συγκεντρώσου!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:28Πότε θα καταλάβετε ότι "ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδιες" που μπορεί να γράφει ο καθένας δεν είναι αξιόπιστη πηγή...
Θυμάμαι πριν χρόνια που κάποιος αλβανός είχε βάλει στην αντίστοιχη σελίδα του αλβανικού στρατού ότι κατέχει F16, φρεγάτες αλλά και ... πυρηνικά...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
- Βινόσαυρος
Re: "Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Οργισμένος
0.60€
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:21Οποτε μην ανησυχεις, θα δικαιοθεις οσονουπο.Βινόσαυρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:17Θα επιμεληθεί η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη οσονουπωChainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:12
Δεν εχει κανενα σοβαρο λογο να το κανει η χωρα μας, ουτε καμια υποχρεωση.
Πιεστε οι ενδιαφερομενοι να γινει, να ξεμουρισετε και να δουμε ποσοι ειστε.![]()
Ένα ωμέγα ..κάνει τη διαφορά
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
-
Εμπεδοκλής
Βινόσαυρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:36συγκεντρώσου!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:28Πότε θα καταλάβετε ότι "ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδιες" που μπορεί να γράφει ο καθένας δεν είναι αξιόπιστη πηγή...
Θυμάμαι πριν χρόνια που κάποιος αλβανός είχε βάλει στην αντίστοιχη σελίδα του αλβανικού στρατού ότι κατέχει F16, φρεγάτες αλλά και ... πυρηνικά...![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Επειδή μπορεί να μην το κατάλαβα, πώς έγινε αυτό; Με το ότι οι πρωτοάριοι οι Βούλγαροι δεν την είχαν;nemo έγραψε: 06 Φεβ 2019, 18:43Έχεις κολλήσει με την λέξη και την έννοια της Ζα ντρούγκα σου Τα διάβαζα από κινητό και κοντεψα να το πετάξωbrb και tyt έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:56
Γενικά έχεις την συμπεριφορά που έχουν και οι Έλληνες Νεοναζί.
και ενώ θα μπορούσες να τον κολλήσεις στον τοίχο τον άφησες να σε κολλήσει αυτός
Ας υποθέσουμε ότι είναι σωστό αυτό. Οι Βούλγαροι γιατί δεν την είχαν; Και δεύτερον, με ποιο ιστορικό στοιχείο αποκαλούν Βούλγαρους τους σλαβόφωνους της Μακεδονίας;nemo έγραψε: 06 Φεβ 2019, 18:43 γιατι εσύ σαν κεκές που είσαι κολλας
πρωτον ζαντρουγκα και λοιπά έχουν όλες οι πρωτόγονες κοινωνίες ως ένα βαθμό πλην ελληνόφωνων και Ρωμαίων
Δεν είναι σλαβικό φαινόμενο δες και στους βόρειους λαούς και δε Γερμανούς
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Northerner
Πάλι πολύ μπλα-μπλα. Ξέρω, ξέρω κομπανιέρος, οι έλληνες πολύ αγαπούν το πολύ μπλα-μπλα. Εντάξει, διάβασα στα γρήγορα τι έχετε γράψει.Rakomelofronas έγραψε: 06 Φεβ 2019, 08:19
Οι σερβομάνοι κάτι τέτοια έβλεπαν και "μπερδεύτηκαν" κι έγιναν Σλαβομακεδόνες.
Μα κι εδώ έχει παλιά έκδοση. Όλα τα βιβλία του εικδοτικού οίκου "Βουλγαρική ιστορία" έχουν παλιές εκδόσεις. Όμως κατά τη διάρκεια της κόκκινης σκλαβιάς όλα αυτά τα βιβλία ήταν απαγορευμένα. Δεν τους άρεσε στους προδότες αυτό που γράφει εκεί. Σε κάθε περίπτωση σας προτείνω τα βιβλία "Εμείς προστατεύαμε εσένα, Σόφια''/„Ние бранехме тебе, София“ του ενδόξου General der Luftwaffe Στογιάν Στογιάνοβ (ο καλύτερος βούλγαρος fighter ace του ΒΠΠ με 15 confirmed kills, όλα κατά των δυτικών δολοφόνων) και "Ένας από το Πρώτο τάγμα"/„Един от Първа Дивизия“ του ενδόξου Oberleutnant Γκεόργκι Γκοργκίεβ (το βιβλίο μιλάει πρώτα για τη νίκη στo Ανατολικo μέτωπο και μετά για τη συμμετοχή των Shόποι στο Μακεντονικό μέτωπο κατά τη διάρκεια του ΑΠΠ).
