεν ήταν Βούλγαροι, οι Βούλγαροι ήταν Τουρκομογγόλοι και από τον 9ο αιώνα είναι σλάβοι. Δημοσίευση που δεν πρέπει να χαθεί. viewtopic.php?f=29&t=6426&start=285
Northerner έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:56 ¡Μπουένας τάρντες, μις κομπανιέρος ρόχος! ¿Κόμο εστάις? (να, η δυτική ελληνική διάλεκτος). Θα είμαι σύντομος κομπανιέρος. Δύσκολη εβδομάδα έρχεται - δουλειά, εξέταση κτλ., αλλά μην ανησυχείτε. Αν μείνω εδώ θα μιλάμε όλη την άλλη εβδομάδα για το πώς εμείς είχαμε δίκιο. Επίσης κουράστηκα σήμερα. Έπρεπε να καθαρίζω χιόνι. Ελ θέντρο της Σόφιας σήμερα -

Ξέρω, δεν έχετε τέτοιες εικόνες στη Σαχάρα. Αχ, οι φίλοι στην ζεστές χώρες που πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει ''κρύο''/frio
brb και tyt έγραψε: 16 Δεκ 2018, 00:47 Προφανώς εννοώ τις 4.000 Τουρκομογγόλους που εγκαταστάθηκαν στον ποταμό Βόλγα και πήραν το όνομα Βούλγαροι. Μετά κατέκτησαν τους Σλάβους των 7 γενεών (φυλών) που κατοικούσαν στη σημερινή Βουλγαρία.
:fp:

Πολύ κακή προσπάθεια. Μα πολύ κακώς. Κάτσε. F! Πραγματικά αυτό μου φτάνει να καταλάβω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω να διαβάζω το κείμενό σου. Εντάξει, θα απαντήσω εδώ επειδή έτσι απαντώ και στους άλλους δύο. Πάντως η συμβολή μου είναι να πάρεις κάποια βιβλία. Θα σε βοηθήσουν να νικήσεις την άγνοια σου.

Λοιπόν, ας αρχίσουμε με την καταγωγή των ΠρωτοΆριοι. Βέβαια υπάρχουν πολλές θεωρίες όμως η κυρίαρχη σήμερα είναι η εξής - Αυτοί ήταν Σαρμάτες. Η πρώτη πατρίδα μας ήταν περίπου εκεί, στις κουλλάδες μεταξύ Παμίρ και Χιντόκους.
Μάπα

Εικόνα
Εικόνα

Μετά υπό πίεση από τους Ούνους έφυγαν για την Ευρώπη. Οι περισσότεροι ιστορικοί πιστεύουν ότι περάσαμε μεταξύ των θαλασσών Κασπια και Αραλ για να φτάσουμε στις πρόποδες του Καύκασο. Ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι περάσαμε μέσα από τον Καύκασο, αλλά αυτό πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Μετά πήγαμε στην Αζόβ και μετά ξέρετε. Εντάξει προφανώς όχι, αλλά γι αυτό αργότερα.

Λοιπόν, είχαν οι ΠρωτοΆριοι κάποια μίγαματα με τουρκικές φίλες. Προφανώς ναι. Ο λαός που έφυγε από το Χιντόκους δεν ήταν ο ίδιος που έφτασε στο Αζόβ. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι ήταν κυρίως τούρκοι Untermenschen. Βέβαια μπορεί να ήταν και εντελώς τουρκομογγολοι όμως μπορεί να ήταν και κινέζοι ή ίνδιοι. Υπάρχουν ιστορικοί που έχουν βρει λέξεις για τους Βούλγαρους σε κινέζικα και ινδιακα κείμενα. Ιππότες από τη Δύση. ''Μπαλ(γ)κάρι/Μπολ(γ)κάρι'' κτλ.
Οι γενιτικές έρευνες ξεκάθαρα δείχνουν ότι οι ιστορικοί έχουν δίκιο. Οι σημερινοί Βούλγαροι δεν έχουν καμία σχέση με τους Τούρκους!
Δυστυχώς δεν έχει μείνει πολύ από την γλώσσα των ΠρωτοΆριων. Λέξεις σαν shαράν, shούμα, μπ'μπρεκ δεν μπορουν να μας δείξουν τι ήταν αυτή η γλώσσα. Δεν ξέρουμε ποιες από αυτές είναι πραγματικά με αριακή καταγωγή. Εδώ δυστυχώς δε μπορεί να μας βοηθήσει η γλώσσα των άλλων Βουλγάρων στη Βόλγκα. Αυτοί ήταν υπό την επιρροή των πραγματικών μογγόλων και δεν ξέρουμε τι από τις λέξεις είναι κοινές από εκείνη την εποχή όταν ήμασταν ένας λαός.

