αλλά πέρα από κάτι παρακμιακά gif

δεν εχω εικόνα γι αυτόν....τι λέτε, να δω τίποτα απ αυτόν; και αν ναι από που να ξεκινήσω;

Ok κάποιες από τις πρώτες είναι γνωστές κι έγιναν κλασικές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:23 Οι πρώτες του είναι καλες. Αλλά αρκετά δήθεν γενικώς, ειδικά όσο μεγάλωσε.
αυτή με τα βαμπίρ πχ, χεστά.
Είναι ταινίες δήθεν, δεν ξέρω, αυτό με τα βαμπίρ τώρα, το Πάτερσον δεν ήταν κακό, αλλά πάλι. Προτιμώ τις 3 πρώτες του.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:34Ok κάποιες από τις πρώτες είναι γνωστές κι έγιναν κλασικές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:23 Οι πρώτες του είναι καλες. Αλλά αρκετά δήθεν γενικώς, ειδικά όσο μεγάλωσε.
αυτή με τα βαμπίρ πχ, χεστά.
Γω θα πω για τις 3 τελευταίες .
Το only lovers left alive , με άρεσε. Όχι κάτι βαρύ, αλλά ευχάριστο με την καλή έννοια. Άσε που το σάουντρακ έπαιζε στο μυαλό μου μήνες...
Το Paterson το είδα με μια φίλη...βγαίνοντας λέει "τι διάολο είδαμε , δεν έγινε τίποτα" ...Ακριβώς!!! Της λέω, ήταν μεγαλοφυές...η ποίηση της καθημερινής ζωής κύριοι ! Με κοιτούσε με δυσπιστία.
Τέλος το τελευταίο...the dead don't die. Τι πήγε να κάνει ο τύπος...παρωδία...κωμωδία...σάτιρα....ο,τι κι αν προσπάθησε να κάνει , απέτυχε.
Δεν ήταν καν τόσο κακό, ώστε να είναι καλτ. Απέτυχε και σε αυτό.
Είναι πιθανότατα η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Για να τον βρέξεις στα ειτις έπρεπε να έχεις μισάνοιχτο στο τραπεζάκι του σαλονιού την Κοινωνία του Θεάματος, ρε στο θεό σου, και να κατεβαίνεις στο ΑΣΤΥ για ΤαρκόφσκιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:34 Πράγματι είναι πολύ καλή ταινία, όπως και το dead man, αλλά το σύνολο του έργου του γενικά είναι τίγκα σε κριντζ και δηθενιά. Και το ξέρω γτ για να τον βρέξεις στα νάιντις αν δεν πήγαινες σε ελληνάδικα έπρεπε να τρως όλο το πακέκτο κέιβ, τζάρμους, νύχτες πρεμιέρας κλπ κλπ![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εγώ πάντως , όπως ήδη εχω περιγράψει στο σχετικό νήμαBeria έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:51Για να τον βρέξεις στα ειτις έπρεπε να έχεις μισάνοιχτο στο τραπεζάκι του σαλονιού την Κοινωνία του Θεάματος, ρε στο θεό σου, και να κατεβαίνεις στο ΑΣΤΥ για ΤαρκόφσκιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:34 Πράγματι είναι πολύ καλή ταινία, όπως και το dead man, αλλά το σύνολο του έργου του γενικά είναι τίγκα σε κριντζ και δηθενιά. Και το ξέρω γτ για να τον βρέξεις στα νάιντις αν δεν πήγαινες σε ελληνάδικα έπρεπε να τρως όλο το πακέκτο κέιβ, τζάρμους, νύχτες πρεμιέρας κλπ κλπ![]()
Ρωτά κι εμάς τι έχουμε περάσει