Αλλιώς βλέπω πως οι σερβομανοί έχουν γράψει πάλι την προπαγάνδα τους στη σελίδα αυτού του βουλγαρόφιλου. "Στήριζε τους μακεντόνες'' λέει... Τι μακεντόνες το 1910 ρε
Αυτες είναι πολύ δύσκολες ερωτήσεις για τον καθυστερημένο. Να, αυτός πιστεύει ο πρώτος σέρβος βασιλιάς είναι ο Ντούσαν. Δεν έχει καμία ιδέα ότι πχ. ο ένδοξος Σιμεόν ο Μεγαλοπρεπής αγαπούσε να αλλάξει τους βασιλείς της Σερβίας και στο τέλος την κατέκτησε την ολόκληρη. Αγγλική πηγή να μην πει ο ίδιος ότι βούλγαροι ιστορικοί γράφουν προπαγάνδα:Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 09:00 Έτσι από περιέργεια, οι άλλοι Σλάβοι, πχ οι Σέρβοι είχαν κεντρική εξουσία ή όχι;
Μια ακόμα ερώτηση,
Οι Ρώσοι, που οι πρώτοι οι Ρως ήταν Σκανδιναυοί, δικαιούνται να λέγονται Σλάβοι ή όχι;
In 925 AD, Simeon declared himself tsar of the Greeks as well as the Bulgarians and went on to conquer Serbia the following year... Bulgaria became the center of Slavic culture in Europe, during the 10th and 11th centuries AD.
https://books.google.bg/books?id=ootmDw ... ia&f=false
Ο κύριος ιστορικός λέει το ίδιο κι εγώ εδώ και καιρό. Γιατί; Γιατί αυτά είναι notorious facts, δηλαδή ακόμα κι ο μεγαλύτερος ηλίθιος τα ξέρει!
Όσον αφορά τους αδελφούς μας στον Βορρά, στους οποίους δώσαμε φως και τους κάναμε ανθρώπους, βέβαια το Κιέβσκα-Ρους δεν ήταν ρουσικο κράτος. Ήταν κράτος των vikings και τίποτα άλλο. Στην πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα έχει πολύ καλή εκπομπή στο θέμα στην Ιστορία.bg -
https://www.bnt.bg/bg/a/voynite-s-kievs ... v-04022019
Όπως φαίνεται οι ρούσοι αλλά κι οι ουκρανοί, κάποιες φορές κι οι λευκορούσοι, λένε ότι αυτό ήταν δικό τους κράτος. Αυτό είναι ρουσικος/ουκρανικός εθνικισμός και δεν πρέπει να το επιτρέπουμε. Οι vikings κυβερνούσαν εκεί.
Τώρα στα γρήγορα να απαντήσω στον αργό με λίγα λόγια. Κρέο κε επαναλαμβάνομαι αλλα ντάξει. Ίσως αν το διαβάζει μερικές φορές θα καταλαβει τα πράγματα. Αν και αυτή η πρόταση το περιγράφει μια χαρά: Διάβασε κάποτε κάπου κάτι και τώρα πιστεύει ότι είναι καθηγητής ιστορίας.
Οι βούλγαροι - Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς. Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.
Οι ''βόρειοι μακεντόνες'' - Βέβαια αυτοί ήταν βούλγαροι. Στην ιστοριογραφία ονομάζονται ''σλάβοι από τη βουλγαρική ομάδα'' για διάκριση με τους σλάβους σέρβους. Μόνο όταν η κόκκινη πανούκλα ήρθε εδώ εμφανίστηκε ο "μακεντονισμός''. Μέχρι τότε όλοι νόμιζαν ότι είναι βούλγαροι Πχ -
Τόντορ Αλεκσάντροβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
"Είμαι εργαλιό μόνο της ελευθερίας της Μακεντονίας και της ένωσης του βουλγαρικού λαού. Το έχω αποδείξει με όλη τη ζωή μου κι έχω θυσιάσει για αυτήν την ιδέα τα πάντα εκτός από τη ζωή μου που έτυχε να επιζήσει...''
Ντάμε Γκρούεβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
''Είμαστε βούλγαροι και πάντα θα δουλεύουμε για την ένωση του βουλγαρικού λαού. (δική μου παράφραση επειδή δεν έχω χρόνο) Πάντα λαμπρά παραδείγματα ήταν τα έργα του Λέβσκι, Μπότεβ και Μπενκόβσκι.''
Τελευταία ο Γκότσε Ντέλchεβ που γεννήθηκε σε εδάφη που τώρα βρίσκονται στην Ελλάδα. :
''Let us not allow the splits and splintering to frighten us. It is, indeed, a pity, but what can we do, since we are Bulgarians and all suffer from one common disease. If this disease had not been present in our ancestors, from whom we inherited it, they would have never fallen under the sceptre of the Turkish Sultan..."