Ας πάμε σ αυτούς τώρα. Ο Άριος Κουμπράτ είχε (τουλάχιστον) 5 γιοι. Ο μεγαλύτερος ο Μπατμπαγιάν έμεινε με τους άντρες του στον Αζόβ. Ίσως κυβερνούσε λίγα χρόνια υπό την ηγεσία των Χαζάρων. Θα προσπεράσω τον δεύτερο τον Κοτράγκ και θα τον αφήσω για το τέλος. Ο τρίτος ο Ασπαρούχ ήρθε εδώ στα Βαλκάνια και ο founding father μας. Ο τέταρτος ο Κούμπερ ήταν ενδιαφέρων επειδή αυτός μετά λίγα χρόνια στην Πανόνια βρέθηκε στη σημερνή Βόρεια Μακεντόνια. Εκεί ακόμα και προσπάθησε να κατακτήσει μια πόλη σε ένα κόλπο. Τόσα χρόνια προσπάθαμε δηλαδή. Αυτός είναι ακόμα ένα παράδειγμα ότι είμαστε ένας λαός με τους Βορειομακεντόνες αφού κι αυτοί έχουν αριακό αίμα στις φλέβες τους από τον 7 αιώνα. Ο Άγιος Τέρβελ, σωτήρας της Ευρώπης και της Πόλης, έγραψε γι αυτον στην επιγραφή του στη Μάνταρα."...Οι Θείοι μου στον Σόλον δεν βοήθησαν τον αυτοκράτορα χωρίς μύτη..."
Εικόνα
Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον τελευταίο γιο τον Αλτσέκ. Οι ιστορικοί δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν υπήρχε ή όχι. Το διήγημα για το πώς έφτασε με τους άντρες τους στην Ιταλία είναι σαν ένα παραμύθι. Ίσως κάποιοι Άριοι έφτασαν εκεί, ίσως όχι.

Και τώρα να γυρίσουμε στον Κοτράγκ. Αυτός πήρε τους άντρες του και πήγε στην περιοχή που βρίσκεται στα ποτάμια Βόλγκα και Κάμα. Κάτι τέτοιο έχει διάβασε ελ κομπανιέρο, όμως δεν έχει διαβάσει καλά τι γράφει. Οι Άριοι που πήγαν εκεί έμειναν εκεί. Και δεν πήραν το όνομά τους από το ποτάμι Βόλγκα. Ήδη ήταν Βούλγαροι. Αυτό θα πει Μπ'λγκαρι επειδή υπάρχει μεγάλη διάφορα μεταξύ Μπ και Β αν και οι ισπανοί διαφωνούν συνεχώς όταν τους το λέω. Αυτοί οι Άριοι ίσως είχαν κάποιες σχέσεις με τους Αριους εδώ στον Δούναβη αλλά αυτό είναι debatable.
Μάπα
Εικόνα

Πάντως όταν δεχθήκαμε την μοναδική σωστή πίστη αυτές οι σχέσεις τελείωσαν. Επίσης αυτοί διάλεξαν το ισλάμ (οι περισσότεροι). Γι αυτό δεν μπορούμε σήμερα να τους χρησιμοποιούμε να για να δούμε αν έχουμε κοινή genetics ή γλώσσα. Ήταν υπό μογγολική και τζιχαντιστική επιρροή πολλά χρόνια. Αν και κάποτε ήμασταν ένα σήμερα έχουμε λίγο κοινό. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι κάποιοι Βούλγαροι θέλουν αν τους βοηθήσουν να απελευθερωθούν από τους μπολσεβικους.

C - . Τι θα πει "πήραν το όνομα των ξένων''?¿¿¿?¿????¿??¿?¿¿? Ακόμα και αν πιστέψουμε ότι οι ΠρωτοΆριοι ήταν πολλοί λίγοι αυτοί κυριολεκτικά άλλαξαν τους Σλάβους που ζούσαν εκεί. Αυτοί είχαν παιδιά εδώ, δεν τους σφάξανε. Εμείς είμαστε οι απόγονοί τους και έχουμε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτό το όνομα.
Ουφ κουράστηκα. Περισσότερα την Τετάρτη. Pfff νεα ποστς. Ma έτσι γίνεται αφού βλέπω την Λα Λίγκα ενώ γράφω.
viewtopic.php?f=29&t=6426&start=195
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 09 Φεβ 2019, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”