!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... -panteloni
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης έπεσε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Κορινθίου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, σύμφωνα με καταγγελία της ηθοποθιού.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στις Αρχές η ηθοποιός, το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν στην πιλοτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, ένας άγνωστος πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.
Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.
Η Μαρία Κορινθίου έκανε επίσημη κατεγγελία στο Α.Τ. Ψυχικού και κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
τουλάχιστον απεφυγε τα χειροτερα
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης έπεσε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Κορινθίου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, σύμφωνα με καταγγελία της ηθοποθιού.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στις Αρχές η ηθοποιός, το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν στην πιλοτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, ένας άγνωστος πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.
Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.
Η Μαρία Κορινθίου έκανε επίσημη κατεγγελία στο Α.Τ. Ψυχικού και κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
τουλάχιστον απεφυγε τα χειροτερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
talaipwros
Re: γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση
Τι στην ευχή, όλο το αστυνομικό δελτίο θα κατεβάσεις;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παρακαλώ να ανοίξετε μια ενότητα μονο για τον ραν να ποσταρει βιασμους, σπέρμα και αίμα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Nero
κάθε μέρα το κάνει. Ο άνθρωπος προφανώς διαβάζει το αστυνομικό δελτίο σαν χομπυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τις περισσότερες φορές ούτε σχόλιο δεν έχει να κάνει,απλά γουστάρει να διαβάζει το αστυνομικό δελτίο....
-
talaipwros
Κάτσε μην γυρίσει σελίδα και πάει στις κηδείες, την βάψαμεNero έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:25κάθε μέρα το κάνει. Ο άνθρωπος προφανώς διαβάζει το αστυνομικό δελτίο σαν χομπυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τις περισσότερες φορές ούτε σχόλιο δεν έχει να κάνει,απλά γουστάρει να διαβάζει το αστυνομικό δελτίο....
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΩΡΑ! 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
...Στο Ψυχικό;
Με την ιδιωτική αστυνομία να κάνει περιπολίες 24ωρες και τις κάμερες παντού;
Χμμμμ
Με την ιδιωτική αστυνομία να κάνει περιπολίες 24ωρες και τις κάμερες παντού;
Χμμμμ
τσακα μωρεμίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:21 Παρακαλώ να ανοίξετε μια ενότητα μονο για τον ραν να ποσταρει βιασμους, σπέρμα και αίμα.
η πραγματικοτητα δεν κρυβεται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
το κανω από την τριτη δημοτικουNero έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:25κάθε μέρα το κάνει. Ο άνθρωπος προφανώς διαβάζει το αστυνομικό δελτίο σαν χομπυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τις περισσότερες φορές ούτε σχόλιο δεν έχει να κάνει,απλά γουστάρει να διαβάζει το αστυνομικό δελτίο....
Ο run δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι σχετικές ειδήσεις είναι τα κλικ-σουξέ όλων των ειδησεογραφικων μπλογκ, όπως ήταν και για τις εφημερίδες, όταν ο Τύπος έγινε πραγματικά μαζικός.
So hab ich dich schon unbedingt
δεν διαβαζω γιατι τετοια είναι...σουξε το εγκλημα το παρακολουθώ, όπως ειπα ,από μικρη ηλικια από τις εφημερίδες τηςεποχης και το ραδιοφωνο
μου αρεσε να διαβαζω ,διαβασα στα 12 για το ολοκαύτωμα από τις σελιδες του ταχυδρομου
αυτό σε μια εποχη που στην επαρχια τετοια ηταν παντελως αγνωστα
αυτό σε μια εποχη που στην επαρχια τετοια ηταν παντελως αγνωστα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Κι αντί να γίνεις ένας Φώσκολος, ένας Πάνος Κοκκινόπουλος, έγινες πχορουμίτης. Nοτ μπαντ.run έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:53 δεν διαβαζω γιατι τετοια είναι...σουξε το εγκλημα το παρακολουθώ, όπως ειπα ,από μικρη ηλικια από τις εφημερίδες τηςεποχης και το ραδιοφωνο
αυτό που ηθελα εγινα και καμμια σχεση με φορουμ κτλ
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
E μη μου πεις τώρα ότι δεν είχες ταλέντο στη μυθοπλασία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 6 Απαντήσεις