Εντάξει, τώρα θα ακούσω ίσως: "Ρε, αυτοί έλεγαν ότι είναι βουγλαροι όμως στην πραγματικότητα ήταν ''αρχαίοι μακεντόνες'' όμως δεν ήξεραν πως να το εκφράσουν'' Ξέρω, όταν έλεγαν βούλγαροι εννούσαν extraterrestrials. Όμως αύριο θα το συζητάμε αυτό.
Bonus - Ο ''ανώτερος'' με όμορφο όνομα о Ταλάτ Τζαφερι χρησιμοποιεί την όμορφη αλβανική γλώσσα στη Βόρεια μακεντονική βουλή.
Αύριο θα γράψω στους βόρειους: Χαχαχαχααχχα, Είστε έτοιμοι για την σεξουαλική επαφή που θα έχετε με τους αλβανούς; Θα είστε on the receiving end! Άιντε, τρέξτε στο φαρμακείο για βαζελίνη!
ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα τραγούδια. Εντάξει, ο έλληνας δεν μπορεί χωρίς ωπα ωπα. Εδώ βουλγαρικά τραγούδια από τη Μακεντόνια.
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πέρα από τους εμετικούς και ανόητους χαρακτηρισμούς, σε τι σε ωφελεί τι έκαναν οι Σέρβοι; Αποδεικνύει τίποτα για τους Τουρκομογ΄γολους Βούλγαρους; Αναιρεί τίποτα για την ζάντρουγκα στην Μακεδονία; Πάντως είναι εκπληκτικό ότι ε΄συ ο Νεοναζί Βούλγαρος συμφωνείς με τον υμνητή των Ταγματσφαλιτών για τους Σέρβους.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Αυτες είναι πολύ δύσκολες ερωτήσεις για τον καθυστερημένο. Να, αυτός πιστεύει ο πρώτος σέρβος βασιλιάς είναι ο Ντούσαν. Δεν έχει καμία ιδέα ότι πχ. ο ένδοξος Σιμεόν ο Μεγαλοπρεπής αγαπούσε να αλλάξει τους βασιλείς της Σερβίας και στο τέλος την κατέκτησε την ολόκληρη. Αγγλική πηγή να μην πει ο ίδιος ότι βούλγαροι ιστορικοί γράφουν προπαγάνδα:
Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Οι βούλγαροι - Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς.
Παντελώς αδιάφορα τα παραμύθια που σας μαθαίνουν ΕΚΕΙ.
Το χάνεις τελείως. Προφανώ αντιγυρίζεις ότι οι Βούλγαροι είναι Τουρκομογγόλοι με το να αποκαλείς τους πρώην σλαβόφωνους της Μακεδονίας ασιάτες κλπ.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.Οι ''βόρειοι μακεντόνες'' - Βέβαια αυτοί ήταν βούλγαροι. Στην ιστοριογραφία ονομάζονται ''σλάβοι από τη βουλγαρική ομάδα'' για διάκριση με τους σλάβους σέρβους. Μόνο όταν η κόκκινη πανούκλα ήρθε εδώ εμφανίστηκε ο "μακεντονισμός''. Μέχρι τότε όλοι νόμιζαν ότι είναι βούλγαροι Πχ -
Αδιάφορο τι λέει ένας που γεννήθηκε στα Σκόπια και προφανώς ασπάστηκε τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Τόντορ Αλεκσάντροβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
"Είμαι εργαλιό μόνο της ελευθερίας της Μακεντονίας και της ένωσης του βουλγαρικού λαού. Το έχω αποδείξει με όλη τη ζωή μου κι έχω θυσιάσει για αυτήν την ιδέα τα πάντα εκτός από τη ζωή μου που έτυχε να επιζήσει...''
Αδιάφορο τι λέει ένας που γεννήθηκε στα Σκόπια και προφανώς ασπάστηκε τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Ντάμε Γκρούεβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
''Είμαστε βούλγαροι και πάντα θα δουλεύουμε για την ένωση του βουλγαρικού λαού. (δική μου παράφραση επειδή δεν έχω χρόνο) Πάντα λαμπρά παραδείγματα ήταν τα έργα του Λέβσκι, Μπότεβ και Μπενκόβσκι.''
Γι' αυτούς μου είναι αδιάφορο. Για τους πρώην σλαβόφωνους της Μακεδονίας είναι ανιστόρητο ότι είναι Βούλγαροι όσοι ασπάστηκαν τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Εντάξει, τώρα θα ακούσω ίσως: "Ρε, αυτοί έλεγαν ότι είναι βουγλαροι όμως στην πραγματικότητα ήταν ''αρχαίοι μακεντόνες'' όμως δεν ήξεραν πως να το εκφράσουν'' Ξέρω, όταν έλεγαν βούλγαροι εννούσαν extraterrestrials. Όμως αύριο θα το συζητάμε αυτό.
Bonus - Ο ''ανώτερος'' με όμορφο όνομα о Ταλάτ Τζαφερι χρησιμοποιεί την όμορφη αλβανική γλώσσα στη Βόρεια μακεντονική βουλή.
