!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... -panteloni

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης έπεσε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Κορινθίου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, σύμφωνα με καταγγελία της ηθοποθιού.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στις Αρχές η ηθοποιός, το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν στην πιλοτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, ένας άγνωστος πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.
Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε επίσημη κατεγγελία στο Α.Τ. Ψυχικού και κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

τουλάχιστον απεφυγε τα χειροτερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
talaipwros

Re: γνωστη ηθοποιος υπεστη επιθεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τι στην ευχή, όλο το αστυνομικό δελτίο θα κατεβάσεις;
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Παρακαλώ να ανοίξετε μια ενότητα μονο για τον ραν να ποσταρει βιασμους, σπέρμα και αίμα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

talaipwros έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:20 Τι στην ευχή, όλο το αστυνομικό δελτίο θα κατεβάσεις;
κάθε μέρα το κάνει. Ο άνθρωπος προφανώς διαβάζει το αστυνομικό δελτίο σαν χομπυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τις περισσότερες φορές ούτε σχόλιο δεν έχει να κάνει,απλά γουστάρει να διαβάζει το αστυνομικό δελτίο....
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Nero έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:25
talaipwros έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:20 Τι στην ευχή, όλο το αστυνομικό δελτίο θα κατεβάσεις;
κάθε μέρα το κάνει. Ο άνθρωπος προφανώς διαβάζει το αστυνομικό δελτίο σαν χομπυ,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τις περισσότερες φορές ούτε σχόλιο δεν έχει να κάνει,απλά γουστάρει να διαβάζει το αστυνομικό δελτίο....
Κάτσε μην γυρίσει σελίδα και πάει στις κηδείες, την βάψαμε
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΤΩΡΑ! :smt013
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

...Στο Ψυχικό;

Με την ιδιωτική αστυνομία να κάνει περιπολίες 24ωρες και τις κάμερες παντού;

Χμμμμ
run

μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:21 Παρακαλώ να ανοίξετε μια ενότητα μονο για τον ραν να ποσταρει βιασμους, σπέρμα και αίμα.
τσακα μωρε

η πραγματικοτητα δεν κρυβεται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Nero έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:25
το κανω από την τριτη δημοτικου
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Ο run δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι σχετικές ειδήσεις είναι τα κλικ-σουξέ όλων των ειδησεογραφικων μπλογκ, όπως ήταν και για τις εφημερίδες, όταν ο Τύπος έγινε πραγματικά μαζικός.
So hab ich dich schon unbedingt
run

δεν διαβαζω γιατι τετοια είναι...σουξε το εγκλημα το παρακολουθώ, όπως ειπα ,από μικρη ηλικια από τις εφημερίδες τηςεποχης και το ραδιοφωνο
run

μου αρεσε να διαβαζω ,διαβασα στα 12 για το ολοκαύτωμα από τις σελιδες του ταχυδρομου

αυτό σε μια εποχη που στην επαρχια τετοια ηταν παντελως αγνωστα
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

run έγραψε: 06 Δεκ 2018, 16:53 δεν διαβαζω γιατι τετοια είναι...σουξε το εγκλημα το παρακολουθώ, όπως ειπα ,από μικρη ηλικια από τις εφημερίδες τηςεποχης και το ραδιοφωνο
Κι αντί να γίνεις ένας Φώσκολος, ένας Πάνος Κοκκινόπουλος, έγινες πχορουμίτης. Nοτ μπαντ.
run

αυτό που ηθελα εγινα και καμμια σχεση με φορουμ κτλ
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

E μη μου πεις τώρα ότι δεν είχες ταλέντο στη μυθοπλασία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”