!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jim Jarmusch

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Jim Jarmusch

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Για πείτε.... μου χουν πει πως ειναι καλός

αλλά πέρα από κάτι παρακμιακά gif

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

δεν εχω εικόνα γι αυτόν....τι λέτε, να δω τίποτα απ αυτόν; και αν ναι από που να ξεκινήσω;

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Jim Jarmusch

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Οι πρώτες του είναι καλες. Αλλά αρκετά δήθεν γενικώς, ειδικά όσο μεγάλωσε.
αυτή με τα βαμπίρ πχ, χεστά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:23 Οι πρώτες του είναι καλες. Αλλά αρκετά δήθεν γενικώς, ειδικά όσο μεγάλωσε.
Ok κάποιες από τις πρώτες είναι γνωστές κι έγιναν κλασικές.

Γω θα πω για τις 3 τελευταίες .

Το only lovers left alive , με άρεσε. Όχι κάτι βαρύ, αλλά ευχάριστο με την καλή έννοια. Άσε που το σάουντρακ έπαιζε στο μυαλό μου μήνες...

Το Paterson το είδα με μια φίλη...βγαίνοντας λέει "τι διάολο είδαμε , δεν έγινε τίποτα" ...Ακριβώς!!! Της λέω, ήταν μεγαλοφυές...η ποίηση της καθημερινής ζωής κύριοι ! Με κοιτούσε με δυσπιστία.

Τέλος το τελευταίο...the dead don't die. Τι πήγε να κάνει ο τύπος...παρωδία...κωμωδία...σάτιρα....ο,τι κι αν προσπάθησε να κάνει , απέτυχε.
Δεν ήταν καν τόσο κακό, ώστε να είναι καλτ. Απέτυχε και σε αυτό.
Είναι πιθανότατα η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:34
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2025, 18:23 Οι πρώτες του είναι καλες. Αλλά αρκετά δήθεν γενικώς, ειδικά όσο μεγάλωσε.
Ok κάποιες από τις πρώτες είναι γνωστές κι έγιναν κλασικές.

Γω θα πω για τις 3 τελευταίες .

Το only lovers left alive , με άρεσε. Όχι κάτι βαρύ, αλλά ευχάριστο με την καλή έννοια. Άσε που το σάουντρακ έπαιζε στο μυαλό μου μήνες...

Το Paterson το είδα με μια φίλη...βγαίνοντας λέει "τι διάολο είδαμε , δεν έγινε τίποτα" ...Ακριβώς!!! Της λέω, ήταν μεγαλοφυές...η ποίηση της καθημερινής ζωής κύριοι ! Με κοιτούσε με δυσπιστία.

Τέλος το τελευταίο...the dead don't die. Τι πήγε να κάνει ο τύπος...παρωδία...κωμωδία...σάτιρα....ο,τι κι αν προσπάθησε να κάνει , απέτυχε.
Δεν ήταν καν τόσο κακό, ώστε να είναι καλτ. Απέτυχε και σε αυτό.
Είναι πιθανότατα η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ.
Είναι ταινίες δήθεν, δεν ξέρω, αυτό με τα βαμπίρ τώρα, το Πάτερσον δεν ήταν κακό, αλλά πάλι. Προτιμώ τις 3 πρώτες του.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Το Ghost Dog είναι ταινιαρα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πράγματι είναι πολύ καλή ταινία, όπως και το dead man, αλλά το σύνολο του έργου του γενικά είναι τίγκα σε κριντζ και δηθενιά. Και το ξέρω γτ για να τον βρέξεις στα νάιντις αν δεν πήγαινες σε ελληνάδικα έπρεπε να τρως όλο το πακέκτο κέιβ, τζάρμους, νύχτες πρεμιέρας κλπ κλπ :a040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:34 Πράγματι είναι πολύ καλή ταινία, όπως και το dead man, αλλά το σύνολο του έργου του γενικά είναι τίγκα σε κριντζ και δηθενιά. Και το ξέρω γτ για να τον βρέξεις στα νάιντις αν δεν πήγαινες σε ελληνάδικα έπρεπε να τρως όλο το πακέκτο κέιβ, τζάρμους, νύχτες πρεμιέρας κλπ κλπ :a040:
Για να τον βρέξεις στα ειτις έπρεπε να έχεις μισάνοιχτο στο τραπεζάκι του σαλονιού την Κοινωνία του Θεάματος, ρε στο θεό σου, και να κατεβαίνεις στο ΑΣΤΥ για Ταρκόφσκι
Ρωτά κι εμάς τι έχουμε περάσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

τον αγαπαμε

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Beria έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:51
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:34 Πράγματι είναι πολύ καλή ταινία, όπως και το dead man, αλλά το σύνολο του έργου του γενικά είναι τίγκα σε κριντζ και δηθενιά. Και το ξέρω γτ για να τον βρέξεις στα νάιντις αν δεν πήγαινες σε ελληνάδικα έπρεπε να τρως όλο το πακέκτο κέιβ, τζάρμους, νύχτες πρεμιέρας κλπ κλπ :a040:
Για να τον βρέξεις στα ειτις έπρεπε να έχεις μισάνοιχτο στο τραπεζάκι του σαλονιού την Κοινωνία του Θεάματος, ρε στο θεό σου, και να κατεβαίνεις στο ΑΣΤΥ για Ταρκόφσκι
Ρωτά κι εμάς τι έχουμε περάσει
Εγώ πάντως , όπως ήδη εχω περιγράψει στο σχετικό νήμα

viewtopic.php?f=19&t=57385

με τον Ταρκόφσκι δεν τον έβρεξα :e040:

*** εκτός αν φταίει που πήγαμε στα Παναθήναια και όχι στο Άστυ :p2:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”