Όντως το έχεις χάσει. Κάτι προσπαθείς να πεις αλλά ...Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Αύριο θα γράψω στους βόρειους: Χαχαχαχααχχα, Είστε έτοιμοι για την σεξουαλική επαφή που θα έχετε με τους αλβανούς; Θα είστε on the receiving end! Άιντε, τρέξτε στο φαρμακείο για βαζελίνη!
Το πρώτο γράφτηκε από Σκοπιανό, δεν είναι δημοτικό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα τραγούδια. Εντάξει, ο έλληνας δεν μπορεί χωρίς ωπα ωπα. Εδώ βουλγαρικά τραγούδια από τη Μακεντόνια.
http://promahi-nea.blogspot.com/2012/12 ... _7211.html
Από υπόλοιπα κάποια τα έχω ακούσει σε πανηγύρια στην Δυτική Μακεδονία και στον νομό Πέλλης και κάποια δεν τα ξέρω. Ο βουλγάρικος εθνικισμός βλέπει παντού Βούλγαρους και βουλγάρικα τραγούδια και παράδοση. ΓΙ' αυτό λέω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος στα Βαλκάνια. Αν το ψάξεις είμαι σίγουρος ότι θα βρεις παραδοσιακά βουλγάρικα τραγούδια που αναφέρονται στην Μογγολία. Πιθανώς να έχετε εκεί και επιγραφές στην τούρκικη γλώσσα που γράφτηκαν πριν αλλάξετε την γλώσσα σας.
Οι Βούλγαροι έκλεψαν γλώσσα, παράδοση, προσπάθησαν να κλέψουν εδάφη και ανθρώπους αλλά τον ήπιαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τον ήπιατε.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:24Πέρα από τους εμετικούς και ανόητους χαρακτηρισμούς, σε τι σε ωφελεί τι έκαναν οι Σέρβοι; Αποδεικνύει τίποτα για τους Τουρκομογ΄γολους Βούλγαρους; Αναιρεί τίποτα για την ζάντρουγκα στην Μακεδονία; Πάντως είναι εκπληκτικό ότι ε΄συ ο Νεοναζί Βούλγαρος συμφωνείς με τον υμνητή των Ταγματσφαλιτών για τους Σέρβους.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Αυτες είναι πολύ δύσκολες ερωτήσεις για τον καθυστερημένο. Να, αυτός πιστεύει ο πρώτος σέρβος βασιλιάς είναι ο Ντούσαν. Δεν έχει καμία ιδέα ότι πχ. ο ένδοξος Σιμεόν ο Μεγαλοπρεπής αγαπούσε να αλλάξει τους βασιλείς της Σερβίας και στο τέλος την κατέκτησε την ολόκληρη. Αγγλική πηγή να μην πει ο ίδιος ότι βούλγαροι ιστορικοί γράφουν προπαγάνδα:
Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Οι βούλγαροι - Σήμερα οι περισσότεροι ιστορικοί εδώ συμφωνούν ότι οι πρωτοβουλγαροι δεν ήταν τουρκικό έθνος, αλλά σαμαρτες (άριοι δηλαδή). Είχαν τουρκίες αναμίξεις διότι ο δρόμος τους έως τη Βουλγαρία proper lasted πολλά χρόνια και στο δρόμο τουρκικές φυλές mixed με αυτούς.
Παντελώς αδιάφορα τα παραμύθια που σας μαθαίνουν ΕΚΕΙ.
Προφανώς εννοείς τους προγόνους των πρώην σλαβόφωνων της Μακεδονίας. Αλλά εδώ λες άλλα για τους Βούλγαρους. viewtopic.php?f=29&t=6426&start=195Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Δυστυχώς δεν είχαν τουρκικό αίμα σαν τους προγόνους σου που ήρθαν από την Ασία για να ζουν στη Μακεντόνια των συμπατριωτών μου.Οι ''βόρειοι μακεντόνες'' - Βέβαια αυτοί ήταν βούλγαροι. Στην ιστοριογραφία ονομάζονται ''σλάβοι από τη βουλγαρική ομάδα'' για διάκριση με τους σλάβους σέρβους. Μόνο όταν η κόκκινη πανούκλα ήρθε εδώ εμφανίστηκε ο "μακεντονισμός''. Μέχρι τότε όλοι νόμιζαν ότι είναι βούλγαροι Πχ -
Αδιάφορο τι λέει ένας που γεννήθηκε στα Σκόπια και προφανώς ασπάστηκε τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Τόντορ Αλεκσάντροβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
Αδιάφορο τι λέει ένας που γεννήθηκε στα Σκόπια και προφανώς ασπάστηκε τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Ντάμε Γκρούεβ που γεννήθηκε στη σημερινή Βόρεια Μακεντόνια -
Γι' αυτούς μου είναι αδιάφορο. Για τους πρώην σλαβόφωνους της Μακεδονίας είναι ανιστόρητο ότι είναι Βούλγαροι όσοι ασπάστηκαν τον βουλγάρικο εθνικισμό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Εντάξει, τώρα θα ακούσω ίσως: "Ρε, αυτοί έλεγαν ότι είναι βουγλαροι όμως στην πραγματικότητα ήταν ''αρχαίοι μακεντόνες'' όμως δεν ήξεραν πως να το εκφράσουν'' Ξέρω, όταν έλεγαν βούλγαροι εννούσαν extraterrestrials. Όμως αύριο θα το συζητάμε αυτό.
Όντως το έχεις χάσει. Κάτι προσπαθείς να πεις αλλά ...Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 Αύριο θα γράψω στους βόρειους: Χαχαχαχααχχα, Είστε έτοιμοι για την σεξουαλική επαφή που θα έχετε με τους αλβανούς; Θα είστε on the receiving end! Άιντε, τρέξτε στο φαρμακείο για βαζελίνη!
Το πρώτο γράφτηκε από Σκοπιανό, δεν είναι δημοτικό.Northerner έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:04 ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα τραγούδια. Εντάξει, ο έλληνας δεν μπορεί χωρίς ωπα ωπα. Εδώ βουλγαρικά τραγούδια από τη Μακεντόνια.
http://promahi-nea.blogspot.com/2012/12 ... _7211.html
Από υπόλοιπα κάποια τα έχω ακούσει σε πανηγύρια στην Δυτική Μακεδονία και στον νομό Πέλλης και κάποια δεν τα ξέρω. Ο βουλγάρικος εθνικισμός βλέπει παντού Βούλγαρους και βουλγάρικα τραγούδια και παράδοση. ΓΙ' αυτό λέω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος στα Βαλκάνια. Αν το ψάξεις είμαι σίγουρος ότι θα βρεις παραδοσιακά βουλγάρικα τραγούδια που αναφέρονται στην Μογγολία. Πιθανώς να έχετε εκεί και επιγραφές στην τούρκικη γλώσσα που γράφτηκαν πριν αλλάξετε την γλώσσα σας.
Οι Βούλγαροι έκλεψαν γλώσσα, παράδοση, προσπάθησαν να κλέψουν εδάφη και ανθρώπους αλλά τον ήπιαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τον ήπιατε.![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πώς ο Νεοναζί Βούλγαρος αλλάζει γνώμη από σελίδα σε σελίδα. Μνημείο τρικυμίας εν κρανίω.
Οι πρωτοάριοι δεν ήταν Βούλγαροι, οι Βούλγαροι ήταν Τουρκομογγόλοι και από τον 9ο αιώνα είναι σλάβοι και άλλαξαν τους σλάβους. Εν τω μεταξύ εσύ αυτοαποκαλείσαι Βούλγαρος και σλάβος ενώ παραδέχεσαι ότι δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα δύο (με το οποίο συμφωνώ απολύτως ότι δεν έχουν σχέση οι Βούλγαροι με τους σλάβους). Δημοσίευση που δεν πρέπει να χαθεί.
Οι πρωτοάριοι δεν ήταν Βούλγαροι, οι Βούλγαροι ήταν Τουρκομογγόλοι και από τον 9ο αιώνα είναι σλάβοι και άλλαξαν τους σλάβους. Εν τω μεταξύ εσύ αυτοαποκαλείσαι Βούλγαρος και σλάβος ενώ παραδέχεσαι ότι δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα δύο (με το οποίο συμφωνώ απολύτως ότι δεν έχουν σχέση οι Βούλγαροι με τους σλάβους). Δημοσίευση που δεν πρέπει να χαθεί.
Northerner έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:56 ¡Μπουένας τάρντες, μις κομπανιέρος ρόχος! ¿Κόμο εστάις? (να, η δυτική ελληνική διάλεκτος). Θα είμαι σύντομος κομπανιέρος. Δύσκολη εβδομάδα έρχεται - δουλειά, εξέταση κτλ., αλλά μην ανησυχείτε. Αν μείνω εδώ θα μιλάμε όλη την άλλη εβδομάδα για το πώς εμείς είχαμε δίκιο. Επίσης κουράστηκα σήμερα. Έπρεπε να καθαρίζω χιόνι. Ελ θέντρο της Σόφιας σήμερα -
Ξέρω, δεν έχετε τέτοιες εικόνες στη Σαχάρα. Αχ, οι φίλοι στην ζεστές χώρες που πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει ''κρύο''/frio
brb και tyt έγραψε: 16 Δεκ 2018, 00:47 Προφανώς εννοώ τις 4.000 Τουρκομογγόλους που εγκαταστάθηκαν στον ποταμό Βόλγα και πήραν το όνομα Βούλγαροι. Μετά κατέκτησαν τους Σλάβους των 7 γενεών (φυλών) που κατοικούσαν στη σημερινή Βουλγαρία.![]()
Πολύ κακή προσπάθεια. Μα πολύ κακώς. Κάτσε. F! Πραγματικά αυτό μου φτάνει να καταλάβω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω να διαβάζω το κείμενό σου. Εντάξει, θα απαντήσω εδώ επειδή έτσι απαντώ και στους άλλους δύο. Πάντως η συμβολή μου είναι να πάρεις κάποια βιβλία. Θα σε βοηθήσουν να νικήσεις την άγνοια σου.
Λοιπόν, ας αρχίσουμε με την καταγωγή των ΠρωτοΆριοι. Βέβαια υπάρχουν πολλές θεωρίες όμως η κυρίαρχη σήμερα είναι η εξής - Αυτοί ήταν Σαρμάτες. Η πρώτη πατρίδα μας ήταν περίπου εκεί, στις κουλλάδες μεταξύ Παμίρ και Χιντόκους.
Μάπα
![]()
Μετά υπό πίεση από τους Ούνους έφυγαν για την Ευρώπη. Οι περισσότεροι ιστορικοί πιστεύουν ότι περάσαμε μεταξύ των θαλασσών Κασπια και Αραλ για να φτάσουμε στις πρόποδες του Καύκασο. Ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι περάσαμε μέσα από τον Καύκασο, αλλά αυτό πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Μετά πήγαμε στην Αζόβ και μετά ξέρετε. Εντάξει προφανώς όχι, αλλά γι αυτό αργότερα.
Λοιπόν, είχαν οι ΠρωτοΆριοι κάποια μίγαματα με τουρκικές φίλες. Προφανώς ναι. Ο λαός που έφυγε από το Χιντόκους δεν ήταν ο ίδιος που έφτασε στο Αζόβ. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι ήταν κυρίως τούρκοι Untermenschen. Βέβαια μπορεί να ήταν και εντελώς τουρκομογγολοι όμως μπορεί να ήταν και κινέζοι ή ίνδιοι. Υπάρχουν ιστορικοί που έχουν βρει λέξεις για τους Βούλγαρους σε κινέζικα και ινδιακα κείμενα. Ιππότες από τη Δύση. ''Μπαλ(γ)κάρι/Μπολ(γ)κάρι'' κτλ.
Οι γενιτικές έρευνες ξεκάθαρα δείχνουν ότι οι ιστορικοί έχουν δίκιο. Οι σημερινοί Βούλγαροι δεν έχουν καμία σχέση με τους Τούρκους!
Δυστυχώς δεν έχει μείνει πολύ από την γλώσσα των ΠρωτοΆριων. Λέξεις σαν shαράν, shούμα, μπ'μπρεκ δεν μπορουν να μας δείξουν τι ήταν αυτή η γλώσσα. Δεν ξέρουμε ποιες από αυτές είναι πραγματικά με αριακή καταγωγή. Εδώ δυστυχώς δε μπορεί να μας βοηθήσει η γλώσσα των άλλων Βουλγάρων στη Βόλγκα. Αυτοί ήταν υπό την επιρροή των πραγματικών μογγόλων και δεν ξέρουμε τι από τις λέξεις είναι κοινές από εκείνη την εποχή όταν ήμασταν ένας λαός.
Ας πάμε σ αυτούς τώρα. Ο Άριος Κουμπράτ είχε (τουλάχιστον) 5 γιοι. Ο μεγαλύτερος ο Μπατμπαγιάν έμεινε με τους άντρες του στον Αζόβ. Ίσως κυβερνούσε λίγα χρόνια υπό την ηγεσία των Χαζάρων. Θα προσπεράσω τον δεύτερο τον Κοτράγκ και θα τον αφήσω για το τέλος. Ο τρίτος ο Ασπαρούχ ήρθε εδώ στα Βαλκάνια και ο founding father μας. Ο τέταρτος ο Κούμπερ ήταν ενδιαφέρων επειδή αυτός μετά λίγα χρόνια στην Πανόνια βρέθηκε στη σημερνή Βόρεια Μακεντόνια. Εκεί ακόμα και προσπάθησε να κατακτήσει μια πόλη σε ένα κόλπο. Τόσα χρόνια προσπάθαμε δηλαδή. Αυτός είναι ακόμα ένα παράδειγμα ότι είμαστε ένας λαός με τους Βορειομακεντόνες αφού κι αυτοί έχουν αριακό αίμα στις φλέβες τους από τον 7 αιώνα. Ο Άγιος Τέρβελ, σωτήρας της Ευρώπης και της Πόλης, έγραψε γι αυτον στην επιγραφή του στη Μάνταρα."...Οι Θείοι μου στον Σόλον δεν βοήθησαν τον αυτοκράτορα χωρίς μύτη..."
Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον τελευταίο γιο τον Αλτσέκ. Οι ιστορικοί δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν υπήρχε ή όχι. Το διήγημα για το πώς έφτασε με τους άντρες τους στην Ιταλία είναι σαν ένα παραμύθι. Ίσως κάποιοι Άριοι έφτασαν εκεί, ίσως όχι.
Και τώρα να γυρίσουμε στον Κοτράγκ. Αυτός πήρε τους άντρες του και πήγε στην περιοχή που βρίσκεται στα ποτάμια Βόλγκα και Κάμα. Κάτι τέτοιο έχει διάβασε ελ κομπανιέρο, όμως δεν έχει διαβάσει καλά τι γράφει. Οι Άριοι που πήγαν εκεί έμειναν εκεί. Και δεν πήραν το όνομά τους από το ποτάμι Βόλγκα. Ήδη ήταν Βούλγαροι. Αυτό θα πει Μπ'λγκαρι επειδή υπάρχει μεγάλη διάφορα μεταξύ Μπ και Β αν και οι ισπανοί διαφωνούν συνεχώς όταν τους το λέω. Αυτοί οι Άριοι ίσως είχαν κάποιες σχέσεις με τους Αριους εδώ στον Δούναβη αλλά αυτό είναι debatable.
Μάπα
Πάντως όταν δεχθήκαμε την μοναδική σωστή πίστη αυτές οι σχέσεις τελείωσαν. Επίσης αυτοί διάλεξαν το ισλάμ (οι περισσότεροι). Γι αυτό δεν μπορούμε σήμερα να τους χρησιμοποιούμε να για να δούμε αν έχουμε κοινή genetics ή γλώσσα. Ήταν υπό μογγολική και τζιχαντιστική επιρροή πολλά χρόνια. Αν και κάποτε ήμασταν ένα σήμερα έχουμε λίγο κοινό. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι κάποιοι Βούλγαροι θέλουν αν τους βοηθήσουν να απελευθερωθούν από τους μπολσεβικους.
C - . Τι θα πει "πήραν το όνομα των ξένων''?¿¿¿?¿????¿??¿?¿¿? Ακόμα και αν πιστέψουμε ότι οι ΠρωτοΆριοι ήταν πολλοί λίγοι αυτοί κυριολεκτικά άλλαξαν τους Σλάβους που ζούσαν εκεί. Αυτοί είχαν παιδιά εδώ, δεν τους σφάξανε. Εμείς είμαστε οι απόγονοί τους και έχουμε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτό το όνομα.
Ουφ κουράστηκα. Περισσότερα την Τετάρτη. Pfff νεα ποστς. Ma έτσι γίνεται αφού βλέπω την Λα Λίγκα ενώ γράφω.
viewtopic.php?f=29&t=6426&start=195
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 09 Φεβ 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το Ελληνικό κράτος δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει μειονότητα όσο μικρή και αν είναι (δε μπορεί να το κάνει αυτό μιας και αυτό ανήκει σε ένα πλαίσιο κρατών συγκεκριμένο) .Το όλο θέμα της μη αναγνώρισης κολλάει στο ότι η συγκεκριμένη μειονότητα θέλει να αποκαλείται Μακεδονική σκέτο και όχι Σλαβομακεδόνες πχ.
Γι'αυτό έγραψα παλιότερα, ότι αντίθετα με αυτά που λέει ο Ζάεφ, η συμφωνία των Πρεσπών στην πραγματικότητα απομακρύνει την αναγνώριση μειονότητας στην Ελλάδα και δεν την φέρνει πιό κοντά. Πριν από την συμφωνία, υπήρχε η δυνατότητα να αναγνωρισθεί Σλαβομακεδονική μειονότητα, αφού μιλάμε γιά Ελληνες πολίτες. Τώρα, αν αναγνωρισθεί, αναγκαστικά θα ονομαστεί Μακεδονική. Γι'αυτό θα είναι δύσκολο να αναγνωρισθεί.Abalaeos έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:12 Το Ελληνικό κράτος δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει μειονότητα όσο μικρή και αν είναι (δε μπορεί να το κάνει αυτό μιας και αυτό ανήκει σε ένα πλαίσιο κρατών συγκεκριμένο) .Το όλο θέμα της μη αναγνώρισης κολλάει στο ότι η συγκεκριμένη μειονότητα θέλει να αποκαλείται Μακεδονική σκέτο και όχι Σλαβομακεδόνες πχ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Βινόσαυρος
Δεν τον παρακολουθώ πλέον, έχει μηδενική αν όχι αρνητική συνεισφορά στο θέμα.brb και tyt έγραψε: 09 Φεβ 2019, 01:01 Πώς ο Νεοναζί Βούλγαρος αλλάζει γνώμη από σελίδα σε σελίδα. Μνημείο τρικυμίας εν κρανίω.
Π.χ. μπορεί να υπάρχει ένα νήμα με θέμα «η ηλιολουστη μέρα», κυριολεκτικά.
Να ξεκινήσει «η πεμπτη στη βουλγαρία ήταν ηλιόλουστη...» και να συνεχίσει
τα δικά του για τα βουλγ-άρια και πάει λέγοντας.
Τι έχουν αφήσει οι Πρωτοβούλγαροι στους σημερινούς Βούλγαρους;Northerner έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:56C - . Διαφωνώ σε μερικά σημεία (τουρκομογγολοι). Πάντως καλύτερα από αυτό που γράφει ο άλλος κομπανιέρο.
C - . Τι θα πει "πήραν το όνομα των ξένων''?¿¿¿?¿????¿??¿?¿¿? Ακόμα και αν πιστέψουμε ότι οι ΠρωτοΆριοι ήταν πολλοί λίγοι αυτοί κυριολεκτικά άλλαξαν τους Σλάβους που ζούσαν εκεί. Αυτοί είχαν παιδιά εδώ, δεν τους σφάξανε. Εμείς είμαστε οι απόγονοί τους και έχουμε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτό το όνομα.Leporello έγραψε: 16 Δεκ 2018, 13:13 Οι Βούλγαροι είναι όπως οι Γάλλοι (Français). Πήραν το όνομά τους από ένα λαό ξένο προς αυτούς, που μιλούσε άλλη γλώσσα (Γερμανικά οι Φράγκοι, ό,τι μιλούσαν οι Πρωτοβούλγαροι). Αυτό δεν είναι υποτιμητικό, είναι απλώς ένα διασκεδαστικό απρόοπτο τής Ιστορίας.
Το αν οι Πρωτοβούλγαροι ήταν τουρκοειδείς παίζεται. Δεν έχει μείνει κανένα ίχνος τους, παρά μόνο τα ονόματα των ηγεμόνων. Μερικά από αυτά είναι τουρκικής προέλευσης (Ομουρταγ, Τερβέλ) άλλα όμως Ιρανικής, όπως το Ασπαρούχ (= άρχοντας των αλόγων). Μικρή σημασία έχει, οι Βούλγαροι από τον 9ο αιώνα είναι όχι μόνο Σλάβοι, αλλά οι κατ'εξοχήν Σλάβοι. Το να λέμε ότι οι Βούλγαροι δεν ήταν Σλάβοι, θα ήταν το ίδιο με το να λέμε ότι οι Γάλλοι και οι Ισπανοί είναι στην πραγματικότητα Γερμανοί, ενώ οι Αγγλοι και οι Ρώσοι Βίκιγκς.
- Την γλώσσα; Οχι βέβαια. Εντελώς σλάβικη είναι η γλώσσα και μάλιστα με μερικά Βαλκανικά στοιχεία, όπως το άρθρο που μπαίνει σαν επίθημα. Τουλάχιστον, στην περίπτωση των Φράγκων έχει μείνει ένα μέρος Γερμανικής προφοράς στην γλώσσα των σημερινών Γάλλων (το eu/ö)
- Tην θρησκεία; Ορθόδοξοι είναι οι Βούλγαροι και μάλιστα πιό κοντά στο Ελληνικό στυλ, παρά στο Ρώσικο.
- Γονίδια; Ούτε κι'αυτό. Ιδιοι είναι γενετικά οι Βούλγαροι με τους Βαλκάνιους γείτονές τους.
- Τοπωνύμια; Ολα είναι Σλαβικά, Ελληνικά, μερικά αρχαία Θρακικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Βινόσαυρος
Τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα εδω;
Από τις λέξεις αυτές, είναι γεγονός πως εδώ δεν λέμε шаран, λέμε крап (κυπρίνος). Ομως шума είναι κοινή Σλάβικη λέξη που σημαίνει θόρυβος. μπ'μπρεκ δεν το ξέρω.Northerner έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:56Δυστυχώς δεν έχει μείνει πολύ από την γλώσσα των ΠρωτοΆριων. Λέξεις σαν shαράν, shούμα, μπ'μπρεκ δεν μπορουν να μας δείξουν τι ήταν αυτή η γλώσσα. Δεν ξέρουμε ποιες από αυτές είναι πραγματικά με αριακή καταγωγή. Εδώ δυστυχώς δε μπορεί να μας βοηθήσει η γλώσσα των άλλων Βουλγάρων στη Βόλγκα. Αυτοί ήταν υπό την επιρροή των πραγματικών μογγόλων και δεν ξέρουμε τι από τις λέξεις είναι κοινές από εκείνη την εποχή όταν ήμασταν ένας λαός.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 98 Απαντήσεις